דירוג הטופ 30 שלי

מקום 23

לזלי האנט סאמי מעונה 6 זאת הייתה אהבה ממבט ראשון שהשיער הג'ינג'י שלה הופיע מולי לא יכולתי לשלוט בעצמי מלאת רח חיים כייפית ושמחה מת עלייה תעשי לי ילד!! ביצוע אהוב:Feelin' Good

מקום 22

ניקו סמית' הבחור שקיבל הזדמנות שנייה ובצדק! הבחור מלא נשמה שר מדהים מופיע מדהים וגורם לפאולה פנטזיות פרועות ביצוע אהוב:Georgia On My Mind

מקום 21

פנטזיה בורינו הזוכה הגדולה של עונה 3 אני צריך להסביר למה? היא פשוט פנומנל יש לה את הקול יש לה את ההופעה יש לה את האומץ יש לה את האופי יש לה אפילו סיפור חיים מרגש מת עלייה! ביצוע אהוב:Summertime

מקום 20

קלי קלרקסון הזוכה הגדולה של עונה 1 ללא שום ספק האיידולית הכי מצליחה מכרה מיליונים מלאה אולמות שלמים קול סוחף ההפתעה הגדולה של העונה שלה גם לא הראו אף אודישן שלה לחצו על ג'סטין ואמריקה התאהבה וגם ישראל ביצוע אהוב:I Surrender

Ambra91

New member
../images/Emo99.gif

קלי
20 זה נמוך מדי לדעתי אבל זאת הרשימה שלך אז מותר לך

מקום 19

ריאן סטאר ללא שום ספק הבחורה הכי סקסית באיידול קול מיוחד לבוש פאנקי הפתיעה בבחירת השיר הראשונה ונתנה ביצועים לפנים ביצוע אהוב:The Frim Fram Sauce

מקום 18

ריקי סמית הרקלי הרקלי זה פרפומר זמר מדהים אהבתי את כל הביצועים שלו נקודת אור זכרית בעונה 2 הייתי רוצה לשמוע עליו עוד וחבל שלא שומעים... מלך
ביצוע אהוב:It Might Be You

מקום 17

קימברלי קולדוול היא מטריפה וגם יפה עושה בי מה שהיא רוצה! קימברלי קימברלי קימברלי הבחורה הכי יפה בעונה 2 הפתיעה אותי כל פעם מחדש היא כוכבת אמיתית! ביצוע אהוב:Come To My Window

מקום 16

מנדיסה הדיווה מעונה 5 קול ענק אישיות גדולה מהחיים והיא יכולה ללמד את טיילור שיעור או שתיים שברה מיתוסים וגרמה לסיימון להתנצל אין מה לא לאהוב! ביצוע אהוב:I'm Every Woman

מקום 15

טמיירה גריי הדיווה האמיתית של עונה 1 והזוכה האמיתית של עונה 1 הייתה בשוקר הראשון של עונה 1 פתחה את עונה 1 והיממה את כולם בעונה 1 מלכה או לא מלכה? ביצוע אהוב:A House Is Not A Home

מקום 14

ג'וש גרייסן הזמר הטוב ביותר בעונה 2 חייל אמיתי נאמן שגרם אפילו לסיימון לעשות שכיבות שמיכה הוציא דיסק מעולה ואני מאמין שלא נגמר שם ביצוע אהוב:I'll Be

מקום 13

מלינדה דוליטל הזוכה האמיתי של עונה 6 כל ביצוע זהב אישה אמיתי שיודעת איך לתת ביצוע וכמובן בעלת לב זהב אנחנו עוד נשמע עלייה והמון!

מקום 12

אנג'לה פיל הסמי הכי מדהימה שיש! מעונה 1 הדהימה אותי ב2 הביצועים שלה ואתם לא יודעים כמה שאני רוצה שהיא תוציא תקליט מיוחדת מדהימה ואיי ג'יי תפס לה תמקום לא בצדק! הופעה אהובה: Run To You

מקום 11

כריסטינה כריסטיאן הממי של עונה 1 ההדחה הכי מרגשת מבחינתי בתולדות איידול זמרת מעולה והסינגל שלה מצליח בטירוף!(במיאמי)

למעלה