דירה להשכיר

מקסיקני

New member
בקומה ה- 69 גרה ..סטלה....

והיא אף פעם לא מגמרתתתתתתתתתתת... כל הזמן אורחים מקבלתתתתתתתתתתת... נימוסים והליכות מלמדתתתתתתתתתת... ולסער את החשק מחזקתתתתתתתתתתתת..

מיכל31

New member
טעות בקומה ה-69

גרים מיכל ובעלה פעם הוא ה-6 ופעם אני ה-9 כן כמו זוג יונים אוהבים לבצע ביצועים עכשיו אתם בווואי מנחשים למה סער בקולי קולות שומע שירים נמאס לו לשמוע את הגניחות והצעקות שמגיעים ממרומי המגדל וגורמים לו למשוך שערות

yafit75

New member
גיורא,, באיזה קומה אתה גר???

לא כי,,, בקומה העשירית,,,, הדיירים עזבו,,, אולי תשכיר שם את הדירה???

מקסיקני

New member
כל כך חזק את צועקת?

יאלא תבואי למיגרשים... צרכים מעודדים וצהלולים.. אבל שניה אני שם אטמים....

yafit75

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo124.gif אני צועקקקקקקתתתתתת?

אני צועקת רק בקרית אליעזר,,, כשרוסו,, מכניס את הגזר,,, ואז סער הוציא דגל לבן,,, "שחררו אותי מהבלגאן,,," לך תסביר לבן אדם להתעסק עם יפית זאת מהקומה השביעית,,, לא כדאי!

sahr12

New member
בהתחלה חשבתי שאתם נהנים..חחח

אבל צעקות כאלו כל יום.......אז הבנתי ...מרוקאית ואשכנזי... את: כןןן!!!!!!!!!!!!תמשיך!!!תמשיך!!!!!!!!!!!!!!!! הוא:(בקול עדין) אני אעשה לזה סוף!חחחחחחחחחחחח..... את:אני רוצה עוד!!!!!!!זה לא מספיק לי!!!!!!!!!!אתה לא מבין??? הוא: (בעדינות) אבל רק אתמול היית שם....... אני: מצמיד תאוזן לדלת..ומהרהר..על מה הם מדברים?? את: אייייייייייי..........אחחחחחחחחחחחח.......מה אתה עושה לייייייייייי??(בצעקות כמובן) הוא:(בעדינות) זה לא אני אמי....זו את! את:כןןןןןןןןן,אני רוצה לגמור כבררר.....נמאס לי...... כל יום דו"ח חדש......והכל בגללך!!! אם אתה היית....... אז הבנתי .........חחחחחחחחחחחחחחח והרמתי תווליום.....

sahr12

New member
פעם עשינו כבר שירשור על זה...

אני חושב שאצלם זה הולך כך.......... היא:מתי שוטפים תרכב??? הוא:הרכב כבר נקי....... חחחחחח.......

sahr12

New member
מזרחית זה רק באוטו.......

בבית אסור!!!חחחחחחחחחח........

sahr12

New member
לא אסור,אסור.....

אסרורי כזה........:) היא אומרת שזה מלחיץ אותה........חחחחחחחחח

yafit75

New member
אסור?????? U איזה מסכן,,

בוא אני אאמץ אותך,,, ואשמיע לך בבית מזרחית,,,,

sahr12

New member
איזה דיסקים יש לך??

בלבלי אותו אל תעשי לו חשבון בלבלי אותו עד שיכנס לדיכאון... בלבלי אותו כמו שבלבלת אותי.. בלבלי אותו.. בלבלייייייייייי....... זה שיר זה??זה בילבול מח.........חחחחחחחחחחח

למעלה