דילמה.....

shelly1975

New member
א. ../images/Emo45.gif

ב. אם היה ויש לו רגשות אליה והוא רוצה להרצין את הקשר, רק אם זה יבוא ממנו, יש לומר לו ת'אמת, אבל שזה לא יבוא ביוזמתה. כי אכן קרוב לודאי שבשבילו זה עוד זיון שבמקרה היה עם ידידה.

ליבית1

New member
באמת ברוך.... אבל אני חושבת שעדיף

לשניכם, שיחה גלויה ופתוחה על העניין, כי החברות חשובה יותר מהכול. לאחרונה למדתי, שהכנות היא באמת הדרך הטובה מכולם. חוסר ידיעה פוגע יותר מכל מה שיכול לצאת בשיחה.

לא תוכלי להתנהג רגיל וזה לא יהיה

אותו סוג ידידות... סלחי לי, אבל לפחות לאחד ממכם היה צריך להיות את הרגע השפוי שבו מבינים שזה לא לעניין לנצל מצב שיכרות של אדם אחר. סוף מעשה במחשבה תחילה.. קודם כל הרי ברור שזה היה אקט שנבע משיכרות ולא מתוך שפיות... אז גם ברור לשניכם מן הסתם שבמצב רגיל לא הייתם עושים זאת. לדעתי כמו שאת בדילמה- גם הוא מן הסתם נמצא בדילמה ואולי מרגיש לא נעים... אני באמת חושב שיהיה לכם קשה לחזור לאותו סוג של ידידות אחרי שכבר שכבתם. בהצלחה.

ליבית1

New member
אולי לא לאותו סוג של ידידיות, אבל

יכול להיות שתהיה ידידות אחרת מעכשיו, אתה לא מסכים איתי? יכול להיות שייצא מזה משהו אחר, גם אם הם לא יהיו בני זוג, לא?

ליבית1

New member
אמממ... גם אני למדתי את זה, מה?

למדנו באותה כיתה ואני לא זוכרת??

לאור מה שהיא כותבת פה לאורך זמן

אני בהחלט חושב שיתאים לה כזה סוג של ידידות. ויש , זה קיים, זה אפשרי והכל באמת יכול להיות.

ד נ י ת3

New member
לא מסכימה.

תלוי בבני הזוג, ותלוי במערכת יחסים. לפעמים זיון זה רק זיון. אם לומדים להתגבר על המבוכה הראשונית, ולקחת את הדברים באיזי - ושני הצדדים לא מעוניינים בשינוי הקשר - הקשר ישאר אותו דבר. אין שום סיבה שלא.

טמפורה

New member
ברור שהכל תלוי,

אבל כנראה שאם זה היה ידיד כזה ותיק, היא היתה יכולה לדבר איתו יותר בקלות, ולא היתה כל כך מתלבטת. אז הנה פיתרון פרקטי ויעיל. תגידי לו... אנא עארף מה תגידי לו... תגידי לו.... ידיד יקר, היית כל כך נפלא, היה כיף, כל כך טוב, שיש לי מישהי להכיר לך, היא בדיוק בשבילך.... (אני חושב שבשלב הזה הוא יבין את הרמז). ואולי יום אחר תשתו עוד קצת יין (למרות שאני אישית מעדיף ייגר, או בורבון עם דרמבוי. אבל אם רגילה ליין, סטיק טו איט..)

זה מאד תלוי

בכמה שניהם יכולים להבין ולפרש את החרמנות ההיא שגרמה להם לשכב במצב של שיכרות. אני לא חושב שזה יהיה אותו דבר, תלוי ברמת הפתיחות שלהם ועד כמה באמת הם היו ידידי נפש..

ד נ י ת3

New member
אחד מהחברים הכי טובים שלי

היתה לו יזיזה. לשני הצדדים היה ברור שמעבר ליזיזות לא יצא כלום. היום... הם לא שוכבים, אבל הם חברים טובים.

גלי 1970

New member
לא קרה כלום

לא בטוח שהוא רוצה להיות יותר מידיד שלך,אולי גם לו לא נעים לומר לך ואולי הוא כן מעוניין בכל מקרה מדברים ומבהירים עניין,זה הכל

דיבורים דיבורים דיבורים

זה הבעיה בחיים של הרבה אנשים על כל דבר צריך לטחוו... מה צריך לדבר בכלל? מבחינתך לא קרה כלום? היה אחל'ה.. יצא ששכבתם? מגניב שניכם נהניתם ממשיכים הלאה... מה צריך לטחון על זה בכלל? לא כל מקרה חייב להיות פרק שלם בספר לפעמים זה סתם פסוק קצר חולף..... זה מאוד עניין של אופי יש מי שייכנס לסרטים ויש מי שימשיך כאילו כלום אם מעורבים פה רגשות מוחבאים, זה אולי בעיה אבל אם זו חרמנות נטו? אז לא קרה כלום אולי אפילו תוכלו להשתדרג מידידי נפש ליזיזי נפש :) בכל מקרה את צריכה להתנהג רגיל, אלא אם כן את מרגישה מהצד שלו שמשהו ממש משובש ואת מבינה שיש צורך להגיד משהו, אז גם אז את לא עושה שום דרמה, ואומרת לו בקצרה ובבהירות מה היחס שלך כלפי מה שקרה וזה הכל. זה בידיים שלך אם להפוך את זה לארוע דרמתי או לא.

למעלה