דילמה.

d a n i e l s 5

New member
דיייייייייייייייייייי

תעשי לי טובה..אני אולי אהבלה ואולי יש לי בעיות קשות בהבנת הנקרא.... אבל לא עד כדי כך...תני לי קצת קרדיט !!!!!! אל תזלזלי באינטילגנציה שלי ב-ב-ק-ש-ה !!! את לא אמרת היא לא אמרה... תהנו לכם עם המחשבות . שאני אביא לך כמה ציטוטים מזעזעים באופן ההתיחסות לילדה ??????????

d a n i e l s 5

New member
מפחדת להגיב....

מעדיפה לחכות לדרימר שתבוא לתרגם את מה שכתבת כאן.... שלא יהיה שוב איזה שיח חירשים . אילליקא !

את לא אהבלה!!

אני הולכת לישון. זהו. בקיצור ולעניין, מה שאמרתי זה ש...מקומה של האם של הבת לדבר עם הבת ולשאול אותה אם רוצה, שהחברה של אבא שלה תגיע או לא. זה לא המקום של החברה של האבא לשאול את הבת שלו למה אימא שלה לא רוצה, שהיא תגיע. זהו. לא הבנתי לגבי הציטוטים המזעזעים, שכתבת עליהם ובאמת אין לי עניין להיכנס לכל מיני כאלה דברים. בסך הכל הצעתי הצעה, שתאפשר לכל הצדדים לחיות בשלום ולא ליצור מחיצה בין האם לבת רק בגלל, שיש קשר טוב בין החברה של אבא לבת שלו. וכדי לסיים אז אומר כך- נאמר ולבתך יש בת מצווה בעוד שבועיים, היא רוצה, שהחברה של אבא שלה תגיע ואת לא רוצה. האם את חושבת, שהחברה של אבא צריכה לדבר עם הבת שלך ואולי לשכנע אותה לשכנע אותך להסכים, שהחברה תגיע לבת מצווה?....אם זו תהיה יוזמה של הבת, אז שיגעון, אבל אין מקום להפעיל לחצים על הבת, כדי שתפעיל בתורה לחצים על אמא שלה. זו היתה השאלה, לא משהו אחר. על זה דיברנו כל הזמן. יאללה לילה טוב. המצפון מציק לי, שהשרשור הזה נהייה כל כך ארוך.... בימים שכל שורה בפורום הנ"ל יקרה מפז...

לדעתי..היא לא צריכה ללכת לאירוע

כל עוד היא לא נשואה לו.. זה אירוע שלו ושל גרושתו..ובמיוחד של בתו.

נישואין?

כי אם היא תהיה אשתו..אז כל העולם חייב לקבל אותה כחלק ממנו.. כי נישואין מסמלים קשר ארוך טווח. ואז היא הופכת להיות חלק ממנו..והוא לחלק ממנה.. ואז ברור שהיא באה לאירוע.. ובטח במצב כזה גרושתו כלל לא הייתה מעיזה לבקש ממנו לבוא לבד..לא?

אין קשר לנישואים! וזה לא אירוע שלו

ושל גרושתו! אין שום מניעה שהיא תלך כבת הזוג! אין פה איזו בלעדיות על הארוע, בבחינת הארוע שלו ושל גרושתו, כפי שהצגת! הסיבה היחידה, שראוי שתילקח בחשבון, זה כי הגרושה ביקשה, שהיא לא תגיע! היא לא צריכה להיות נשואה לו, כדי לקבל איזו גושפנקה..., כדי להגיע לאיזה שהוא ארוע בחברתו והכולל בני משפחה מהצד שלו!!!

אמרתי

שהארוע שלו ..של האמא..ושל הילדה.. ונישואין הופכים אותה לחלק מחייו ..חלק בלתי נפרד מחייו היום ומחייו ותוצאות חייו בעתיד.. הרי הילדה תבוא אל אביה הבייתה כאשר אישתו בבית..מקבלת אותה ומארחת אותה יחד עם אביה..וזה שונה..

לא צריך להתחתן כדי להפוך חלק

משמעותי מחייו של אדם!!! הילדה יכולה לבוא אליו הביתה ובת הזוג שלו שם, גם אם הם לא נישאו!! תגיד, איפה אתה בדיוק חי??? על איזה אי נידח בקרקולולולו?????

סוכנת 66

New member
וזה אכן כך קורה

יותר מזה הקטנה שבת 9 מתעקשת לקרוא לה אמא הדבר הכי מביך שבעולם. (אני מתעלמת...וגם זה לא עושה לי טוב).

סוכנת..מה סיפור בהמשכים?

אחרי הסוף ..ה"טוב"את מנדבת פרטים מהעמודים הראשונים של הסרט? אנשים נאים לך משועממים עד כדי כך?

לא היה קורה כלום את היית מציגה

את הספור האמיתי ..שאת החברה ואת מתלבטת.. סתם גרמת לבלבול ומבוכה..ואי הבנות.. לא שהייתי משנה את דעתי.. אני עדיין חושב שאת לא צריכה ללכת..

כל הכבוד לך..אתה בטח תנהג כך..

אני לא.. לכן אתה דרימר ואני אגוז 2 אנשים שונים.. אז אל תנסה להשליך עלי את התסכולים שלך

סוכנת 66

New member
וזה סוף הסיפור.../images/Emo24.gif

קצת ניבהלה כשהחבר שלה אמר שאם היא לא תסכים שהבת זוג שלו הנוכחית תגיע לבת המצווה של הבת, יאמר למשפחתו לא לבוא ושיחגוגו לבד. יו איך לא מתאים לגבר העדין המנומס הזה לדבר כך כמובן שזה החמיא לה, כמובן שלא הייתה נותנת לו לנהוג כך. אז זהו זה כל הסיפור המוזר שלא הבינה למה שתאמר זאת אם זה לא ממקום של רכושניות. הוא התקשר אליה ביקש לדבר, על בת זוגתו ההסבר שלה היה לגביי החברה וחבר נוסף שהתעקש לתת להם הזמנות והיא בחסך, הדגישה שאין לה בעיה אם תגיע והוא כלל לא הבין אותה במיוחד שהילדה כל כך רוצה בה שם.(ביקשה להתקשר לחברתו להזמין אותה) סוף נחמד לא? אז זהו ניגמרו טלפוני הערב הכול בסדר, מניחה שהיא תלך בסוף. תודה לכל המגיבים.

למעלה