נתנתק לרגע מהיסטוריה
למרות שלא לגמרי הבנת אותי בקטע הזה. נחזור להישרדות, גם אחרי שנועם עף, תסכים איתי שהיה להם יותר סיכוי לזכות בחסינויות עם עומר, ובלי משה נניח. בקטע עם ויקה אני מסכים איתך, אני עוד אז אמרתי שהטעות שלו הייתה שהוא לא רצה להדיח אותה כי הוא נקשר אליה או ווטאבר. וגם אחרי שנועם חזר לג'יבארו, הם עדיין הפסידו חסינויות. ככה שהם עדיין היו מגיעים במיעוט לאיחוד. בלי קשר לטוויסט הבנים בנות. יכול להיות גם שזה לא באשמתו של דן, ושפשוט סבאנה היו שבט חזק יותר (למרות שאני חושב שהעובדה שמשה נשאר שם הייתה טעות של כל שאר השבט). אבל אם סבאנה היו חזקים יותר, זה כי הם הדיחו את החלשים ודאגו "להתחזק". את הקטע עם השבט בנים שבט בנות אני לא אהבתי עוד לפני שהעבירו את דן, במיוחד לאור העובדה שהם עשו את זה כדי לזכות בסצנת המקלחת. ודווקא שם אני חושב שדן כן פעל כמו שצריך. וזה לא שאני לא סובל את דן, אני אפילו חושב שהוא שחקן טוב ובנאדם אינטיליגנטי ביותר. הבעיה שלי היא לא איתו, אלא עם העובדה שיש אנשים שהופכים אותו לאסטרטג דגול שניצח את כל המשחק (גם כשכל הבנים היו נגדו, גם כשהוא היה במיעוט) בזכות האסטרטגיה שלו, למרות שלפחות בפעמיים האלו, הוא ניצל בגלל טוויסט לא צפוי (שהוא כמובן לא יכל לדעת עליו מראש, ומכאן נובע שלא הייתה פה אסטרטגיה).