דירה להשכיר

מו שיקו

New member
קומה 30

בעמק יפה בין כרמים ושדות עומד לו בניין בן מאה קומות בקומה השלושים היכן שלא חם מתגורר החבר התלמיד החכם בהומור ובדיחות את לחמו הוא מוציא אולי בעיקר בגלל הטאי צ´י

בקומה 31 ../images/Emo6.gif

בעמק יפה בין כרמים ושדות עומד לו בניין בן מאה קומות בקומה השלושים ואחת גרה חן המקורית עם ילדיה ובעלה כל היום היא אופה ומבשלת מטעמים טעימים לנו מסדרת והכל מכל היא יודעת גם לחרוז וגם סיפורים מספרת ממש אשת חיל היא חן שלנו וגם חברה טובה לכולנו

בקומה 32

בעמק יפה בין כרמים ושדות עומד לו בניין בן מאה קומות בקומה השלושים ושתיים גרה דורין מתוקה שבעתיים כל היום מביתה שומעים איך חיפה מבקיעים ואת הצעקות וההילולה שלה של חבריה ושל בעלה גם כשמגיעים אליה בהפתעה תמיד תכבד ותארח ותתן הרגשה שהינך רצוי תמיד ובכיף בביתה

בקומה ה- 31

בעמק יפה בין כרמים ושדות עומד לו בניין בן מאה קומות בקומה השלושים ושלוש גר חד קרן שבא תמיד לדרוש ומקסים את כולנו בשעשועים וזאת כדי שלא נשתעמם בפורומים מלא חידות כרימון הבחור ועל אשתו המתוקה הוא מכור

יו....

איזה מחמאות.......

הצופה.

New member
ובקומה ה 70 אני גר

כי ב 69 מנקים את השרותים כל הזמן
מה הם עושים שם?

yafit75

New member
סערוני,, הי,, מה המצב שם למטה?

בקומה השישית,,,,??? אני מצטערת אם הרטבתי לך את הכביסה,,, עם המים של שטיפת הבית שלי,,,,

sahr12

New member
תתכופפי עוד קצת מהחלון........

איזה יופיייייייייייייי...........חחחחחחחחחחחח

yafit75

New member
כוס אוחתקקקקקק!!!!

אני התכופפתי,,,
תעלה קצת למעלה,,,, תוציא תקטן,,,
ובבוםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!
איך הבוקסססססס,,, פצצה,,, אה,, בואנה,,, תראה כמה כוכבים
יש לך מסביב לראש,,, חחח אחלא אה,,,,, (נשברה לי היד,,,) בואנה,, רוץ מהר לרופא שיניים,,, בלי כוונה,,, שברתי לך את שני השיניים הקידמיות,,,, יחחחחח תלמד לא להציץ לבחורות,,,,
בלונדיניות!!!

yafit75

New member
סיצי,,

מעכשיו הוא לא יעשה רעש,, וגניחות,, וצעקות עם בחורות,,,, נתתי לו עם הפטיש,, על המה שמו,,,, תאמיני לי,,, הוא לא יטריד אף אחת יותר,,,, אלא אם פספסתי אותו,,,,!

מיכל31

New member
חחחחחחח יפית

בטח שברת לו את הגוגאים קצת קשה לפגוע בול בקטן הזה חחחחחחחחחחחח

yafit75

New member
שוב שביתההההההההההה!!!

מותק,,, הייתי צריכה זכוכית מגדלת,, כדי לחפש את הגוגאים,, לשם עוד לא הגעתי!!! העיקר,, החלק העיקרי - מושבת!!!

sahr12

New member
פיספסת!!!!!!!!!חחחחחחחח

הוא יותר קטן ממה שאת חושבת..........חחחחחחחחחחח

yafit75

New member
איך אפשר לפספס דבר כזה???

הרי הוא כל הזמן עובד,,, בראש מורם,,,, מרים גבה,,, ועוד גבה,,, בוחן אותם,,, אחת אחת,,, ואז אותו ראיתי,,
,,, הבאתי,,, ועליו דפקתי!!! עד ששמעתי צעקה,, "אני מבקש סליחה" טוב סערוני הקטן,, מחר לא הולכים לגן! סערוןןןןןןןןן,,, מתה עליך אחי!!!

למעלה