דילמה קשה

lol65

New member
למה את מתנצלת?

לא כתבת שום דבר רע, זה דווקא די נחמד להכיר את כולם. האמת שזו קצת הגזמה, לרוב מכירים את מי שבמסלול שלך, מקסימום קצת אנשים במסלול המקביל וכמה חבר'ה שעובדים באגודה. מי שמכיר יותר אנשים אלו סטודנטים שבעצמם עובדים באגודה, או לחלופין עושים תואר נוסף, אז יש להם יותר מגוון.
אגב (זה כבר מכוון לפותח השרשור), אני ממש חששתי בהתחלה ללמוד בבר אילן דווקא בגלל הצביון הדתי שלה, שאני ממש לא מתחברת אליו, אבל הופתעתי לטובה. אף אחד לא כופה עליי שום דבר (חוץ ממבחן קטן אחד שבו מספיק לקבל עובר), השיחות ממש לא מסתובבות סביב דת, החבר'ה ממש נחמדים (וכן, אנחנו מקבלים גם את הזקנים
), יש אצלנו בכיתה בני 26,28, ואפילו 40+, ובגדול, אני מאוד מרוצה מהבחירה שלי.
איך שלא תסתכל על זה, אומנם בינתחומי זו מכללה בין ההכי טובות, אבל עדיין זו לא אוניברסיטה.

אליחי13

New member
אתה יכול ללכת על חיפה

אם אתה על 720 אתה אמור להיתקבל. זה אוניברסיטה. אם רמה אוניברסיטאית וכמוו שאני הבנתי גם המשרדים הגדולים יודעים את זה. והכי חשוב שכ"ל אוניברסיטאי. הבאסה שזה רחוק. אבל לשיקולך

Proper2

New member
היי, כאחת שלומדת משפטים במכללה בראשון

וגם קיבלה מלגה כמוך. הסיפור שלך די מזכיר לי את הסיפור שלי. שקלתי גם לאן להרשם ואיפה ללמוד. המלגה הייתה נדיבה והיחס שלהם כלפיי היה סבבה.
אני עכשיו בעיצומם של לימודי משפטים וחברה שאני מכירה משנה מעליי כבר יצאו לסטאז והולך להם ממש טוב.
אם תרצה הסבר יותר מפורט על הקורסים שיש כאן ותנכיות הלימוד אשמח להציע לך מהנסיון שלי פה. תאכלס הם עמדו בציפיות שלי ואני מרוצה
עדי

למעלה