ערס,כן!! קראתי וכעסתי
מה שכתבת עכשיו זו האשמה חמורה למול הורה אחד (שבכתובים שלך זאת האם) ולא, הסיפור שלי לא זועק לשמים יותר מסיפור של אמא אחרת, כל גירושין שלא מתנהלים ביושר וכשטובת הילדים לא מול עיניהם של שני ההורים אזי.. הילדים יאלצו לאכול את החצץ. לא כל בעל שאשתו רוצה להתגרש ממנו,יחייך ויגיד אוקיי, בואי נראה את טובת הילדים קודם וגם ההיפך. נכון שלאשה יש הרבה כלים לגרום לגרוש שלה להתמוטט כספית,נפשית וריגשית, אבל אותה אשה שנוהגת ככה,צריכה גם לקום בבוקר עם עצמה ולהלחם במצפון שלה כל יום כל היום (במידה ועוד נשאר לה) אבל מה לעשות שיש זוגות, שנורא נורא רוצים בטובת הילדים, רק ששוכחים שהם קיימים ועובדים מתוך האגו? מתוך הרצון להזיק לאמא דרך הילדים, כאלה שהם חושבים שהם חכמים בזה שהם מסרבים לשלם מזונות? כאלה שגם לא רוצים לבוא ולראות את הילדים שלהם בהסדרי הראיה מסיבותיהם שלהם? גם כאן האמא "גורמת נזק ממניע אנוכי" למה אתם לא מסוגלים להבין שלא כל האבות מתפקדים באמת כאבות לאחר שהאשה מתגרשת מהם??? רק בפורום הזה שמונה המון גרושים,יכולה למנות על יד אחת אבות שמגיע להם "אב השנה" שבאמת רואים את טובת ילדיהם אל מול עיניהם, ומוכנים לאכול קש מהגרושה שלהם כדי שהילדים לא יפגעו. ותגיד לי עוד משהו, בעקבות קול הזעקה של הגברים. חשבת אולי, שאם המצב היה הפוך? הורים מתגרשים,ובאופן אוטומטי וחוקי הילדים עוברים לאבא (בדיוק מה שקורה עם האמהות כיום) יכול להיות שאנחנו האמהות היינו באות בטענות אליכם הגברים באותם טענות שאתם זועקים עליה? תנסה לחשוב על חילוף תפקידים לרגע,וכל הבעיות שיש לאמהות גרושות היו בעצם לאבות גרושים. אין מה לחדש כאן ערס, אף אחד גם לא בית משפט יכול להגיע להחלטה ובלב שלם, מי הוא ההורה העדיף לגידול ילדים (ואני לא מדברת על מקרים חריגים כמו אמא נרקומנית וכו' וכו' וכו') תפסיקו כבר להשמיץ אותנו האמהות שאנחנו לוקות בחסר, ומחפשות רק להזיק לכם, ושאנחנו מכשפות. כי אנחנו לא!!!! בחרנו להתגרש כדי לחיות בשקט ובשלום עם עצמנו, ולילדים המשותפים תהיה שלוה. אבל לא הכל מושלם!! ואין לנו השליטה על הצד השני גם לי מותר לכעוס הפעם, כי די נמאס לקרוא כל הזמן האשמות על אמהות שבסך הכל מבקשות לגדל את הילדים בכבוד כשהאבא משחק אותה גבר ולא משלם את המזונות שלו, ולא מקיים את הסדרי הראיה שניתנים לו על מגש של זהב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זהו