דירוג הטופ 30 שלי

מקום 10

מקיילה גורודן מקיילה לא הגיעה לפה בגלל הווקאל המדהים שלה אלה יותר בגלל האישיות היא מדהימה שחקנית קומית מעולה והיא פשוט טיפוס שקשה לשכוח ביצוע אהוב:Young Hearts Run Free

מקום 9

בו בייס הרוקר מעונה 4 והזמר האהוב עליי מעונה 4 הוא היה מגיע גבוה יותר אם הוא לא היה עושה את הדיסק המחורבן הזה ביצוע אהוב:For The Love Of Money

מקום 8

ג'וליה דמאטו אף אחד לא יבין את זה אבל אני אוהב אותה פשוט אוהב אותה לבי נתפס עוד מהאודישן הראשון רחוק היא לא הגיעה אבל אצלי היא גבוה למעלה

SHTRUDIDI

New member
מקסימה

עדינה כזאת עם קול מיוחד. אהבתי את הביצוע שלה לBREATH.

מקום 7

טרניס כמה שאני אוהב את הקול שלה אי אפשר להבין שבוע אחרי שבוע ביצוע מעולה אחרי השני כוכבת ענקית ברוסיה ויש לה גוף שאלוהים ישמור האדם שהכי שמחתי שזכה בווילד קארד ונתנה את הביצוע הכי טוב בעונה ה2 ולדעתי היא הייתה צריכה לזכות במקום רובן ביצוע אהוב:proud Mary

מקום 6

מליסה מקגי הזמרת הכי מרעננת בעונה 5 הפתיעה את כולם שגברה על איילה ולדעתי הייתה צריכה להגיע גבוה יותר אבל ממש גבוה ביצוע אהוב:Why Haven't I Heard From You

הודיה100

New member
|מלכה|

וואו אני ממש שמחה ששמת אותה כ''כ גבוה... הייתי בטוחה שאני היחידה שאוהבת אותה הביצוע הכי טוב שלה לדעתי הוא: what about love.. היה מדהים

מקום 5

כריס דוטרי הזמר האהוב עליי בתולדות איידול נתן ביצועים שאין להם תחרות והוא הזוכה של עונה 5 לכל הדעות מלך!! ביצוע אהוב:I Walk the Line

מקום 4

נדיה טרנר נדיה נדיה נדיה הזמרת המעולה של עונה 4 נתנה ביצועים שקשה לשכוח ואני אומר חכו חכו כי נדיה עוד לא אמרה את המילה האחרונה ביצוע אהוב:Try A Little Tenderness

מקום 3

ונסה אוליברז הבחורה המדהימה של עונה 2 עפה ממש הרבה לפני זמנה עקב קונספירציות של ההפקה בעלת חוש הומור סופני שיער מגניב ואופי שאין לא תחרות כיכבה בקנדה ואני אומר חכו חכו לדיסק סולו ביצוע אהוב:Out Here On My Own

מקום 2

איימי אדמס
איימי אההה לא יודע מה לכתוב שכבר לא כתבתי אז נסכם במילה אחת מדהימה ביצוע אהוב:Dancing In The Street

למעלה