דינה מחקה אותי כי......

cookie13

New member
מעתיקה לכאן עם צנזורה

אלה הבת beeeep הזאת... אז, באותם הימים, חשבתי ככה, היום... מסתכלת לתוך העיניים של אשכנזי ומנסה לדמיין איך אפשר לעמוד מול הפירה והקציצה שלו ולהשאר אדישה. ועכשיו, שוקעת שוב בעבודה ה-beeeep שלי (כי קללות הן עסקינו היום) וחושבת על כל המהלכים שקרו בשנה האחרונה, השנה הזאת בה למדנו לנשום, להרים את הראש, ללכת קדימה צעד צעד. ומשחזרת כל דקה ודקה, ו... וואלה! כאב beeeep אבל היה שווה! |אייקון של נישוק| (ותדמיין לרגע שאני כוסית כמו דניאלה...) beeeep beeeep beeeep

אולי כדאי לפרסם מילון מלים, שבעברן

היו BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEP והיום הן רק BEEEEP ומחר הן BE ?

הלווווווווווו ../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

אני הכוסית למישהו יש בעיה עם זה???????????????

t o t a l

New member
חוזר ואומר שוב

וזה מה שפתטי הכי מהכל. שבכל רגע נתון אני מעדיף את אלה על פני דניאלה

לא כל הנשים בוגדניות..יש גם נאמנות

תודה Total... חסכת לי... הרבה זמן אני מתכוון לראות כמה פרקים משבתות וחגים ודוחה.. ודוחה.. ועכשיו..נתת תמצית ואני כבר לא אראה את פרקי הסדרה.. תודה רק שראיתי את הסיכום שהוספת לתמצית תאור הפרקים, וחשתי שאתה מזדהה עם רפי, נוכח בגידתה של אלה.. ומתעב אותה... רוצה לומר לך.. לא כל הנשים בוגדניות.. יש גם נשים ישרות, נאמנות וטובות וזה לא גורע מיופיין, נשיותן, עדינותן..אולי להיפך.. יש כאלו..צריך רק למצוא אותן והצרפתים (והם ברי סמכא) אומרים: חפש את האישה

t o t a l

New member
הבהרות הבהרות הבהרות

שחררתי את ההודעה, הלכתי לראות עוד שני פרקים, חזרתי וראיתי שנהייתה כאן סמתוחה. אז.... ההפניה המקורית לפוסט שבבלוג כללה קטע מהפוסט שמתאר משגל במילים מאוד עממיות וזאת למורת רוחם של הנהלת תפוז ושל גב' אופי. זאת הסיבה לדינה לא היתה ברירה אלא למחוק את ההודעה. לא מת על זה אבל בוחר להישאר כאן. ואת גב' אופי.... גם אני חולה עלייך נשמה.

ואתה יודע מה מבאס אותי?

שסופסוף היה פה סיכוי לדיון ענייני, אמיתי. בלי בכיות, בלי עשו לי שתו לי. ועשית לי חשק לראות את כל הסדרה מחדש, עזוב את הסדרה- את רפי.

עד שיש משהו מעניין - הוא נמחק מייד

כמה עצוב. וממתי הפורום נהפך לכל כך מתחסד ? כולנו אנשים בוגרים, אוהבים , מזיינים, נופלים, כואבים.... אז מדוע מהומה על לא דבר ?

malka3

New member
ממתי ?

כנראה מזמן לא ביקרת פה כנס לחנות פה לעיתים קרובות יותר..

הבהרה הבהרה (לטוטאל)

תשמע קראתי את עצמי חשבתי עם עצמי וזה באמת לא קורה הרבה פעמים בעצם אולי פעם אחת ב.. אז אני מודה שאולי היה מיותר לכתוב לך מה שנכתב ואולי באמת טעיתי מראש בכלל בקריאה גם מודה שלא ממש קראתי עד עכשו הכל וגם שם קראתי ונו.. שיהיה העיקר שתמיד תכתוב מה שמרגיש לך כמו כולנו בבקשה סליחה תודה לא חולה לא מתה אבל אוהבת לרוב לקרא אותך

shemesh22

New member
../images/Emo124.gif רפיייייייייייי תרגש אותי

איזה בלאגןןןןןןן ושוב מסכימה עם מה שכתבה מיkה הוא בגד בה, היא בגדה בו תהפוכות החיים... אז מי מזמין אותי לראות את כל הפרקים???????. אין לי הוט

למעלה