דילמה (או מוסר??) . . .

גבי 2006

New member
אני רק מקווה שתהי חזקה כמוני

ישר כוח

כן זה באמת דיי נדיר כיום.

אבל בנושא של חברים שהתגלו כלא נאמנים במיוחד-פשוט לנו יש את הפריבילגיה להתרחק מאלה שלא טובים עבורינו ולבחור את אלה ששם בשבילנו באמת ומתוך רצון הכי טוב שיש. עדיף חוג מצומצם של חברי אמת מאשר 100 חברים..מה שנקרא חשובה איכות ולא כמות

גבי 2006

New member
אממממ ../images/Emo137.gif

הבחורות שנאמנות לך כנראה עברו ניתוח לשינוי מין עכשיו הכל ברור

abcd80

New member
מסכימה..

לא קל למצוא חברות טובות! את החברות הטובות שיש לי אני יכולה לספור על כף יד אחת.. הייתי אומרת 2 או 3 ! אבל הן שוות יותר ממאה חברים שהם סתם "חברים". ואני יודעת מה זה קינאה בין חברות, חוסר פירגון וכו' לכן אני הרבה פעמים התחברתי לידידים מהמין השני (אפלטוני לחלוטין) וזה ממש שונה אבל כמו שאמרתי קודם, יש לי כמה חברות טובות שאני סומכת עליהן ואני שמחה שזה כך כי אני מכירה כמה כאלו שמוקפות בהמון חברות מזויפות ולא טוב להן בכלל.

מה אתה מפגר ?? *צוחקת*

בדיוק להפך .. (בהכללה) ... לגברים חשובה יותר "אחוות הגברים" שלהם מאשר כמעט כל דבר אחר.. בניגוד לנשים .. ואתה רק מוכיח את זה ..

לא מתחשק לי לפתוח שיחת אוף

למרות שמשעמם לך
רציתי לשמוע תגובות והרסת לחלוטין את השירשור שלי .. כמו תמיד.. דוחף את השטויות שלך לכל הודעה. שייבושם לך.

גבי 2006

New member
שכל ../images/Emo6.gif

זו לא שיחת אוף כל מה שאני כותב הוא על נושא השירשור לכי תשתי כוס קפה חזק שיעיר אותך
גם כתבת משהו לא הגיוני קודם

תגובה

אני הייתי מגלה. מבחינה מוסרית, עליה לדעת. יותר נכון, קודם הייתי מנסה לעודד אותו לגלות לה. אגיד לו שאם יחליט לא לגלות לה, אשקול מחדש את מדת הקשר בינינו.

נרקי

New member
מגלה../images/Emo45.gif

זה שבגד השביע אותי לא לגלות.. אבל הוא לא השביע אותי לא לכתוב נכון?
אז כתבתי. וזה היה הדבר הנכון לעשות

free soul

New member
איזה עילום שם?!

היא באה והביאה לי ת'מכתב ואמרה לי לקרוא עכשיו
איזה חכמה הנרקי הזו

נרקי

New member
../images/Emo9.gif

דוגרי גם אני הייתי מצפה שיגלו לי במקום לחיות באשלייה שהבן זוג שלי אוהב אותי
הקיצר תגלו..

למעלה