בעמק יפה בין כרמים ושדות עומד לו בניין בין מאה קומות ובקומה השלוש עשרה גרה קליאופטרה מכרסמת שוקולד הגברת ושרה אך אם במקרה במדרגות בה נתקלת קפה ועוגה בוא ברגע הרווחת. בעמק יפה בין כרמים ושדות עומד לו מגדל בין מאה קומות...
בעמק יפה בין כרמים ושדות עומד לו בניין בין מאה קומות ובקומה הארבע עשרה גרה מישל בת 35 את הפנטזיה על ויקטור מקומה 15 לא מצליחה לממש כל היום אורבת ליד הדלת, מציצה היא בחור ו.... לא מפסיק לנסות מאחור... בעמק יפה בין כרמים ושדות עומד לו מגדל בין מאה קומות...
בעמק יפה בין כרמים ושדות עומד לו בניין בין מאה קומות ובקומה החמש עשרה גר לו פנטום כל השכנות חושבות שהוא גבר מלא תום אבל כשהשכנים בעבודה קורה דבר מעניין לפחות פעם ביום לפחות שכנה אחת הוא מ..... בעמק יפה בין כרמים ושדות עומד לו מגדל בין מאה קומות...
בעמק יפה בין כרמים ושדות עומד לו בניין בין מאה קומות ובקומה השש עשרה גרה לה סו עדיף על קומה ריקה...אל תכעסו כשהשכן הדתי מבקש עזרה היא לא עושה עניין שולחת אס אם אס מסדרת לו מניין... בעמק יפה בין כרמים ושדות עומד לו מגדל בין מאה קומות...
בעמק יפה בין כרמים ושדות עומד לו בניין בן מאה קומות ובקומה השבע עשרה אף אחד לא השכיר רקדן קיבל מפתחות בקומבינה מבעל הבית שהכיר וכשיפעת כמה קומות למטה עובדת וטורחת רקדן מטלפן ל... שישר בשקט אל הקומה השבע עשרה מתפלחת בעמק יפה בין כרמים ושדות עומד לו בניין בן מאה קומות...
בעמק יפה בין כרמים ושדות עומד לו בניין בן מאה קומות ובקומה השמונה עשרה גרה לה שולי <27> לכל השכנים אומרת תיגעו לי עד שפעם אחת פנטום אזר אומץ ונגע "לא אליך התכוונתי" וצעקה לו "תרגעעעעעע...." בעמק יפה בין כרמים ושדות...
בעמק יפה בין כרמים ושדות עומד לו בניין בן מאה קומות ובקומה התשע עשרה גר לו זהר מחו"ל שסוף סוף עשה למכתבים בבקבוק שכלול אמנם בעיית משקל הבקבוק היא בעיה שיטחית אך מהיום החליט לשלוח מכתבים בפחית בעמק יפה בין כרמים ושדות...
בעמק יפה בין כרמים ושדות עומד לו בניין בן מאה קומות כל הדיירים מודאגים, נעלו ת´דלתות השאירו אותי בחדר מדרגות על מדרגה התיישבתי, כבר נעשה מאוחר החלטתי לקומה הבאה לעלות רק מחר בעמק יפה בין כרמים ושדות....
בעמק יפה בין כרמים ושדות עומד לו בניין בן מאה קומות בקומה העשרים ואחת, במטבח, כשטאקילה ישבה על כסא מרווח גערה על החברה בתוך הסלון נו קדימה, היכן השפן נסיון? בעמק יפה....
בעמק יפה בין כרמים ושדות עומד לו בניין בן מאה קומות פיקטיבית החליטה, בריאה או חולה הקומה העשרים ושלוש בשבילה כי יש שם גזוזטרה עם שלושה כיוונים ואפשר להציץ על חדרי השכנים
בעמק יפה בין כרמים ושדות עומד לו בניין בן מאה קומות בקומה העשרים ושתיים מתגורר לו חתולון בינתיים שולף סיפורים מן הכובע ואנו לא יודעם מזה שובע... בעמק יפה בין כרמים ושדות עומד לו בניין בן מאה קומות בקומה העשרים ושלוש מתגורר לו מושיקו שבל חשבון במעלית עלה ושוב שכח את "החנות" פתוחה ושוב גרם למהומה....חחח בעמק יפה בין כרמים ושדות עומד לו בניין בן מאה קומות בקומה העשרים וארבע מתגוררת קרן אור לי המתוקה שכל בוקר יוצאת לעבודה פנטום תשכח מזה...אני לא מגלה באיזה תפקיד ובאיזו מחלקה...חחח
בעמק יפה בין כרמים ושדות עומד לו בניין בן מאה קומות בקומה ה-25 מתגוררת שייכת שלפעמים מרחיקה לכת וזאת בגלל הפיצה שאותה היא מקפיצה על פאדל לא מוותרת אפילו אם מגיעה האחרת וחולשה יש לה לחמוצים של "אחלה" אז אם אתם מגיעים לסביבה ותראו סוס עומד בכניסה תתכלו למעלה והנה הפתעה היא מביטה בסוס עם העגלה <רק היא אותי מבינה חחחח>
בעמק יפה בין כרמים ושדות עומד לו בניין בן מאה קומות בקומה עשרים ושש יש שני דירות צמודות ושם גרות שני חברות קרן אור לי מצד ימיני ודורין מהצד השמאלי הן שתיהן מקסימות ובסיפוריהן מדהימות ובראש טוב שולחות הודעה.. ואפילו גם שיחת ועידה בעמק יפה בין כרמים ושדות עומד לו בניין בן מאה קומות בקומה עשרים ושבע מתגוררת דרדסית הנשית שהיא מקסימה וגם פונדקאית ואם רק תרצו בבוקר לחייך כנסו אליה היא תברך תיהיה מאוד מקסימה כי בעיניי היא חברה מדהימה בעמק יפה בין כרמים ושדות עומד לו בניין בן מאה קומות בקומה העשרים ושמונה מתגוררת שתזפת של היום היא מפנטזת היא בחורה ישרה שולפת מאמרים מהמגירה ממש אחלה בחורה.... בעמק יפה בין כרמים ושדות עומד לו בניין בן מאה קומות בקומה העשרים ותשע מתגורר מיקו שותה כל בוקר שוקו ואם אותו תיפגשו הוא יגיד שהוא בכלל מכלוף בעמק יפה בין כרמים ושדות עומד לו בניין בן מאה קומות.....
בעמק יפה בין כרמים ושדות עומד לו בניין בן מאה קומות בקומה שלושים יש פה דירת רווקים וכל הנשואים אליה עולים פה מתקיימות מסיבות עם כל היפים והיפות כולם פה שרים ורוקדים ועושים כייף חיים אך שמועות אליי מגיעות ששם בפינה ישנם זוגות שעושים חגיגות פרטיות...חחחחחחח
בעמק יפה בין כרמים ושדות עומד לו בניין בן מאה קומות קומה שלושים ואחת מתגוררת ליהי האחת מנסה את הבחוץ קצת שוני מהקיבוץ עושה פה כייף חיים ואפילו הכניסה את כל השירשור למאמרים נבחרים בעמק יפה בין כרמים ושדות עומד לו בניין בן מאה קומות קומה שלושים ושתיים מתגוררת סנדי 32 למרות הפחד גבהים היא עושה פה שיגועים כל יום מוסיפה פה קבצים אחרי שעוזרים לה החברים ואם אליה תגיעו לבקר היא ערה כל מהלילה עד הבוקר..