דינה מחקה אותי כי......

deena

New member
דיונים עמוקים מתקבלים בשמחה

כל עוד לא מדובר בתיאור עמוק ששייך במהותו לפורום סקס יש קו מסויים, והוא לא כחול במיוחד. נ-ק-ו-ד-ה.

swansea

New member
תודה אבל

אל פורום סקס אני יודע להגיע לבד. ואם בדיון מעמיק את חפצה, אני מציע לפתוח אחד בסוגיה "פני הפורום וזכותו של המנהל לאכוף את דעותיו גם אם אינן מקובלות על הרוב".. לטעמי דינה, בלי לנסות ולפגוע, הגיע הזמן שאולי תציעי את התפקיד למכרז.

deena

New member
שמחה שאתה יודע את הדרך

(לא היה לי ספק שכך הדברים) אילו היית מכיר אותי אפילו בטיפה, היית יודע שאילו לא דעותיי בכלל. בין הדעות האישיות שלי לבין התפקיד הזה והנהלים המאוד מאוד פשוטים של הפורום הזה יש פער. so? קשה לחלק בין מה שמתאים למקום מסויים ומה שלא? When in Rome do as the Romans do ולשאר, בקר בפורומים אחרים. בדיוק כמו כל אחד אחר.

ברבור

אתה רוצה להיות מנהל?? דינה היא המנהלת ובתור אחד שנמחק יותר מידי עדיין אומר היא מנהלת אותו כמו שהיא רואה לנכון לך יש שני אופציות 1 להפסיק להיות פה 2 לקבל תחליט ושחרר אותנו מהזיוני מוח האלה כל חודשיים בא פלצן חדש ומנסה להחליף סע להנהלת תפוז תגיש להם את כל התלונות שלך מי יודע אולי הם יקשיבו לך.....

יערית

New member
פלצן?

אתה קורא פלצן לכל מי שמביע את דעתו ולא חשוב במה? או רק כשזה קשור ל....? קצת כבוד לאנשים שאתה כלל לא מכיר!

קורא פלצן

לאנשים שבאים ממניע לא כל כך נקי... כבוד איך קזה אומר צריך לעבוד בשבילו... ומשום מה נראה לי שאת הבנת טוב מאוד למי קראתי פלצן היום אתמול לפני חודש וחודשיים... רק תזכירי לי קשור ל???

swansea

New member
אתה יודע טלה

יש לי עוד אופציה והיא להביע את דעתי ולנסות לשנות אבל בניגוד אליך יש לי סיגנון שלא יוריד אותי לעולם אל רמתך... ובכך דייני.

הסיגנון שלך

הרבה פעמים מרושע. ציני.מתנשא ולא אל תרד לרמתי רק דבר אחד אתה חייב לזכור לא אמרתי שאתה פלצן אבל אתה לקחת את זה ככה זה אומר משהו לא?

Lonely In Blue

New member
אתה יודע swansea

אני מצדיע לך. אבל... Never say never לעולם אינך יכול לדעת מה יילד יום.

ע פ ר ל ה

New member
לא ינום ולא ישן שומר ישראל../images/Emo104.gif

amitshein

New member
ומשה דיין היה אומר...

יש לי דיון בלישכה... זה לא יקח הרבה דמן...

G a v ® i e L

New member
בואנה, אתה מחוק ! ודינה..

חלמתי שאני מדבר איתך גסויות באיטלקית, בהתחלה נראה כאילו זה מדליק אותך, אבל בדיוק אז, כשהעניינים התחילו להתחמם, שלפת דלי ענק של טיפקס ועם מברשת גדולה פשוט...מחקת אותי !

deena

New member
זה אותו הדלי

מהקטע עם מאוורר התקרה, החצילים במיונז, מקל הספונג'ה והפונפון בצבע פוקציה? כי אם כן, נראה לי שהגיע הזמן להחליף את המים.

למעלה