דירוג הטופ 30 שלי

דירוג הטופ 30 שלי

החלטתי לעשות דירוג של 30 האיידולים האהובים עליי מכל הזמנים מהמקום ה30 ועד המקום הראשון יש פה כמה סמי פיינל וכמה מכל העונות הרוב הן בנות כי באיידול אין כל כך הרבה זמרים בנים שאהבתי ועכשיו אני יתחיל בדירוג:)

מקום 30

אלוהה מישוס הוואית צעירה אם אופי כייפי מעונה 4! התאכזבתי שהיא לא המשיכה יותר מידי והיא במקום ה30 שלי ביצוע אהוב: Work It Out

מקום 29

ג'ון פיטר לואיס הבחור פשוט חסר מעצורים נהנה מהחיים הפיח רח בעונה 3 בחור כייפי והוא מה שנקרא בדרן אמיתי! ביצוע אהוב:Rocket Man

מקום 28

אנוור|רובינסון המורה למוזיקה מעונה 4 אהבתי את הסיגנון הרגוע שלו והמגוון הגדול בהתחלה הוא הסתמן אצלי כמנצח פוטניאלי או לפחות פינליסט כידוע זה לא הסתדר אבל הוא עדיין נתן ביצועים בתלתי נשכחים ביצוע אהוב:What A Wonderful World

מקום 27

ג'ורג' האף הבן האהוב עליי בעונה השלישית הוא נהנה לעשות מוזיקה ואני נהנה לשמוע עשו צדק שהחזירו אותו בגלגל הצלה ומאז אני לא מפסיק לחרוש! ביצוע אהוב:Ain't Too Proud To Beg

מקום 26

סוזי וולקה הסמי אם הקול הגדול מעונה 3 הייתה בתוכנית הווילד קארד ולתדהמת כולם לא הגיעה לטופ 12 מבחינתי היא הייתה יכולה לקחת בקלות את עונה 3 וחבל שלא לקחה.. ביצוע אהוב:Unbreak My Heart

14מתן

New member
היא לא שרה i will survive ?

בכל מקרה הגזמת קצת...
היא לא יכלה לקחת שום דבר

את סורוויו היא שרה בווילד קארד

את אן ברייק היא שרה בקבוצות ובנוגע ללקחת אני שם דגש על מבחינתי

14מתן

New member
ברור לי שזה דעתך והכל....

וזו הייתה דעתי זה כל העניין בפורום לא ? אחרת בשביל מה פרסמת את הרשימה...?

מקום 25

אליוט ימין הפנטזיה של מונטי מעונה 5 אני מת על הקול שלו ועל ההופעה שלו הוא זמר מעולה ואני כל כך שמח שהעתיד שלו בעולם המוזיקה בהיר שיהיה לו בהצלחה! ביצוע אהוב:If Tomorrow Never Comes

מקום 24

באקי קוינגטון באקסטר מעונה 5 זמר קאנטרי איכותי מבחינתי הוא עף שלא בצדק בדיוק שהוא התחיל להתפתח ולגבור על כולם הוא הודח שלא בצדק באקי אני רוצה אוסף של 30 דיסקים שלך בבית! ביצוע אהוב:Best I Ever Had

whatever4

New member
באקי!!

מסכימה איתך- אייס וקלי היו צריכים לעוף לפניו. במיוחד אייס שהיה ממש גרוע לקראת הסוף בעוד שבאקי נתן אחלה ביצוע לשיר של קווין ועף שלא בצדק. דרך אגב- הוא די מצליח כרגע בארה"ב במצעדי הקאנטרי.

SHTRUDIDI

New member
נכון,הוא באמת היה מדהים בשבוע שהוא עף

והוא נכנס כבר לטופ 10 קאנטרי אם אני זוכרת נכון. כל הכבוד לו!

Ambra91

New member
../images/Emo45.gif

לא אהבתי אותו ההתחלה אבל עכשיו אני מחבבת אותו..הוא זמר קאנטרי טוב!

למעלה