דיכאון

Crema86

New member
דיכאון

אני בת 27 ועובדת בעבודה 5 שנים ומרגישה שלא רק שלא מעריכים אותי אני מרגישה זלזול.
אחרי שיחרור התחלתי לעבוד בתחנת דלק ונתקעתי בה עד היום.
אין לי ראש ללימודים אולי בגלל הפרעת קשב שיש לי (לא אובחנתי אבל כנראה שיש לי ).
בהתחלה מאוד נהנתי לבוא לעבודה אבל עם השנים שמתי לב שלמרות שאני הכי ותיקה מכולם, מזלזלים ביכולתי לעבוד גם בחנות נוחות .
פעם אחר פעם מכניסים לחנות בנות מזדמנות שלא מחזיקות מעמד כי הן לא רציניות ומתפטרות תוך זמן קצר מאוד.
תמיד ידעתי והרגשתי בתוך תוכי שלא סומכים עליי אבל כשהייתי פונה למנהל תמיד הוא היה מחרטט אותי ונותן לי הבטחות שווא שאהיה.
לפני שנה השלמתי כביכול עם מצבי וסגרתי דלת לחנות כדי לשרוד בעבודה הזאת כי חוץ מהקטע הזה הייתי די מרוצה מהתנאים .
אלא שהמנהל הגיע למצב שהוא ממש נואש לעובדות בחנות שגם העובדת הקבועה שם התחילה ללמוד ולא פנתה לו משמרות ואז..הוא פנה אלי בלב ברירה.. די היססתי להיכנס לשם בגלל חוסר הביטחון שיש לי, זלזול שלהם ביכולתיי..
פעם עובדת סיפרה לי איך מנהל פנה למנהל מעליו שאולי יכניס אותי והמנהל אמר שהוא לא סומך עליי , שלדעתו אעעשה בלאגן בקופה, שאני תמימה , שלא אתמודד עם הלחץ וכו..
לבסוף הסכמתי גם אחרי שראיתי שעבדה שם גם מישהי שהתפקוד שלה היה על הפנים וזה מה שחיזק לי את האמון טיפה בעצמי..
נכנסתי להתלמדות אחת שהייתה סבבה ואז..
למחרת נכנסה מישהי אחרת ומאז ועד היום נחסמה הגישה לחנות בשבילי.
אותה האחת אגב לא שרדה שם שבועיים והתפטרה ולמרות זאת לא נתנו לי יותר הזדמנות, ולא לא עשיתי שום פשלה .

בזמן האחרון אני נהיית ממש חלשה וקשה לי נפשית לראות בנות מזדמנות נכנסות לחנות בעוד האגו שלי מרוסק.
העובדת המזדמנת שעבדה רק חודש עזבה השבוע ו..
שוב נכנסה מישהי חדשה. ברגע שראיתי אותה ביום חמישי פרצתי בבכי .
המנהל ניסה שוב לסבן אותי ואמר שהיא תשלב דלק עם חנות ואני אמרתי שקודם לי מגיע לפניה.
ציינתי שאני עובדת שם הכי הרבה מכולם וזה לא הוגן כלפיי שאפילו לא אומרים לי בפנים שאני לא מתאימה לחנות !
בפעם שעברה בצעד נדיר עבורי בגלל שהייתי מוטרדת מהנושא שמתי למישהו בנזין במקום סולר אבל בסכום של 10 שח בלבד והלקוח ישר שם לב ובסוף לא יצא שום נזק ותדלקנו לו סולר ישר.
כל המשמרת בכיתי וגם אמרתי לעובדת שאם אני יעשה קוקטייל זה יהיה בגלל המנהל שלא כנה איתי ונותן לי להיות באשליות.
הוא מצידו שמע את זה ממנה ואמר לי מה את עושה רעש וצלצולים ובוכה ללקוחות שאם אעשה שום קוקטייל (דווקה זה מאוד נדיר שאעשה ) אני ישלם את הנזק.
אמרתי לו שכואב לי שהוא לא אומר לי את האמת ומה כבר ביקשתי?!
וגם אז..הוא לא אמר לי את האמת רק אמר תבואי יום ראשון חצי שנה לפני המשמרת וניתן לך החלטה סופית בקשר לחנות.
העובדת שהייתי איתי במשמרת ביום חמישי דיברה בשמי ואמרה לו להגיד לי את האמת ואני יניח לו , אבל הוא אמר לה שהוא חושש להגיד לי לא כי הוא מפחד שאני יעזוב לו..
יש לציין שאני העובדת שהכי קל בשבילו להשתמש בי מתי שהוא רוצה לעבודה בעיקר משמרות ערב שהוא נותן לי כי אחרים רושמים לו בדף בקשות שאינם יכולים לעבוד. גם אם אני ירשום שאני לא יכולה לעבוד בדף בקשות הוא יודע שאני הכי ותרנית מכולם ויכול לשחק בי במשמרות כרצונו.
כיום לא מפריע לי בעבודה רק החוסר הקידום לחנות. אני אפילו נהנת בתדלוק ורואה בעבודה בחנות הרבה אחראיות וכאבי ראש.
פשוט לא נתפס אצלי איך אחרי כל כך הרבה שנים חוסמים לי את הגישה לשם ותמיד יש לו בעייה עם העובדות ועדיין למרות הכל יש עליי סטיגמה והדרך חסומה לשם.
מה שמפריע לי יותר האמת זה בדברים הקטנים.
לפני כשבועיים למנהל היה התלבטות את מי מבין 2 המתדלקות החדשות מתאימה יותר לחנות והעובדת אמרה שלי מגיע לפני כולן .
ואז התאכזבתי קשות. "נראה לך ?!" הוא אמר לה שהוא יכניס אותי.
אם עד עכשיו ידעתי שהמנהלים מעליו רק לא סומכים עלי פתאום יש לי מלא רגשי נחיתות.
גם בעבודה בדלק הוא נותן לי להרגיש שהוא לא סומך עלי למשל:
כשהוא לא נוכח בתחנה, חולה או משהו הוא נותן ל2 העובדות אחת בת חצי שנה והשנייה בת שנתיים לנהל במקומו את התחנה ומעולם לא פנה אלי. גם אז שהם היו בטיול מנהלים הוא נתן למוכרת לקבל משאית של הדלק והיא לא קשורה לזה בכלל וזה עלבון גדול בשבילי.
היה עוד קטע שעובדת שעבדה איתי במשמרת שכחה אצלה כרטיס הנחה אחד ל2 מתדלקים וכשהודעתי לו בהודעה הוא אפילו לא טרח לענות לי ומיד התקשר למוכרת שאיתי במשמרת ולעובד לילה לוודא שאת הכריס חירום אני לא ישכח גם אצלי..
עוד דוגמא שיום אחד המנהל היה צריך ללכת הביתה אבל במשרד שלו היה מישהו והוא פנה אלי לשאול איפה המתדלקת השנייה. לקח אותה לצד ולבד הבנתי שהוא ביקש ממנה לנעול את המשרד אחרי שהאיש ילך..
ההרגשה שלי שרק משתמשים בי בתחנה, אין שום הערכה כלפיי רק זלזול..

אחרי המשמרת ביום חמישי קרסתי מבחינה נפשית ולא הצלחתי לקום מהמיטה וגם אמרתי לעובדת שקשה יהיה לי לתפקד במצב הזה ששוב הגיעה מישהי חדשה לחנות ואני אין לי אמונה שמחר צפוייה לי תשובה חיובית.
פתאום גם במקביל נהייתה לי חרדה מהפחד של מה יעלה בגורלי? ואם אחליט להתפטר לאן אפנה?
הרי אני לא מחפשת עבודה זמנית והתרגלתי לנוחות. אם חלילה אמצא עבודה פיזית קשה זה לא בשבילי.
התקשרתי למנהל אתמול ואמרתי לו שאני לא מרגישה טוב ואני משותקת למיטה ומשום מה הוא הסכים שאנוח בבית למרות שתמיד מתנגד ואני בטוחה שהעובדת מסרה לו שזה בגלל המצב הנפשי שלי ולא כי אני חולה או משהו. כי גם כשלא הרגשתי טוב ולא יכלתי לבוא ולא היה לו עובדים הוא אמר רק תקחי כדור וזהו בלי מנוחה..
הביטחון העצמי שלי בריצפה ואני בכלל לא מאמינה שאני טובה במשהו אחרי שמקום עבודה כזה אחרי כל כך הרבה שנים מפנה לי עורף אז מה יש לצפות במקום חדש? שאם תהיה לי קליטה איטית בהתחלה עלולים ישר לפטר אותי על סמך רושם ראשוני

מצד אחד לא סומכים עליי וזה ההזדמנות שלי לצמוח ומצד שני ..
העבודה הזאת הייתה מרכז חיי. אין לי חברות או חבר
תמיד נתתי את נשמתי וקיבלתי פגיעה באמון מצידם ולמרות הכל קשה לי לעזוב..
לפחות שיהיו כנים איתי אבל גם זה לא קורה וגם אם ארצה לשלב עוד עבודה אני לא
יצליח כי אני "בובת מריונטה"

אם לפחות היו לי חיים מחוץ לעבודה היה לי קל יותר ולא הייתי מתרגשת מהחנות ואפילו אין לי חברות.
אני מרגישה שהרבה פעמים אני מנסה ליצור קשרים ואני לא מצליחה.
אין לי כרגע כסף לטיפול וגם לא לקבוצה חברתית.
אם רק הייתי מקבלת כמה טיפים איך ומה לעשות כדי להיות מעניינת ושיהיה כייף בחברת הייתי שמחה.

גרא.

New member
crema86,שוחחנו כאן כמה פעמים.בזמנו העלית

את הבעייה שמנהל התחנה לא מוכן לתת לך תפקיד אחמ"ש,למרות שאת
עובדת מסורה ומצטיינת. נראה ששום דבר לא השתנה מבחינתו.יש לו כנראה
משהוא נגדך שמפריע לו לקדם אותך כפי שמגיע לך. בזמנו,שאלתי אותך מדוע אינך
לומדת תחום אחר,בו תוכלי להתקדם ולהצטיין.האם כל ימייך תעבדי בתחנת הדלק הזו?
אנשים שואפים להתקדם דרך לימודים ורכישת מקצוע כלשהוא.דרך לימודים רוכשים
חברים וחברה חדשה,ולך יקרה,יש עדיין רק את העובדות אחרות בתחנה שאינן חברות
שלך.להבנתי לימודים יחד עם עיסוק בתחומים אחרים (מה שמכונה הובי) עשוי תת לך
אפשרות להיות יותר מענינת. יש משהוא שמושך אותך? שמעניין אותך? פרט להתקדמות
בתפקיד בתחנת הדלק? את חייבת לגוון את חייך בכדי להיות מענינת,ועזבי טיפול.את לא זקוקה
לכך.חבל על הכסף שלך.

יש מצב

שדרושות לבעל התחנה עוד אי אילו תכונות בעובדים שלו כדי לסמוך עליהם ולהפקיד בידם אחריויות.

זה שאת מרגישה ויודעת שאת אחראית וכו' זה טוב ויפה, אבל יכול להיות שבעל התחנה מבסס את ההחלטות שלו על סמך זה שהוא רואה אותך בוכה לפעמים ובעיניו זו חולשה או תכונה המראה על חוסר יציבות.
לא יודעת
רק אומרת לך שהרבה פעמים יש פער בין מה שהעובדים מעידים על עצמם שיש בהם תכונות חיוביות לבין מה שהסובבים קולטים מהם או מה שהם מחפשים.

גם להחליט להישאר היכן שאחרים עוקפים אותך משמאל ומימין ומקבלים אחריויות ואת ממשיכה לבוא לעבודה בלי להגיע לנקודה הזו בה את זוקפת קומה ואומרת "או קידום או שאני הולכת" ובאמת באמת להתכוון ללכת - גם זה נתפס כחולשה.

Crema86

New member
אממ

אחמשית בתחנה אני כבר מזמן ובגלל זה יש לי הכי הרבה משמרות כי ישנן עובדות חדשות שלא.
הקטע שאני לא יודעת מה ללמוד.
חשבתי אולי ללמוד איפור כי הרבה חושבים שאני מאפרת מקצועית אבל אפילו בזה אני מזלזלת בעצמי שיש כל כך הרבה כאלה שלומדים את זה ומה הסיכוי שאני יצליח?
אני חושבת שאולי אני לא מספיק שלא בוטחים בי גם מאשרת להם בחוסר ביטחון לא לסמוך עליי
היום אם המנהל ישאל מה שלומי אני יגיד לו שהוא יודע מה שלומי ועוד כמה חודשים אני יחפש לשלב עוד עבודה בחנות (בתחום כזה שהם מזלזלים בי). היו לו מעט עובדים כאלה ששילבו תחנת דלק עם עבודה אחרת
זאת המטרה שלי שהוא גם יפסיד אותי בתדלוק כי מתי שהוא רוצה שאהיה בובת מריונטה אז בזמן הזה אני לא יכולה כי אני בעבודה השנייה..
וגם שהוא יחשוב לעצמו אם שם סומכים עלייה ופה בנות בתחנה מתחלפות בתדירות גבוהה אולי סתם יש עליה סטיגמה.
יש לציין שהמנהל בן שנה וקצת ועברתי כמה מנהלים לפניו וההחלטה על החנות באה בגדול ממנהים מעליו.
ככה שגם אם הוא לא יקדם אותי לחנות אני יעלה לעצמי את הביטחון שאני שווה וראוייה והנה במקום אחר אני עובדת בחנות
איך הרעיון ?

snoopytush

New member
היי עכשיו כשאני רואה את הודעתך השניה

אז התגובה שלי לכי ללמוד מה שמעניין אותך.
איפור מעניין אותך יופי למדי אותו לעומק.
תחשבי כמה כייף יהיה לך להוסיף לידע ולהפוך את זה מרמה
בסיסית לרמה מקצועית! תוכלי לעזור לאנשים ונשים ותוכלי להרויח מזה.
הדבר היחיד שעוצר אותך זה פחד וחוסר אמונה עצמית.
את יכולה אולי לשלב עבודה עם לימודים בתור התחלה כדי שיהיה לך ביטחון?
כי אני מבינה שיש לך פחד מחוסר יציבות כלכלית.
בחיים אין לאף אחד ערובה לכלום גם לא לכישרוניים. אבל הדברים שהכי עוזרים להצליח
אחרי כישרון ומיומנות זו האמונה העצמית!

עם כל הכבוד .

יש מן ההגיון בדברייך
אך הגיון לא פותר בעיות רגשיות .

אם שמת לב מה שעוצר אותה מלפעול זה פחד .
מה שגורם לה לאי שביעות רצון זה תחושה של חוסר הערכה

וכשאדם מסיים נמצא בעמדה כזו היכולת שלו מוגבלת מאד .
דמייני את עצמך מרצה מול 200 אנשים ופתאום את שמה לב שטעית בטקסט שרשמת ואבדת את הקו של מה שרצית לומר .
ואת נכנסת ללחץ . איפה היכולות שלך יהיו אז .

ועכשיו דמייני לך בנאדם שכל הזמן מרגיש ככה .

הבחורה הזו צריכה כלים
להגיע למקום של ביטחון עצמי\ רוגע\ שקט נפשי \ערכה עצמית \דימוי חיובי\יכולת תקשורתית \ אמפתתיה
על מנת להעלות את איכות החיים שלה .

פסיכולוג זה לא הפתרון היחידי (למרות שזה גם עוזר אם עושים את זה נכון.ומוכנים להפתח ולשתף)
יש \NLP \דמיון מודרך \יש הפנוזה \ יש שיאצו \יש מדיטציה\ יש EFT \יש EMDR \יש ריפוי בצמחי מרפא\ יש יוגה\ יש עיסוי .וגם כדורים שזה פחות מומלץ.
אני חושב שכשאדם במצב כזה רק עזרה מבחוץ תתן מענה.

כי " אין אסור מתיר עצמו מבית האסורים " חוץ מהודיני כמובן.

גם בדבריך יש היגיון

אך הייתי נמנעת מאמירות כמו "כדורים שזה פחות מומלץ".
יש מקרים בהם זה מומלץ מאוד, ואפילו הכרחי.

נכון. אבל הסיבה שאני לא ממליץ היא

כיום כדורים נרשמים באופן כמעט חופשי לכל אדם שניגש לרופא משפחה עם דכאון
זה פתרון גרוע לטווח הארוך ובהעדר טיפול אחר . זה רווי בתופעות לוואי והכי פשוט

זה לא פותר שום בעייה אלא משהה אותה .
המוח חזק יותר מהכדורים דפוסי חשיבה לקויים רק מתעצמים והמינון רק עולה .
מה גם זה שלוקח אותם
הופך להיות עוד יותר תלותי עוד יותר דימוי נמוך . עוד יותר סבוכים ותופעות לוואי שלפני כן לא היו לו

למסקנה
כדורים רק למי שממש חייב .
רק באופן זמני ובמקביל לטיפולים נוספים באופן שוטף .
עד לחזרה למצב תקין והפסקתם .

או לחולי נפש כמו סכזופרניה ובעיות תורשתיות וכאלו שמסכנים אחרים
שזה לא הסוגיה ואין שאלה בכלל

גרא, מה דעתך

כמנהל הפורום?

אני לא יודע הכל. אבל בזה אני בטוח .

ואני לא מחפש שתסכימי איתי
אז אין לך מה להעלב .

גרא.

New member
xxxxmaster xxxx,ידידי,בפורום הזה כותבים בדרך

כלל מומחים שונים בתחומי בריאות הנפש,כאשר הם אחראים לתוכן של הדברים שלהם.אתה אינך רופא,כי זה אינו כתוב בכרטיס האישי
שלך,לפי סגנון הכתיבה שלך,אינך גם איש בריאות הנפש לגטימי,אלא אם כן תתקן אותי. העיסוק בכדוקים ובתרופות היא ענינם של רופאים
וןא של הדיוט.אתה עלול להטעות גולשים תמימים,שיתפתו לחשוב שיש ממש בדבריך,וכך יגרם להם נזק. אני מבקש ממך להפסיק לטחון
בתחומים שאינך רשאי לעסוק בהם.גם אם יש לך דעות מוצקות בנושא הזה,אל תבטא אותן כאן,וודאי לא בצורה הזאו.

אין בכוונתי לזלזל באף איש מקצוע ועבודתם חשובה

אך לאנשים שמחפשים עזרה
מגיע לשמוע את כל הדעות .הכלים הקיימים והאפשרויות
אני מציג מידע .והקורא יחליט בעצמו מה מתאים לו ומה לא .
חוות דעת מקצועית יש כאן בשפע .
אבל ישנם דברים ..
שאנשי מקצוע לא יכולים לומר . או נמנעים מלומר. או דעות וגישה מכיוון שבו הם לא מתעסקים .
ומן הראוי שפורום בנושא יכלול אותם בתוכו.

אם כך

אז היה ראוי שתכתוב בהודעותיך ש(בניגוד לכינוי "מאסטר") אינך איש מקצוע,
ושכל מה שאתה כותב הוא בגדר דעתך האישית בלבד.

גרא אשמח להסבר למה התכוונת במשפט

"לפי סגנון הכתיבה שלך,אינך גם איש בריאות הנפש לגטימי"
האם לפי סגנון הכתיבה שלך אתה איש בריאות לגיטימי...?
אני לא צינית, פשוט מנסה להבין מהיכן אתה שואב את הזכות ליצור דיכוטומיה והיררכיה מתנשאת ומזלזלת בין תגובות ה"עמך" (הבלתי לגיטימיות כמובן...) לדעות "מקצועיות" עם חותמת הכשר. זה קצת מיושן לדעתי ולא הולם את העידן החדש-אם יורשה לי.
ברשת גולשים המון נותני עצות עם תעודות מרשימות- שבכל זאת מתנסחים לעיתים די רע ונותנים עצות שבלוניות שלא תמיד הולכות יד ביד עם המציאות. מצד שני אתה יכול למצוא המון 'פשוטי עם' שלאור נסיונם בחיים יכולים להעניק משהו שאף איש מקצוע אחר לא יוכל לתת.

בוא נודה גם שעיצות "מקצועיות" נגועות בד"כ בכס"ת- היינו לתת את המינסטרים ולא לחשוב יצירתי כדי חלילה לא להסתבך או לפגוע בשם המקצועי הטוב. ואני כבר לא מדברת על אינטרסים של אותם גורמים "מקצועיים"- לשווק ולהציע דווקא את התחום שבו הם עוסקים...
לכן אינני יודעת מהו ליגיטימי ומה לא. האם אתה בטוח שאתה יודע....?

בינינו כל אחד הרי יכול לחתום בשמו שהוא איזה סוג של מטפל ברשת. האם הניק או חתימה, או כרטיס הביקור- יגרמו לך להתייחס אליו יותר ברצינות?
באינטרנט במסווה של אנונימיות כל אחד יכול להיות מטפל כמו שכל אחד יכול להיות מבקש עזרה. כל אחד יכול להיות הפסיכיאטר המחוזי כמו שכל אחד יכול להיות אותו חולה שברח כרגע מהמחלקה הסגורה. החותמת המקצועית לא מקנה לאף אדם זכויות יתר כ"נותני עצה ליגיטימים" מול אלה שלא השכילו ליצור את אפקט ההילה המתעתע. לכן יש להתייחס לגופה של כל תגובה ולא להיבט הסטראוטיפי של מי הסמכות המגיבה.

ערב נהדר
מה איתי
מטפלת בכוסות רוח
(הקליניקה על הירח- יש להצטייד בסולם מתאים)

גרא.

New member
מה איתי מה איתי מה איתי,לפני המשך דיון אני

מבקש לדעת
לדעת,אם את מופיע בשם xxxx master xxxx שנית,אני זכאי לןדעת עם מי אני מדבר.מי את גברת?
את הלגטימיות שלי לכתוב כפי שאני כותב,אני שואב משלושים שנות תפקוד כפסיכולוג,ובעיקר מעצם תפקידי
כמנהל הפורום. התגובותצ שלי אינן מתנשאות אלא עניניות,הדברים שכתבת כXXXX MASTER XXXX

לפני שאתה מוציא אנשים "מתחזים" כדאי קודם

לבדוק.
אתה בא ומציין עובדות מופרכות בפני גולשים אחרים בלי לבדוק את זה איתי. לצערי הרב אין לי כל קשר לאותו מאסטר שכתב פה.
זכותי כגולשת להגיב למשהו שנראה לי לא נכון- לפחות בדרך שבה עונים פה לגולשים- והפניה שלך לאותו מאסטר לא היתה מכבדת לטעמי לא ברמת התוכן אלא ברמת הצורה. פיספסת לחלוטין את המסר אותו ניסיתי להעביר שעיקרו- ניסיון לתת קול גם למי שכרגע לא עוטה על עצמו איזה כובע סמכותי ולהתייחס לקול הזה בכבוד גם בפורום שמציג עצמו כמקצועי. לא פיקפקתי לרגע בכובעך וכובעים שגולשים אחרים נושאים כאן- רק ציינתי עובדה שכל אחד יכול לבוא באיזשהו כובע מקצועי סמכותי- בלי שיהיה אפשר באמת לבדוק את זה- ולכן אין ללכת שבי אחר כובעים אלא עבור התוכן שאותם כובעים מביאים.

המסקנה שלך נחפזת, נמהרת- והיא היא לשון הרע... האם ככה אתה גם עובד כמטפל? נחפז להסיק מסקנות במהרה כדי שיסדרו לך את העולם...?
מבינה שאתה חש מאוים ולכן בוחר להתקיף אותי ולנסות וליצור פה מיני עליהום. זה לא מכבד למנהל פורום שמציג עצמו כאיש מקצוע. כי מה יגידו אזובי הקיר...? מטפל ומנהל פורום צריך לדעת גם להתמודד עם ביקורת ולא רק לזרוק ולהשליך אותה חזרה על אותו גולש ולנסות לחפש עליו מידע בפורומים אחרים כדי לתת הצדקות. זה אולי הרבה יותר נוח ומיידי אבל לא ממש בוגר או מווסת וגם נוגד את כללי הגלישה באינטרנט. האם אתה מודע שבכך עברת על כללי אתיקה מאוד בסיסים ברשת? אני תוהה אם לא צריך לערב פה את הנהלת תפוז כשאתה כמנהל פורום מעז באופן פוגעני לחשוף מקום אחר שגולש שבא לפה כותב. אתה גם יכול אם זה ירגיע אותך- לבדוק עם תפוז ששתי התגובות יצאו מכתובות IP שונות לחלוטין.

זה מרגיע אותך לקרוא לי טרול...? להשליך עלי את כל הרע כדי שלא תצטרך לבדוק את עצמך ולהתמודד עם דעות השונות משלך? האם כך אתה קורא לכל מי שמעז להתנגד לדעתך או להביא נרטיב קצת אחר ממה שאתה רגיל לשמוע...? אם רק כך אתה מרגיש "הצודק", "החזק", "הטוב" בסיפור אז שיהיה לבריאות...

התגובות שלך אכן מפתיעות ומדירות נחת
ובכל מקרה סיימתי בזה הרגע את הדיון מולך
מאחלת לך הרבה הצלחה ויום מקסים

גרא.

New member
מה איתי מה איתי מה איתי,איני מוכן להגיב לגולש

או גולשת אנונימית. אני מזוהה בשמי המלא ובנסיוני כפסיכולוג.את גבירתי,מככבת בפורום תמיכה נפשית למבוגרים,וככזאת,ברור
שאינךצאיש מקצוע.עצם העיסוק שלך בתרופות,והמלצה כזו או כזו היא עיסוק אסור לפי חוק,העובדה שאת מציגה עצמך כמסטר,
עלולה להטעות,ויש בה סו של התחזות. מציע לך לחזור לכתוב בפורום האהוב עלייך,ולא להכנס לכאן עם דברים מטעים העלולים
לפגוע בגולשים שיחשבו שיש לך MASTER

גרא.

New member
עופרה מהודר,חייב לומר וזה לא אאוטינג. הגברת

מה איתצי מה איתי מה איתי מככבת בפורום תמיכה נפשית למבוגרים של סה"ר.שם מקובל שכל גולש יכול להציע טיפול לגולש,
כולןל טיפול תרופתי או לשלול אותו.עצם ההתחזות לאדם אחר בכינוי XXXX MASTER XXXXX
'
'

למעלה