די כבר!

RageBot

New member
../images/Emo13.gif

ההודעות הקודמות שלך באמת לא היו כל כך לעניין, אבל אם ההודעות הבאות שלך הולכות להיות מנוסחות כמו זו, אז כל הכבוד, אחלה כתיבה

MIIKLE

New member
מה הקשר שהיא אוהבת את דן?

הוא לא הבן אדם הכי ישר בעולם (בלשון המעטה) אבל הוא זה ששיחק את המשחק בצורה הטובה ביותר ותכלס מגיע לו לזכות הוא גם היה הכי ערמומי ותחבולן וגם הצליח יותר מכולם בתחרויות ובמשימות כלומר הוא ראוי(כן גם אני יודע שזה מילה נדושה מדי).אנשים הישרדות זה משחק מלוכלך ולכרות בריתות ולהדיח אנשים זה חלק מהמשחק, הפרס זה לא להיות הכי ישר אלא הכי ערמומי אם לא שמתם לב.מעבר לכך זה לא יפה להעליב בן אדם אישית רק בגלל שהוא תומך במועמד שאתה לא סובל אנשים פה לוקחים דברים באופן אישי מדי אפשר לחשוב שדן הדיח אותך נו באמת.

newyork56

New member
אתה שם לב שאתה קובע יותר מידיי דברים

הוא שיחק את המשחק בצורה הטובה ביותר - אתה קבעת הישרדות זה משחק מלוכלך - אתה קבעת המטרה להיות הכי ערמומי(במילים עדינות,רצית לכתוב שקרן ללא מצפון וחרא של בנאדם,אבל היה קשה לך) - אתה קבעת המילה ראוי נדושה -אתה קבעת ,רק בגלל שחבורת מוצצי דם קבעה ככה הלכת אחריהם,אם במקרה ראית או רואה מהדורה מוגבלת היית שם לב שהיא רחוקה מלהיות נדושה בקיצור אתה מנסה לשכנע את עצמך ,או יותר נכון השלישיה דן מרינה נעמה הצליחה לשטות בך. אתה קל דעת תתעורר! והקשר ,שהיא אוהבת את דן,שלא תצפה לקבל מחמאות אם הבחירה שלה היא נבל שפל נתעב ומאוס(כולם רוצים שיעוף כבר[את זה לא אני קבעתי ד"א])

MIIKLE

New member
תסתכל במשימות ותראה מי היה הכי טוב

תכלס הוא זכה יותר מכולם במשימות האישיות. במשימת החסינות אחרי פרק האיחוד הוא גבר על כל גברי סבאנה החזקים גם על נועם הוא גבר במשימת הסרטנים בפרק שהעיפו את ויקה. הוא נטל את ההנהגה בשבט ג'יבארו והיה המוביל והיזם של הרבה מהלכים אסטרטגיים ותכלס הוא פעל נכון .אתה צריך להדיח את החזקים שמאיימים עליך ולא את החלשים הוא מיקם את הכלים שלו על הלוח והצליח לא רע בכלל.בדרך הוא פעל בצורה ערמומית וחיפש להעיף אנשים שמאיימים עליו ובדרך עשה כמה תרגילים מלוכלכים כמו להעיף את עומר אבל זה כמו משחק שחמט שאתה מנסה להרוס את כלי היריב החזקים מה היית מעדיף שהוא ידיח חלשים במקום? מישהו אמור להיות מודח בכל מקרה אז עדיף שזה יהיה מישהו שמאיים עליך וכאילו שסבאנה היו שיות תמימות ראיתי איך הם צחקו על משה וניסו לשכנע אותו ללכת איתם בפרק שהודח מושיק והבטיחו לו שיקחו אותו איתם לרביעייה הראשונה(ובטוח היו בוגדים בו בהמשך ומעיפים אותו) ואח"כ כעסו עליו על שנשאר בברית המקורית שלו דן לפחות לא התיחס אליו בזלזול כמו סבאנה שירדו עליו חופשי נכון קצת קרא לו טמבל מאחורי הגב אבל בינינו קצת קשה שלא לצחוק עליו הוא ממש מזמין את זה הבחור האומלל(אני בעד שישלחו את סופר נני לבית להשכין שלום בין משה להוריו
) האמת כולם במשחק הזה היו צבועים ושקרנים (וזה כל העניין אתה חושב שהישרדות זה משחק שמתנהל הוגן? אתה צריך להיות תחבולן וערמומי כדי לנצח ) ודן פשוט היה גלוי יותר ופחות התנהל בצביעות זה הכל.

kobzor

New member
פשוט לא נכון.

הוא העיף את החזקים, מה יצא לו מזה? הוא הגיע למיזוג במיעוט כשהרוב רוצה להעיף אותו. ואם לא הכח המשולש היה מפסיד בתוך שניות. (לא היה סיכוי שהוא יקח את כ-ל החסינויות, במיוחד לא כשיש שם אנשים לא פחות חזקים ממנו כמו גיא או מושיק) החכמה האמיתי במשחק היא להעיף אנשים חזקים כל עוד אתה שומר על הרוב שלך במיזוג. אם אין לך רוב, אתה יכול להיות הכי חזק בשבט הישן שלך, אבל זה לא רק שלא יעזור לך, אלא גם ישים לך מטרה על הגב.

MIIKLE

New member
זה נכון ועוד איך

בהתחלה עומר ודן התחרו על המנהיגות בשבט לכן דן חיפש להעיף אותו זה היה קרב על המנהיגות בין שני מנהיגים פוטנציאליים נועם ואלכס היו חזקים אך שקטים ומופנמים וזה לא האופי שלהם לתפוס מנהיגות ישירה הבנות ומשה היו בכיס שלו מה שהשאיר את עומר בתור האיום המנהיגותי היחידי ולכן הוא מיהר להדיח אותו עובדה שהוא לא מיהר להדיח אנשים חזקים אחרים כי הוא לא רצה שהשבט יחלש וזה קו דק מאוד ללכת עליו את מי להדיח כי בסופו של דבר היה אמור להגיע איחוד בין השבטים וההפקה לא היתה נותנת לשבט אחד להתחסל לגמרי וכאן הוא באמת לקח הימור והעדיף את הטווח הארוך על הקצר כי כדי להבטיח את מעמדו היה עליו ליצור חבורה של יסמנים שתלויים בו וזה בדיוק מה שעשה כי אחרת הוא היה באיום מתמיד על מעמדו כמנהיג ויש בזה היגיון מסוים אם תראה בהיסטוריה תראה שמלכים תמיד טיפלו בבעיות הפנים ורצחו את יריביהם לכס המלוכה למרות שהחלישו את ממלכתם וזאת כדי ליצב שלטון יחיד שיוכל לטפל בבעיות מבחוץ והתאים לדן שנועם ישאר כי הוא חזק אבל לא בעל כישורים מנהיגותיים בולטים.

kobzor

New member
אולי תכתוב עם סימני פיסוק?

כמעט ובלתי אפשרי להבין את ההודעה הזאת. ובכל זאת, אם הבנות ומשה היו בכיס שלו כמוש אתה אומר, הוא לא היה צריך לחשוש מזה שעומר יהיה "איום מנהיגותי". הוא העדיף להדיח את אלכס על פני משה (משה חזק?). הוא העדיף להדיח את נעמה על פני ויקה (לא משנה שויקה הודחה בסופו של דבר, הוא זה שיזם את המהלך נגד נעמה ככל הזכור לי). ובכלל, הוא הדיח את עומר בשלב כל כך מוקדם, שהוא הזמין נצחונות של סבאנה במשימות הבאות כשהוא, נועם ואלכס (?) נשארו היחידים באותו השבט עם חוזק פיזי מסוים. מה גם שהוא התנדב להדיח את נועם בשבט הבנים, מה שהיה מחליש את השבט במידה והשבטים לא היו חוזרים לשבטים המקוריים, וגם במקרה בו הם חזרו. ולגבי ההיסטוריה, אני ייתן לך דוגמה אחת. סטאלין ביצע גל טיהורים בצבא שלו והחליש אותו. מה שזה גרם זה שהיטלר ניצל את חלון ההזדמנויות שהיה לו ותקף את ברה"מ. ומאוד סביר להניח שהיה גם מנצח במערכה אם היטלר לא היה עושה את הטעות של להילחם בשתי חזיתות בו זמנית (בריטניה).

MIIKLE

New member
יש לך מספר אי דיוקים

היטלר לא הפסיד בגלל שנלחם בשתי חזיתות ,להפך הבריטים היו מנותקים מיבשת אירופה ולא היוו עליו איום מבחינת פלישה. הסיבה יחידה שנצלו מכיבוש היה בגלל שהיה להם צי חזק שמנע פלישה דרך הים. היטלר פשוט היה טיפש ולקח הימור ותקף את רוסיה למרות היתרון המספרי העצום שיש לרוסים. הוא הסתמך על כך שינצל את האוקראינים ושאר הגרורות של בריה"מ כדרך לגבור על היתרון המספרי שלה. מה שהביס אותו בסוף זה גנרל חורף ציוד אמריקני משוכלל שהרוסים קבלו ומעשי האכזריות כלפי האוכלוסיה הכבושה שגרמה להם להבין שהיטלר גרוע יותר מסטלין וזה הרס אותו למזלנו הרב.אבל סטינו קצת מהנושא נעזוב את זה.דרך אגב שים לב שהם הצליחו לנצח במשימות חסינות אחרי שעומר עזב. המשבר של ג'יבארו התחיל כשהעבירו את נועם לסבאנה, דבר שגרם לג'יבארו להפסיד ומכאן התחילה ההדרדרות של ג'יבארו ,במיוחד אחרי שסבאנה העיפו את נועם משבט הבנים. דן העדיף להדיח את אלכס כי הוא רצה לנקום בו על שהדיח את ויקה(הוא היה הקול המכריע) והוא רצה להעיף את נעמה כי הוא כעס עליה על זה שרצתה להעיף את אהובתו ויקה (נו לתחמנו מסתבר יש קצת רגשות לא? לא הכל אסטרטגיה) וגם ברור שויקה היתה הרבה יותר נאמנה לו מנעמה שגם היא לא בדיוק שה תמים.וברור שהוא החל להשתולל בשבט הבנים כי הוא ידע שהוא על הכוונת של סבאנה בלי בעלות הברית שלו ומספיק שסבאנה היו מפתים את נועם או את אלכס שהוכיחו שהם מסוגלים להצביע נגדו (בהצבעה על ויקה) כדי שהוא יעוף.כל אלה שלא סובלים את דן שכחו את הפרט הקטן שבשבט הבנים לא היה לו סיכוי כי סבאנה היה להם את הכוח להעיף אותו שם .חוץ מזה אם תבדוק גיא זוארץ אמר מי שינצח את אתגרי הכוח הכפול הכי הרבה יזכה ליתרון כבר בפרקים הראשונים כך שלא היה פה בדיוק מעשה רמייה אם דן לא היה מוכשר והיה מנצח בכוח הכפול הוא לא יכול היה להנצל ואני מניח שהוא היה מודח שם אבל גם האסטרטג החכם ביותר לא יכול לשרוד כל כך הרבה טוויסטים בעלילה.

kobzor

New member
נתנתק לרגע מהיסטוריה

למרות שלא לגמרי הבנת אותי בקטע הזה. נחזור להישרדות, גם אחרי שנועם עף, תסכים איתי שהיה להם יותר סיכוי לזכות בחסינויות עם עומר, ובלי משה נניח. בקטע עם ויקה אני מסכים איתך, אני עוד אז אמרתי שהטעות שלו הייתה שהוא לא רצה להדיח אותה כי הוא נקשר אליה או ווטאבר. וגם אחרי שנועם חזר לג'יבארו, הם עדיין הפסידו חסינויות. ככה שהם עדיין היו מגיעים במיעוט לאיחוד. בלי קשר לטוויסט הבנים בנות. יכול להיות גם שזה לא באשמתו של דן, ושפשוט סבאנה היו שבט חזק יותר (למרות שאני חושב שהעובדה שמשה נשאר שם הייתה טעות של כל שאר השבט). אבל אם סבאנה היו חזקים יותר, זה כי הם הדיחו את החלשים ודאגו "להתחזק". את הקטע עם השבט בנים שבט בנות אני לא אהבתי עוד לפני שהעבירו את דן, במיוחד לאור העובדה שהם עשו את זה כדי לזכות בסצנת המקלחת. ודווקא שם אני חושב שדן כן פעל כמו שצריך. וזה לא שאני לא סובל את דן, אני אפילו חושב שהוא שחקן טוב ובנאדם אינטיליגנטי ביותר. הבעיה שלי היא לא איתו, אלא עם העובדה שיש אנשים שהופכים אותו לאסטרטג דגול שניצח את כל המשחק (גם כשכל הבנים היו נגדו, גם כשהוא היה במיעוט) בזכות האסטרטגיה שלו, למרות שלפחות בפעמיים האלו, הוא ניצל בגלל טוויסט לא צפוי (שהוא כמובן לא יכל לדעת עליו מראש, ומכאן נובע שלא הייתה פה אסטרטגיה).

newyork56

New member
אתה צודק במשהו מאוד חשוב

נכון הם עמדו להעיף את משה אם הוא היה מצביע לסבאנה,אבל את זה עידן אמר,ובגלל זה לא הזלתי דמעה שהעיפו אותו,לשדל לבגוד ולהוריש,נבלה הבחור(אז לא ידענו כמה משה הוא בוגדני ושקרן). לגבי מושיק אני לא יודע אם זו היתה גם כוונתו,אם כן אז הוא איבד את חיבתי אליו ואין לי הרבה חיבה למשתתפים שם. ולגבי כל מה שכתבת על דן,אני חושב שדן אמר את זה הכי טוב " כולם פה עגלות.." אז מה אתה מתפלא שהוא זוכה עכשיו,אבל כל זה מיותר כי לפי דרך המשחק הישר הוא היה צריך לעוף ממזמן, רק שההפקה עזרת לו ורימתה אותנו.

MIIKLE

New member
את בסדר סיו

בתור קורא סמוי מדי פעם בפורום ראיתי שירדו עלייך ולגמרי שלא בצדק. את אוהבת את דן מנו שלא אהוד מדי אבל זה בגלל שהוא פשוט תחבולן מבריק ולמרות שהיושר הוא לא בדיוק נר לרגליו הוא שחקן מעולה ואסטרטג טוב ולפחות הוא לא צבוע.ממש לא סבלתי את שבט סבאנה שהיו צבועים ביותר בהתנהגותם ותחמנים לא פחות רק שהם הסתירו את תככיהם והדיחו את החלשים במקום את החזקים וכאילו שזה מוסרי יותר להדיח את החלש. אין פה טוב או רע ,מי שחכם ותחבולן מנצח ואין מה להתבייש בתחבולות זה חלק לגיטימי של המשחק.

l סיו l

New member
תודה../images/Emo9.gif,ומסכימה איתך בכל דבר ודבר...

באמת שהבעיה הרצינתי בפורום היא שאנשים לא מקבלים דעות אחרות,והלוואי וירבו אנשים כמוך בפורום הזה. תודה

שלומי 747

New member
../images/Emo45.gif בכל מילה!

אני פה דיי על תקן של קורא סמוי שמדיי פעם מגיב (לא כי אני מפחד פשוט כי האווירה מגעילה ונמאס להגיב לכל בנאדם אותו דבר ויום אחרי ניכנסים עוד 10 ושואלים את אותה דבר/אומרים את אותו דבר וכו') ואת האמת?..... האמת היא- שאני דיי מתגעגע לפורום של לפני חודשיים וחצי- שלושה
אז באמת היה פה כיף ונעים...היה הפורום הכי טוב שיש! ורק מי שהיה פה בפורום לפני חודשיים וחצי- שלוש יכול להבין למה אני מתכוון ועל מה אני מדבר.

אליהו1919

New member
חבר'ה יש קומונה לאוהבי הישרדות

אם אתם חושבים שנמאס לכם אתם מוזמנים לכתוב שם.. נכון שאין הרבה הודעות.. אבל ככל שיהיו יותר יהיו יותר הודעות אנחנו לא חייבים לסבול את ההודעות המכוערות כאן בפורום. קישור לקומונה: http://www.tapuz.co.il/communa/usercommuna.asp?communaid=22919

למעלה