דילמה

Sweet SuGaR

New member
אתם עדיין חיים בסרט שאנגליה זה מקום

תרבותי ומנומס?! חחחחח

TauraMan

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

למה לשבור סטיגמות? חוץ מזה שזה תלוי באזורים באנגלית, בכללית האנגלים הם יצורים קרים יחסית וסנובים, אבל תמיד יש יוצאים מן הכלל.

Sweet SuGaR

New member
שלא נדבר על היצורות

טוב.. אני לא אדבר על הגישה שלהם לסקס אבל דיברתי עם מישהי שסיפרה לי שכולן שם מעשנות, אלכוהוליסטיות דיברתי איתה בכיתה ח' והיא אמרה לי ש5 חברות שלה היו בהריון כבר והפילו. כאילו פאק!!! גם ידיד שלי משם מספר לי את זה כל הזמן... חח טירוף

TauraMan

New member
גאד כיתה ח'?../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

כאילו, שימו פאקינג קונדום..

charliebr

New member
הם לא יצורים!!

הם ד-ג-י-ם!!
ואל תגידו שאתם לא מוצאים דמיון!! קלופ קלופ דג בריטי מקפץ לו על הרציף! הגיוני לחלוטין!

mkuzi

New member
וווו.....הדעה הדומיננטית בפורום היא

סאמר סקול!!!!!!! סאמר סקול!!!!!!!!!!! סאמר סקול!!!!!!!!! סאמר סקול!!!!!!!!!!! סאמר סקול!!!!!!!!!!!!!! סאמר סקול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סאמר סקול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ס-א-מ-ר!!! ס-ק-ו-ל!!!

Unreachable

New member
../images/Emo45.gif

אנשים יש לכם סמאר סקול שעם כל הכבוד שזה כיף וסבבה יש מול זה אולימפיאדה -הסוסים הכי טובים בעולם -הרוכבים הכי טובים בעולם -התחרויות הכי קשות ברמה הכי גבוהה **אני** לא הייתי מפסידה את זה....

סאמר סקול רולז!!! ../images/Emo8.gif

סמאר סקול זה ממש כיף ושווה!! כדאי לך!
ואם את הולכת, תעשי לי טובה שתאלי שם על מצלמה... חח אני שחכתי שם את שלי...

Juli kleo rullz

New member
אולימפיאדה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ברור!!!!!!!!!!! הייתי נותנת ה-כ-ל בשביל לסוע לאולימפיאדה בשביל לראות את הדרסאג'! ה--כ--ל--! אבל כמובן... למה שההורים שלי ירשו לי?
אגב... מישהו אולי יכול לברר לי איפה אני יכולה לדעת את התאריכים המדויקים של האליפות דרסאג' באולימפיאדה? אני לא יודעת איפה....

S H I L G I

New member
אממ היתה לי את הכתובת..

תחפשי בלינקים של ההתאחדות יש שם את הכתובת של אתונה..

הלוואי עלי דילמה כזאת

אם הייתי צריכה לבחור אז במקום הראשון היה לוקח 100% הסאמר סקול בגלל שזה לא רק טיסה לחו"ל, זה גם אם סוסים. מה עוד אפשר לבקש.

אולימפיאדה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא בכל שנה יש אולימפיאדה...ועוד בסביבה...יחסית.... קפיצות....יותר שווה

Blue Eyessss

New member
אוי כמה שהחיים קשים...../images/Emo122.gif

לדעתי או סאמר סקול של אנגליה ברכיבה...לראות מה זה קצת רמה!!!
או לאולימפיאדה!!!זאת רמההה...אחד הדברים היפים יותר שיש אבל לאף אחד מהם לא ללכת לבד...כי זה יהיה קצת שואה ליהיות לבד עם כל הקרחונים האלה באנגליה

למעלה