גרים מיכל ובעלה פעם הוא ה-6 ופעם אני ה-9 כן כמו זוג יונים אוהבים לבצע ביצועים עכשיו אתם בווואי מנחשים למה סער בקולי קולות שומע שירים נמאס לו לשמוע את הגניחות והצעקות שמגיעים ממרומי המגדל וגורמים לו למשוך שערות
../images/Emo68.gif../images/Emo124.gif אני צועקקקקקקתתתתתת?
אני צועקת רק בקרית אליעזר,,, כשרוסו,, מכניס את הגזר,,, ואז סער הוציא דגל לבן,,, "שחררו אותי מהבלגאן,,," לך תסביר לבן אדם להתעסק עם יפית זאת מהקומה השביעית,,, לא כדאי!
אבל צעקות כאלו כל יום.......אז הבנתי ...מרוקאית ואשכנזי... את: כןןן!!!!!!!!!!!!תמשיך!!!תמשיך!!!!!!!!!!!!!!!! הואבקול עדין) אני אעשה לזה סוף!חחחחחחחחחחחח..... את:אני רוצה עוד!!!!!!!זה לא מספיק לי!!!!!!!!!!אתה לא מבין??? הוא: (בעדינות) אבל רק אתמול היית שם....... אני: מצמיד תאוזן לדלת..ומהרהר..על מה הם מדברים?? את: אייייייייייי..........אחחחחחחחחחחחח.......מה אתה עושה לייייייייייי??(בצעקות כמובן) הואבעדינות) זה לא אני אמי....זו את! את:כןןןןןןןןן,אני רוצה לגמור כבררר.....נמאס לי...... כל יום דו"ח חדש......והכל בגללך!!! אם אתה היית....... אז הבנתי .........חחחחחחחחחחחחחחח והרמתי תווליום.....
בלבלי אותו אל תעשי לו חשבון בלבלי אותו עד שיכנס לדיכאון... בלבלי אותו כמו שבלבלת אותי.. בלבלי אותו.. בלבלייייייייייי....... זה שיר זה??זה בילבול מח.........חחחחחחחחחחח