הווווווו איזה רגע עצוב....
T T h e G i r l New member 9/7/02 #50 ההתעלפות הזאת הייתה מהלם... בדרך כלל- בזמן הפשע לא מתעלפים כי יש בגוף אדרנלין מהלחץ, אבל אחר כך כן- מהלם.. במצב של הלם אין אדרנלין ולכן מתעלפים...
ההתעלפות הזאת הייתה מהלם... בדרך כלל- בזמן הפשע לא מתעלפים כי יש בגוף אדרנלין מהלחץ, אבל אחר כך כן- מהלם.. במצב של הלם אין אדרנלין ולכן מתעלפים...
G Gilmore Girl Rules New member 9/7/02 #18 חילול הקודש!!!!!!! סתאאאאם 1.צ´אד מייקל מוריי, לא לדאוג, זה קרה כבר לכמה אנשים. 2. טריסטן מבנות גילמור - צ´רלי מדוסון.
חילול הקודש!!!!!!! סתאאאאם 1.צ´אד מייקל מוריי, לא לדאוג, זה קרה כבר לכמה אנשים. 2. טריסטן מבנות גילמור - צ´רלי מדוסון.
G Gilmore Girl Rules New member 9/7/02 #24 אויש! התחלנו עם "אני הייתי הילדהה הקטנה הזאת..." בלה בלה בלה...
G Gilmore Girl Rules New member 9/7/02 #26 אבל אז התסריטאים התגברו על עצמם. אני לא מחבבת את ג´ואי, בלשון המעטה, אבל הפרק הזה היא לא *כזאת* נוראה...
אבל אז התסריטאים התגברו על עצמם. אני לא מחבבת את ג´ואי, בלשון המעטה, אבל הפרק הזה היא לא *כזאת* נוראה...
G Gilmore Girl Rules New member 9/7/02 #28 בטחחחחחחחחחחחחחחח מוזר שב-ד-י-ו-ק היא שרה שיר שאבא שלה שר לה...
G Gilmore Girl Rules New member 9/7/02 #30 אוי ואבוי אני בוכה! I´m such a girl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא ממש בוכה אבל, דמעה...
G Gilmore Girl Rules New member 9/7/02 #32 ש-י-ר י-פ-ה! ../images/Emo13.gif איזה מתוקה... אוקיי, איכסה!