דימוי עצמי שלילי
אני מרגישה כה רע עם עצמי , האגו שלי נורא פגוע.
היום איזה בחור העליב אותי וזאת לא הפעם ראשונה שנותנים להרגיש לא שווה.
היום בעבודה הקולגה שלי , תדלקה רכב ושאלה את הבחור אם הוא מעוניין להתחתן איתי שאני מחפשת חתן..
הוא הביט בי ואז שאל אותי מה דעתי על מה שאמרה.
אני כהרגלי לא משנה אם אני מעוניינת המישהו או לא עשיתי כזה עם הראש שאני כאילו לא מעוניינת בלי להעליב או משהו.
הוא הביט בה בחזרה ואמר לה " פעם הבאה שאני מגיע לתדלק והיא כאן שתתדלק אותי כמו בשירות עצמי מהרמקול מהחנות ".
אני שהייתי קצת רחוקה , אומנם שמעתי את המשפט אך התקשתי להבין .
הרגשתי מטופחת היום כי הייתי מאןפרת ודווקה היום דחו אותי בצורה כה מעליבה.
היא כתגובה אמרה לו שהוא מדבר לא יפה , ולפני שהוא מדבר עליי ככה שיביט קודם כל במראה.
אני שראיתי שהיא מתגוננת ניסיתי להבין למה הוא התכוון.
הא בהתחלה לא רצתה לשתף אותי אך אח"כ אמרה שהוא מתכוון לכך שאם אני יתדלק אותו מהחנות כך הוא לא יראה את הפרצוף שלי , ושלדעתו אני מכוערת ושלזה הוא רמז.
נורא נעלבתי מעמק נשמתי. דווקה היום לא ציפיתי ליחס ככזה , ממש נעלבתי. מדובר בבחור שלא נראה חתיך אלא פשוט ביותר
אני באמת מחזיקה מעצמי שאני נראית טוב אבל הדחייה שלו גורמת לי להרגיש שאני מכוערת.
שאם הייתי פצצה אמיתית כל הגברים היו מקרקרים סביבי והבחורים שרציתי בעבר לא היו דוחים אותי..
פעם שהייתי בת 14 והייתי מאוהבת במישהו שהיה מלך הכיתה.
אני אז לא הייתי מטופחת כמו עכשיו והיה לי פוני מכוער ונראתי והרגשתי בטי המכוערת.
אז שמעתי מהתלמיד הזה שהוא בחיים לא היה יוצא איתי והוא היה מעדיף לצאת עם המורה ולא איתי.
מאז אותו המקרה אני מרגישה כה מכוערת. ולמרות שאני מודעלת לכך שהביטחון העצמי עלה ואני כן נראית סבבה עדיין אני לא שלמה אם איך שאני נראית, לא מרגישה שווה.
קשה לי לקבל תגובה כזאתי מבחור . נורא קשה לי!!
איך אני מתגברת על ההרגשה הנוראית הזאתי?
ואני מודעת לכך שגם אם ארזה ואראה אטרקטיבית יותר, לא הייתי מעוניינת שבחורים יתחילו איתי לצורך מין .
זה גם מה שמונע ממני לקחת את עצמי בידים ולהתחיל שינוי.
העודף משקל "מגן" על מפני הישרדות.
אני מרגישה כה רע עם עצמי , האגו שלי נורא פגוע.
היום איזה בחור העליב אותי וזאת לא הפעם ראשונה שנותנים להרגיש לא שווה.
היום בעבודה הקולגה שלי , תדלקה רכב ושאלה את הבחור אם הוא מעוניין להתחתן איתי שאני מחפשת חתן..
הוא הביט בי ואז שאל אותי מה דעתי על מה שאמרה.
אני כהרגלי לא משנה אם אני מעוניינת המישהו או לא עשיתי כזה עם הראש שאני כאילו לא מעוניינת בלי להעליב או משהו.
הוא הביט בה בחזרה ואמר לה " פעם הבאה שאני מגיע לתדלק והיא כאן שתתדלק אותי כמו בשירות עצמי מהרמקול מהחנות ".
אני שהייתי קצת רחוקה , אומנם שמעתי את המשפט אך התקשתי להבין .
הרגשתי מטופחת היום כי הייתי מאןפרת ודווקה היום דחו אותי בצורה כה מעליבה.
היא כתגובה אמרה לו שהוא מדבר לא יפה , ולפני שהוא מדבר עליי ככה שיביט קודם כל במראה.
אני שראיתי שהיא מתגוננת ניסיתי להבין למה הוא התכוון.
הא בהתחלה לא רצתה לשתף אותי אך אח"כ אמרה שהוא מתכוון לכך שאם אני יתדלק אותו מהחנות כך הוא לא יראה את הפרצוף שלי , ושלדעתו אני מכוערת ושלזה הוא רמז.
נורא נעלבתי מעמק נשמתי. דווקה היום לא ציפיתי ליחס ככזה , ממש נעלבתי. מדובר בבחור שלא נראה חתיך אלא פשוט ביותר
אני באמת מחזיקה מעצמי שאני נראית טוב אבל הדחייה שלו גורמת לי להרגיש שאני מכוערת.
שאם הייתי פצצה אמיתית כל הגברים היו מקרקרים סביבי והבחורים שרציתי בעבר לא היו דוחים אותי..
פעם שהייתי בת 14 והייתי מאוהבת במישהו שהיה מלך הכיתה.
אני אז לא הייתי מטופחת כמו עכשיו והיה לי פוני מכוער ונראתי והרגשתי בטי המכוערת.
אז שמעתי מהתלמיד הזה שהוא בחיים לא היה יוצא איתי והוא היה מעדיף לצאת עם המורה ולא איתי.
מאז אותו המקרה אני מרגישה כה מכוערת. ולמרות שאני מודעלת לכך שהביטחון העצמי עלה ואני כן נראית סבבה עדיין אני לא שלמה אם איך שאני נראית, לא מרגישה שווה.
קשה לי לקבל תגובה כזאתי מבחור . נורא קשה לי!!
איך אני מתגברת על ההרגשה הנוראית הזאתי?
ואני מודעת לכך שגם אם ארזה ואראה אטרקטיבית יותר, לא הייתי מעוניינת שבחורים יתחילו איתי לצורך מין .
זה גם מה שמונע ממני לקחת את עצמי בידים ולהתחיל שינוי.
העודף משקל "מגן" על מפני הישרדות.