דירוג קליפים

A t a s h i

New member
וול. :}

Going Under - אני חושבת שזה פשוט קליפ גאוני. שלא לדבר על השיר בכלל, שהוא אחד האהובים עליי שלהם. אהבתי את המעברים בין הסצינות של ההופעה לטביעה, את הרעיון בכלל, את ה"אנרגיות"... הכל. לדעתי זה פשוט קליפ מעולה. D: Sweet Sacrifice - שוב, אחד השירים האהובים עליי, ואני דווקא מאוד אהבתי גם את הקליפ. אני חושבת שיש בו משהו מקפיץ וסוחף כזה, ולמרות שהרבה טוענים שאין ממש רעיון או סיפור מאחוריו, אני דווקא לא ממש חושבת שזה נכון. Everybody's Fool - אין הרבה מה לומר. קליפ מצויין. :} Bring Me To Life - לא יודעת ממש למה. פשוט אהבתי אותו, חח. Lithium - רק בגלל שאני אוהבת את הסוף, חח. הקליפ, למען האמת, באמת קצת משעמם. למרות שגם אותו אני עדיין די אוהבת, חח. ^^ Call Me When You're Sober - אף פעם לא הצלחתי להבין או להתחבר לקליפ הזה יותר מדי, וגם השיר הוא לא בדיוק מהאהובים עליי באלבומים. אבל אוליבר גודוויל הזה הוא אחד השקסיים, חח. P: My Immortal - לא מתה על השיר, לא מתה על הקליפ. הוא נחמד, אבל לא מדהים. לא מצליחה להבין אותו יותר מדי.

patito ƒeo

New member
../images/Emo107.gif

Everybody's Fool Going Under My Immortal Bring Me To Life Call Me When You're Sober Lithium Sweet Sacrifice נראה לי:|

outro

New member
הדירוג שלי

Sweet Sacrifice Everybody's Fool My Immortal Call Me When You're Sober Going Under Bring Me To Life Lithium

rotemg10

New member
../images/Emo221.gif אני :] ../images/Emo221.gif

1. Everybody's Fool 2. Going Under 3. Call Me When You're Sober 4. My Immortal 5. Sweet Sacrifice 6. Lithium 7. Bring Me To Life

tomtomeva

New member
אצלי זה ככה.. וגם אצלי זה מדורג לפי ההשקעה..

רק לפי ההשקעה.. אז ככה : going under bring me to life- הקליפ הראשון של אוונסנס.. אני אישית אהבתי את ה"טלנובלה" שמתרחשת שם.. שהיא חולמת הכל וכל זה.. אהבתי לגמריי.. sweet sacrifice- קליפ מושקע.. אולי קצת קשה להבין אבל רואים עד כמה עבדו.. lithium everybody's fool- קליפ שיותר מדובר על איימי.. על החיים שלה.. וגם המילים וגם הקליפ עשו תעבודה.. וגם היו שמים את המוזיקה על מיוט לפי הקליפ היו מבינים את הכל.. call me when you're sober-סה"כ קליפ חמוד.. :] my immortal- השיר מדהים.. אבל מבחינת הקליפ.. אממ הוא די משעמם.. ממש טיפה..

sapir lee

New member
שלי

Everybody's Fool Bring Me To Life Going Under My Immortal Sweet Sacrifice Call Me When You're Sober Lithium

larcymosa

New member
אני :)))

1. Going Under - הקליפפפ הכי יאפה שלהם! <לדעתי> והכי מושקע גםםם אחח מתגעגעת ללהקה הישנה
2. My Immortal 3. Call Me When You're Sober 4. Bring Me To Life 5. Lithium 6. Sweet Sacrifice

yogniz

New member
אין מה לחשוב פעמיים..../images/Emo109.gif

Everybody's fool הוא ללא ספק הקליפ הכי טוב של אוונסנס ואחד הקליפים היותר טובים שאני מכיר, אם לא הכי טוב.. וגם הכי פוגע למטרה והכי קשור לשיר. ההתחלה (המעבר בין פרסומת הפיצה וכניסת המוסיקה של השיר) גורמת צמרמורת כל פעם מחדש. וגם הסוף, כשהיא עומדת מול התמונה של עצמה.. לאחר מכן
Lithium Sweet sacrifice Going under Call me when your sober My immortal Bring me to life

Lihi a

New member
הכי מושקע?

מה כל כך מושקע בו? אני חושבת שהוא ו-Lithium הם הקליפים הפחות מושקעים אם כבר

Lihi a

New member
תאהב, בכיף

אבל למה הכי מושקע?
לא אמרתי ש-MI הוא הקליפ האהוב עליי כי הוא הכי מושקע, אמרתי שהוא הקליפ האהוב עליי
נקודה

yogniz

New member
לית'יום דווקא מושקע מאוד O:../images/Emo109.gif

ת'כלס כולם מאוד מושקעים אם הייתי צריך להצביע על שניים מושקעים פחות מבחינת עבודה ותקציב וכו' אז זה MI ו GU אבל...למי אכפת בכלל מה מושקע ומה לא? לא לפי זה קובעים אם קליפ הוא טבו או לא התוכן ומבחן התוצאה הם שקובעים...וBMTL הוא הקליפ שהכי פחות עומד במבחן התוצאה הזה מבחינתי...

idanias

New member
אתה צודק בהקשר ל...

הקליפים הפחות מושקעים מבחינת עבודה ותקציב(GU ו-MI) אבל BMTL אני לא מת על השיר אבל אני חושב שזה באמת אחלה קליפ

...

Everybody's Fool- קליפ חזק נורא נורא. איימי לא איזה יפהפיית על שם, היא פשוט עצובה כזאת, ונו הוא יפה אבל עושה אותי מאוד עצובה ;[ My Immortal- בגלל שהשיר מדהים. הקליפ רק יותר מכניס לאווירה... Going Under- כי המשחק מ ע ו ל ה, איך שממחישים שם את הפחד והכל. ואיימי יפה שם וזה גם שיר לא רע =] Lithium- קצת מזכיר את GU, אבל הוא גם הקליפ הכי טוב עד עשיו בTOD. השיר טוב. Bring Me To Life- סתם חמוד =] Call Me When You're Sober- קצת טיפשי ולא קשור לאוונסנס. Sweet Sacrifice- איימי נורא נורא יפה שם, והשיר מעולה, אבל כל עניין הקליפים חסרי העלילה כבר נמאס. אי אפשר להבין חצי ממה שיש שם בגלל שהכל מתחלף נורא מהר. =]

AngryHipo

New member
אנייי

1.Everybody's Fool 2.Going Under 3.My Immortal 4.Bring Me To Life 5.Lithium 6.Call Me When You're Sober 7.Sweet Sacrifice - לא שאני לא אוהב אותו.. פשוט האחרים היו יותר טובים..

למעלה