דילמה (או מוסר??) . . .

גבי 2006

New member
קראתי את מה שכתבתם

ואני רוצה להגיד לכם שאתם
של חברים סליחה על הביטוי חבר שלכם מספר לכם משהו ואתם הולכים מאחורי הגב ודופקים אותו עם המידע שהוא סמך עלכם שלא תגלו מגעיל ודוחה אתם לא יודעים מזאת חברות אמיתית מזל שלי אין חברים כאלה שומר נפשו ירחק

תגיד, איזו בחורה דפקה אותך פעם?

לא במובן המיני מה נסגר איתך בנאדם? צורת החשיבה שלך מה זה מעוותת. מודרני להתרענן.. אני מאחלת לך שחברה שלך תתרענן מדי פעם. אשה לאשה זאב? יש כאלו בשני הצדדים גבר. לא תמיד יש אחוות גברים אשה רוצה רק כסף- W H A T E V E R אני מקווה בשבילך שגבי-I-LOVE-MYSELF-SO-MUCH אתה חי בסרט. צא ממנו

גבי 2006

New member
חח כן בחיים אני שונה

אני מאמין שנשים לא מחפשות כסף , בכלל לא מעניין אותה במה הגבר עוסק וכמה הוא מרוויח והיא בכלל לא רוצה שהוא ישקיע בה כסף ומתנות , היא מחפשת רק אהבה נטו ! ! אם הוא יזמין אותה היא תעלב כי היא מחפשת רק אהבה ! הוא יכול להיות פועל זבל שמקנה רחובות או בכלל שלא תהיה לו עבודה הרי רק אהבה מעניין אותה ! מרוצה ?!?!

בואו צ'מעו סיפור...

לפני כשנה לערך,עבדה איתי מישהי שהיה לה חבר במשך 3 שנים. למרות שהקשר לא היה הכי יציב והם חזרו וניפרדו כמה פעמים,הם המשיכו. עד שיום אחד,דווקא החבר של האחות שלו-קם ובא לאותה אחת מהעבודה וסיפר לה שבן זוגה בוגד בה! היא לא האמינה לו למרות שהייתה לה הרגשה חזקה. מה שהיא עשתה זה שהיא ישר התקשרה לבן זוג שלה,הציבה אותו מולה ופשוט המטירה אותו בשאלות של אחת ולתמיד. לא נותרה לו כבר ברירה והוא נאלץ להודות בפניה שכבר חודשיים יש לו מישהי פה ושם. מיותר לציין כמה היא ניפגעה וכמה כאב לה..בכל זאת 3 שנים ובגידה! אבל מה שכן,היא העיפה אותו לכל הרוחות,למרות שידעה שהייתה צריכה לעשות את זה מזמן ופשוט משכה את זה עד שהסיפור התפוצץ. אז למעשה מה שקרה פה,זה שדווקא החבר של אחותו גילה לה על מעלליו של בן זוגה הבוגדני.

הממ....בעיה

היה לי מקרה דומה (לא הייתה בגידה)- יצאתי עם מישהו, מסתבר שהייתי ריבאונד. בכל אופן, כנראה שהוא סיפר לחבר שלו שהוא רוצה לחזור לאקסית ואיכשהו כללללללללל החברות שלי ידעו לפניי מזה. בסוף חברה שלי התנצלה שהיא יוצאת מגעילה אבל שהיא שמעה שהוא רוצה שניפרד. ברור שכעסתי עליו ולא עליה- למה להרוג את השליח? אם חברה שלי הייתה בוגדת בחבר שלה הייתי מדברת איתה על זה ומטיפה לה מוסר. אם זה חד פעמי אולי לא הייתי אומרת אבל אם זה נמשך....נראה לי שהייתי עושה משהו בנידון.

בריט23

New member
אני שמעתי על בחורה שקבלה את הבגידה!

כשנודע לה שחבר שלה בוגד בה, היא אמרה:"אני יודעת שהוא בוגד בי, העיקר שאני אוהבת אותו." מה דעתכם? היא לא דפוקה בשכל??? ולא מדובר בסתם בחורה, היא ילדה יפה, חכמה ומבית טוב, אם כי מעט תמימה. וזה התחרש בשנה הראשונה לחברות שלהם, כיום הם ביחד כבר 9 שנים בערך, נשואים + ילדה. (כן, כן, אני מדברת על הבחור שאהבתי ,ז"א בעלה).

בריט23

New member
לא, אני לא הייתי עם בעלה...

לפני כמה ימים שירשרתי כאן סיפור בשם "אהבה אבודה" וסיפרתי שם עליו... (את יכולה לקרוא אם בא לך), אני הכרתי אותו עוד לפניה, עמד להתפתח בנינו קשר... אבל הפסקתי להתייחס אליו ולכן לא היה בנינו כלום אף פעם (אפילו לא נשיקה ואפילו לא ידידות). שהוא ראה שאני לא מתייחסת אליו הוא החליט שאני לא מעוניינת בו והתחיל לצאת איתה, אבל יחד עם זאת, המשיך "לעשות" לי עיניים וניסה לאכול לי את הלב. (לא התייחסתי אליו, לא מפני שלא רציתי אותו אלא מפני ש... הוא היה בכיתה י"ב ואני בכיתה ח' הייתי אז בת 14 וחצי.. וחששתי ממנו ובכלל מלהכנס לקשר...פחדתי שהוא ינסה לעשות לי דברים בניגוד לרצוני כי בכל זאת הוא היה גדול ממני ב-3 שנים....) ובקיצור- נודע לי שהוא בגד בה בתחילת הקשר שלהם מס' פעמים ושזאת היתה תגובתה!

צומיש

New member
מגלה...

בעדינות ייתרה או מעמידה את החבר שלה במקום שאו שהוא יאמר או שאני

abcd80

New member
זה מורכב..

אם חברה שלי היתה בוגדת בבן זוגה לא הייתי מתערבת לדעתי.. כי זה החיים שלה ואני לא יכולה לדחוף את האף שלי לעניינים שלה. אבל.. אם זה היה הפוך כלומר אם הייתי יודעת שבן זוג של חברה שלי בוגד בה , ללא ספק הייתי מספרת לה!! כיוון שהיא הנבגדת ואינה יודעת שהחבר שלה משקר לה מאחורי גבה אז מגיע לה לדעת. במקרה של בן זוג שלה שהוא הנבגד והיא הבוגדת זה כמובן היה מקשה עליי לספר אבל היא חברה שלי ואני לא יכולה לספר עליה לבן הזוג (גם תלוי אם אני מכירה את בן הזוג שלה). יש לי דוגמא אמיתית מהחיים - היה לי לפני כמה שנים אהבה ראשונה חבר ראשון ולקראת סוף הקשר הוא בגד בי פעם אחת כסטוץ וגיליתי את זה הרבה יותר מאוחר ויותר גרוע מזה גיליתי שלפחות שתיים ממעגל החברות שהיו לי באותה תקופה ידעו על זה ולא אמרו לי! הן טענו להגנתן שחששו להתערב שמא אני לא ארצה להאמין להן. תירוץ צולע! כיום אני לא ממש בקשר איתן (העניין הזה היה רק הקש ששבר את הגמל אבל היו סיבות אחרות חשובות יותר).

למעלה