דילמה.....

ד נ י ת3

New member
תראה, רבים ניסו להסביר מהיא אהבה

ולמה אנחנו כלכך משוועים לה. לך תבין. אי שפיות זמנית? פעילות הורמונלית במוח שמעוותת את ההגיון? (האינטלקט) וכמו שאמרתי פעם: אהבה בעיני - הרגש הנקי בלי כל מה שמתלווה אליו - הוא פשוט לרצות שמושא האהבה יהיה מאושר, שיהיה לו טוב.

טמפורה

New member
ועל זה עניתי..

שמה קורה אם את באה הביתה ומוצאת את מושא אהבתך במיטה עם השכנה. ואת הרי רוצה שהוא יהיה מאושר... (פראפראזה על יהונתן גפן) בקיצור, אהבה בשבילי זה שאני אוהב ל... (לא ח'). אני אוהב גם ...

ד נ י ת3

New member
אז זהו..

שאז בא רגש אחר - קוראים לו "רכושנות" "קנאה" וכו'... אם היתה באמת אהבה אבסולוטית, ללא הרגשות האלה - אני מניחה שלראות אותו נהנה עם השכנה היה עושה לי טוב.

טמפורה

New member
למה נגד? מאיפה שליליות הזו

נהפוך הוא דרלינג. יעשה בו שימוש לטובתך. ורק דוד יודע מה טוב בשבילך..

ד נ י ת3

New member
אגב.. מכיוון שאני מאמינה בעקרון

ההדדיות... מה שמותר לגבר שלי מותר גם לי... ודרך אגב.. לשכנה יש בעל נורא חמוד.

טמפורה

New member
לא תחמוד...

האמור כתוב בלשון זכר לשם הנוחות בלבד, ומופנה לגברים ונשים כאחד.

ד נ י ת3

New member
תראה... גם כתוב

לא תשקר, אז מה? אז אתה לא משקר? אתה עושה כל מה שכתוב?

ד נ י ת3

New member
אפילו לא שקרים לבנים?

כמו למשל בעסקים - כשאתה יכול לתת הצעת מחיר יותר נמוכה, ואתה אומר שלא.. אי אפשר? מבין למה הכוונה?

טמפורה

New member
מה פתאום. לי זה עולה יותר

מו"מ זה במסגרת הכללים. אשת רעך יהיה במסגרת הכללים אם הם עושים חילופי זוגות. אני אבוא בתור בן הזוג לחילופי זוגות. ואני ממש לא יכול לרדת יותר...

ד נ י ת3

New member
אבל זה

שקר. מה לעשות. יש אומנם שקרים שהם "מקובלים" יותר. טוב.. עזוב אותך, הבעל של השכנה ממש לא נראה לי (דוס, ובכלל הייתי מעדיפה אותו יותר צעיר... הרבה הרבה הרבה יותר צעיר, וגם פחות נרווטי... כאילו... האור בחדר המדרגות? ממש, אבל ממש לא מעניין אותי. והדבר הכי פחות סקסי זה לעשות את זה עם מישהו מהוועד). תשכח מהכל.

טמפורה

New member
במיוחד בשבילך, אני אבדוק אצל היצרן

בדקתי. הוא אומר שתלוי כמה את משלמת

למעלה