דין בדוסון!!!!

ByTheWay

New member
עלק "אבא שלך הציל את החיים שלי"

ואז היא מכניסה להם חמש מאות דולר לתיק.. כאילו היא עד כדי כך עשירה שהיא יכולה לוותר בקלות כזאת על 500 דולר....

בר 16

New member
היא לא עשירה אבל..

היא כזההה בן אדם חמוד!!!- מה, איפה עוד תפגשי בן אדם שמשוחח עם שודד?! וגם המצב של הבת שלו לא היה כזה טוב- והיא יודעת איך זה... היא פשוט בן אדם מתוק!!- אני חולה עליה!!!

כן. נכון הוא שיחק מדהים יחסית לדמות

הרדודה שלו בגילמור? --אני מתה על גילמור גירלז, שונאת את דין--

GirlFriend

New member
למה היא נתנה להם 500$ ../images/Emo35.gif

הרי היא ענייה בערך היא צריכה לחסוך לעתיד.....חחחחח איזה מפגרת היא..................... ובקשר לדין....... יש לכם אולי הוכות כיאילו שזה היה כתוב בסוף שזה הוא או משהו כזה? כי פשוט קשה לי להאמין שזה הוא....כשאני חושבת על זה עכשיו זה אולי הוא אבל הוא נראה ענק שם וזה לא הקול שלו ממש..........תשימו תמונות למי שיש .......

משב

New member
אני ממש לא רואה את הדימיון....

בין דין לשודד הזה.... תראו אפילו לפי התמונה מהאתר של דוסון!!!!!

GirlFriend

New member
זה לא הוא.........

99% כי דין יותר חמוד (וזה נראה כמו שהיד...) ואם זה באמת דין אז מה לעזאזל קרה לו????

שרי

New member
הוא (השוד) ממש דומה ל....

טוב.הוא לא דומה לאף אחד..אבל יש לו את העינים המדהימות של קיאנו ריבס ואת הפרצחפים והמבטים והחיוך המדהימים/המדהים של צ´אד (צ´ארלי..)!!
רעות
נ.ב.- לא לשים לב לפרטים האישיים שלי..

ולדין קוראים....../images/Emo105.gif

איזה מתח............ Jared Padalecki כנראה שזה לא דין!!!

Dawson girl

New member
ברור....

השודד בכלל לא דומה לו! בכלל לא חשבתי על זה עד שנכנסתי לפורום..... טוב אז אם טל ביררה וזה לא ג´ארד פדלסקי, אז פשוט מאוד.... זה לא השחקן שגילם את דין! (סליחה- מגלם) טוב, ביי נעמי נ.ב לטל- אני הולכת לכתוב לך מסר, שלא תחשבי ששכחתי אותך....

לא חשבתי ככה מהתחלה......./images/Emo105.gif

אבל תמיד טוב לברר.... אין לי מושג איך הגעתם לזה אבל שיהיה.... ונעמי-לא חשבתי! :*)

אה....ותגידו...../images/Emo105.gif

למה אתן כותבות בפורום באמצע הפרק??? איך אפשר להתרכז בפרק??? אי אפשר לחכות אחרי.... קצת כבוד..................:*)

Dawson girl

New member
נכון....

ותסתכלי בשעות: היא כתבה כל דקה או שתיים! שאמצע פרק של דוסון!!! אצלי זה דבר מקודש. בייי ושלחתי לך מסר

למעלה