דילמה

S H I L G I

New member
דילמה../images/Emo4.gif

אם היה לכם אפשרות בחופש הגדול ללכת לאחד מן הדברים הבאים, איזה מהם הייתם בוחרים? -האולימפיאדה באתונה (של הסוסים..איזה חלק שאתם אוהבים..קפיצות/דרסאג'/קרוס קאונטרי..) -סאמר סקול באנגליה של רכיבה -משלחת בארה"ב עם ילדים מהמזרח התיכון..משהו של זרעים של שלום
-לנסוע לחו"ל עם המשפחה/חבר

סאמר סקול, או עם חבר

רציתי לסוע לסאמר סקול של הרכיבה אבל גם אחותי אז צריכה לסוע, לאחד זה לא יוצא הכי יקר אבל שניים זה מוגזם + כסף לבזבוזים! אז אני מעדיפה שלא... אני לא רוצה להעמיס על ההורים - עוד יותר...חחח אולי ביומולדת! אם אחותי תסכים לא לסוע וגם ההורים.

a l o n i s 1

New member
וואלה קשה...

אה אני חושב או על הראשון או השני או השלישי .. שאני יעמוד מול הכול אני יבחר... וזה כי אני מת על סוסים מת על אנגלית וסוסים ומאמין בשלום.!

barakcastro

New member
בואו נגיד ככה, הלוואי ואלה היו

הדילמות שלי, אבל ניראה לי שהייתי הולך על הסאמר סקול סוסים הזה..

S H I L G I

New member
בעיקרון אין לי ממש כסף לזה..אבל..

עוד לא ניצלתי את הכסף מהבת מצווה לפני שנתיים ככה שאני יכולה לנסוע לזה

barakcastro

New member
נחמד לך...לכי על סאמר סקול-ניראה לי

הכי שאאאוווווהההה זה מה שאני הייתי עושה ניראה לי..

Unreachable

New member
כנ"ל

גם לי נשאר כסף מהבת מצווה וכנראה שאני אנצל אותו השנה לאותה המטרה...

פפפפפ לדעתי...

או הראשון או השני.. אני הייתי פעמייןם בסאמר סקול עם רכיבה על סוסים זה נחמד.... וממש כייף אבל אני הייתי בחוברת באולימפיאדה כי לא יודעת זה הפעם יוצא די קרוב אלינו ואז זה עולה פחות מאשר זה יתקיים בפעם אחרת במקום רחוק וגם בגלל שאני הייתי כבר בסאמר סקול באנגליה...

פפפפפ לדעתי...

או הראשון או השני.. אני הייתי פעמייןם בסאמר סקול עם רכיבה על סוסים זה נחמד.... וממש כייף אבל אני הייתי בחוברת באולימפיאדה כי לא יודעת זה הפעם יוצא די קרוב אלינו ואז זה עולה פחות מאשר זה יתקיים בפעם אחרת במקום רחוק וגם בגלל שאני הייתי כבר בסאמר סקול באנגליה...

harazy

New member
שני או רביעי

הלוואי שאני הייתי צריך לבחור לעצמי!!!!!

horse girl1

New member
נראה לי סאמר סקול....../images/Emo121.gif

באמת דילמה קשה בכולם בטוח תהני
...

AnDaLuSiAn

New member
אממממ...../images/Emo95.gif

ניראה לי או לאוליפיאדה או לסאמר סקול של רכיבה...

PinkHorse

New member
סאמל סקול באנגליה...

מקום יפה ותרבותי......נקי! חחח...ובטוח שיש שם סוסים סוף הדרך....זה פשוט חויה שחבל להפסיד...

למעלה