די כבר!

די כבר!../images/Emo46.gif

אני מבקשת ממך, מנהל פורום הישרדות היקר, תתחיל לשים לב באיזה מצב הפורום שאתה מנהל נמצא, להגיב על כך בהתאם. הפורום הזה הוא גועל אחד גדול. בכל שירשור יש לפחות מישהו אחד שקורא לשני "מטומטם" או "דפוק" או משהו אחר באותו סגנון. אתם מתנהגים ממש כמו בהמות. אני מבקשת שתזכרו שאתם בני אדם, וצריכים להתנהג כמו כאלה! אז מספיק עם הקללות, התגובות המזלזלות, והאוירה הגועלית ששוררת כאן. תתחילו לכבד גם אנשים שלא חושבים כמוכם, ותשימו את הסימן 'ספוילר' לפני שאתם כותבים ספויילרים. אני מצטערת אם מישהו נפגע או נעלב, אבל עם כל הכבוד, אני בטוחה שלא מגיע לי ולאחרים לסבול ככה.

Volldemort

New member
כמה דברים:

1. דברים כאלה היית יכולה לכתוב במסר אישי אליי, לא כל הפורום צריכה לשמוע את טענותייך כלפיי. הסיבה שלא מחקתי את ההודעה היא כי יש בה דברים שאני רוצה ששאר חברי הפורום יראו. 2. אני בן אדם! עד כמה שזה יישמע הזוי ומוזר, גם אני לא יושב כל היום על המחשב. מה לעשות, יש הודעות שאני מפספס. 3. כמה שלא אמרנו והזהרנו, עדיין חברי הפורום מקללים אחד את השני ויוצרים אווירה די מכוערת.
אני מקווה שזה ישתפר עם הזמן כי פשוט אין לי עוד כח להתמודד עם זה. גם לכם יש חלק בזה- פשוט שימו לב לפני שאתם שולחים הודעה

Jen74

New member
עצוב שאנשים לא מפנימים שכולם כאן בני אדם

מאחורי כל הודעה וכל כינוי יש בן אדם עם רגשות ומחשבות. כמו שאנחנו לא הולכים ברחוב ומקללים אנשים על כל מיני דברים שהם אומרים ככה גם בפורום לא צריך לקלל אנשים ולרדת על תגובות של אנשים שהדעות שלהם לא כמו שלנו. מנהלי הפורום לא אמורים להיות בפורום 24 שעות ביממה, 7 ימים בשבוע והם לא צריכים לעבוד בשביל גולשים שלא יודעים איך להתבטא.

Welcome to israel...

סליחה, אך צורת הדיבור הזאת הפכה כבר מזמן לצורת הדיבור של האוכלוסיה שלנו, בכל העדות והסוגים. אשכנזים כספרדים נשים כגברים וכו`. כנסי לפורומים שכנים ותראי שזה המצב. הנה, תראי את ההתנהגות הברברית של כמה מהשורדים והרי לך תרבות ישראל החדשה.

switzland

New member
אתמול היה קטע שהמנהלת נכנסה לאתר

ודווקא מחקה הודעות שהופיע המילה "שקרן" או "שקרנית". זה היה שרשור מעניין שסיכמו את כל האנשים שבאו לפורום להביא כביכול ספוילרים וכשראינו שהם סתם שיקרו לגולשים אז כתבו ליד הכינוי (וההוכחה ששיקרו) שהגולש הזה יצא שקרן. אני יודע על אחד הגולשים הצבעוניים והרציניים של הפורום עקב זה( republica ) שעזב את הפורום וחבל. אם היא היתה מתאמצת וקוראת רבע מהתגובות היא היתה צריכה למחוק חצי אתר כי באמת יש בלאגן לפעמים וירידות מתחת לחגורה. באותו עמוד שהיא החליטה למחוק הודעות שהיה כתוב "שיקרת" נשארו הודעות עם ביטויים כמו: לך תזדיין, אתה מזיין את המוח, אתה צריך פסיכיאטר, אבא של נעמה לא מת עדיין והרבה דברים שעדיף לא אזכיר ... אני עצמי כתבתי למישהו לפני שבוע שבא לפורום בפעם הראשונה שיילך ושלא יחזור, שלא כדאי לו להכנס לגיהנון הזה ואחרי כמה תגובות דומות, למזלו, הוא קיבל את העצה וברח. עצוב, אני מסכים לכל מילה שכתבת וגם מסכים לתגובה של המנהל הצעיר והמוכשר.

switzland

New member
אתמול המנהלת מחכה... אבל את ההועות הלא נכונות

ודווקא מחקה הודעות שהופיע המילה "שקרן" או "שקרנית". זה היה שרשור מעניין שסיכמו את כל האנשים שבאו לפורום להביא כביכול ספוילרים וכשראינו שהם סתם שיקרו לגולשים אז כתבו ליד הכינוי (וההוכחה ששיקרו) שהגולש הזה יצא שקרן. אני יודע על אחד הגולשים הצבעוניים והרציניים של הפורום עקב זה( republica ) שעזב את הפורום וחבל. אם היא היתה מתאמצת וקוראת רבע מהתגובות היא היתה צריכה למחוק חצי אתר כי באמת יש בלאגן לפעמים וירידות מתחת לחגורה. באותו עמוד שהיא החליטה למחוק הודעות שהיה כתוב "שיקרת" נשארו הודעות עם ביטויים כמו: לך תזדיין, אתה מזיין את המוח, אתה צריך פסיכיאטר, אבא של נעמה לא מת עדיין והרבה דברים שעדיף לא אזכיר ... אני עצמי כתבתי למישהו לפני שבוע שבא לפורום בפעם הראשונה שיילך ושלא יחזור, שלא כדאי לו להכנס לגיהנון הזה ואחרי כמה תגובות דומות, למזלו, הוא קיבל את העצה וברח. עצוב, אני מסכים לכל מילה שכתבת וגם מסכים לתגובה של המנהל הצעיר והמוכשר.

צודק מאוד

בגדול אני מאוד מסכימה איתך, אבל אם משהו כתב הודעה וסימן בספויילר (אפילו אם זו הודעה שיקרית), מנהל לא יכול מחוק אותה, אבל הקללות היו מיותרות. ובאמת יש אוירת התקפה בפורום, אין בכלל פירגון, ואני אישית מוצאת את עצמי נפגעת עבור כותבים אחרים. משהו כתב שזה ככה בישראל, זה לא נכון, אני משתתפת בעוד כמה פורומים פה בתפוז ובחיים לא ראיתי כאלה הודעות, לפעמים זה מרגיש כאילו מחפשים על מי לרדת ואת מי לקלל. על המנהלים אני ממש מרחמת, כי עם מה שהם מתמודדים אני מתפלאה שהם עדיין שפויים. לגבי רפובליקה, חבל לעזוב, בגדול אהבתי את התגובות שלו, אבל לא אותו, כי גם הוא תקף אותי סתם כך, ודיבר בצורה מכוערת, ובאמת המנהלים נכנסו לתמונה ומחקו. אני בעד למחוק כל הודעה המכילה קללה או חוסר כבוד לגולש אחר.

switzland

New member
יאמר בזכותך שאת מופיע בעמוד הראשון

של הארכיון של הפורום אישם בדצמבר, חלוצה אומרים? אם את עדיין כאן ומנסה להשפיע ולשפר "שפו" יישאר כח

l סיו l

New member
אני אחת מקורבנות הקללות לצערי,ומסכימה עם זה.

עצוב לפעמים שאי אפשר אפילו להביע פה דעה בלי לחטוף כמה קללות מהצד. האווירה פה מגעילה,גועל נפש ואנשים פה מתחילים לפחד לכתוב הודעות. אני לא מדברת סתם,אנשים שאני לא אזכיר את שמם שלחו לי על זה מסרים והוסיפו אותי למסנג'ר ולאיי סי קיו במיוחד כדי לבקש מימני לא להתייחס לירידות.

switzland

New member
סיו, את נכס לפורום

אני קורא את כל ההודעות שלך ולא מסכים עם רוב הדברים אבל אני חושב שלא מגיעה לך כשיורדים עלייך והייתי מציע להשתיק אותם בדרך פשוטה ביותר, להמשיך לכתוב בסיגנון שלך כי לא הרבה כמוך יודעים לפרגן גם לאלה שאת לא אוהבת (כמו ליה).

l סיו l

New member
תודה רבה,נחמד לקרוא דבר כזה סופסוף../images/Emo9.gif

אני מסכימה עם כולכם שסגנון הכתיבה הראשוני שלי היה לא לעניין,יצאתי כמו איזה פרחה. ואני אפתח ככה את הקלפים על השולחן,אני הבן אדם אולי שהכי לא מסכים עם הגישה הפרחית. אני בכלל רחוקה מזה,שונאת ורוד,עם אופי הרבה יותר שחור ורוקיסטי
ואולי יצאתי כזאת פרחה עם כל ה"דןןןןןןןןןן
",אבל זה באמת לא האופי שלי. נו סתם התמכרתי טיפה אז זה השפיע על הגישה שלי
השתפרתי מאז בקטע הזה,ועכשיו אני כותבת בסגנון שהוא הכי הסגנון שלי, אני בן אדם הכי לא רדוד בעולם,יש לי הרבה מה להביע ולהציע,ואם תקראו בתגובות אחרות שלי שכתבתי ולא רק בתגובות על הדעה על דן וג'יבארו בפרקים,תראו שיש לי אופי אחר לגמריי. רק מבקשת דבר אחד,אל תשפטו אותי בלי להכיר בבקשה. ותודה לך על התגובה הנחמדה

למעלה