דילמה.....

גל גלגל

New member
דילמה.....

אתמול ידיד של בא לבקר אותי אחה"צ. בהתחלה הכל היה שיגרתי בשלב מאוחר יותר, שתינו כוס יין.... ועוד כוס יין.... ועוד כוס יין......... הערב ניגמר במיטה
לא אשקר היה ממש נחמד אבל..... אנחנו לא, ממש לא! איזה בלאגן..... מה עושים? מה אומרים? איך לא פוגעים?

קודם תראי אם הוא מעוניין בכלל

כי אולי הוא חושב בדיוק כמוך??? ואם כן תגידי לו בדיוק מה שאת חושבת, אתה יקר לי בתור ידיד, אני מאוד מחבבת אותך אבל אני לא רואה את שנינו ביחד. לא הייתי רוצה שהקשר ביננו יהרס בגלל סקס חד פעמי. וזהו. לדעתי תמיד עדיפה כנות על פני העמדות פנים. שקר בסופו של דבר מתגלה ואז הנזק רק יותר גדול.

mamchuck

New member
זה תמיד נשמע יותר

נחמד שבחורה אומרת את זה. עכשיו תשמעי את זה גם מגבר. ואני מצטט:"כי אולי הוא חושב בדיוק כמוך??? ואם כן תגידי לו בדיוק מה שאת חושבת, אתה יקר לי בתור ידיד, אני מאוד מחבבת אותך אבל אני לא רואה את שנינו ביחד. לא הייתי רוצה שהקשר ביננו יהרס בגלל סקס חד פעמי. וזהו. לדעתי תמיד עדיפה כנות על פני העמדות פנים. שקר בסופו של דבר מתגלה ואז הנזק רק יותר גדול. "

night mistress

New member
לא אומרים כלום?

אז עשיתם סקס..אז מה? קרה, קורה, לא ביג דיל.. אני לא רואה סיבה להתייחס אל זה יותר מדי.

בדיוק ../images/Emo45.gif

הדבר היחידי שיכול להרוס סקס זה כשלא יודעים מה רוצים אם יודעים מה רוצים, אין מה לחפור במוח לא לעצמנו ולא לצד השני

magenta73

New member
תשמע...

זה לא אתה, זה אני... פשוט אין לי כוח למערכת יחסים כרגע ואתה יודע, שתינו יין ועוד קצת יין... ואחרי יין ועוד קצת יין תמיד יש לי צורך ב...(לא ח')... אל תיקח את זה אישית, חולה עליך עיוני כפרה עיניים אף אוזן גרון שלי, פשוט, לא מתאים לי. בכל מקרה. חולה עליך.

ד נ י ת3

New member
תשמעי מתוקה שלי, את חושבת כבחורה.

תביני - בשביל גבר לזיין - זה תמיד טוב. גם אם יש מצב לקשר מעבר וגם אם אין. פשוט ככה. אנחנו לוקחות את כל העניין קשה (רגשות, הוא יפגע וכו') עזבי אותך - בשבילם זה הרבה יותר פשוט.

טמפורה

New member
דניתוווווששש ../images/Emo122.gif. תסבירי להן

אנחנו לא מורכבים כמו שאתן חושבות. הדבר היחיד שצריך להסביר זה לא משנה מהו ההסבר כל עוד זה בלי לפגוע באגו... כלומר, לא משנה למה לא, חוץ מאשר "לא היית טוב מספיק".

ד נ י ת3

New member
רגע....

אני לא צודקת? נשים חושבות יותר מידי. זאת הבעיה שלנו. (רגשות, בלאגנים...) אני חושבת שהיא צריכה להגיד לו: "שמע, היית אחלה זיון, אתה אחלה ידיד!" מספיק.

טמפורה

New member
אומרים גם אהבה יש בעולם

לך תדע.. אולי אני אכתוב תורה על זה. מצד שני, אולי לא

למעלה