דירה להשכיר

yafit75

New member
מה שאתה רוצה,,,!

שרית חדד,, מושיק עפיה יוסי עדן קובי פרץ,,, זוהר ארגוב,,, רינת בר,,, עופר לוי,, מה אתה רוצה עוד???

sahr12

New member
מכל הרשימה........

רק זוהר ארגוב..... בדד אלך גם תפילה אין לי.... בדדדדדדדד.......בלי עתיד בלי תקווה בלי חלוםםםםם שירים עם נשמה....

yafit75

New member
למה איכססססססס

שאני לא אתן לך שמות יותר כבדים,,, למשל,,, יובל פרי,,,, אבי ביטר,,, עוד הייתי עדינה איתו,,,

היא צודקת במלא מובן המילים

אני לא מבינה למה אני עצבנית עד שמתברר שברקע המוזיקה המזרחית.

From NY

New member
Bekoma 77

בעמק נפלא בין כרמים ושדות עמד לו בניין בין מאה קומות (miniflaot ha-copy paste.......hahahahaha) bekoma 77 gara giveret tofa-at teva ma shehi hahi ohevet laasot ze lehapes leazma beayot ve im mishehu kashar lahem et hayadiyot ted u sherak he mesugelet laasot kaele shtuyot haemet..... kol kah shaket veragua po veze kvar ole li al haazabim merov roga hayiti horeget mishehu......hahahahaha בעמק נפלא בין כרמים ושדות עומד לו בניין בין מאה קומות... dereh agav........... FUCK YOU BIN LADEN this building is standing gorever!!!!!!!!!!!!! Claudia

צ´אט להשכיר.. שלי.. מודל מרץ 2001

פעם.... כתבתי גם. הנה..... צ`אט להשכיר (על משקל- ``דירה להשכיר``) בעמק יפה בין כרמים ושדות- עומד לו בנין עם מלאן קומות, ומי גר בבנין? 1. בקומה הראשונה גר פטישון - עומד לו בכניסה, בידו הקילשון. ואם אנו רוצים איזה מפגשון - הוא מארגן אותו ראשון. ויש לציין שזה האיש(ון) - שולט היטב ברזי הלשון.. (היי, התכוונתי שהוא כותב יפה, יה- ראש כחול..) 2. בקומה מעל בדילוג לא איטי - גר החמוד מכל, הלא הוא ``קפצתי``, פעם הוא פה, פעם הוא שם - פעם בנשואים נשואות, ובשלושים+ גם, מקליד מהר, א`פחד בקצב לא עומד - ורק חבל שכרטיס הקול פה לא עובד, כי אז היינו יכולים להנות מנגינתו - ואת זמננו היה מנעים בשירתו. 3. בקומה השלישית גר לו אינדיאני - חמוד, מתוק ואחלה ימני (יעני, תימני) איך שהגיע למפגש - לב בנות רבות כבש... 4. בקומה הרביעית יש שתי דירות - ובהן שתי משפחות מוכרות: בצד ימין ארז* ומאיה* עם כוכבים - אחלה צמד, זוג שובבים, חמודים, מתוקים, אוהבים (?) לארח - כייף איתם, מרבים להתבדח.. (אוהבת אתכם) ומולם בצד שמאל גר הזוג השני - ומי הם אם לא יפעת ורקדן התימני, צמד חמד, זוג אוהבים - (רק מה.. על ``שעות צ`אט`` קצת רבים).. [אוףףף, כמה קומות יש פה בבנין - איך אפשר למנות פה את כולן? אז מעתה אזכיר ת`דיירים בקיצור - כדי לא להאריך בסיפור.. (וזה בכלל שיר
)))... ] 5. בקומה החמישית גר דיןדון פעמון - רגיש, אדיב (לא הולך לישון...) 6. בקומה השישית גרה מרי-לו - מתוקה וחתיכה (אל תשאלו..) 7. בקומה השביעית גרה TALTUL שנשארת כאן - בינתיים ווירטואלית בשבילי, אך לא לעוד הרבה זמן... מתוקה שלי, כייף לי לצחוק איתך - ומתה כבר לראות ת`פנים שלך.. 8. בקומה השמינית חגית עשרים ושתים - כל יום נפגשות לפחות פעמיים, אומרת היי ישר צוללת - ועגילים (מוזר......) זוללת... 9. בקומה התשיעית מנגו גר - זהו בחור מאוד ``מוכר``, אף אחד אותו עדיין לא ראה במפגש - אך אין פה כל חשש, הבחור צוחק הרבה, מספר בדיחות - (300 ש``ח, על מה אחות?...) (בדיחה שלנו...) 10. בקומה העשירית גר ח ת י ך עדין עם לב שלם - צעיר מאוד, פשוט עלם, זורם, מקשיב, כייף איתו לדבר - אך למה זה מהמפגש ברח מהר? 11. בקומה האחת-עשר גר ת` עשרים ושמונה - בקצרה לנו תמיד עונה, כי קשה מאוד תוך כדי נהיגה - להצטרף אלינו לחגיגה.. (תזהררררררר...) 12. ומעבר לים, לא בעמק שלנו - גר לו ofer אחד מאיתנו, לקח לו שבוע חופש - כי עבודה רבה יש. עופר- מחכים שתחזור אלינו - (ואל תשכח את השיחה שלנו..) ( אוףףף, ממש פה גורד שחקים - חברים רבים נכנסים ויוצאים, מקווה שלא עשיתי פה איזו פאדיחה - ואם כן, אז את מי ששכחתי איתו הסליחה.) וכל פעם שבא לחדר אורח חדש - נהיה בכללי ממש מפגש, באים מכל הדירות השכנים - אומרים לו שלום, מסבירים לו פנים, ושואלים: הנאים החדרים בעיניך? והוא עונה: החדרים? לא משהו..... אך ה ש כ נ י ם נאים בעיני..... לכולכם ולמי שגם שכחתי... אוהבת... עינת..

המשך... ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

בקומה ה- 20, מוגפים התריסים, גרים שם חניבעל ותמי. מה הם עושים? אין צורך להפעיל את הראש הכחול, ידידיי, הם סה"כ קוראים פרקים בתנ"ך... זהו ודי! בקומה ה- 21 גרה טלי-ה, אישה לתפארת, אצלה אין הפליה. צובעת קירות, ממש מקצועית בעליל, וכיום היא איתנו, בשעורי המחשב, בין תרגיל לתרגיל. בקומה ה- 22 גר לו מלאך, לאחרונה הוא אותנו מזניח... אולי קצת שכח. או שמא עסוק בחגיגות יום ההולדת, וציפור קטנה לחשה לי, שהוא בכלל עושה עבודות שרות למען המולדת. בקומה ה- 23 גרה באושר, כוכבית 42, שבגלל גילה מופלג, לא שומרת על כושר. היא באה לבקר מידי כמה ימים, אבל משתדלת להיות מעודכנת, מאחורי הקלעים. בקומה ה- 24 גר לו אפרסק, על התקופה בה ישן בלילות, הוא חושב ומתרפק. כיום הוא אב גאה ומאושר, הוא לבקר מתי שנח לו וכשאפשר. שבת שלום... יש לי עוד יום ארוך...

סנדי32

New member
יש מקום בקומת הקרקע ?

כי יש לי פחד גבהים וחוץ מזה אני גרה קומה רביעית ולא בא לי לעלות מדרגות עוד

את אוהבת לרדת....?

התכוונתי במדרגות... (למה ראש כחול?) אז אפשר לסדר לך את המקלט, בימים בהם סאדאם יכול לחטוף ג´אננה, זה המקום הכי IN במגדל.

סנדי32

New member
לא מלאכית אני לא אוהבת לרדת

רוצה קרקע עם חצר וגינה עם צמחים בפינה עם דשא ירוק לא אפסיק לצחוק

אל תלכי........

יש לי חדר פנוי אם תרצי..... אם תהיי נחמדה נוכל לסדר איזו תורנות על השירותים והאמבטיה.......

מדהיםםםםםםםםםם../images/Emo24.gif

איזה קומה נשארה???? טוב אני לא יודע אז אנסה בעמק נפלא בין כרמים ושדות עמד לו בניין בין מאה קומות בחרתי להתגורר במרתף כדי שהבניין לא יתכופף.... אתם מבינים להחזיק בנין שלם זקפת הבוקר תמיד תשתלם...

למעלה