דילמה.

סוכנת 66

New member
אה עדיף לך שאגרום לסכסוך בינה לאימא

יפה לך הסברתי שלטווח ארוך יהיה אושרה שקט במשפחה זה עדיף על ביג דיל תיהיה מאוכזבת ביום אחד.

d a n i e l s 5

New member
עזבי..

אני אומרת א' את עונה לי ב' השיח הזה נהיה לי מסובך מידי ! אני חושבת שהדיעה שלי מאוד ברורה בין אם את האמא, החברה, הגרושה, הגרוש, השכנה או אפילו סתם אחת שעברה כאן לרגע.

סוכנת 66

New member
דרימר הסבירה כל כך ברור למטה

מה שאני גם ניסיתי להסביר לך ידוע לך שגם לו הבנת אותנו מותר לא להסכים:)

d a n i e l s 5

New member
מודה שהג'ננה עלתה לי...

לא יכולה לסבול אמירות כאלה " לא לשאול את הילדים " בכל מה שנוגע אליהם . הם חלק מהמשפחה , שוב מדגישה שהארוע הוא שלה ! בבית שלי נהוג לשאול את הילדים בכלמה שקשור לחייהם ,כל אחד יכול ומותר לו להביע את דעתו על כל נושא ,עדיף מאשר לשמוע מאבא משפט כמו "היא לא באה כי אמא שלך לא רצתה", וכמו שאמרתי למצוא את שביל הזהב. ושוב מדגישה , אם הייתי יודעת שהנוכחות שלי תגרום לעוול לאמא לא הייתי הולכת.

סוכנת 66

New member
אז לא הבנתי מה הבעיה שלך? חחחח

ידוע שהילדה רצתה שתבוא וכמו שאמרת היא ביקשה שלא להגיע מיכוון שחששה לגרום מתח ביום שמח זה בדיוק כפי שאמרת. הילדה לא הייתה יודעת דבר אלא רק שמשהו מוצדק קרה שמונע את הגעתה ובטח לא לתת לאמא שלה לצאת לא בסדר וחלילה לגרום לסכסוך בין אם לבת. לפעמים....................רצוי מאוד לא לשאול את הילדים הם רק ילדים זוכרת?:)

d a n i e l s 5

New member
"הם רק ילדים " !!!!!!!

הם בני אדם !!!!!!!! יקירתי הגישה שלי לילדים היא כנראה רחוקה מאודדדדדדדדדד מהגישה שלך לילדים. ימי ספרטא עברו וחלפו מהעולם .

סוכנת 66

New member
אני אמא

ולא הייתי רוצה שחברה של גרוש שלי תערב את ילדתי בזה, ותתסיס מלחמה. לא אעשה מה שלא ארצה שיעשו לי בעצם..... החתימה שלך חחחח נאה דורש נאה מקיים:)

d a n i e l s 5

New member
ברור שלחברה ...

של הגרוש שלך אין כל עניין כאן ובטח ובטח שהיא לא צריכה לשוחח על כך עם בתך...כאילו דאאאאאאאא. מי שצריך לשוחח עם הילדה שלך זאת רק את והאבא שלה . וזאת היתה השאלה שלי האם את האמא ? ענית לי .

נראה לי מישהו הפך כאן את היוצרות...

אם תקראי שוב את הסיפור, כנראה שהסוכנת היא החברה ולא האמא של החוגגת בת מצווה......... עכשיו ברור לך? אם את מציעה לאם של הבת לשוחח עם הבת, זה בוודאי רצוי מאד, ללא ספק האם של הבת צריכה להתייעץ איתה ולא לכפות עליה... רק שהסוכנת היא לא האם במקרה הזה...<חוץ מזה שהיא אמא, אבל לא האם של בת המצווה...> נו, דניאל, הסתדרו הדברים עכשיו?...... ולסוכנת- תביני שעכשיו זה הפך להיות דיון עקרוני, למרות ש"הבעיה" הגיעה אל פתרונה .... לא אכפת לך שאנו ממשיכים לדוש בעניין, נכון?....
בסך הכל העלית אישו מעניין..... כמובן שהסוכנת רשאית להכחיש כל קשר לסיפור....אבל בואי נגיד, שכך זה ברור יותר....

סוכנת 66

New member
אוףףף איזו סוכנת אני חחח../images/Emo98.gif

יערית כבר הריחה אותי מהשורה הראשונה זאת עם חוש הריח שלה
אני חברתו של האיש שאוהב אותי
מתחבאה אפילו אחרי הסוכנת:) חשבתי שזה יקרא פחות אישי שאולי התגובות תינתנה מבלי הקשר של הניק. וואלה אתם צריכים להיות הסוכנים
דרימר עלאק

יערית

New member
../images/Emo13.gif

וזה בסדיוק מה שכרגע אמרתי לעצמי
שחררררררררררררי יענו לך בכל ניק!

יערית

New member
שחררי

יותר נעים לי להיתווכח איתך בניק הקודם שלך מאשר בניק שרודף אחרי הסוכן 64.מסכן מאז שקמו יותר סוכנים, הוא פרש מתפקידו.

יערית

New member
את שלי?????????

להחליף ליערית עם כוכבית?אני בניק הזה כבר מעל 4 שנים, טוב לא ממש גאוה גדולה !

d a n i e l s 5

New member
תקראי את תגובתה ...

של מיקה למטה....וזה גם מה שאני חושבת. ולעניין....כן האמא לא האמא ....מי שאומרת שלא צריך להתחשב בדעתם של ילדים כי הם רק ילדים.....אמרה דיי והותר. אני רק מקווה שאת לא חושבת כך .

מקרה קלאסי של אי הבנה

הי לא אמרה שהיא חושבת שלא צריך להתחשב בדעתם של ילדים, בדיוק כפי שגם אני לא אמרתי את זה. היא אמרה, וגם אני אמרתי, שהיא בתור החברה לא מקומה ללכת ולשוחח עם הבת ולשאול אותה מה רצונה. כי היא כבר יודעת שהבת רוצה שהיא תבוא והיא ידעה <אז, כי עכשיו העניינים הסתדרו...> שהאם של הבת לא רצתה אותה. האם כן היתה צריכה לשוחח עם הבת. ללא ספק!!! החברה לא, מאחר וזה סתם היה יוצר תסיסה בין הבת לאימה, והיה מעמיד את החברה בצד אחד עם הבת כנגד כביכול האם. זה כל מה שניסינו, או לפחות אני ניסיתי לומר. זה מה שקורה, גם בכתיבה לא תמיד יוצאים הדברים ברורים. וגם אם קשקוש או לא, מה זה חשוב, זו בעיה שללא ספק עולה פה ושם, לא?...

למעלה