דיכאון

זה לא אאוטינג.....???

זו הסתה
חבל שכך אדם בוחר להחזיר לעצמו את תחושת השליטה

snoopytush

New member
הבנתי אז היום פסיכולוגים עושים אאוטינג

זה למה לא כדאי לכתוב פה. ואם אסור לכתוב בצורה אנונימית
אז אנא בקש מכל הכותבים לעבור לפורום אחר כי אבוי הם לא חושפים את שמם

גרא.

New member
מה איתי מה איתי מה איתי,לצערי המחשב שלי נתקע

באמצע התגובות שלי לדברייך,ואפשר לןראות שנייתי נכמה פעמים לענות.אם אינך מבינה,הפורום הזה מורכב בעיקרו מאנשי מקצוע,
העושים את מלאכתם בהתנדבות מלאה במלוא האחריות שכן שם המקצוען המגיב מופיע במלואו בכרטיסו האישי.אין לנו צורך בכסת"ח
איש אינו מפחד להסתבך בתגובותיו,ואיש אינו מטפל דרך הפורום.הרמיזה כאילו החתימות מזוייפות,יש בה האשמה מהסוג של לשון הרע.
איש לא מתיימר כאן להיות מה שלא הוא,כפי שמקובל בפורומים אחרים. אנחנו עוסקים בדיני נפשות וכל סטייה מהעיקרון הזה,עלולה לגרום
נזק יתכן גם בלתי הפיך לגולשים אלה או אחרים.אזהרה שלא לקבל את הדברים הנאמרים כאן כפשוטם,מופיעה בפתיח לפורום,וגם פעם
נוספת בהמשך. המשך הכתיבה שלך כפי שהתבטאת עד כאן,עשוייה להחשב כנסיון טרולי לפגוע בפורום. טרולים אינם רצויים כאן.

גרא.

New member
מה איתי מה איתי,אכן טכנית איני יכול להוכיח את

הזיקה בינך לאוךתו מסטר מזוייף,למעט העובדה שהמשכת את הטיעונים שלו. בכל מקרה,אם אני מבין נכון מדברייך שקראתי בפורום ת.מ.
סביר להניח שאת מאוד ממורמרת על המערכת הטיפולית הממסדית,ואולי את גם צודקת בתחושה שלך. מכאן ועד להכנס לפורום בו מגיבים אנשי
מקצוע,לסגנן ולרשום המלצות לגבי כדורים,רחוקה הדרך.שימי לב,כל מי שכותב בפורום הזה מזדהה בשמו ובמקצועו,למעט הגולשים הפונים לייעוץ.
את היחידה שכתבת ביקורת נוקבת על השמוש בכדורים,גם נתת כמה עצות לגולשים במצוקה.איך את מעיזה לעשות את זה? כבר ציינתי שהפורום
הזה שונה מפורום סה"ר שהוא פורום תמיכה. כבר הערתץי בזמנו להנהלת הפורום הזה על המלצות של חבריו לקחת או להמנע מתרופות.זו אינה
תמיכה,שישנה וקיימת אמנם,למעט ההמלצות הללו.אמנם הפורום פתוח לכל דיכפין,אבל כל אחד חייב לדעת מה הגבולות שלו.אני לא אכנס לפורום
רופאים להמליץ על תרופה. גם אם את סטודנטית מצליחה וטוב שכך,אינך יכולה כשבא לך להכנס לפורום כזה כשאינך מטפלת מכל סוג שהוא.לשאול
שאלות? בבקשה.אבל להתקיף ולכלכך את המשיבים בטענה שכל אחד יכול לכתוב שיש לו תואר? את לא חושבת שהגזמת? יש כאן קבוצה נכבדה של
אנשיט מקצוע,מטפלים מכמה דיסיפלינות. אלב תורמים מזמנם ומרצם לעזור לאנשים הנמצאים במצוקה. מי את האלמונית המתחבאת אחרי כינוי שאתל מרשה
לעצמך לתךת עצות פסבו מקצועיות לאנשים במצוקה. בפורום שאת חוגגת בו,בבקשה.אבל כאן,כבר נאמר לך,קצת צניעות. לא אמשיך ווכוח עם יועצת
אלמונית המתחבאת אחרי ניק כזה או אחר.הבהרתי את עמדתי.ועלייך עכשיו להתחיל לשקול את צעדייך.

סליחה, אבל אתה גם לא יכול להוכיח שאני היא

אותו מאסטר!!!!! קצת צניעות וענווה. כל התאוריה שלך מבוססת על כך שאני היא אותו מאסטר- רק בגלל שלא אהבתי את תגובתך אליו. התגובות שלך ממשיכות להשמע מכלילות ובלתי ראויות כי אתה לא מוכן לקבל ששני אנשים לא מסכימים אתך וממזג אותם לכדי ישות אחת. אני לא מתכוונת לענות על האשמות של ייחוס לי את אותם דברים שמאסטר אמר. תבדוק. ואם אין לך אפשרות לבדוק- אל תאשים.
שנית אתה ממשיך לעשות אאוטינג ושוב עובר על חוקי אתיקה בסיסיים בתפוז. מדוע אתה ממשיך באותו מהלך פוגעני??? אתה שקורא לעצמך "מטפל" לא ראוי להקרא כך אם זו הטקטיקה הבסיסית שלך. זה ערמומי ומאוד לא הגון וישר.
אני הייתי בודקת טוב שוב על איזה ערכים מבוסס הפורום שאתה מנהל.
אני סיימתי

פניתי והם פנו אליו אני מניחה

מה שלא שמעתי ואני פונה אליך גרא- זו בקשת סליחה והודאה בטעות.
אם לא תביע התנצלות באופן פומבי אני מבטיחה לך שהרבה אנשים שהזדעזעו מההתנהלות שלך פה בפורום (ותאמין לי שהפנתי את הדיאלוג ההזוי הזה להרבה מטפלים ברשת)- לא יניחו לפורום הזה ויפקחו על כל צעד קטן שלך. בקיצור תניח את האגו רגע בצד- תבדוק את האתיקה הפנימית שלך היטב ותתבונן- איך היית אתה מגיב אם היית שומע סיפור כזה של מטפל אחר שנהג באותו אופן שאתה נהגת...?

אופירA

New member
מנהל
יש אפשרות לבדוק את הזיקה הנ"ל

מנהל יכול לבקש מהנהלת הפורומים לבדוק את ה-IP של שני הניקים הללו, ולגלות שהם אינם אותו האחד, אלא זרים זה לזה לחלוטין...

בנוסף, כמנהלת פורום מצאתי שכאשר מקפידים היטב על הכלל בפורומים של תפוז, שאין להעביר ביקורת על הניהול על דפי הפורום אלא רק במסר פרטי למנהל - חוסכים הרבה הרבה התבזויות והיגררויות לכל מה שקורה פה לעיתים קרובות.

ממליצה לך להשתמש בכלי זה של עמידה על הכלל הזה בתקיפות ובבהירות, וכך תשיג כמה וכמה רווחים נלווים, ולא תזדקק להשתמש בכלים האסורים על מנהלי הפורומים או להיגרר לחשדות שווא (שתוכל לבדוק עם ההנהלה שהם אינם נכונים כלל).

אגב, "כוכבות" ה"חגיגה" בפורום תמיכה נפשית למבוגרים שמרו על כבודן ולא עשו לך אאוטינג בפורום הנ"ל, ואני הגדלתי לעשות וביקשתי שלא יתכתבו על גבי הפורום אפילו ברמזים. אבל ברגע שנכתב שיש מנהלי פורומים שעושים אאוטינג - מיד ידעתי במה מדובר.

לטובת הידע כללי של הקוראים בפורום אציין:

א. אכן, לתרופות עלולות להיות תופעות לוואי, ויש מקרים בהם אפשר להסתדר בלעדיהן.
הבעיה היא שיש מקרים, כמו דיכאון קליני, חרדות קשות או הפרעה טורדנית כפייתית, בהם אי אפשר להסתדר בלי תרופות.
במחלות כמו סכיזופרניה ומאניה דפרסיה, הבנת בעצמך שאי אפשר להסתדר בלי תרופות.

ב. בתרופות נגד דיכאון הנפוצות כיום (SSRI) אין צורך להעלות את המינון עם הזמן. הן לא ממכרות. ואפשר להמשיך שנים עם אותו מינון. או להפסיק אחרי כמה חודשים.

ג. כאשר משתמשים בהן לאורך זמן, המוח מתרגל לאט-לאט לצורת החשיבה הבריאה. וזה דווקא מקל את ההפסקה. לא להיפך.

את כל זה לא כתבתי דווקא בשביל crema - אולי זה בכלל לא רלבנטי אליה. אלא רק כדי לתקן את הרושם השגוי שיצרה הודעתו של master x - שבניגוד לכינויו, הוא כמובן לא מאסטר בשום תחום של בריאות הנפש. או בריאות בכלל.

למעלה