דינה מחקה אותי כי......

כל אגוז צריך לדעת איפה ללחוץ

וגם האגוז הקשה ביותר ישבר.. אבל כגודל המאמץ כך גודל הזכיה. לא צריך להרחיב את הדיבור על האגוז ויתרונותיו..במיוחד למין הגברי

SecondOpinion

New member
יש אנשים שקוראים אותך ומתחרמנים

שזו סוג של מחמאה, ביננו. אחרת, אני לא מצליח להבין מה תעשה ההודעה ההיא שלך בפורום סקס.

ע פ ר ל ה

New member
../images/Emo8.gif

ולחיי האורגזמות שבדרך...

ע פ ר ל ה

New member
כפרה עלייך

בכל מקום אני מתאפקת... בתור בבנק בתור במכולת בתור לגניקולוג בתור למכונת הברד... עד כאן!
אני במשטר דיקטטורי?
עד העונג הבא... הא הא הא... עד העונג הבא...

יערית

New member
ממממממממממ

ממממממממ כל מה שמנית לעיל יוצר עצירויות לא?שחררררררררררי

את...

למה את מזמינה לה רק במה שאת מבינה?הא? למה לא תזמיני לה שתבוא גם אופו אחרים מבינים?למה? קיצת מתחלקת...לא טוב
אגואיזם לשמו

מצוטטת

New member
אני פה ...לתנת לך

מחסה ו
בכל רגע של עת....... עם75% הצלחה אלו יכולותייי המוגבלות...

מצוטטת

New member
Zה מZה פ@וט

יהיה לנו יאמייי תרוץ ליות שם... נכון פAוט ל'יות ולהתחמן על המילים טוטאל....... אוחחחחח Zה היה חזק!!!

עם כל הכבוד, ויש כבוד??!!!...../images/Emo2.gif

מי קובע מה מותר להגיד, מתי למה ואיך? זה בסך הכל פורום, לא כיתת חינוך. אז יש גבולות, אבל כאן המנהלת עברה גבולות.... לטעמי!!! אוקיי, אז ניחא, נגיד בסדר למחיקת הודעות בעלות נוסח "לא תקין"?!... אבל מה היומרה הזו להחליט איזו הודעה ראוייה לכבוד <זה כבר לא פשוט להודעות להיכנס לפורום הזה....אפשר לחשוב...> להיכלל בין שאר ההודעות, איזו הודעה תיכנס ל-OFF ואיזו הודעה תימחק???? מתחיל להרגיש כמו משטרת גבולות ולא כמו פורום, שכל אחד רשאי לומר בו מה שבא לו, גם אפצ'י. אם זה לא יהיה מעניין, אז לא תהיינה תגובות, זה המדד האחד והיחיד לטעמי. אם יש תגובות, אז כנראה, שההודעה הספציפית מצאה לה קהל אוהדים משלה..... הטיעון הזה, כאילו הפורום עמוס בהודעות, זניח לחלוטין. בשביל זה קיימים סרגלי גלילה.....

למעלה