דיעתכם חשובה-כנסו..

Mystic Circle

New member
כמו שענבר אמרה, יש כללים

ואחד מהם הוא- לא להציף! מה שאתה עשית פה עד עכשיו, זה בעיקר הצפה. אם כי היו גם דברים שאמרת לעניין. פשוט תשתדל (מאוד) לא לכתוב מליון הודעות בעלות משפט אחד כמו שאתה תמיד עושה. אם תמשיך באותה הרוח, אני כן ימחק. זה כן לעניין למחוק כאשר הזהרתי מראש.

amb2

New member
גברת מנהלת כנסי שניה ...

אני לא מציף אבל אני כל פעם ניזכר בעוד הערה..זה כמו שיחה עם עוד מישהו את לא אומרת לו הכל בנשימה אחת נכון? את אומרת משהו והוא מגיב ושוב את וזה הרעיון פה אז דיי לחזור על העניין הזה של ההצפה...זה לא הורס כלום לא מפריע ולא עולה כסף לאף אחד אבל מצד שני זה מכניס קצת אקשן ראית למשל בפורום ערפדים שאני כותב שם..יש ימים שלמים שאף אחד לא כותב כלום אז במקום לאיים עלי שתימחקי לי הודעות ולעשות שרירים אז תיסתכלי על מה זה יועיל לפורום ואני מועיל מאוד כי אני סופר אינטיליגנטי נכון לפעמים ההערות שלי קצת קופצניות אבל ככה אני גם במציאות אני בחור דינמי מאוד עירני וקופץ הרבה וזה ההפך מאנשים רדומים וישנים שהם לא מתאימים לפורום שלך....עובדה שהמנהלת פורום ערפדים אמרה שאני רק מועיל לה בזה שאני כותב הרבה הפורום המת שלה אז מיסטיק (וסליחה שקראתי לך פולניה לפני כמה ימים) שלך בהערכה הגדול מכולם amb2

Mystic Circle

New member
תשמע, פורום זה לא שיחה כמו במסנג'ר

שאתה כול פעם כותב משפט ואז כותב עוד משפט. בפורום אתה אמור לכתוב הודעה שלמה עם תוכן. ואם נזכרת בפרט לא משמעותי (כמו שברת'ור גאון הדור או משהו בסגנון) אתה לא מוסיף, כי זה חסר חשיבות. ולא אכפת לי מאקשן כמו שאכפת לי מסדר ושיהיה לאנשים נעים לקרוא. וגם לא אכפת לי ממה שהמנהלת בפורום ערפדים חושבת. פורום אסקסואלים הוא פורום יותר רציני מפורום ערפדים, לכן יש להתנהג בו בהתאם. אז אנא שמור על הכללים. אני באמת ובאמת שלא רוצה למחוק אף אחד. אבל אם יהיה בלאגן אני יאלץ לעשות את זה. בשביל זה אני מנהלת

amb2

New member
מסטיק תקשיבי יקירה...

אני בחור מאוד עדין ולא פוגע באף אחד אף פעם ...אבל אם תחליטי שאת לא רוצה שאני אכתוב פה אני אבין אותך ואני אפרוש . עם ההרגשה שהיה לי טוב נורא תקופה מסויימת שכתבתי פה הכרתי אנשים מיוחדים עם אותו סיפור כמוני ופתאום אני יודע מה לעשות לחבר ילדות שלי שצוחק עלי שאני לא עושה סקס ולא נהנה מהחיים פה ניפתחו לי העיניים וחזר לי החיוך לפרצוף ואני כל כך אומר תודה לכל אחד ואחת פה...תודה! אם את רוצה שאני אלך אני אבין. זה יכאב אבל רצונך כבודך.

amb2

New member
מיסטיק כנסי רגע בבקשה

א. אני אתנהג יפה ב. לא נעלבתי ג. כל התשובות נכונות. ד. כיף לי פה לכתוב. יום נעים לכולם

אופליה7

New member
שלא תחשוב על לעזוב!

נחזיר אותך בכוח! תראה למשל את ההודעה אחת לפני אחרונה שכתבת. זאת שסיפרת על החבר ילדות. היא גם היתה ארוכה וגם היה בה תוכן. תכתוב ככה את כל ההודעות ולכולם יהיה גם יותר נעים והעיקר......יהיה יותר מעניין.

הבעיה היא שלך

הבעיה היא שאתה קורא לי "גברת תשוקה" , אז לא תודה.אם יש לך צורך כלשהו להכניס לכל אחד כינוי-תתמודד, לא צריכה כינויים ממך. יש הבדל בין להיות רקדנית, שזה משהו אחר, לבין הדוגמה שאני הבאתי והיא ללמד ריקוד.

תיקון

הרשה לי לתקן את עצמי-התייחסת להוראת ריקוד. לגבי להיות רקדנית- אפשר להנות מזה, אבל זה באמת מאוד נדיר.אבל, אם מישהי מחליטה שהיא רקדנית- ובעצם הופכת את זה לעבודה שלה...אז מתחילות הבעיות האחרות בתחום הזה והם התחרות העצומה שיש לכל אמן. אבל , אפשרי להנות מזה -אמנם נדיר

amb2

New member
אפילו עלי הוא נובח...

אבל אני נובח עליו בחזרה...לי מותר...לכם לא כלכך..

p019

New member
אין כאן קשר לתשוקה - רק למציאות

אותי גידלו באמונה שכל עבודה מכבדת את בעליה - מה שזה אומר זה שאם אני אצטרך לעבוד בניקיון, או בניה או כל דבר אחר כדי לפרנס אנשים שאני אוהבת - זה לא יהיה מתחת לכבודי. איזו עבודה אינה מכובדת? אתה חושב שאפשר לטעון שעו"ד יותר או פחות מכובד מתוכניתן או עובד ניקיון? כל אחד עושה את חלקו במציאות של חיינו. הבעיה היא שיש היום אנשים במדינה שלנו שעובדים סביב השעון וצריכים לראות את הילדים שלהם אולכים לישון רעבים - ולזה אני קוראת עבודה שאינה מכבדת את בעליה. אני לא חייה בבועה. יש אנשים שקשורים אלי ואני קשורה אליהם - יהיה נחמד להגיד שאני אעשה מה שבא לי כי הכי חשוב זה איך חיים ואיך מרוויחים - אבל צריך למצוא את דרך הביינים בין החובות לרצונות. אני וויתרתי על משכורת כדי ללמוד. אבל אם לא הייתי מקבלת את המלגה - לא הייתי יכולה לעשות את זה והייתי מוותרת על החלום הזה.

amb2

New member
תעבדי בכל דבר

ניקיון או להדביק בולים בדואר הכל מכובד כל עוד יש לך כסף בכיס. יום נעים

inbardaf

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה עם כל מילה. וכשהיה משבר בהייטק והייתי בתחילת דרכי בתחום - לא מצאתי עבודה, אז עבדתי בתור מזכירה וכאלה. ולא היה איכפת לי לעבוד גם במלצרות. הלכתי למסעדה ליד הבית שלי - אבל לא קיבלו אותי
עבודה נועדה לפרנסה. אם אפשר למצוא עבודה שהיא גם תחביב ונהנים בה - מעולה. זו השאיפה. אם מכל סיבה שהיא זה לא מסתדר, אז גם לעבוד בניקיון זה בסדר. הרבה פחות מכובד זה להיות תלוי באחרים (בין אם זה משפחה וחברים ובין עם במוסדות מדינה כביטוח לאומי).

אופליה7

New member
אוי כמה שטויות

את חושבת באמת שמה שמשפיל בזנות זה העובדה שאפשר להחליף אותך במישהיא אחרת ואת משווה את זה למלצרות???? אין אדם שאין לו תחךיף. גם מהנדס תוכנה אפשר להחליף. כל עובד אפשר להחליף. גם שחקן בהצגה אפשר להחליף. יש אנשים שקצת יותר קשה להחליף אותם וזה האנשיםהגאונים שמכניסים הרבה כסף לחברה שהם עובדים בה. ותאמיני לי גם אותם אפשר להחליף, ואת רואה את זה טוב במשבר הכלכלי הנוכחי. אז עיניין ההחלפה הוא לא הסיבה המשפילה בזנות. ובטח שאת לא יכולה להשוות את זה למלצרות. גם אם תהיי הכי טובה במפעל, ותבוא בחורה אחרת ותגיד לבוס "אני מוכנה לעשות אותה עבודה בפחות כסף " הוא יחליף אותך בקלות.

למעלה