דילמה (או מוסר??) . . .

דילמה (או מוסר??) . . .

לא משהו שקרה לי אבל חשבתי עליו
נאמר שחבר שלכם היה בוגד בחברה שלו
(מעשה שלא מקובל עליכם ב-כלל
). הבחורה לא יודעת מכלום ופשוט מאוהבת . . .
מה הייתם עושים ?
שותקים ? רומזים ? מגלים ?

free soul

New member
אממממ....

טוב, עכשיו ניזכרתי... היו פעמים שגיליתי שחברה שלי בגדה בחברים שהיו לה. אני שתקתי ולא אמרתי דבר כי לא הייתי קרובה אליהם או הכרתי אותם ממש. אז העדפתי לשתוק ולא לומר כלום. אבל, קרה מקרה אחד ויחיד שכן אמרתי. וזה עלה בידידות.

גבי 2006

New member
שותקים

אסור להפר אמון אלא אם גם חברה שלו היא ידידה טובה שלכם ! זה בדיוק מה שקורה לי עכשיו ! לחבר שלי היה סטוץ מתוק והוא סיפר לי על כך ! אני אפילו לא מדמיין לספר לחברה שלו

יודע מה ? אני חושבת שהתשובה

תהיה שונה בין גברים לשנים וזה מה שמעניין אותי..(בלי להכליל כמובן
) תודה על הכנות

יש לי שאלה נוספת אליך :

ואם זה לא היה סטוץ אלא קשר מתמשך ?? היית מספר ? יש הבדל בכלל בבגידה ?

גבי 2006

New member
יש הבדל

בגלל סטוץ לא מפרקים קשר , אני יודע שלא תסכימו איתי אבל זה מודרני להתרענן מידי פעם . לגבי לספר או לא התשובה היא לא בכל מקרה

גבי 2006

New member
זה לא אמור לבוא ממני

אני לא מצפה ממך שתביני את זה אבל יש משהו שנקרא "אמון בין חברים "

סבבה... אז מה שאתה אומר בעצם זה ...

ש למען החברות הזו שיש ביננו אני מתעלם לחלוטין מהמוסר שלי ושותק. אוקיי .. זו גם דרך.

Shining Dark

New member
זה לא קשור למוסר..

זה קשור לזה שיש דברים שלא צריך להתערב בהם.. לא תמיד צריך לדחוף את האף, לפעמים אפשר לתת לדברים לזרום מעצמם.

Shining Dark

New member
כן... :)

אבל זה באמת כבר גישה של בן אדם, וההתפתחות המוסרית שלו. יש כאלה שבגידה היא שיא המוסר אצלם ויש כאלה שהמוסר אצלם מורכב ממשהו אחר (יותר למה שאני התכוונתי).

abcd80

New member
מודרני להתרענן מדי פעם??

מה שבטוח לא הייתי מקבלת את זה בעין יפה! אם יש סיבה טובה לסטוצים אז אולי אפשר להבין את זה אבל סתם ככה כדי להתרענן זה לא סיבה מספיק טובה בעיניי.

Shining Dark

New member
מה הקשר?

היית מקבל אם חברה שלך מדי פעם מתרעננת? (מבלי שאתה יודע.. כמובן?)

גבי 2006

New member
abcd80 תסבירי להם שזה לא יכול להיות

אני לא מאמין שלבחורה שיש לה מיליון דולר ביד היא בחיים לא תתכופך להרים שקל מהרצפה

Shining Dark

New member
יש הבדל..

בין מה שהיא תעשה לבין מה שאתה תקבל.. ובקשר לאנאלוגיה שלך, השקל הזה שהיא תרים מהרצפה, רק מראה את הערך שהיא נותנת ל"מליון" דולר שיש לה ביד.

למעלה