מצרף פה
רשמתי בעבר בפורומים. חזרתי כי אני רוצה לפרוק. אבל יותר מזה אני מבקש דיעה כנה. לא רק "כן, אני מבין. זה מורכב" / "עדיף לדבר עם איש מקצוע". אני יודע שאף אחד לא יכול לתת לי תשובות בית ספר. בכל זאת אשמח לחוות דעת של גורם זר אובייקטיבי. זה מורכב. התאהבתי בבחור מהעבודה אני נמשך לבנות ולבנים הבחור הזה סובב אותי לגמרי. אני יכול לדמיין את עצמי עוזב את כל המוסכמות וחי איתו הוא יצא מהארון לפניי סיפר שיש לו בן זוג 6 שנים. אבל יש להם קשיים (בגידה של הבן-זוג, נפל לחבר האסימון שהבן-זוג הוא לא אבא לילדיו). אחרי שבועיים, החלטתי לספר לו שאני נמשך אליו. במקום להתרחק. התקרבנו אני כ"כ נהנה איתו. אמרתי לו מופרשות. אני כל הזמן אומר לו אמרתי לו והוא יודע שאני אוהב אותו. מצד שאני, אני לא בטוח אם זה הדדי. הוא נותן לי מסרים כפולים אני יודע שיכול להיות שהוא בעצמו מבולבל ולא בטוח מה לעשות עם הבן זוג שלו ולכן עדיף לו לשמור אותי על אש קטנה אם יפרדו, אולי יהיה לו חלופה. ריבאונד אבל אני לא יודע אם אני יכול עוד להחזיק אני כ"כ אוהב וסקרן. אני חושב שאם נהיה ביחד - זה יחזיק מצד אחד: הוא אמר לי שהוא לא הרגיש לאף אחד מה שהוא מרגיש כלפי. אנחנו מדברים שעות ולא נגמר לנו העניין. הוא יצא בפני כי הוא מעריך אותי. הוא חושב שאני חבר אמת. אנחנו אוכלים ארוחות צהרים כל יום. לבד. הוא אמר לי שפחד לגעת בי לפני שיצאתי בפניו כי חשש אני הומופוב הוא מבקש ממני להתאמן איתו בחדר כושר. זורק לי כינויי חיבה אני נמס מזה. אבל נשבר מזה שהוא עושה זאת רק כדי לשמור אופציה ליל שישי אחד ביקש להפגש איתי ושפך את הלב על הבן זוג שלו. שמה שמחזיק אותם זה אהבה הדדית והרבה סקס אבל משהו חסר. שהם בייעוץ זוגי. שהוא חושב שזה לא מתקדם אבל הוא רוצה לתת לבן זוג את כל הנסיונות בעולם. אחרי זה הוא אמר שכבר מאוחר ושאל אם אני רוצה להשאר לישון בדירה שלו לא הסכמתי. ידעתי שזה יסתבך אני גם תמיד תוהה אם זה היה מוביל בהכרח לסקס או סתם מזמוזים. זה מחרף אותי לחשוב על זה. אולי החמצתי שיא הוא בוגד בבן זוג איתי רק כדי להחזיר לו? כל זה מצד אחד- גילויי חיבה עזים. שיחות נפש מצד שני: הוא יוצא עם הבן זוג לצימר הסופ"ש. הם לא נפרדו. הוא עושה לי טיזינג שמציע לי להפגש עם חבר הומו משותף שלנו. אומר שהיה שמח למסאג' ממני. זה מרגיש כמו משהו שגבר היה עושה לבחורה שהוא רוצה לשמור כדי לטפוח לו על האגו אני רוצה לדבר איתו אבל מפחד. מפחד להפסיד הכל. מפחד לשמוע תשובה שלילית הכל כבר פתחתי הוא יודע. אמרתי לו מפורש שהייתי רוצה להיות איתו אם היה רווק בכל זאת, אני רוצה להגיד לו שכואב לי. יש לי כמה אופציות להגיד את זה: 1. אני כ"כ נהנה איתך. אבל כואב לי הלב. אני מבקש שנהיה חברים. אבל מבקש ממך להוביל. אני לא מרגיש בנוח להתקשר, לשאול, לסמס. אני חושש שחבר שלך יהיה שם. אני מאוהב 2. לשאול אותו מה אני בשבילו? פסיכולוג? אוזן קשבת? טפיחה לאגו. בצורה הכי נחרצת. להסביר לו שיש פה בן-אדם. אני לא רוצה תשובה שחור-לבן. אבל שינסה לחשוב עלי. תכלס, אני לא רוצה את השניה- כי זה יביא לניתוק אני לא רוצה. מצד שני- אולי צריך לעשות לפי השכל ולא לפי הלב. זה יביא לתוצאות שאני פוחד לשמוע אבל אולי יביא לי גם את הנחלה נחלה במובן של רוגע. שקט תשובה לכאן או לכאן שלא אתהה כל הזמן למה הוא התכוון. הוא משחק? בצורה הכי ישירה 3. פשוט להתגלגל. לחכות (אולי גם הרבה) שמשהו יתפרק ופשוט להיות שם מספיק קרוב. לשחק איתו את המשחק טיזינג בטנגו. הראשונה- אני מבקש ממנו להוביל את הקשר החברי, כי לי אין יכולת שיקול צלולה. אני נמס ממנו השניה היא לצומת T: לכאן או לכאן. מה אתה באמת מרגיש? אולי אם אשמע בפנים שאני רק חבר עבורו - הראש יקבל שוק ואז הלב יבין הבעיה שאני לא חושב שהוא יודה באחר. איך הוא יכול אם הבן-זוג שלו? אני יותר מאשמח לתגובות חדות וקרות. בצורה הכי גלויה. אני לא בטוח מה עדיף? לחיות באי ידיעה - או בידיעה מרה? לחיות עם הספק שאולי יהיה משהו - או לקטוע אותו בכח? תכלס, הלב אומר להמשיך לשחק להנות מהספק המתוק הוא עם בן-זוג 6 שנים. למרות כל הסימנים הוא לא נפרד רק אמר שהוא מרגיש איתי הכי פתוח הזמין אותי לישון אולי כדי לפרוק יצרים בכל זאת, לא דיבר על פרידה. בכל זאת הציעה לי אולי בתור טיזינג להפגש עם בחור אחר לי דברים לא ברורים. אני יודע בדיוק מה אני רוצה הוא יודע בדיוק מה קורה. הוא מכיר את הקלפים של כולם. איך אפעל וארוויח הכי הרבה?