דירוג קליפים

yotem 17

New member
דירוג קליפים../images/Emo83.gif

ראיתי עכשיו את כל הקליפים של אוו' אחד אחרי השני (כשחולים מנסים לעשות הכל כדי להרגיש יותר טוב!), ועניין אותי לדעת מה אתם חושבים על הקליפים ואיך תדרגו אותם. הקליפים הם כמובן: Bring Me To Life My Immortal Going Under Everybody's Fool Call Me When You're Sober Lithium Sweet Sacrifice אתם מוזמנים לכתוב את הדירוג שלכם, ואם אתם רוצים אז תכתבו גם ביקורת על הקליפ, למה קליפ אחד יותר יפה מהשני לדעתכם, וכו'...

yotem 17

New member
אז וול, אני P:../images/Emo83.gif

1. Everybody's Fool- הקליפ שאני הכי מתחבר אליו, בין השירים של אוונסנס שאני יותר מתחבר אליהם. הוא עושה אותי עצוב אבל ;[ 2. Sweet Sacrifice 3. Going Under 4. Call Me When You're Sober- קליפ קליל שפשוט כייף לראות, ואני אוהב את הסגנון של הבגדים והתפאורה וכל זה P: 5. My Immortal- שיר מדהים והאהוב עליי ביותר, אבל הקליפ לא מדהים 6. Bring Me To Life- קליפ חביב, לא יותר מזה. קצת משעמם, הנקודות היחידות שלו זה הבן החתיך בחלון P: 7. Lithium- קליפ משעמם, לא קורה בו כלום, לא מעביר כלום מהשיר, וחבל. ציפיתי ממנו להמון כי אהבתי מאוד את השיר, והוא ממש איכזב. משהו כזה בערך
אם יהיו שינויים אעדכן בהמשך P:

Freak Mor

New member
הדירוג שלי...

My Immortal Going Under Everybody's Fool Call Me When You're Sober Lithium Bring Me To Life Sweet Sacrifice

idanias

New member
הדירוג שלי../images/Emo3.gif

--חשוב לציין שזה לא קשור לשירים שאני אוהב, זה קשור לאיזה קליפ יותר מושקע... נגיד אם היו אומרים לי איזה שיר אתה לא מעדיף הייתי שם את BMTL אחרון.. אבל מכיוון שהוא הכי מושקע(הקליפ)אז הוא ראשון
ואני מת על GU אבל הקליפ לא הכי משהו כנל לMI
טוב הנה הדירוג
Bring Me To Life Call Me When You're Sober Lithium Everybody's Fool Sweet Sacrifice Going Under My Immortal

XDD

Bring Me To Life Sweet Sacrifice Everybody's Fool My Immortal Going Under Call Me When You're Sober Lithium

frozen Blood

New member
מיאו מיאו מיאו

Everybody's Fool Going Under Bring Me To Life Sweet Sacrifice Call Me When You're Sober My Immortal Lithium לה לה לה אין לי כוח ללמוד למגן בביולוגיה ואני צריך להיות ב4 לפנות בוקר בבית הספר לסיים את הסרט! איזה כיף! בע.

Lihi a

New member
הדירוג שלי -

1. My Immortal 2. Everybody's Fool 3. Going Under 4. Sweet Sacrifice 5. Call Me When You're Sober 6. Bring Me To Life 7. Lithium הדירוג מתייחס לקליפ בלבד

Aragollum

New member
../images/Emo45.gif מדרג בדיוק כמוך :]

[כןכן, הדעות שלי השתנו בשלוש שנים האחרונות XDDD]

Lihi a

New member
../images/Emo12.gif

ועוד איזה השתנו
אבל סוף סוף מישהו חכם
אף אחד כאן לא מעריך מספיק את הקליפ של MI

Freak Mor

New member
גם שלי..P:

My Immortal אצלי מקום ראשון. בכלל דירגנו את שלושת הראשונים אותו הדבר. XD

אני מדרגת לפי הקליפ וזה P:

My Immortal Everybody's Fool Bring Me To Life Going Under Call Me When You're Sober Sweet Sacrifice Lithium

Snow White King

New member
שלייייי

Everybody's Fool - הקליפ הכי חזק ואמיתי שיש ! My Immortal Going Under Call Me When You're Sober Bring Me To Life Lithium Sweet Sacrifice הגרוע ביותר!

SweetSacrifice

New member
מה עם..

Broken? למרות שטכנית זה לא שלהם P: אבל בכל זאת, איימי שם ^^ XD טוב,אני אנסה לדרג. קשה
Everybody's fool Going Under Call me when your sober Bring me to life Lithium Sweet Sacrifice לאאאא זה לא הסדר הנכון. זה כל הזמן משתנה. באמת

w e e d s

New member
שלי #%#@ ../images/Emo3.gif

Everybody's Fool קליפ מדהים. Going Under Call Me When You're Sober Bring Me To Life Sweet Sacrifice Lithium My Immortal שיר מדהים אבל הקליפ גרוע ;[

TheRainMaker

New member
קשה לי ;[

אני חושב שMy Immortal הוא האהוב עליי, יש לקליפ הזה פינה חמה אצלי. ושחור לבן שולט
. מעבר לזה כולם באותה מידה בערך ;[ אבל נגיד
2.Call Me When You're Sober 3.Everybody's Fool 4.Bring Me To Life 5.Sweet Sacrifice 6.Going Under 7.Lithium

Prue 4 u

New member
בהחלט לא פשוט..

1. MI 2. SS 3. BMTL 4. EF 5. CMWYS 6. GU 7. lithium לא סגורה על זה לגמרי.. אבל זה מה שיצא D:

למעלה