דיוני סדרות #98

מילי08

Well-known member
זה אפשרי!
צריך להכנס דרך האתר -> חשבון -> לבחור את הפרופיל הרצוי -> פעולות צפייה ואז יש רשימה של כל התכנים שריאת, בצד יש כפתור של הסתר מרשימת צפייה

מאמר עם תמונות :
מהממת שאת. תודה

טוני החתול

Well-known member
מנהל
טוב ניק תורך|שפם|
הנה
אבל מרגיש לי שויקטור ובנג'י מזה אוברדרמטיים בנושא האלכוהול. ועוד אחרי שהם סיכמו שהם יתקשרו יותר טוב. הם מתנהגים נורא מוזר לגבי זה.
מתנהגים מוזר כי כל העניין שבנג'י אלכוהוליסט. וזה שהוא הסתיר את זה בסוד מויקטור הרבה זמן.
רהים כזה מותק ממש עצוב לי עליו, אבל לא עם ויקטור. אמן שיביאו לו חבר חדש וחמוד. ואמא שלו בכלל מעולה חח "כשהייתי בהריון התפללתי כל יום לבן, וקיבלתי את הדבר הכי טוב בחיים שלי... אח שלך":-D
כן, אמא שלו כזאת חמודה. עצוב שהיא החזירה אותו לארון בשביל הדוד שלו. אבל עדיין באופן כללי מאוד חמודה.
חבל שלא ראינו בכלל את אבא של רהים.
בנג'י מה יש לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך. למה הוא כזה מוזרררר? להמנע מטריגרים רגשיים? איך להפרד מחבר שלך זה לא הטריגר הרגשי הכי גדול?? במקום לתת לו לתמוך בך? איך להתגגעגע לחבר שלך זה לא הסיבה מספר אחת לחזור לשתות?? זה ממש מוזר הסיפור הזה וקצת מעצבן. אבל טוב הם נפרדים רק כי צריך דרמה ועד סוף העונה יחזרו נכון? נכון.
אוקי, אז כמו שאמרתי אני צפיתי לזה באופן חלקי כי אני מכיר את זה מסדרות אחרות שבחילת התקופה של אחרי גמילה צריך לא להיות במערכות יחסים רומנטיות.
ועד כמה שקיוויתי שזה לא יקרה כאן, וגם אחרי כל העונה, אני כן מבין למה זה היה נחוץ. אפילו שבסוף התברר שההורים של בנג'י הם טריגר גדול יותר לכך שהוא שותה, זה לא אומר שמערכת היחסים עם ויקטור לא הייתה. אחרי הכל הם כן רבו הרבה בעונה 2 וזה ממש לא היה בגלל ההורים של בנג'י. אבל זה אפילו לא היה רק בגלל העניין של אמא של ויקטור (שבעיקרון נפתר עכשיו) והקשר המתפתח של ויקטור עם ראהים (שגם כביכול נפתר עכשיו) אלא באופן כללי דברים. גם כשהמערכת יחסים הולכת בסדר אז היא יכולה להביא בקלות למצבים של ריבים קטנים, קנאה, חוסר ביטחון וכל הדברים האלו יכולים להיות טריגר לשתיה. נכון שצריך לשים את זה מול הצדדים החיוביים של מערכת היחסים, אבל זה לא מובן.
אוי איזה הקלה זה כשויקטור ורהים חזרו לדבר כמו חברים. הם חמודים נורא בתור חברים. אני מקווה שישארו כאלה ולא יקרה ביניהם עכשיו משהו ונמצא לרהים חבר.
קצת עיצבן אותי שראהים היה קשה עם ויקטור בהתחלה. הוא נישק אותו כשהוא ידע שיש לו בן זוג. הוא היה צריך לעשות מאמץ להתנצל בפניו או לפחות להיות יותר מבין לגבי המצב המביך שנוצר.
הווווו גברת אמא קשה לך שיש הורים טובים יותר ממך? וול יו הד איט קאמינג ביץ':-[ עדיין לא סלחתי לה, מגיע לה.
אולי כי עבר הרבה זמן אז הספקתי לשכוח איך זה הרגיש בעונה 2, אבל אני סלחתי לה כבר.
היי בחור חדש וחמוד בשם ניק תתרחק!!!!:-[
הי לניקים מותר לעשות מה שהם רוצים. במיוחד עם הם כאלו חתיכים.
(אל תדאגי, אני הייתי לחלוטין נגדו)
יוו מסכן בנג'י עם הפוסט הזה, למרות שבינתיים לא נראו ממש השלכות.
בכלל שכחו מזה בסדרה מהר.
בכלל בנג'י מאד מרמרה ולא כיפי העונה:-( וברור שרהים יהיה המורה שלו עכשיו. אני מקווה שזה יהפוך אותם לחברים. כאילו מובן למה בנג'י לא אוהב אותו אבל סהכ רהים מותק וזה יהיה חמוד אם הם יתחברו. מעניין אם יהיה להם קטע רומנטי זה יהיה נורא מוזר. האם הם ילכו לדאבל דייט מביך עם ויקטור וניק?:-D ואז נעשה חילופי זוגות והכל יהיה בסדר.
גם אני חששתי (וטיפה ציפיתי) מקשר רומנטי בין ראהים ובנג'י. אבל זה באמת משמח שהם הפכו להיות חברים. במיוחד כי כנראה יש 3 בחורים מחוץ לארון בתיכון הזה וחבל ששניים מהם יהיו בריב על השלישי.
הקטע שהם חולפים במסדרון זה על פני זה ו-ויקטור אפילו לא שם לב כי הוא מרוכז באיסנטגרם של הבחור החדש ואיך שבנג'י הסתכל עליו שבר לי את הלב|לב-ש|
זה הרגיש עצוב. אבל זה פשוט שויקטור לא היה ממורמר ומסתכל על בנג'י מרחוק כל הזמן. זה לא שהשתיה של בנג'י היא אשמת ויקטור אז לא הוגן שהוא לא ימצא מישהו שישמח אותו.
מיה ולייק מתוקות ואנדרו כזה חמוד שהוא מנסה לפצות את מיה על היעדרה של לייק, איזה חבר מלאך בחיי. בסט בויפרינד אבר.
הוא באמת חבר מאוד חמוד. אבל זה לא מעניין
*היום גיליתי שקאפקייק זה עוגה בכוס:-0
זה היה צריך להיות ברור, אבל איכשהו זה לא בדיוק היה.
אגב אתה יודע שהיא תשחק את נורה בעיבוד של RW&RB?
אין לי בעיה עם השחקנית. פשוט הדמות שלה מרגישה מיותרת מאז עונה 1.
מעמידים פנים כאילו היא רלוונטית לחיים של ויקטור, אבל תכלס לאנדרו וללייק יש קשר לחיים שלו, אבל לה אין.
אם לא אני שורפת את דיסני. כל דיסני. פארקים והכל!!:-[
מזל שהכל הסתדר - ליון לא היה סולח לך.
אוקי זה דווקא עבר בשלום יחסית. חחח פליקס כזה מותק "ריתקתי את עצמי אני אעשה מה שתרצו":-D כי אבא שלה באמת מגזים נורא. אבל וופס הסוף8-*
למרות שגלולות עוזרות גם סתם למחזור סדיר יותר ופחות כאבים.
לא מניסיון, אבל גם אני זכרתי שבנות לוקחות גלולות כאלו בשביל עזרה עם המחזור (האמת שזה בדיוק חלק מהעלילה של ווב-קומיק שאני קורא)
אבל אני מניח שאז היה מצופה שהיא תספר לאמא שלה שהיא התחילה לקחת.
בכל מקרה כל העניין נפתר בסוף שוב יחסית בקלות כי אחרי שבהתחלה הם כעסו נורא, בסוף כל מה שהיה זקוק זה להזכר בזה שהאבא הכניס את האמא להריון כשהם היו צעירים ואז כאילו ויתרו לחלוטין על הכל.
אני מתה על החברות של פליקס ו-ויקטור ולייק ומיה, כאילו בקטע שאחד מהם יוצא עם אותו מין וזה לא מפריע לקרבה ולחברות שלהם. במיוחד פליקס ו-ויקטור כי בנים יותר קשים לגבי זה. זה שאין לו בעיה לקפוץ למיטה של ויקטור ולשאול על חיי המין שלו. ולול זה היה קיסוס רעיל:-D מזל אין לי כוח למחלות מין.
כן, זה ממש נחמד.
זה נחמד שלייק דיברה עם אמא שלה אבל זה היה קל מידי. היא לא תשנה התנהגות כ"כ מובנת שהיא אפילו לא שמה לב אליה בפעם אחת, אבל שיהיה בהצלחה.
כן, זה מה שגם אני אמרתי בעניין
יאיי אני שמחה שרהים ובנג'י חברים עכשיו הם חמודים. ובנג'י סופסוף חייך קצת|מזיע| ושויקטור מקנא קצת. עדיין תוהה אם יקרה ביניהם משהו ואם אני בעד. כאילו רק קצת כדי שבנג'י יבין שהוא מתגעגע לויקטור. אבל מסכן רהים להשתמש בו שוב כדי להחזיר אותם אחד לשני זה לא יפה.
אני שמח באמת שלא קרה משהו בין ראהים ובנג'י. זה באמת היה נורא אם הוא היה רק כלי מעבר בשביל שני הראשיים.
אווו סופסוף קצת בנג'י!! בקושי רואים אותו העונה. חחחחח השיחה עם רהים ואנדרו בבית קפה הייתה מצחיקה, אנדרו הורס:-D
אנדרו באמת הורס
מניחה שהייתי צריכה לצפות את זה שלוקאס יהיה בנג'י אבל הופתעתי וזה היה חמוד וממש התרגשתי שהם יבלו קצת ביחד. לרגע חשבתי אפילו שרהים סידר את זה בכוונה. וזה היה חמוד עד שיוריקה המעפנה הזאת הביאה לו שוט|שפם| לא יכלתם להביא מלכת דראג לא מעצבנת?? אניוואי.
זה היה מאוד חמוד שהם סוג של מצאו אחד את השני שוב גם כשהם ניסו למצוא מישהו אחר.
וזה לא אשמת המלכת דארג. היא לא ידעה שהוא אלכוהוליסט.
כל הפלאשבקים שלו היו עצובים, אבל הקטע שהוא שומע את אבא שלו אומר "זה לא הבן שדמיינתי" היה מרסק;-( ווווואיייי ואז אבא שלו הלך ואמר לויקטור שיתרחק:-0 גררררררררררררררר והזוכה בתואר הורה השנוא של העונה!!!!!:-[
זה היה לחלוטין נוראי. לדעתי אבא של בנג'י יותר נורא מאמא של ויקטור.
אובייסלי אם הם לא חוזרים בסוף כבר איימתי בהשמדה של כל דיסני אבל גם אם הם יחזרו רק בשניה האחרונה אני אתעצבן!! אפשר פרק אחד שיהיו מאושרים??
כמובן שלא נקבל פרק שהם יחד. זה מעצבן למוות, אבל ברור שלא יתנו לנו את זה.
יאוו איזה הורים מעצבנים גם של פילאר. מתערבת איתכם שאם הם היו מוצאים קונדמים אצל ויקטור והוא היה סטרייט הוא היה מקבל היי פייב ולא ריתוק! אמרתי את זה בשנה שעברה כשאמא של ויקטור תפסה אותו עם בנג'י - צביעות דתית/שמרנית הולכת גם לגייז וגם לבנות.
אבל אני גם קצת מבינה את פליקס שחשוב לו כ"כ הקבלה של המשפחה כי הם באמת המשפחה שלו כשכל מה שיש לו זה אמא לא יציבה.
מסכן פיליקס
אה והעונה הזאת מתייחסים ללוסי כאילו היא הייתה חברה טובה של בנג'י הרבה קודם. זה היה ככה ולא זכרתי או שהנפיצו את זה משומקום? לא הכרנו אותה בעונה שעברה רק כחברה של אנדרו?
אני גם לא זכרתי שהיא היית חברה של בנג'י מהעבר. אבל אולי זה משהו שכן היה קיים ושכחנו.
כן זה בדיוק מה שאמרתי.
וזה גם מה שאני אמרתי

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היה ברור שליאם הזה גיי מהשניה שהוא דיבר, סליחה:-D
כמובן. בעיקר כי זה השחקן ג'ושוע קולי ששיחק את יאז בסרט Senior Year (שם הוא היה בתפקיד גדול יותר מאשר מייקל סימינו- ויקטור).
הקטע הוא שראיתי כל מיני תמונות שלהם ממאחורי הקלעים אז ידעתי גם שהוא יופיע בעונה הזאת. והתאכזבתי למדי שהתפקיד היה כל כך קטן.
אבל גם בלי קשר לשחקן, זה היה הזוי עד כמה לא מפותח הקו עלילה הזה היה. כאילו ויקטור אומר לו שהוא יודע שהוא הומו, ליאם מנסה לנשק אותו ואז בורח ממנו. ואז אנחנו לא רואים יותר את ליאם עד כמעט סוף הסדרה ואז רואים אותו במיני מיני סצנה עם מדבר עם ניק ועוד שניה שרואים כאילו משהו קורה בינו ובין ניק (קטע שהרגיש די מגוחך ולחלוטין רק בשבי שמי שאהב את ניק לא ירגיש רע שהוא נותר לבד). זה מרגיש כאילו הייתה להם תוכנית ליותר עלילה עם ליאם אבל רק ברגע האחרון הם גילו שהם מקבלים רק 8 פרקים בעונה הזאת במקום 10 ולכן חתכו את רובם.
גררר קישטה ניק שפתאום נהיה רומנטי. די נו הם לא יעשו לי את זה נכון? אעהאההה אני מפחדת;-(
זה לא משנה, בשלב הזה כבר היה לי ברור שנסיים עם ויקטור ובנג'י יחד. אני במידה מסויימת הרגשתי אפילו רע על ניק שנראה שהוא באמת בעניין של ויקטור כי ידעתי שזה יגמר.
אנדרו כזה מותק|לב| הבעיה היא שהעלילות של מיה-אנדרו-לייק-לוסי לחלוטין נפרדות מויקטור מהשאר כאילו שתי סדרות שונות שזה קצת באסה.
זאת הבעיה שלי כל הזמן. אבל פחות לגבי לייק ולוסי גם כי זה בכל זאת קווירי גם כי לייק פשוט חמודה מידי
חחח המלצר שהתחיל עם רהים חמוד אבל סופר דומה לו. הם נראים כמעט כמו תאומים, זה יהיה נורא מוזר:-D אבל אני שמחה שהוא סופסוף מצא מישהו חמוד.
אני לא יודע אם אני יוצא גזעני כשאני אומר את זה, אבל אחד הוא מזרח תיכוני והאחר שחור. לכן לא הרגישו לי דומים מידי.
ואמא שלו כזאת מקסימה.
מרגיש לי שדיברנו כבר על הקטע של אני הייתי מעדיפה להסתתר לתקופה קצרה ממשפחה סופר שמרנית בגלל שאני מפחדת מעימותים וזה לא נראה לי שווה את זה, אבל באיזה הקשר??|תוהה| אהה אולי חינוך מיני עם אריק? יש מצב. אניוואי אני לא יכולה כנראה להבין את ההרגשה שלו פלוס כמו שאמרתי המנעות מעימותים.
זה מעניין שאת אומרת את זה כי דווקא היית מאוד בעד זה שראהים התעמת עם הבחורים האלו במסעדה
כל הנאום של רהים לאידיוטים במסעדה מחאתי לו כפיים יאס קווין!!!|כתר|
דווקא לי מרגיש שעם המשפחה הרבה יותר חשוב להתעמת כי אחרת הוא יצטרך להמשיך להעמיד פנים שוב ושוב כל פעם שהם מבקרים. וכל הזמן לדאוג שהם יגלו (ומה, אין להם אינסטגרם באירן?)
לעומת זאת עם אידיוטים במסעדה אני לא חושב שיש טעם להכנס למשהו
היו מלא שורות שהצחיקו אותי בתחילת הפרק אבל שכחתי אותן|פנים|
משהו של פליקס על "מצווה":-D בין השאר.
חחחח
כן זה היה כשויקטור מחליט לעזור לליאם ואז פיליקס אומר שויקטור מנסה לעשות מיצווה כדי לגרום לעצמו להרגיש טוב. כשויקטור אומר שהוא לא יודע מה זה "מיצווה" אז פיליקס אומר לו שהוא צריך להתחיל לראות את הסדרה "גברת מייזל המופלאה".
לאאאאאאאאא לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא וואעהאההה ידעתי שבנג'י יראה אותםםםםםם;-(
יש רק פרק אחדדדדד אני הולכת להרוג מישהו!!! בשלב זה אני אתפשר על זה שהם יחזרו בשניה האחרונההההה אוף נו יש רק עוד חצי שעה איךךך נספיקקקק????;-(
כמובן שהספיקו
כל הנאום של בנג'י בקבוצת גמילה הרס אותי;-(|לב|
אוי, אני כבר לא זוכר על מה זה היה. (אני כן יחסית זוכר את הנאום של ויקטור)
אני מבינה למה ויקטור לא רוצה לקבל את הפרס הזה זה מגוחך. האמת שאני קצת לא מבינה את הגישה של רהים, כאילו דווקא בגלל שזה יותר בולט לגביו הוא לא היה רוצה שיעריכו אותו על דברים אחרים?
כן, די שמחתי בהתחלה שויקטור לא רצה לקבל את הפרס הזה.
אבל בסופו של דבר אחרי הנאום שלו שמחתי שהוא קיבל את זה.
ושכחתי לגמרי שויקטור משחק כדורסל לא ראו את זה בכלל העונה.
ואני שמח שלא ביזבזו על זה זמן
יאוו אנדרו כזה נסיך די|מאוהב| מיה אל תעזבי אותו!! אחרי שבוע ישעמם לך שם לבד!
אני מצטער, אבל כשאת כותבת משהו כמו "אנדרו כזה נסיך" אני חושב על הנסיך אנדרו שהואשם בכל מיני דברים מגונים.
בכל מקרה לא ישעמם לה. היא עוברת לגור עם ברוק ממגרש ביתי. בטח יש כל מיני דרמות מגניבות אצלהם עם לוקאס והאחרים
יש סיכוי שעכשיו לייק ופליקס יחזרו?|תוהה|
גם אני תהיתי
ווי רגע עברה רק שנה?8-* חשבתי שהכל פה לקח יותר זמן.
תכלס זה די הגיוני. לא עוברת הרבה זמן בתקופה של כל עונה. בין עונה 1 לעונה 2 נראה לי שאמרו שעברו 3 חודשים. ובין עונה 2 לעונה 3 לא עבר בכלל זמן (אם כי אפשר לומר שבפרק השני של עונה 3 עברו 3 שבועות)
אוקי פפפפפיייייייייייייווווווווווווווווווו|מזיע|
הייתי בטוחה ב99% שבנג'י יגיע לקרנבל בסוף, במיוחד כשויקטור הגיע לגלגל הענק שהונסטלי אני זוכרת את המשמעות שלו מהסרט אבל פחות מהסדרה אבל התחלתי להלחץ יותר ויותר. במיוחד כשויקטור אמר "אני לבד ואני בסדר עם זה" חשבתי שיסיימו בזה שכאילו לפעמים זה לא עובד וזה בסדר להיות לבד ואני כזה לאאאאא זה לאאאאאאאאאאאאא ואז הוא הופיע ונשמתי לרווחה|מזיע||מזיע| לא, באמת, כאילו ממש אנחת רווחה:-D היה לי גם ברור שיסיימו בגלגל הענק כמו בסרט. לפחות הפעם בלי אנשים מוחאים כפיים למטה אוי הקרינג'|פנים|
נראה לי היה באמת ברור לחלוטין שזה יסתיים ככה.
גם אני פתאום נזכרתי בזה שבסרט מחאו להם כפיים למטה. ואומנם כמובן שזה עדיף שזה לא קרה, אבל מצד שני רציתי שאחרים יגלו שויקטור ובנג'י חזור להיות יחד וישמחו עבורם. אבל זה צריך לקרות בפרק הדמיוני שבו הם כולם שמחים יחד.
אגב בפני עצמו "זה בסדר להיות לבד" זה דווקא טוב ואפילו קצת חבל לי שכוווולם בסופו של דבר סיימו בזוגות ואין אף אחד שהוא רווק וסבבה עם זה. רק לא ויקטור. הוא לא צריך להיות לבד הוא צריך להיות עם בנג'י.
אני חושב שרק אחיו הקטן של ויקטור נותר לבד בסוף העונה
שמחה שבנג'י הבין שההורים הדפוקים שלו הם הטריגר ולא ויקטור!! יאוו כמעט בכיתי כשבבית שלו הוא אמר לויקטור שהוא איחר;-(
כן, אבל זה היה ברור לי בשלב הזה שזה נאמר רק כדי שנוכל לקבל את הקטע שבנג'י מפתיע את ויקטור בגלגל הענק.
והסוף|מאוהב| חמודים יפים שלייייי|מאוהב| יאוו היו לי חיוך התרגשות דבילי וכמעט דמעות בעיניים כשהם התנשקו סופסוף|מאוהב||מאוהב| אוף אבל למה רק בשניה האחרונה למהההההה? כמובן זה היה עדיף מאשר בכלל לא אבל עדיין גם קצת מתסכל. ומאיפה לנו שזה לא הדרדר רגע אח"כ??? כי גם החמש דקות הראשונות של העונה היו מושלמות והכל ונט דאון היל פרום דר. טוב נבחר להאמין שאם זה סוף הסדרה מפה הכל טוב. גרר אני קצת כועסת שחיכו לשניה האחרונה.
אני חושב שטכנית קיבלנו בסוף איזה 4 שניות שלהם מתנשקים.
ובכן בסוף כל הזוגות ביחד ואפילו ניק וליאם מצאו את השני חח זה דווקא חמוד.
זה מטופש. ליאם עדיין בארון אבל פתאום אין לו בעיה להיות לאבי דאבי עם מישהו באירוע של בית הספר? ובכלל הסיפור של ליאם כפי שאמרתי היה לא מפותח.
ולרהים יש מישהו חמוד. ואני הכי שמחה שמיה ואנדרו לא נפרדו בסוף הם כאלה מקסימים|מאוהב|
דווקא רציתי קצת אבל שפליקס ולייק יחזרו.
אני דווקא ממש שמח מאיך שהיה בסוף כי נתנו להם הזדמנות לחזור זה לזה, אבל במקום זה קיבלנו כמה סצנות ממש טובות בינהם שהראו שהם באמת מאוד טובים יחד, אבל יכולים להיות חברים מאוד טובים זה של זה.
אבל זה היה ממש מקסים שפילאר לקחה את פליקס לתמונה המשפחתית כי הוא חלק מהמשפחה|לב|
כן, הכי משמח שההורים של ויקטור קיבלו את פיליקס חזרה בזרועות פתוחות.
מתה על הקלישאה של מישהו נותן נאום מרגש ותוך כדי מבין מה הוא באמת רוצה. (ואיכשהו כל האחרים גם קיבלו השראה - "וואו ויקטור צריך להיות מאמן לחיים":-D) זה באמת היה נאום יפה. חבל רק שבנג'י לא שמע אותו.
חחחחחח כן, זה מצחיק באמת שכולם קיבלו השראה מהנאום של ויקטור. וזה באמת כאילו הוא צריך להיות מאמן לחיים. (מי אומר את זה? לייק?)
עלק ויקטור ומיה אומרים אחד לשני שהם יתגעגעו, לא החלפתם מילה כל העונה:-D
בדיוק. ובגלל זה היא מרגישה לי מיותרת.
לסיכום עונה קצת מתסכלת אבל עדיין חבל לי שנגמר. אני רוצה יותר מבנג'י ו-ויקטור כזוג בסה"כ היה כ"כ מעט מזה בכל הסדרה הזאת!!!
כן, עונה פחות טובה מהקודמת. נראה לי שאולי היה עדיף בלי בכלל הדמות של ניק ושיותר באמת יתעסקו בויקטור ובנג'י.
למשל הייתי שמח לראות סגו של רידמפשן של אמא של ויקטור בעיני בנג'י.
גם חבל לי שלעונה הזאת היו רק 8 פרקים.

עוד משהו שקלטתי רק עכשיו - לא היה אף אחד מהסרט לאב סיימון בעונה הזאת. הרי בעונה 1 היו סיימון ובראם. ובעונה 2 היה אבא של סיימון וסיימון עצמו. וזה לא דבר רע, כי זה באמת הרגיש בסוך עונה 2 שמנתקים את הקו קשר הזה.

מעניין אם נקבל עוד איזה סרט/סדרה/ווב-קומיקס בעולם הזה?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כיאה לאדם בבידוד הספקתי לא מעט צפיה בימים האחרונים:

כל העונה החדשה של לאב ויקטור - פירטתי על זה מספיק

הפרק השני של מיס מארוול - סדרה מאוד כיפית. לדעתי הכי כיפית של מארוול מאז וונדהויז'ן. סגנון פרוע ואקשן נחמד. רק חבל שמארוול עושים עונות מעצבנות של רק 6 פרקים.

סרט קצרצר של דיסני שנקרא The Little Prince(ss) - מאוד חמוד.

3 פרקים ראשונים של עונה 33 של משפחת סימפסון - באופן כללי לא העלו אצלי מספיק נוסטלגיה, אבל זה יכול להיות משהו נחמד לראות להעביר את הזמן בלי להתרכז מידי.

פרק ראשון של הסדרה הישנה מאלקולם באמצע שראיתי כשהייתי צעיר (ואני נוסטלגי אליה בין היתר כי זאת אולי הסדרה היחידה שלפעמים אמא שלי הייתה רואה איתי). אה ויש שם את בריאן קרנסטן.

העונה השלמה של הסדרה Night Sky - סוג של מדע בדיוני, אם כי בעיקר עוסק בזוג מבוגר רגיל לחלוטין שמסתיר סוד מוזר. ומגלמים אותם השחקנים המעולים סיסי ספייסק וג'יי. קיי. סימונס. העלילה המדע בדיונית היא קצת מוזרה ונמרחת. אם כי יש עלילה אנושית הרבה יותר מעניין ונוגעת ללב. אם כי גם היא קצת נמרחת על כל 8 פרקי העונה. אני לא בטוח אם בסופו של דבר הסדרה ממש שווה צפיה אם כי יכול להיות שעונה שניה (היא עדיין לא חודשה) תשנה את זה.

פרק ראשון של הסדרה The Summer I turned Pretty - סדרה של אמזון פריים וידאו על נערה שהמשפחה שלה מבלה כל קיץ ביחד עם המשפחה של חברה טובה של אמא שלה והמשפחה הזאת כולל שני נערים, שעל אחד מהם יש לה קראש. והכל במין עיירה חוף כזאת שאנשים עם כסף מבלים בה את החופש שלהם. וכמובן מלא דרמה, אבל יחסית באווירה קלילה והרבה אנגסט נעורים שמכוון ל11, אבל זה רק תחילת העונה ובטח רק יעלה.

כל העונה של הסדרה The Lake - באופן הזוי לא רק שזאת גם סדרה של אמזון פריים וידאו, אלא גם בה יש נערה שמגיעה למקום שבו אנשים נופשים בקיץ בבתים על החוף. ההבדל הוא שכאן זה אגם ולא חוף ים. והבחור שיש לה קראש עליו הוא לא מישהו שהיא גדלה איתו כמעט כמו אח, אבל הוא כן טכנית בן דוד חורג שלה. אבל מה שיותר חשוב זה שהפרקים כאן הם של חצי שעה, האווירה הרבה יותר הומוריסטית ויש המון להטבים בקאסט הראשי. חוץ מזה אומנם זאת לא בדיוק סדרת איכות, אבל אני כן נשאבתי ללראותאת כל 8 הפרקים ביום אחד.

פרק שבועי של The Boys - הסדרה הזאת ממשיכה להפציץ.

פרק סיום עונה של היהודים באים - האמת שחוץ מהקטע ששמתי על עשרת הדיברות (sun screen) שאר הפרק היה די מאכזב. אם כי הקטע של כותבי התנך היה נחמד.

פרק שבועי של Star Trek: Strange New Worlds - פרק טוב ששיחקה בו בתפקיד אורח השחקנית הטרנסג'נדרית ג'סי ג'יימס קייטל ששיחקה את רות'י בגרסה החדשה של Queer As Folk.

didalf

Well-known member
ועד כמה שקיוויתי שזה לא יקרה כאן, וגם אחרי כל העונה, אני כן מבין למה זה היה נחוץ. אפילו שבסוף התברר שההורים של בנג'י הם טריגר גדול יותר לכך שהוא שותה, זה לא אומר שמערכת היחסים עם ויקטור לא הייתה. אחרי הכל הם כן רבו הרבה בעונה 2 וזה ממש לא היה בגלל ההורים של בנג'י. אבל זה אפילו לא היה רק בגלל העניין של אמא של ויקטור (שבעיקרון נפתר עכשיו) והקשר המתפתח של ויקטור עם ראהים (שגם כביכול נפתר עכשיו) אלא באופן כללי דברים. גם כשהמערכת יחסים הולכת בסדר אז היא יכולה להביא בקלות למצבים של ריבים קטנים, קנאה, חוסר ביטחון וכל הדברים האלו יכולים להיות טריגר לשתיה. נכון שצריך לשים את זה מול הצדדים החיוביים של מערכת היחסים, אבל זה לא מובן.
כן אבל לאדעת עצם הגעגוע למישהו ולראות אותו במסדרון בית הספר כשאתם לא אמורים לדבר לא טריגר גדול יותר מאשר לתת לו לתמוך בך בתהליך, אם הוא בעניין?

קצת עיצבן אותי שראהים היה קשה עם ויקטור בהתחלה. הוא נישק אותו כשהוא ידע שיש לו בן זוג. הוא היה צריך לעשות מאמץ להתנצל בפניו או לפחות להיות יותר מבין לגבי המצב המביך שנוצר.
אה תכלס. כל הזמן הסדרה נתנה תחושה שויקטור הוא זה שפגע ברהים אבל גם רהים היה לא בסדר.

אולי כי עבר הרבה זמן אז הספקתי לשכוח איך זה הרגיש בעונה 2, אבל אני סלחתי לה כבר.
אני קראתי לפני העונה את הסיכומים שלנו בעונה שעברה אז התעצבנתי עליה מחדש:-D

הי לניקים מותר לעשות מה שהם רוצים. במיוחד עם הם כאלו חתיכים.
פףףף להפך. ניקים הם הכי גרועים. והוא גם לא היה כזה חתיך מקרוב.

בכלל שכחו מזה בסדרה מהר.
כן זה הסתבר די חסר משמעות בסוף.
זה היה צריך להיות ברור, אבל איכשהו זה לא בדיוק היה.
נכון?:-D [קאפקייק]

מזל שהכל הסתדר - ליון לא היה סולח לך.
לא מפחדת. מה יעשה לי? כישוף של D&D??

לא מניסיון, אבל גם אני זכרתי שבנות לוקחות גלולות כאלו בשביל עזרה עם המחזור (האמת שזה בדיוק חלק מהעלילה של ווב-קומיק שאני קורא)
אבל אני מניח שאז היה מצופה שהיא תספר לאמא שלה שהיא התחילה לקחת.
כן נכון היא הייתה עושה את זה עם אמא שלה אם זה היה בשביל מחזור.
גם ברור שזאת לא הייתה הסיבה כי דרמה וזה אבל עדיין, הערתי, לידיעת אבא היסטרי.

בכל מקרה כל העניין נפתר בסוף שוב יחסית בקלות כי אחרי שבהתחלה הם כעסו נורא, בסוף כל מה שהיה זקוק זה להזכר בזה שהאבא הכניס את האמא להריון כשהם היו צעירים ואז כאילו ויתרו לחלוטין על הכל.
וואי לרגע חשבתי שיש אחות גדולה שנמסרה לאימוץ ולא ידענו עליה עד עכשיו.

וזה לא אשמת המלכת דארג. היא לא ידעה שהוא אלכוהוליסט.
חחחח היא אחת המתמודדות שהכי עצבנו אותי ברופול אני שונאת אותה בלי קשר והחמש שניות שלה פה לא הועילו:-D

זה היה מאוד חמוד שהם סוג של מצאו אחד את השני שוב גם כשהם ניסו למצוא מישהו אחר.
כי הם מנט טו בי|מאוהב||מאוהב|

זה היה לחלוטין נוראי. לדעתי אבא של בנג'י יותר נורא מאמא של ויקטור.
לאדעת תחרות צמודה מאד. היא לפחות ניסתה מאד לכפר העונה.
אבל אולי בעצם, כי היא הייתה זבל רק כמה חודשים, אבא שלו חרא כנראה כל החיים שלו במסווה של טוב.

כמובן שלא נקבל פרק שהם יחד. זה מעצבן למוות, אבל ברור שלא יתנו לנו את זה.
אבל למההההההההההה:-[

אני גם לא זכרתי שהיא היית חברה של בנג'י מהעבר. אבל אולי זה משהו שכן היה קיים ושכחנו.
אני כמעט בטוחה שהנפיצו את זה העונה.

כמובן. בעיקר כי זה השחקן ג'ושוע קולי ששיחק את יאז בסרט Senior Year (שם הוא היה בתפקיד גדול יותר מאשר מייקל סימינו- ויקטור).
אהההההההה זה הוא?? חחח איזה קטע. ידעתי שמשהו בו טיפה מוכר. אבל הוא היה חמוד יותר ומאופר יותר שם. גם שם היה לו קראש על ויקטור:-D

אבל גם בלי קשר לשחקן, זה היה הזוי עד כמה לא מפותח הקו עלילה הזה היה. כאילו ויקטור אומר לו שהוא יודע שהוא הומו, ליאם מנסה לנשק אותו ואז בורח ממנו. ואז אנחנו לא רואים יותר את ליאם עד כמעט סוף הסדרה ואז רואים אותו במיני מיני סצנה עם מדבר עם ניק ועוד שניה שרואים כאילו משהו קורה בינו ובין ניק (קטע שהרגיש די מגוחך ולחלוטין רק בשבי שמי שאהב את ניק לא ירגיש רע שהוא נותר לבד). זה מרגיש כאילו הייתה להם תוכנית ליותר עלילה עם ליאם אבל רק ברגע האחרון הם גילו שהם מקבלים רק 8 פרקים בעונה הזאת במקום 10 ולכן חתכו את רובם.
כן נכון? חבל שלא פיתחו את העלילה והדמות שלו יותר.

זה לא משנה, בשלב הזה כבר היה לי ברור שנסיים עם ויקטור ובנג'י יחד. אני במידה מסויימת הרגשתי אפילו רע על ניק שנראה שהוא באמת בעניין של ויקטור כי ידעתי שזה יגמר.
שמחה שהיית כ"כ בטוח כי אני בכלל לא, התחלתי להלחץ יותר ויותר.

אני לא יודע אם אני יוצא גזעני כשאני אומר את זה, אבל אחד הוא מזרח תיכוני והאחר שחור. לכן לא הרגישו לי דומים מידי.
חחחחח ההוא נראה לחלוטין הגרסה השחורה של רהים. היה להם אותו גובה, גוף, שיער, אפילו הפנים דומות רק אחד יותר כהה.

זה מעניין שאת אומרת את זה כי דווקא היית מאוד בעד זה שראהים התעמת עם הבחורים האלו במסעדה
דווקא לי מרגיש שעם המשפחה הרבה יותר חשוב להתעמת כי אחרת הוא יצטרך להמשיך להעמיד פנים שוב ושוב כל פעם שהם מבקרים. וכל הזמן לדאוג שהם יגלו (ומה, אין להם אינסטגרם באירן?)
לעומת זאת עם אידיוטים במסעדה אני לא חושב שיש טעם להכנס למשהו
כן כי הם דושים ומגיע להם שיעימדו אותם במקום והם סה"כ צעירים רגילים אמריקאים, אין להם את הפריווליגיה של שמרנות דתית מארץ אחרת כתירוץ, וגם אין להם השפעה על המשפחה המורחבת של רהים.
עם המשפחה לעומת זאת אם זה עלול לגרום לנידוי חמור של המשפחה מצד אחד, ובקושי רואים אותם מצד שני, לאדעת אם זה שווה את זה. כאילו לא בקטע של להסתתר מהם בבושה כי הוא לא עושה משהו לא בסדר, אלא בתנשאות עליהם אפילו - אתם פרימיטיבים מידי ולא שווים את העימות אתכם.

אוי, אני כבר לא זוכר על מה זה היה. (אני כן יחסית זוכר את הנאום של ויקטור)
על זה שהוא מרחיק את הבנאדם שהוא הכי אוהב והוא אפילו לא בטוח שזה הדבר הנכון לעשות|לב-ש|

כן, די שמחתי בהתחלה שויקטור לא רצה לקבל את הפרס הזה.
אבל בסופו של דבר אחרי הנאום שלו שמחתי שהוא קיבל את זה.
כן בדיוק. הנאום שלו הבהיר לי את המטרה בכל זאת.

אני מצטער, אבל כשאת כותבת משהו כמו "אנדרו כזה נסיך" אני חושב על הנסיך אנדרו שהואשם בכל מיני דברים מגונים.
:-D
בכל מקרה לא ישעמם לה. היא עוברת לגור עם ברוק ממגרש ביתי. בטח יש כל מיני דרמות מגניבות אצלהם עם לוקאס והאחרים
חחחח בדיוק נפלתי השבוע על איזה חצי סרט הולמרק כריסמס מטופש שצ'אד מייקל מורי שיחק בו וחשבתי איך נפלו גיבורים. אבל הוא עדיין חתיך.

תכלס זה די הגיוני. לא עוברת הרבה זמן בתקופה של כל עונה. בין עונה 1 לעונה 2 נראה לי שאמרו שעברו 3 חודשים. ובין עונה 2 לעונה 3 לא עבר בכלל זמן (אם כי אפשר לומר שבפרק השני של עונה 3 עברו 3 שבועות)
הרגיש לי יותר. אני חושבת אולי שחשבתי שעונה 1 התחילה בתחילת שנת הלימודים ועונה 2 בתחילת השנה הבאה אז זה כבר הרגיש לי שנתיים. גם מלא קרה.

כן, אבל זה היה ברור לי בשלב הזה שזה נאמר רק כדי שנוכל לקבל את הקטע שבנג'י מפתיע את ויקטור בגלגל הענק.
לאדעתתתת באמת כבר חשבתי שהולכים לסיים בקטע יותר ריאליסטי ועצוב מאשר הפי אנדינג של דיסני. שפתאום הם החליטו להיות בוגרים|שפם|

אני חושב שטכנית קיבלנו בסוף איזה 4 שניות שלהם מתנשקים.
כן|מאוהב| כ"כ מעט;-( וכ"כ יפה|מאוהב|

זה מטופש. ליאם עדיין בארון אבל פתאום אין לו בעיה להיות לאבי דאבי עם מישהו באירוע של בית הספר? ובכלל הסיפור של ליאם כפי שאמרתי היה לא מפותח.
האם הוא היה בארון בכלל? רק בגלל שהוא לא הכריז בכל בית הספר? אולי הוא כן היה בחוץ להורים שלו? אולי חברים קרובים ידעו למרות שנראה שאין לו חברים? הוא כן כבר היה באפליקציה. אולי לא היה אכפת לו להראות עם גבר רק שלא היה עם מי עד כה? באמת היו צריכים לפתח את זה יותר.

חחחחחח כן, זה מצחיק באמת שכולם קיבלו השראה מהנאום של ויקטור. וזה באמת כאילו הוא צריך להיות מאמן לחיים. (מי אומר את זה? לייק?)
לא חחחח פליקס, אחרי שגם לייק וגם מיה הודיעו שהן "הולכות להיות אמיצות":-D

בדיוק. ובגלל זה היא מרגישה לי מיותרת.
אתה מיותר:-[ נכון שאין לה כבר 2 עונות שום קשר לויקטור וזה מבאס אבל דווקא ממש אהבתי אותה. הסיפור שלה גם עם ההורים וגם עם אנדרו מאד נגע לליבי. נניח הייתי מוותרת על פילאר דווקא. פליקס יותר עניין אותי כשהוא היה עם לייק [או בתור בסטי של ויקטור]

למשל הייתי שמח לראות סגו של רידמפשן של אמא של ויקטור בעיני בנג'י.
וואי לגמרי אוף.
יש לי המשך, ככה:
ויקטור אומר לבנג'י שכולם בקרנבל והבית ריק אז הם בורחים לשם ו... וול|זורו|.
ואז ההורים שלו חוזרים (הם כבר לבושים) ובנג'י ואיזבל מנהלים שיחה שבה הם מתנצלים אחד לשני על ההתנהגויות שלהם.
ולמחרת בבית הספר ויקטור ובנג'י הולכים יד ביד מחובקים שוב ולכולם יש הערות חמודות-ציניות בנושא והם רק מחייכים ומתנשקים. הסוף האמיתי|לב|

עוד משהו שקלטתי רק עכשיו - לא היה אף אחד מהסרט לאב סיימון בעונה הזאת. הרי בעונה 1 היו סיימון ובראם. ובעונה 2 היה אבא של סיימון וסיימון עצמו. וזה לא דבר רע, כי זה באמת הרגיש בסוך עונה 2 שמנתקים את הקו קשר הזה.
נכון. אבל ויקטור כן הזכיר את סיימון. הוא אמר שהוא רוצה להיות עבור ליאם מה שסיימון היה עבורו ואז פליקס כזה "אה נכון מה איתו באמת?" אבל לא קיבלנו תשובה.
מעניין אם נקבל עוד איזה סרט/סדרה/ווב-קומיקס בעולם הזה?
לא רוצה בעולם הזה רוצה ויקטור ובנג'י!!!

didalf

Well-known member
כיאה לאדם בבידוד הספקתי לא מעט צפיה בימים האחרונים:
חחח אלוהים ישמור איזה סכנה לשים אותך בבידוד:-D כל מה שראיתי בבידוד היה עונה של בריג'טון ועונה שלמה של רופול ביומיים וזה הרגיש לי המון.

פרק ראשון של הסדרה The Summer I turned Pretty - סדרה של אמזון פריים וידאו על נערה שהמשפחה שלה מבלה כל קיץ ביחד עם המשפחה של חברה טובה של אמא שלה והמשפחה הזאת כולל שני נערים, שעל אחד מהם יש לה קראש. והכל במין עיירה חוף כזאת שאנשים עם כסף מבלים בה את החופש שלהם. וכמובן מלא דרמה, אבל יחסית באווירה קלילה והרבה אנגסט נעורים שמכוון ל11, אבל זה רק תחילת העונה ובטח רק יעלה.
כדאי?
יש את כל הפרקים כבר או שזה פרק בשבוע?

פרק סיום עונה של היהודים באים - האמת שחוץ מהקטע ששמתי על עשרת הדיברות (sun screen) שאר הפרק היה די מאכזב. אם כי הקטע של כותבי התנך היה נחמד.
המערכון של הטיסות לחו"ל (שכמובן מבוסס על מערכון ישן של... שכחתי מי אבל מאד מוכר, עם העליות לארץ) היה גם מעולה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כן אבל לאדעת עצם הגעגוע למישהו ולראות אותו במסדרון בית הספר כשאתם לא אמורים לדבר לא טריגר גדול יותר מאשר לתת לו לתמוך בך בתהליך, אם הוא בעניין?
באופן כללי לא לדבר עם מישהו זה נראה לי פחות קשה מאשר לריב עם מישהו.
אני לא אומר שזה ברור שזה נכון לנתק קשר עם ויקטור, אבל זה גם לא ברור שזה דבר לא נכון.
אני קראתי לפני העונה את הסיכומים שלנו בעונה שעברה אז התעצבנתי עליה מחדש:-D
זאת רמאות
פףףף להפך. ניקים הם הכי גרועים. והוא גם לא היה כזה חתיך מקרוב.
אני הולך לעשות מתישהו שרשור ניקים ובו נשים את כל הדמויות ניק ואז נוכל להגיע למסקנה לגבי העליונות של הניקים.
{אוי, זה מזכיר לי את הכוונה שלי לעשות שרשור חתיכים}
לא מפחדת. מה יעשה לי? כישוף של D&D??
אם היית רואה Stranger Things לא היית מזלזלת בזה.
(או בזמרת קייט בוש)
וואי לרגע חשבתי שיש אחות גדולה שנמסרה לאימוץ ולא ידענו עליה עד עכשיו.
לחלוטין היו הולכים בכיוון הזה אם היית עונה רביעית לסדרה. כי אז בעונה הרביעית היו פוגשים אותה (אבל היא זה הוא)
חחחח היא אחת המתמודדות שהכי עצבנו אותי ברופול אני שונאת אותה בלי קשר והחמש שניות שלה פה לא הועילו:-D
אה, לא ידעתי שאת מזהה אותה ממשהו
לאדעת תחרות צמודה מאד. היא לפחות ניסתה מאד לכפר העונה.
אבל אולי בעצם, כי היא הייתה זבל רק כמה חודשים, אבא שלו חרא כנראה כל החיים שלו במסווה של טוב.
תודה רבה
אהההההההה זה הוא?? חחח איזה קטע. ידעתי שמשהו בו טיפה מוכר. אבל הוא היה חמוד יותר ומאופר יותר שם. גם שם היה לו קראש על ויקטור:-D
בהחלט חמוד יותר שם
כן כי הם דושים ומגיע להם שיעימדו אותם במקום והם סה"כ צעירים רגילים אמריקאים, אין להם את הפריווליגיה של שמרנות דתית מארץ אחרת כתירוץ, וגם אין להם השפעה על המשפחה המורחבת של רהים.
עם המשפחה לעומת זאת אם זה עלול לגרום לנידוי חמור של המשפחה מצד אחד, ובקושי רואים אותם מצד שני, לאדעת אם זה שווה את זה. כאילו לא בקטע של להסתתר מהם בבושה כי הוא לא עושה משהו לא בסדר, אלא בתנשאות עליהם אפילו - אתם פרימיטיבים מידי ולא שווים את העימות אתכם.
קודם כל כמובן שמגיע לדושים האלו מהמסעדה מה שהוא אמר להם. האמת שאני לא בטוח. כלומר הם לא צעקו משהו מעליב, הם לא ניגשו אל ראהים או אחד האחרים. ראהים די בהה בהם עד שאחד מהם אמר משהו. עכשיו מה שהוא אמר להם מגיע להם לאור היחס שלהם וזה שהם אמרו פאגוט, אבל באופן כללי התוצאה של האירוע היא לא שהם יצאו מושכלים יותר או פחות הומופובים. התוצאה היא שני בחורים הומופובים שעכשיו קצת מחוממים כי בחור הומו העליב אותם ולא יצא להם לסיים את העימות איתו אז אולי פעם הבאה שמישהו הומו יהיה מולם הם יהיו יותר מגעילים. אז איך זה שווה את זה?
לעומת זאת עימות עם הדוד יכול להיות מאוד טוב. כן זה יכול לגרום לנידוי, אבל מי רוצה להיות בקשר עם משפחה מגעילה. לעומת זאת זה יכול גם לשפר דברים. אולי כשהמשפחה באירן תגלה על המשפחה בארה"ב אז זה יעזור לאמא שם לקבל יותר טוב את הילד שלה או לילד להרגיש טוב יותר לגבי עצמו. זה יכול לעורר דיון שיוביל למשהו טוב.
על זה שהוא מרחיק את הבנאדם שהוא הכי אוהב והוא אפילו לא בטוח שזה הדבר הנכון לעשות|לב-ש|
אה כן, זה עצוב.
האם הוא היה בארון בכלל? רק בגלל שהוא לא הכריז בכל בית הספר? אולי הוא כן היה בחוץ להורים שלו? אולי חברים קרובים ידעו למרות שנראה שאין לו חברים? הוא כן כבר היה באפליקציה. אולי לא היה אכפת לו להראות עם גבר רק שלא היה עם מי עד כה? באמת היו צריכים לפתח את זה יותר.
צודקת, אנחנו באמת לא יודעים. מאוד חבל שלא פיתחו את זה.
(אולי בספין אוף - לאב ליאם :-P: )
וואי לגמרי אוף.
יש לי המשך, ככה:
ויקטור אומר לבנג'י שכולם בקרנבל והבית ריק אז הם בורחים לשם ו... וול|זורו|.
ואז ההורים שלו חוזרים (הם כבר לבושים) ובנג'י ואיזבל מנהלים שיחה שבה הם מתנצלים אחד לשני על ההתנהגויות שלהם.
ולמחרת בבית הספר ויקטור ובנג'י הולכים יד ביד מחובקים שוב ולכולם יש הערות חמודות-ציניות בנושא והם רק מחייכים ומתנשקים. הסוף האמיתי|לב|
ידעתי שגם את יכולה להיות תסריטאית
נכון. אבל ויקטור כן הזכיר את סיימון. הוא אמר שהוא רוצה להיות עבור ליאם מה שסיימון היה עבורו ואז פליקס כזה "אה נכון מה איתו באמת?" אבל לא קיבלנו תשובה.
נכון. תכלס זה לא משנה רק הייתי רוצה אולי לקבל וידוי שסיימון ובראם עדיין יחד.
לא רוצה בעולם הזה רוצה ויקטור ובנג'י!!!
אל תדאגי, הנער הבא ידבר עם ויקטור בווטסאפ ואז גם יסע לסאן פרנסיסקו לפגוש אותו, אבל בסוף בעיקר יפגוש את בנג'י והשותפים הקווירים שלו. הוא גם יפגוש את ויקטור לרגע בשביל לקבל את המעיל (רגע, המעיל עדיין הופיע בעונה הזאת?) ואז זה יצולם בזמן אחר.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חחח אלוהים ישמור איזה סכנה לשים אותך בבידוד:-D כל מה שראיתי בבידוד היה עונה של בריג'טון ועונה שלמה של רופול ביומיים וזה הרגיש לי המון.
האמת שזה מוזר לי שראיתי כל כך מעט אחרי איזה 4 ימים של בידוד. זה חלקית כי אני העברתי הרבה מהזמן בתנומות מאוד ארוכות.
כדאי?
יש את כל הפרקים כבר או שזה פרק בשבוע?
[The Summer I turned Pretty]
יש כבר את כל הפרקים. כפי שאמרתי ראיתי רק פרק אחד ולא משך אותי במיוחד. אבל זה לא שזה עשה רושם רע.
המערכון של הטיסות לחו"ל (שכמובן מבוסס על מערכון ישן של... שכחתי מי אבל מאד מוכר, עם העליות לארץ) היה גם מעולה.
לא דיבר אלי במיוחד.
ולא ידעתי שזה מבוסס על איזשהו מערכון ישן. את חושבת שאת יכולה למצוא?

didalf

Well-known member
זאת רמאות
להפך זה התכוננות. זאת הגרסה העצלה של לצפות מחדש שאתה עושה כל הזמן. אז אתה גם רמאי??

לחלוטין היו הולכים בכיוון הזה אם היית עונה רביעית לסדרה. כי אז בעונה הרביעית היו פוגשים אותה (אבל היא זה הוא)
חחחח וואי לגמרי. "היי אני קמילו עכשיו":-D

קודם כל כמובן שמגיע לדושים האלו מהמסעדה מה שהוא אמר להם. האמת שאני לא בטוח. כלומר הם לא צעקו משהו מעליב, הם לא ניגשו אל ראהים או אחד האחרים. ראהים די בהה בהם עד שאחד מהם אמר משהו. עכשיו מה שהוא אמר להם מגיע להם לאור היחס שלהם וזה שהם אמרו פאגוט, אבל באופן כללי התוצאה של האירוע היא לא שהם יצאו מושכלים יותר או פחות הומופובים. התוצאה היא שני בחורים הומופובים שעכשיו קצת מחוממים כי בחור הומו העליב אותם ולא יצא להם לסיים את העימות איתו אז אולי פעם הבאה שמישהו הומו יהיה מולם הם יהיו יותר מגעילים. אז איך זה שווה את זה?
אולי. או שהם למדו שלפעמים כשמעליבים מישהו הוא יודע להחזיר ובעצם שהם עלובים ואם בחור גיי לא נמשך אליהם הם די כונפים. לא חושבת שהם הפסיקו להיות הומופובים אבל אולי הם נעלבו וזה גם טוב.

לעומת זאת עימות עם הדוד יכול להיות מאוד טוב. כן זה יכול לגרום לנידוי, אבל מי רוצה להיות בקשר עם משפחה מגעילה. לעומת זאת זה יכול גם לשפר דברים. אולי כשהמשפחה באירן תגלה על המשפחה בארה"ב אז זה יעזור לאמא שם לקבל יותר טוב את הילד שלה או לילד להרגיש טוב יותר לגבי עצמו. זה יכול לעורר דיון שיוביל למשהו טוב.
הלוואי אבל לא נראה לי. וההורים שלו רוצים להיות בקשר עם משפחה מגעילה. למה? לאדעת. אבל לא נראה לי שזה היה מוביל לשום דיון. מוסלמי דתי הומופובי ממדינה כמו איראן לא ישתנה כ"כ מהר.

(אולי בספין אוף - לאב ליאם :-P: )
אוי זאת אפשרות!

ידעתי שגם את יכולה להיות תסריטאית
יש לי רק בלופרינטס וגם שם אני לא סגורה על עצמי. אני צריכה מישהו שיכתוב את הדיאלוגים כמו שצריך:-D
אל תדאגי, הנער הבא ידבר עם ויקטור בווטסאפ ואז גם יסע לסאן פרנסיסקו לפגוש אותו, אבל בסוף בעיקר יפגוש את בנג'י והשותפים הקווירים שלו. הוא גם יפגוש את ויקטור לרגע בשביל לקבל את המעיל (רגע, המעיל עדיין הופיע בעונה הזאת?) ואז זה יצולם בזמן אחר.
:-D
וויי כןן אני רוצה לראות את ויקטור ובנג'י בקולג' ביחד בניו יורק או משהוווו|מאוהב|
וכן המעיל היה נראה לי. בטח היה. בסצנה הכי חשובה היה!!
1655571624259.png

לא דיבר אלי במיוחד.
אולי כי לא הכרת את המקור (אבל זה נורא מוכר:-0)

הנה
(עריכה: מצאתי אחד עם כתוביות אז החלפתי)

נערך לאחרונה ב:

reasonforall

Active member
כמה שהדמות הזו עלובה, אלוהים. כלום הוא לא יכול לפתור בעצמו.
אז שוב הפלאש רץ להתייעץ, והפעם עם הדמות שמסרבת להיעלם מחיינו (בבקשה שמישהו ייפתר כבר מהדמות והשחקן הנוראי הזה תום קבאנה) הארי וויילס.
כמובן גם הפעם לפלש אין חלק בפתרון הבעיה והוא פשוט מיותר. לחלוטין.
גם הפרק הזה אייריס נעדרת, וגם הפעם אף אחד לא מציין את היעדרותה. לא שאיכפת לצופים כי הרי גם היא בלתי נסבלת.

הפעם עוד דמות מיותרת הופיעה, דיג (ככה קוראים לו?) הגיע רק כדי לפתוח איזה מכשיר, ולא להשתמש בו (!) לצידו של וויילס, רק כדי שתיהיה סיבה להחזיר את הכוחות לוויילס.
אני לא מכיר את הקומיקס על הפלאש ולכן לא יודע האם יש קשר בין האירועים שקרו בסדרה לקומיקס. אבל במידה ואין, מדובר בתסריט פשוט מחורבן.

שבוע הבא פרקי סיום העונה הגרועה ביותר בהיסטוריה של הפלאש וכנראה בעולם הטלוויזיה.
אין לי שמץ של מושג איך לעזאזל הסדרה חודשה לעונה 9 ולמה אני ממשיך לראות. כנראה ששני הפרקים האחרונים יהיו גם האחרונים שאצפה בהם.

זהו. פרקתי.

Aranel Nenharma

Well-known member
ואתה התפלאת שאני לא מכירה את המערכון של Everybody's Free To Wear Sunscreen?
מערכון העליות של לול הוא מצויין ורלוונטי לימינו מאוד (ולכן אני שמחה שהיהודים באים עשו לו גרסה מחודשת)
אני אפילו השתמשתי במערכון הזה כאשר הייתי צריכה לעשות בצבא הסב"ש על קבלת האחר

didalf

Well-known member
שתדעו שהחודש אנחנו חוגגים שנתיים לצפיה שלי במאה
ואולי נראה לכם שהמשכתי הלאה כי אני כבר לא חופרת על זה המון אבל אני עדיין כ"כ מתגעגעתתתת;-(|מאוהב|;-(|מאוהב|

1280_0_329c1609-c958-4098-86da-861df8f39037_.gif

1280_0_c091d9fd-8f41-4955-957a-5833e9df6aef_.gif 1280_0_bca56661-abb9-4db5-b304-cef2a023ab41_.gif 1280_0_24094bb7-9f19-4807-b91c-665c66a58164_.gif 1280_0_b3f9ff0c-c672-4b49-a58d-12bc0d54fa13_.gif 5B86B534-C658-4182-A6E6-01F2B9FE6AA3.gif tenor (30).gif tenor (12).gif 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f...gif

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אולי. או שהם למדו שלפעמים כשמעליבים מישהו הוא יודע להחזיר ובעצם שהם עלובים ואם בחור גיי לא נמשך אליהם הם די כונפים. לא חושבת שהם הפסיקו להיות הומופובים אבל אולי הם נעלבו וזה גם טוב.
זה אחלה שהם נעלבו. זה פשוט לא עוזר לשום דבר.
הלוואי אבל לא נראה לי. וההורים שלו רוצים להיות בקשר עם משפחה מגעילה. למה? לאדעת. אבל לא נראה לי שזה היה מוביל לשום דיון. מוסלמי דתי הומופובי ממדינה כמו איראן לא ישתנה כ"כ מהר.
גם ההורים שלו מאותה מדינה ואחד מהם גם מאותו בית. אז כן משתנים. ואם היו מחליטים מראש שאנשים הומופוביים לא משתנים אז לא היו משנים אף אחד.
ודת זה רק חלק מסוים בזה. יש מספיק הומופוביים שהם ככה בלי שום קשר לדת ויש מספיק אנשים דתיים שהם לא הומופובים.
יש לי רק בלופרינטס וגם שם אני לא סגורה על עצמי. אני צריכה מישהו שיכתוב את הדיאלוגים כמו שצריך:-D
נעבוד על זה יחד
וכן המעיל היה נראה לי. בטח היה. בסצנה הכי חשובה היה!!
1655571624259.png
אני שמח לראות.
והוא באמת צריך לעבור למישהו אחר בעתיד.

זה מערכון ידוע של אריק איינשטיין ושל (נראה לי) אורי זוהר.

ראיתי את הקטע הזה בפייסבוק של מישהו ודיי אהבתי.
ואתה התפלאת שאני לא מכירה את המערכון של Everybody's Free To Wear Sunscreen?
מערכון העליות של לול הוא מצויין ורלוונטי לימינו מאוד (ולכן אני שמחה שהיהודים באים עשו לו גרסה מחודשת)
אני אפילו השתמשתי במערכון הזה כאשר הייתי צריכה לעשות בצבא הסב"ש על קבלת האחר
אולי כי לא הכרת את המקור (אבל זה נורא מוכר:-0)
הנה
(עריכה: מצאתי אחד עם כתוביות אז החלפתי)
אוקי נחמד לראות שהוא מוכר כל כך.
לא מפתיע אותי שלא הכרתי אותו כי ההכרות שלי בעולם הקומדיה הישראלית של שנות ה60 וה70 הוא לא גדול. (ובטח פחות חזק מהידע שלי במוזיקה אמריקאית ובריטית של שנות ה90 וה2000 - מה לעשות שהייתי צופה יותר בMTV וVH1 מאשר בשידורים חוזרים בשחור לבן של החינוכית)

והאמת... לא נפלתי. כלומר הקונספט מצחיק ובהחלט חייכתי מזה, אבל אנשים בתגובות דיברו על בכי ונפילה לרצפה ולא הרגשתי שום דבר כזה.
כן מצחיק אותי שהיו יכולים לחלוטין להמשיך את הקונספט שלו עם העליות של האתיופים וברית המועצות. כלומר שום דבר לא השתנה.
אבל חכם באמת שבמקום לעשות המשך לזה, אז עשו אותו קונספט אבל בהפוך. ובאמת היה יותר מצחיק לצפות במערכון של הירידות לאחר צפיה בזה.

אבל אולי הסיבה שלא ממש הצחיקו אותי שניהם זה בגלל שאני פחות מתחבר להומור של סטיריאוטיפים. אני גם מרגיש כאילו אני לא בקיא בזה. וזה גם תמיד מטריד אותי יותר מידי. למשל ישר אני חושב על כך שבמערכון העליות צחקו על היקים רק שהם פוצים, בעוד על תימנים שהם מסריחים. ובמערכון של הירידות אמרו על המזרחיים שהם מרביצים לרופאים ועל האשכנזים שהם צוחקים מהמפץ הגדול.

שתדעו שהחודש אנחנו חוגגים שנתיים לצפיה שלי במאה
ואולי נראה לכם שהמשכתי הלאה כי אני כבר לא חופרת על זה המון אבל אני עדיין כ"כ מתגעגעתתתת;-(|מאוהב|;-(|מאוהב|

צפה בקובץ המצורף 50378

מזל טוב
ואוי, אני מתגעגע.
גם לסדרה וגם לתקופה שכולנו צפינו בה יחד.
אם כי ממש יחד כולנו צפינו רק בעונה 7 שככל שעובר זמן אני יותר ויותר מרגיש שהייתה נוראית.

אני מתגעגע אל כולם ובא לי לראות אותם בדברים חדשים. אז תנו לאיזה זומבי לאכול כבר את לקסה והכי חשוב תחזירו לי את מרפי.
אגב |ספוילר| לה100 - מרפי היה כמעט כל הסדרה מקק, אז קצת מצחיק שהגיף שבו הוא נזכר זה כשהוא אל.

didalf

Well-known member
זה אחלה שהם נעלבו. זה פשוט לא עוזר לשום דבר.
עוזר לתחושה הטובה של רהים, אם הוא לא יכול לצאת ככה על הדוד שלו לפחות על מישהו כן.
וזה שהם נעלבו זה העניין עצמו. ושלמדו שלפעמים כשיורדים על אנשים הם מחזירים.

גם ההורים שלו מאותה מדינה ואחד מהם גם מאותו בית. אז כן משתנים. ואם היו מחליטים מראש שאנשים הומופוביים לא משתנים אז לא היו משנים אף אחד.
אני מניחה שיש סיבה שההורים שלו באמריקה ולא באיראן, וחלק מזה שהם ליברלים יותר והיה קשה להם להשאר באיראן.
ודת זה רק חלק מסוים בזה. יש מספיק הומופוביים שהם ככה בלי שום קשר לדת ויש מספיק אנשים דתיים שהם לא הומופובים.
אה בהחלט. ואני גם התעצבנתי נורא הרי על אמא של ויקטור בשנה שעברה שהשתמשה בדת לתירוץ שזה קשה לה. אבל היא אמא שלו וחיה איתו וחיה בארה"ב. משפחה רחוקה במדינה רחוקה שרואים לעיתים רחוקות וסופר שמרנית לא נראה לי שווה את המאמץ פשוט. הם לא ראויים וחשובים מספיק כדי להתעמת איתם בעיני. כאילו בסדר נשקר לכם מידי פעם כשנפגש כי אתם אידיוטים ולא שווים את הטלטלה הרגשית הזאת. שיהיה ברור שלא אכפת לי מפגיעה ברגשות בולשיט דתיים, אלא הגנה על הרגשות שלי מפני אידיוטים. אבל לאדעת זה רגש שאני כנראה לא יכולה להבין.

נעבוד על זה יחד
יופי תכתוב לנו תסריט מפורט לתיאור הקצר שנתתי.

אגב הסתכלתי על הודעות שלי על ה100 לפני שנתיים ובדיוק גם כתבנו על העונה הראשונה ושכחתי לגמרי שבנג'י שר קול מי מייבי|מאוהב|
ואז נזכרתי שגם ויקטור שר קריוקי יפה בעונה השניה ועדיין לא קיבלנו אותם שרים ביחד:-[;-(

לא מפתיע אותי שלא הכרתי אותו כי ההכרות שלי בעולם הקומדיה הישראלית של שנות ה60 וה70 הוא לא גדול.
גם שלי לא גדול ועדיין אני מכירה.

אבל אולי הסיבה שלא ממש הצחיקו אותי שניהם זה בגלל שאני פחות מתחבר להומור של סטיריאוטיפים. אני גם מרגיש כאילו אני לא בקיא בזה. וזה גם תמיד מטריד אותי יותר מידי. למשל ישר אני חושב על כך שבמערכון העליות צחקו על היקים רק שהם פוצים, בעוד על תימנים שהם מסריחים. ובמערכון של הירידות אמרו על המזרחיים שהם מרביצים לרופאים ועל האשכנזים שהם צוחקים מהמפץ הגדול.
אני גם לא אוהבת הומור עדות אבל הקטע במערכון של היהודים באים (וגם זה אני מניחה אבל אני לא כזה זוכרת ולא היה לי סבלנות לצפות בו שוב) זה לא הסטריאוטפים עצמם אלא איך כל קבוצה רואה את האחרת והסטרואטיפים שלה על הקבוצה האחרת. זה כאילו משליך יותר על מי שאומר את זה מאשר מי שזה נאמר עליו.

גם לסדרה וגם לתקופה שכולנו צפינו בה יחד.
אם כי ממש יחד כולנו צפינו רק בעונה 7 שככל שעובר זמן אני יותר ויותר מרגיש שהייתה נוראית.
מבחינתי בהכל צפינו ביחד. גם בעונות הראשונות עוד צפית איתנו שוב. וכן הצפיה המשותפת הייתה חלק גדול מהכיף|מאוהב| בעיקר בעונות הראשונות.
וכן גם לי עונה 7 נראית נוראית יותר במרחק הזמן:-(

אני מתגעגע אל כולם ובא לי לראות אותם בדברים חדשים. אז תנו לאיזה זומבי לאכול כבר את לקסה והכי חשוב תחזירו לי את מרפי.
חחחח אבל לראות אותם נקיים ובעולם רגיל זה לא אותו דבר.

אגב |ספוילר| לה100 - מרפי היה כמעט כל הסדרה מקק, אז קצת מצחיק שהגיף שבו הוא נזכר זה כשהוא אל.
כי זה הגיף האהוב עלי שלו|מאוהב|:-D

keren or5

Well-known member
המלצה חמה על סדרה- בארי

תקנו אותי אם אני טועה, אבל לא ראיתי אף אחד מדבר על הסדרה הזאת שסיימה לא מזמן את עונתה השלישית, והרגשתי שזה פשע לא לנסות לגרום לעוד אנשים לראות אותה. זה נכון שאני רואה הרבה פחות טלוויזיה, אבל זה גם נכון שבארי זה משהו אחר ולא הייתי מגדירה אותה רחוק מיצירת מופת.

בארי (ביל היידר שגם יוצר את הסדרה יחד עם עוד משהו) הוא רוצח שכיר. בפרק הראשון הוא נשלח להרוג בחור שנמצא בסדנת לימודי משחק, ומכורח הנסיבות בארי נאלץ להשתתף בסדנת המשחק ושוקל להצטרף אליה. זה לא נשמע כמו פרמיס ממש מעניין, אבל זה הבעיה עם הרבה סדרות טובות, צריך להסביר למה הסדרה הזאת כ"כ טובה.
דבר ראשון- היא קורעת מצחוק. הסדרה שולפת שלל דמויות מוכרות מעולם הקולנוע והטלוויזיה, דמויות כמו מאפיונרים רוצחים שכירים, שוטרים, תלמידים למשחק וכו', והולכת על הו הדק שבין להציג אותם כפארודיות על הדברים עצמם, אבל גם ברמה מסוימת אנחנו צריכים כן לקחת אותם ברצינות. זה יוצר שלל סיטואציות קורעות מצחוק, שהן גם מטרידות מאוד, מעין הומור שחור ואבסורדי לחלוטין. הסדרה לפעמים מתפרעת לגמרי ונותנת סצנות אקשן מטורפות ואבסורדיות, לצד סצנות פנטזיה יפות ומעניינות. אבל כל הדברים האלה הם רק בונוס.
החוזקה האמיתית של הסדרה היא העובדה שהיא עוסקת המון במוסר. בארי הוא אדם רע, הוא הורג אנשים למחייתו, אבל קשה לא לאהוב אותו ולרצות בטובתו. יחד עם זאת הסדרה מעמידה אותו בלא מעט דילמות מוסריות וכמובן וכמובן שלא מסדרת לו דאוס אקט מאכינה יפה לצאת מכל צרה שהוא נכנס אליה, או כמו שהמילה האהובה עלי, שאתם כבר יודעים אותה- הסדרה לא מוותרת על ההשלכות של המעשים של הדמויות שלה. לא, הם צריכים לעמוד בפניהם וזה קשה מאוד.
הסדרה עושה מעט מעשה בוג'אק, הפרקים הראשונים מאוד קלילים וקומיים עד שבשלב כלשהו היא מכה בך בתפנית עלילתית שגורמת ללב שלך לדמם, ואני מבינה שהגעתי לסדרה אחרת לגמרי ממה שחשבתי שהתחלתי לראות.
בארי לא דורשת מחוייבות גדולה. עד כה יצאו 3 עונות של 8 פרקים לעונה, חצי שעה לפרק. אפשר לסיים את זה מאוד מהר. ראיתי את שתי העונות הראשונות שוב לקראת העונה השלישית (בכל זאת לקח זמן, העונה הראשונה יצאה ב-2018), אבל הפעם עשיתי צפייה חוזרת לא רק כדי להיזכר, אלא גם זאת סדרה ששווה כמה צפיות (זוכרת שגם לפני העונה השניה צפיתי שוב בראשונה, וזה נדיר אצלי). אני דווקא לא בטוחה מה אני חושבת על עונתה השלישית שהסתיימה לפני כשבוע. היא לא ספק העונה הכי אפלה של הסדרה, ואני חושבת שהכי פחות אהבתי אותה, אבל אני לא בטוחה בזה גם אם זה נכון, היא עדיין מאוד מאוד שווה צפייה. אני צריכה להעכל אותה קצת יותר, והייתי מאוד שמחה לראות פה מישהו מדבר עליה אבל לא ראיתי וזה מה שהוביל אותי לכתוב את ההמלצה הזאת. מקווה מאוד שזה יגרום לכמה אנשים פה לפחות לנסות. אגב, מי שאהב שובר שורות וסמוך על סוך יאהב מאוד את הסדרה הזאת לדעתי, אם זה הולך לשכנע מישהו.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אגב הסתכלתי על הודעות שלי על ה100 לפני שנתיים ובדיוק גם כתבנו על העונה הראשונה ושכחתי לגמרי שבנג'י שר קול מי מייבי|מאוהב|
ואז נזכרתי שגם ויקטור שר קריוקי יפה בעונה השניה ועדיין לא קיבלנו אותם שרים ביחד:-[;-(
וואי נכון, זה היה ביצוע ממש יפה.
בכלל הקטע הזה הזכיר לי את זה שבעונה 1 היה לנו את הקריינות של סיימון עם התגובות שלו אל ויקטור וזה היה ממש נחמד.

באמת היה יכול להיות נחמד אם ויקטור ובנג'י היו שרים ביחד מתישהו.
נוסיף את זה לתסריט פרק 3X09 שלנו.

הנה הסצנה של ויקטור וראהים שרים בעונה 2:

*אגב, מייקל סימינו שחרר מספר שירים
חחחח אבל לראות אותם נקיים ובעולם רגיל זה לא אותו דבר.
צריכים פשוט למחוק את עונה 7 וליצור עונה 7 חדשה במקומה.
כי זה הגיף האהוב עלי שלו|מאוהב|:-D
אני כתבתי שזה הגיף שהוא נזכר בו - התכוונתי שזה הגיף שבו הוא נראה לי הכי זכור מהסדרה באופן כללי. גם אני מאוד אוהב אותו.

המלצה חמה על סדרה- בארי

תקנו אותי אם אני טועה, אבל לא ראיתי אף אחד מדבר על הסדרה הזאת שסיימה לא מזמן את עונתה השלישית, והרגשתי שזה פשע לא לנסות לגרום לעוד אנשים לראות אותה. זה נכון שאני רואה הרבה פחות טלוויזיה, אבל זה גם נכון שבארי זה משהו אחר ולא הייתי מגדירה אותה רחוק מיצירת מופת.

בארי (ביל היידר שגם יוצר את הסדרה יחד עם עוד משהו) הוא רוצח שכיר. בפרק הראשון הוא נשלח להרוג בחור שנמצא בסדנת לימודי משחק, ומכורח הנסיבות בארי נאלץ להשתתף בסדנת המשחק ושוקל להצטרף אליה. זה לא נשמע כמו פרמיס ממש מעניין, אבל זה הבעיה עם הרבה סדרות טובות, צריך להסביר למה הסדרה הזאת כ"כ טובה.
דבר ראשון- היא קורעת מצחוק. הסדרה שולפת שלל דמויות מוכרות מעולם הקולנוע והטלוויזיה, דמויות כמו מאפיונרים רוצחים שכירים, שוטרים, תלמידים למשחק וכו', והולכת על הו הדק שבין להציג אותם כפארודיות על הדברים עצמם, אבל גם ברמה מסוימת אנחנו צריכים כן לקחת אותם ברצינות. זה יוצר שלל סיטואציות קורעות מצחוק, שהן גם מטרידות מאוד, מעין הומור שחור ואבסורדי לחלוטין. הסדרה לפעמים מתפרעת לגמרי ונותנת סצנות אקשן מטורפות ואבסורדיות, לצד סצנות פנטזיה יפות ומעניינות. אבל כל הדברים האלה הם רק בונוס.
החוזקה האמיתית של הסדרה היא העובדה שהיא עוסקת המון במוסר. בארי הוא אדם רע, הוא הורג אנשים למחייתו, אבל קשה לא לאהוב אותו ולרצות בטובתו. יחד עם זאת הסדרה מעמידה אותו בלא מעט דילמות מוסריות וכמובן וכמובן שלא מסדרת לו דאוס אקט מאכינה יפה לצאת מכל צרה שהוא נכנס אליה, או כמו שהמילה האהובה עלי, שאתם כבר יודעים אותה- הסדרה לא מוותרת על ההשלכות של המעשים של הדמויות שלה. לא, הם צריכים לעמוד בפניהם וזה קשה מאוד.
הסדרה עושה מעט מעשה בוג'אק, הפרקים הראשונים מאוד קלילים וקומיים עד שבשלב כלשהו היא מכה בך בתפנית עלילתית שגורמת ללב שלך לדמם, ואני מבינה שהגעתי לסדרה אחרת לגמרי ממה שחשבתי שהתחלתי לראות.
בארי לא דורשת מחוייבות גדולה. עד כה יצאו 3 עונות של 8 פרקים לעונה, חצי שעה לפרק. אפשר לסיים את זה מאוד מהר. ראיתי את שתי העונות הראשונות שוב לקראת העונה השלישית (בכל זאת לקח זמן, העונה הראשונה יצאה ב-2018), אבל הפעם עשיתי צפייה חוזרת לא רק כדי להיזכר, אלא גם זאת סדרה ששווה כמה צפיות (זוכרת שגם לפני העונה השניה צפיתי שוב בראשונה, וזה נדיר אצלי). אני דווקא לא בטוחה מה אני חושבת על עונתה השלישית שהסתיימה לפני כשבוע. היא לא ספק העונה הכי אפלה של הסדרה, ואני חושבת שהכי פחות אהבתי אותה, אבל אני לא בטוחה בזה גם אם זה נכון, היא עדיין מאוד מאוד שווה צפייה. אני צריכה להעכל אותה קצת יותר, והייתי מאוד שמחה לראות פה מישהו מדבר עליה אבל לא ראיתי וזה מה שהוביל אותי לכתוב את ההמלצה הזאת. מקווה מאוד שזה יגרום לכמה אנשים פה לפחות לנסות. אגב, מי שאהב שובר שורות וסמוך על סוך יאהב מאוד את הסדרה הזאת לדעתי, אם זה הולך לשכנע מישהו.
אני חושב שדיברנו עליה כשהעונה הראשונה יצאה.
ואני זוכר שאהבתי את העונה הראשונה, אבל איכשהו לא הגעתי ללראות את עונה 2. ונראה לי שבאמת לא דיברו עליה כאן כבר.

אני מניח שמתישהו אחזור אליה.

didalf

Well-known member
באמת היה יכול להיות נחמד אם ויקטור ובנג'י היו שרים ביחד מתישהו.
רק נחמד??? אעהאהה אני מתרגשת רק מלחשוב על זה|מאוהב|
נוסיף את זה לתסריט פרק 3X09 שלנו.
חחח אנחנו תיכף נכתוב עונה שלמה כבר:-D
הבעיה שזה לא משהו שמספיק במילים אני צריכה מצולם לשמוע אותם שרים!!
הנה הסצנה של ויקטור וראהים שרים בעונה 2:
רציתי להגיד שמאז שגילית לי שזה שיר של ג'סטין ביבר ירד לי מהסצנה אבל צפיתי בה שוב ולא, עדיין אדורבל|מאוהב| גרררר עכשיו אני עוד יותר רוצה דואט עם בנג'י.

צריכים פשוט למחוק את עונה 7 וליצור עונה 7 חדשה במקומה.
יאפ. אם אנחנו כבר בעסקי התסריטאות.

אני כתבתי שזה הגיף שהוא נזכר בו - התכוונתי שזה הגיף שבו הוא נראה לי הכי זכור מהסדרה באופן כללי. גם אני מאוד אוהב אותו.
כן לא הבנתי את התחביר שלך באמת שם.
הוא זכור גם כי אני משתמשת בו יחסית הרבה כי הוא מתאים להרבה דברים:-D

Aranel Nenharma

Well-known member
Ms Marvel
מי עוד צופה בה? בנתיים יצאו 2 פרקים והם טובים, מגניבים וכיפים
הסדרה בנויה בצורה מאוד טובה וקלילה והיא התחלה טובה לרצף הסדרות של מארוול שלא מבוססים על דמויות מהסרטים (אני חששתי מאוד מהסדרות המבוססות על דמויות חדשות)
הסדרה נכנסת טוב מאוד לעולם של מארוול ומה שטוב בה שהיא גם סדרה טובה שיכולה בכיף להחזיק ולהתקיים בזכות עצמה בלי קשר לMCU

טוני החתול

Well-known member
מנהל
Ms Marvel
מי עוד צופה בה? בנתיים יצאו 2 פרקים והם טובים, מגניבים וכיפים
הסדרה בנויה בצורה מאוד טובה וקלילה והיא התחלה טובה לרצף הסדרות של מארוול שלא מבוססים על דמויות מהסרטים (אני חששתי מאוד מהסדרות המבוססות על דמויות חדשות)
הסדרה נכנסת טוב מאוד לעולם של מארוול ומה שטוב בה שהיא גם סדרה טובה שיכולה בכיף להחזיק ולהתקיים בזכות עצמה בלי קשר לMCU
אני צופה
ואני מאוד מסכים לגבי זה שהיא ממש טובה. במידה כזאת שכבר עצוב לי שיש רק 6 פרקים בעונה הזאת.
על הפרק הראשון כתבתי גם בהרחבה כאן:

למעלה