דינה מחקה אותי כי......

טואטל

משעמם לך ? הבנו שיש לך בלוג יודעים שאתה יודע לכתוב אז למה כל הבלגן? יש לך אוצר מילים יפה יותר ממה שכבר כתבת היום

SecondOpinion

New member
הוא, את עזרתי, ממש לא צריך אבל

לא ברור לך שכל העניין הוא בדיוק במעשה הביפי שנעשה? ואיך הוא נראה בעיניו? ויופי הוא בעיני המתבונן. והיי, ילדה. גם אופי הוא בעיני המתבונן. מה ההתחסדות הזו? כבר אי אפםשר להגיד מילים שמתחילות באות ז? בואי נראה. ננסה להגיד את זה בלשון יפה: "והם עשו אהבה". שיט. משהו פה בהחלט הולך לאיבוד. נראה כמו פורום מחוצ'קנים מחוצ'קנות ולא אנשים גרושים שכבר עשו את המעשה פעם או פעמיים. אפילו המנהלת.

צר לי לאכזב אותך

חצ'קונים לא היו לי גם בגיל ההתבגרות.. וזה בדיוק הגיל שנראה כאן לפעמים. לא אין לי בעיה להגיד "הזדיינתי באהבה" (סליחה דינה למען התגובה זה מתבקש).אבל אבל בפורום יש דברים שלא יכולים להרשם . לכן יש בלוגים וביקשו יפה לא לפרסם . אז מה הבעיה בדיוק? התחסדות???? לא אני לא (אפילו לא בתולה).מה הקשר?

SecondOpinion

New member
אותי את לא מאכזבת.

רק כי לא מצפה ממך לכלום. באותה מידה, את השתפכות המשוררים אפשר לבקש שיפרסמו בבמה חדשה (מקווה שלא עברתי על חוק הפירסומת הסמויה) וכאן בפורום לפרסם לינק. ביקשו גם שאת כל מה שלא מעבירים בטלפון או במסרים פרטיים לא יעבירו בכלל. אז ביקשו. אה. כמעט שכחתי. או-הו כמה שאת מתחסדת. אפילו שלא בתולה.

אפילו לא חסודה

מבינה שיש לך מה להגיד לי באישי (אז תגיד את זה שם) ואל תשכח שאין לי בעיה להגיד "להזדיין באהבה" אבל אני עושה אהבה (מה שאתה מסתבר לא תדע לעשות עם גישה כמו שלך)

ע פ ר ל ה

New member
ואני...

מזדיינת בסבלנות,עד העונג הבא... הא הא הא...

../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

זו לא פעם ראשונה, שאתה מתרעם על "הנוהלים" המוזרים האלה, בפורום הזה. האמת? אתה צודק במאה אחוז! הניסיון <של ה"מנהלת"...>לעשות סדר היכן שלא באמת נדרש, רק מזיק וכלל לא מועיל. החוכמה האמיתית לדעת מתי להרפות.....

deena

New member
מה אני אעשה.

זה הצחיק אותי מלכתחילה, תשאלי אותו.

swansea

New member
../images/Emo4.gif

ככה זה שלא מצייתים לכללים החדשים. לא יעלה על הדעת שהפורום יהפוך לבמה לרחשי לב, חוויות אישיות או פלטפורמה לדיון עמוק. בפעם הבאה התמקד בבקשה בהודעות על טיסות יוצאות/נכנסות שנושאות עליהן מישהו שאתה מכיר או הודעות על מסיבות הפתעה.

יערית

New member
יותר אוהבת עין ביונית

סטיב אוסטין עשה לי את זה בסלוו מושן

למעלה