דיוני סדרות #98

טוני החתול

Well-known member
מנהל
התחלתי את העונה החדשה של Rutherford Falls
מאוד כיף לחזור
בנתיים שני פרקים
איך שהתגלה בפרק הראשון שהולכים לבחור ראש עיר חדש לעיר היה לי ברור שנייתן ירוץ לראשות העיר.
חשבתי גם שאולי רייגן תרוץ לראשות העיר. מה שלחלוטין לא ציפיתי לו זה שיריצו דווקא את בובי. זה יכול להיות ממש מגניב. אפילו שקשה לי להאמין שזה ילך טוב (בעיקר בגלל שאני חושב על בן ווייט).

שמחתי שלא חיכו כמעט עם החזרה של נייתן לתוכנית ולעיר.
הקטע שלו שהוא עשה נאום שכולו על עצמו במסיבת יום הולדת של טרי היה מעולה. במיוחד הקטע שהוא מדבר במקביל להוא שבמצגת והוא אומר בדיוק אותם דברים, אבל כשהוא קולט שהנאום המצולם נוראי.

העניין עם ה"pretendian" היה מצחיק. ואהבתי את זה שרייגן לא ידעה מה לעשות לגבי זה כי זה מוזר לבקש ממישהו להוכיח את הזהות שלו.
*לא ראיתי שאי פעם בסדרה נכנסו לדיון כזה עם שחורים שיש כאלו שהם מאוד מאוד לבנים - ובאמת היה מקרה ידוע של מישהי שהעמידה פנים שהיא אפרו-אמריקאית והייתה דמות משפיעה ואז גילו שהיא בכלל לבנה לחלוטין.

לשם שינוי ממש אהבתי את שני החברים (לא ממש חברים) של רייגן מהקזינו. בשני הפרקים הם היו ממש מצחיקים. ועזר שהם לא היו מגעילים במידה שזכרתי.

Lhuna3

Well-known member
אז הסיפור שלהם אמנם לא הולך כל כך טוב, אבל בצד החיובי זה עושה לי טוב לדעת שאפשר לראות היום בטלויזיה הישראלית ובפריים טיים של המיינסטרים סצינה של שני גברים כפיות במיטה (ואפילו אמיתיים ולא שחקנים) בצורה הכי טבעית ונורמלית.
זה לא שהכל כבר מושלם, אבל אין ספק שעשינו דרך.
(וזה יום שצריך בו קצת דברים להתעודד מהם, אז זה משהו)
חתונמי.jpg

וכן, אמרתי שאני אפרוש, אבל עדיין מוצאת את עצמי נזרקת מול התוכנית הזאת...

dory30

Well-known member
המוקד עובר מנחומי ללנגנטל. כבר בפרק 5 הוא הולך לסוג של טיפולי המרה אצל פסיכולוג צבאי (בגילומו של אוהד קנולר) ובפרק 6 הוא מקבל ש"ב, לגעת בשדיים של הרל"שית שירה. בלי קשר, אהבתי את התגובה של שירה לכך שוויזנר רוצה להיפטר ממנה, אחרי שסייעה לנחומי. בחזרה אל לנגנטל, השחקן שלו (דניאל מורשת) חזר בתשובה ויצא מהארון במציאות, למי שרוצה לדעת.

snirf

Active member
GIRLS5EVA- עונה 2
לא ראיתי שאנשים כתבו עלייה...עוד לא צפיתם?
@didalf

סיימתי את העונה אתמול...שומרת על רמתה גם בעונה הזאת
יש לה יציאות מצחיקות, ממשיכה להיות כייפית לצפייה:-D
הלוואי הלוואי שיחדשו אותה לעונה נוספת...היא הסתיימה עם פוטנציאל לקו עלילה אופציונלי לעונה הבאה, אם תהיה

didalf

Well-known member
GIRLS5EVA- עונה 2
לא ראיתי שאנשים כתבו עלייה...עוד לא צפיתם?
@didalf
נופ.
סטינג המניאקים לא העלו אותה ל VOD, אז אני מקליטה את השידור הלינארי במוצ"ש כמו פרימיטיבית ומחכה שיצטברו כל הפרקים כדי לצפות כי זאת סדרה קצרה מידי לפרק בשבוע.

סיימתי את העונה אתמול...שומרת על רמתה גם בעונה הזאת
יש לה יציאות מצחיקות, ממשיכה להיות כייפית לצפייה:-D
הלוואי הלוואי שיחדשו אותה לעונה נוספת...היא הסתיימה עם פוטנציאל לקו עלילה אופציונלי לעונה הבאה, אם תהיה
כן? יופי. אני מצפה לזה כבר.

lemon lyman

Well-known member
המלצה חמה על סדרה- בארי
אני רואה ואוהבת בארי|מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב|
אני עשיתי לפני עונה 3 צפייה חוזרת בשתי העונות הראשונות והצפייה חוזרת גרמה לי יותר לאהוב את הסדרה (איזה כיף שזה קורה מאשר שצפייה חוזרת גורמת פחות לאהוב סדרה כלשהי בלי שמותB-|)

בקשר לעונה 3 יש לי בעיה
כי יש שם קו העלילה שאני מאוד אוהבת אז כל פעם שעברו לקו העלילה אחר זה היה מעצבן אותי מאוד }-]

dory30

Well-known member
אני עשיתי לפני עונה 3 צפייה חוזרת בשתי העונות הראשונות והצפייה חוזרת גרמה לי יותר לאהוב את הסדרה (איזה כיף שזה קורה מאשר שצפייה חוזרת גורמת פחות לאהוב סדרה כלשהי בלי שמותB-|)

בקשר לעונה 3 יש לי בעיה
כי יש שם קו העלילה שאני מאוד אוהבת אז כל פעם שעברו לקו העלילה אחר זה היה מעצבן אותי מאוד }-]
אהבתי עד אמצע עונה 2. נטשתי בהדרגה. גם עם הדיילת אותו סיפור. סדרות אמריקאיות כבר לא ממש בשבילי. לרוב, ישראליות או בריטיות. לאחרונה גם גיליתי את התייר האוסטרלית שהיא אדירה.

מילי08

Well-known member
המלצה חמה על סדרה- בארי
היה לי איזה אנטי נגדה, בלי סיבה. אולי בגלל הנושא של רוצח שכיר ואני לא אוהבת כאלה. אבל עשית לי חשק
Ms Marvel
מי עוד צופה בה? בנתיים יצאו 2 פרקים והם טובים, מגניבים וכיפים
הפרק הראשון היה ממש חמוד. הפרק השני כבר קצת עייף אותי.
תרבות הפופ ההודית לא מעניינת אותי (הריקודים והשירים שלהם וזה) וגם נראה לי שפתאום הבנתי שיתחיל להיות לי יותר קשה להרגיש משהו כלפי הדור הצעיר של מארוול כי הם כולם ממש ילדים.
הנוקמים אולי צעירים ממני (חלקם) אבל הם עדיין אנשים בוגרים. הדור הצעיר הם ילדים... אני לא יכולה להזדהות איתם או להתאהב בהם. זה פשוט לא...
אגב, נראה לי שתהיה הופעת אורח של קפטן מארוול בסדרה כי את שאר הצעירים (צעירות, שזה מעולה) הכרנו עם הנוקם שאותו הם מחליפים כביכול. כמו הזאתי של הוקאיי וכמו אחות של נטשה.
מה הסיפור של ברונו הזה? אין לו משפחה משלו? לא שאני צריכה שיראו אותם אבל הוא מוצג קצת כילד נטוש.
גם די עצבן אותי שהג'ני האלה התהפכו כל כך מהר. הרי זה לא שקמלה אמרה להם לא חד משמעית, היא רק ביקשה זמן. זה הרגיש לי קצת כמו דרמה מאולצת. כמה איובים מרים היא צריכה נגדה? מספיק הבולשת המעצנים האלה.
האמת שהיו לי עוד דברים שחשבתי עליהם בצפייה אבל אני כבר לא כותבת כמעט פתקים ולא זוכרת
סטינג המניאקים לא העלו אותה ל VOD
עשיתי סטינג ובאמת חיפשתי אותה. אבל עשיתי מנוי מאוד בסיסי רק של הסדרות

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הפרק הראשון היה ממש חמוד. הפרק השני כבר קצת עייף אותי.
תרבות הפופ ההודית לא מעניינת אותי (הריקודים והשירים שלהם וזה) וגם נראה לי שפתאום הבנתי שיתחיל להיות לי יותר קשה להרגיש משהו כלפי הדור הצעיר של מארוול כי הם כולם ממש ילדים.
הנוקמים אולי צעירים ממני (חלקם) אבל הם עדיין אנשים בוגרים. הדור הצעיר הם ילדים... אני לא יכולה להזדהות איתם או להתאהב בהם. זה פשוט לא...
אגב, נראה לי שתהיה הופעת אורח של קפטן מארוול בסדרה כי את שאר הצעירים (צעירות, שזה מעולה) הכרנו עם הנוקם שאותו הם מחליפים כביכול. כמו הזאתי של הוקאיי וכמו אחות של נטשה.
מה הסיפור של ברונו הזה? אין לו משפחה משלו? לא שאני צריכה שיראו אותם אבל הוא מוצג קצת כילד נטוש.
גם די עצבן אותי שהג'ני האלה התהפכו כל כך מהר. הרי זה לא שקמלה אמרה להם לא חד משמעית, היא רק ביקשה זמן. זה הרגיש לי קצת כמו דרמה מאולצת. כמה איובים מרים היא צריכה נגדה? מספיק הבולשת המעצנים האלה.
האמת שהיו לי עוד דברים שחשבתי עליהם בצפייה אבל אני כבר לא כותבת כמעט פתקים ולא זוכרת

אותי קצת עייף הפרק השלישי.
כמו שאמרת כל הקטע עם זה שהדג'ין התהפכו כל כך מהר היה מוזר נורא. כאילו בתחילת הפרק הם היו נורא נחמדים אל קמלה והתנהגו ממש יפה. ואז עשר דקות אחר כך (ובזמן סדרה אולי יום וחצי) והם ישר מחליטים להתקיף אותה.
חוץ מזה שלא ברור לי מה הקטע של להתקיף אותה אם הם צריכים את העזרה שלה.
קודם כל הם כנראה תקועים על כדור הארץ כבר איזה מאה שנה ומאז 1942 הם מחפשים את הצמיד הזה שהם מצאו ואז איבדו שוב (עם הסבתא של קמלה), אבל עכשיו פתאום הם לא יכולים לחכות יות מיום אחד?
ובכל מקרה הם כנראה לא יודעים איך להשתמש בצמיד בשביל לחזור ליקום שלהם - הרי קמלה הייתה צריכה לשאול את ברונו שיחקור מה לעשות. אז איך הם יכריחו את קמלה לעזור להם אם הם לא יודעים מה לעשות?

דווקא לא מרגיש לי שיש בעיה של יותר מידי אויבים. כמעט ההפך - אין לה בכלל אויבים. אנשי הדאמאג' קונטרול האלו (מה שכינית בולשת) הם לא ממש אויבים, בסך הכל לא רוצים גיבורת על לא ידועה. והדג'ין טופלו כמעט מיד על ידי הדאמאג' קונטרול.
*אגב, הייתה לי תחושה שהסוכנות שרואים שם היא Damage Control, אבל רק בפרק הזה כבר הייתי בטוח (יש תגים של DODC - שזה department of damage control). אבל רק עכשיו תוך כדי שאני כותב את זה קלטתי שבעצם הסוכן משם היה לי מוכר. זה אותו סוכן שראינו בסרט האחרון של ספיידרמן!

אגב, משהו מגוחך זה שאיכשהו אנשי הDODC לא תפסו גם את קאמלה כשהם תפסו את אנשי הדג'ין, לא ממש ברור איך היא הצליחה שלא יתפסו אותה.

זכור לי שאמרו משהו על זה שברונו גר עם סבתא שלו. או משהו כזה.
בכל מקרה אני מאוד אוהב אותו ומקווה שנראה אותו בעתיד. מישהו כזה חכם יכול להיות מועיל מאוד לקאמלה.

באופן כללי בנתיים מהפרק השלישי הכי פחות התלהבתי, בעיקר כי לא התחברתי לכל האקשן.
מה שאני מאוד אוהב בסדרה זה את הצד הויזואלי שלה.
אני גם מאוד אוהב את איך שמציגים את התרבות של יוצאי פקיסטן באמריקה. אהבתי שמציגים את הקהילה שלהם כמאוד מקבלים, מלאה בטיפוסים שונים. אהבתי למשל בפרק הקודם שיש קטע מגניב שעובר בין כל הקבוצות החברתיות כמו הMosque Bros והIllumi-anty. שזה היה גם קטע שהזכיר סצנה דומה מMean Girls.

מעניין הקטע שבסוף סבתא שלה אומרת לה לבוא לפקיסטאן. אני גם אוהב שעושים את זה ריאליסטי שסבתא שלה נוראית באיכשהיא מתקשרת בפייס-טיים.
אני לא אתפלא אם נגלה שהסבתא רבא שלה (איישה) עדיין בחיים. אני רק מקווה שלא נגלה שהיא גם רעה.

וכמו שחשבתי היו דיבורים על כך שאמור להיות עוד צמיד. מעניין אם נראה מישהו אחר עם הצמיד השני ומעניין אם עד סוף העונה קאמלה תענוד גם את הצמיד השני.

דווקא לא נראה לי שנראה את קפטן מארוול במהלך העונה הזאת.
אולי רק קמאו קטן בסצנת סוף הכתוביות בסוף העונה.

מילי08

Well-known member
חוץ מזה שלא ברור לי מה הקטע של להתקיף אותה אם הם צריכים את העזרה שלה.
קודם כל הם כנראה תקועים על כדור הארץ כבר איזה מאה שנה ומאז 1942 הם מחפשים את הצמיד הזה שהם מצאו ואז איבדו שוב (עם הסבתא של קמלה), אבל עכשיו פתאום הם לא יכולים לחכות יות מיום אחד?
בדיוק! זה מעצבן כי זה נטול הגיון
דווקא לא מרגיש לי שיש בעיה של יותר מידי אויבים. כמעט ההפך - אין לה בכלל אויבים. אנשי הדאמאג' קונטרול האלו (מה שכינית בולשת) הם לא ממש אויבים, בסך הכל לא רוצים גיבורת על לא ידועה. והדג'ין טופלו כמעט מיד על ידי הדאמאג' קונטרול.
אוקיי, לא ידעתי ולא הבנתי את זה ככה
אני גם מאוד אוהב את איך שמציגים את התרבות של יוצאי פקיסטן באמריקה. אהבתי שמציגים את הקהילה שלהם כמאוד מקבלים, מלאה בטיפוסים שונים. אהבתי למשל בפרק הקודם שיש קטע מגניב שעובר בין כל הקבוצות החברתיות כמו הMosque Bros והIllumi-anty. שזה היה גם קטע שהזכיר סצנה דומה מMean Girls.
אלה גם הדברים שאני אוהבת בסדרה. כמו שכבר כתבתי בעבר, נהדר בעיני שנותנים יותר מקום לדמויות מוסלמיות כדי להוריד דעות קדומות
אני גם אוהב שעושים את זה ריאליסטי שסבתא שלה נוראית באיכשהיא מתקשרת בפייס-טיים.
אבל זה דווקא מוטיב שחוזר על עצמו בכל סדרה שמראה צעיר שמתקשר עם הסבים שלו...
אני לא אתפלא אם נגלה שהסבתא רבא שלה (איישה) עדיין בחיים. אני רק מקווה שלא נגלה שהיא גם רעה.
אני די בטוחה שהיא בחיים ולא נראה לי שהיא רעה. הקהילה של קמלה כל כך מנסה להציג את איישה כרעה ונראה לי הגיוני שנגלה משהו אחר לגמרי

keren or5

Well-known member
יששש!!
לפני עונה 3 צפייה חוזרת בשתי העונות הראשונות
גם אני!
הצפייה חוזרת גרמה לי יותר לאהוב את הסדרה (איזה כיף שזה קורה מאשר שצפייה חוזרת גורמת פחות לאהוב סדרה כלשהי בלי שמותB-|)
לגמרי!! יש סדרות שאני פוחדת לראות שוב כי אני זוכרת שאהבתי ופוחדת שבצפייה נוספת פחות אוהב אולי.

את מתכוונת לזוגיות של האנק וכריסטובל? אם כן גם אני ריירתי עליהם ואהבתי אותם כ"כ |מאוהב|, אבל גם עדיין אהבתי את העלילות האחרות. אם זה לא זה, תגידי למה את מתכוונת

Aranel Nenharma

Well-known member
אני דווקא ממש אוהבת את עניין התרבות השונה, וזו גם הגיבורה המוסלמית הראשונה בMCU שזה נחמד, מתי יגיע גיבור יהודי? קוגל-מן
אני יכולה להבין את הקטע הזה שקשה להתחבר אליהם, גם בסרטים הם ליהקו שחקנים ידועניים ועם ניסיון, השחקנית הראשית פה (שכחתי את שמה) זו הופעה ראשונה שלה בטלוויזיה, אבל ממש מלליצה לך לראות ראיונות איתה, היא מעריצה של מארוול וממש קל להתחבר אליה
בעקרון לא מדברים על ברונו
זה באמת היה היפוך מהיר של 180 מעלות, וגם לא כל כך ברור מה זה הסוכנות הזו
ולעזאעזל כמה סוכניות יש בעולם הזהי?
כמו שאמרת כל הקטע עם זה שהדג'ין התהפכו כל כך מהר היה מוזר נורא. כאילו בתחילת הפרק הם היו נורא נחמדים אל קמלה והתנהגו ממש יפה. ואז עשר דקות אחר כך (ובזמן סדרה אולי יום וחצי) והם ישר מחליטים להתקיף אותה.
זה מה שקורה שאנחנו כבר בחצי עונה
*אגב, הייתה לי תחושה שהסוכנות שרואים שם היא Damage Control, אבל רק בפרק הזה כבר הייתי בטוח (יש תגים של DODC - שזה department of damage control). אבל רק עכשיו תוך כדי שאני כותב את זה קלטתי שבעצם הסוכן משם היה לי מוכר. זה אותו סוכן שראינו בסרט האחרון של ספיידרמן!
אני צריכה עכשיו לראות את הקטע הזה מספיידרמן כי גם לי הוא היה ממש מוכר ולא זכור לי מספיידרמן
האם דיברו על הסוכנות הזו כבר? (מלבד בספיידרמן) הם אמורים להיות מוכרים לנו?
אגב, משהו מגוחך זה שאיכשהו אנשי הDODC לא תפסו גם את קאמלה כשהם תפסו את אנשי הדג'ין, לא ממש ברור איך היא הצליחה שלא יתפסו אותה.
לי לא היה ברור איך היא הצליחה בכזו מיומנות להלחם בכל אנשי הג'יני (או איך שלא קוראים להם) היא כאילו רק לפני כמה ימים קיבלה את הכוחות
באופן כללי בנתיים מהפרק השלישי הכי פחות התלהבתי, בעיקר כי לא התחברתי לכל האקשן.
מה שאני מאוד אוהב בסדרה זה את הצד הויזואלי שלה.
אני ממש אוהבת לראות ייצוג של תרבויות שונות, ואהבתי גם שבפרק הקודם הם דיברו על קונגו השחקן (מהנצחיים) ושהסבתא יותר אוהבת את קונגו האב ;-)
מעניין הקטע שבסוף סבתא שלה אומרת לה לבוא לפקיסטאן. אני גם אוהב שעושים את זה ריאליסטי שסבתא שלה נוראית באיכשהיא מתקשרת בפייס-טיים.
אם היא גם מהיצורים לא מהעולם הזה אז כנראה גם היא חייה
דווקא לא נראה לי שנראה את קפטן מארוול במהלך העונה הזאת.
אולי רק קמאו קטן בסצנת סוף הכתוביות בסוף העונה.
צריך איך שהו לחבר את הסדרה הזו לthe marvels

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני דווקא ממש אוהבת את עניין התרבות השונה, וזו גם הגיבורה המוסלמית הראשונה בMCU שזה נחמד, מתי יגיע גיבור יהודי? קוגל-מן
מון-נייט הוא גם יהודי. אבל זה בקושי מוזכר בסדרה שלו.
בעקרון לא מדברים על ברונו
:-D
זה באמת היה היפוך מהיר של 180 מעלות, וגם לא כל כך ברור מה זה הסוכנות הזו
ולעזאעזל כמה סוכניות יש בעולם הזהי?
אני צריכה עכשיו לראות את הקטע הזה מספיידרמן כי גם לי הוא היה ממש מוכר ולא זכור לי מספיידרמן
האם דיברו על הסוכנות הזו כבר? (מלבד בספיידרמן) הם אמורים להיות מוכרים לנו?
אז כמו שאמרתי הסוכנות הזאת היא damage control
ראינו אותם בסרט ספיידרמן האחרון, אבל בעצם ראינו אותם גם בסרט ספיידרמן homecoming
לא נראה לי שראינו אותם בעוד מקומות באמת.

וגם בעולם האמיתי יש הרבה סוכנויות שונות.
לי לא היה ברור איך היא הצליחה בכזו מיומנות להלחם בכל אנשי הג'יני (או איך שלא קוראים להם) היא כאילו רק לפני כמה ימים קיבלה את הכוחות
נכון, שכחתי לציין את זה אבל באמת היא נראתה הרבה יותר מידי מיומנת בלחימה בשביל זה שאין לה ניסיון בכלל. כלומר יכלו להראות שהיא מצליחה להתגבר עליהם פשוט כי יש לה כוחות חזקים משלהם, אבל גם מעבר לכוחות היא התמודדה איתם יחסית מאוד בסדר בשביל מישהי באמת בלי שום ניסיון.
אני ממש אוהבת לראות ייצוג של תרבויות שונות, ואהבתי גם שבפרק הקודם הם דיברו על קונגו השחקן (מהנצחיים) ושהסבתא יותר אוהבת את קונגו האב ;-)
נכון שכחתי שרציתי לציין את האיזכור של קונגו. זה היה מגניב.
עוד איזכור MCU היה כשברונו אמר שהוא קרא מאמר על תנועה בין יקומים שכתב אריק סלוויג - המדען בשני סרטי ת'ור הראשונים (וגם סרט הנוקמים הראשון).

nimrodds2022

Active member
שלום שוב, אני לא מוצא מעבר לעונה הראשונה (וגם אחרי הפרק השני מצאתי מהדורה צולעת עם כתוביות בספרדית, זה לא כזה נורא בשבילי כשאני לומד ספרדית..) הבת זוג שלי הייתה שמחה לגרסה עם כתוביות בעברית, אם מישה.י יודע.ת על כזו, אשמח למידע על זה :)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
שלום שוב, אני לא מוצא מעבר לעונה הראשונה (וגם אחרי הפרק השני מצאתי מהדורה צולעת עם כתוביות בספרדית, זה לא כזה נורא בשבילי כשאני לומד ספרדית..) הבת זוג שלי הייתה שמחה לגרסה עם כתוביות בעברית, אם מישה.י יודע.ת על כזו, אשמח למידע על זה :)
על איזו סדרה אתה מדבר?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ואי לא שמתי לב שלא כתבתי, אני מדבר על החידוש של הכי גאים שיש, תודה מראש
אה
אז קודם כל אתה כתבת שלא מצאת מעבר לעונה הראשונה - יצאה רק עונה אחת בנתיים.

עד כמה שידוע לי אין את זה בשום שירות שזמין בישראל, כלומר אנשים משיגים את זה מהדודים (אם אתה זוכר למה אנחנו מתכוונים בזה)
לי היה פשוט למצוא את זה, אבל אני רואה עם כתוביות באנגלית. אני לא יודע אם יש למצוא את זה גם עם כתוביות בעברית.
נראה אם מישהו אחר עונה.

nimrodds2022

Active member
אה
אז קודם כל אתה כתבת שלא מצאת מעבר לעונה הראשונה - יצאה רק עונה אחת בנתיים.

עד כמה שידוע לי אין את זה בשום שירות שזמין בישראל, כלומר אנשים משיגים את זה מהדודים (אם אתה זוכר למה אנחנו מתכוונים בזה)
לי היה פשוט למצוא את זה, אבל אני רואה עם כתוביות באנגלית. אני לא יודע אם יש למצוא את זה גם עם כתוביות בעברית.
נראה אם מישהו אחר עונה.
טוב, לדעתי יש את כל העונה זמינה בשבילי, גם אם צולעת.. וכן אני זוכר את עניין הדודים מהימים ההם :cool:

למעלה