היה ברור שליאם הזה גיי מהשניה שהוא דיבר, סליחה
כמובן. בעיקר כי זה השחקן ג'ושוע קולי ששיחק את יאז בסרט Senior Year (שם הוא היה בתפקיד גדול יותר מאשר מייקל סימינו- ויקטור).
הקטע הוא שראיתי כל מיני תמונות שלהם ממאחורי הקלעים אז ידעתי גם שהוא יופיע בעונה הזאת. והתאכזבתי למדי שהתפקיד היה כל כך קטן.
אבל גם בלי קשר לשחקן, זה היה הזוי עד כמה לא מפותח הקו עלילה הזה היה. כאילו ויקטור אומר לו שהוא יודע שהוא הומו, ליאם מנסה לנשק אותו ואז בורח ממנו. ואז אנחנו לא רואים יותר את ליאם עד כמעט סוף הסדרה ואז רואים אותו במיני מיני סצנה עם מדבר עם ניק ועוד שניה שרואים כאילו משהו קורה בינו ובין ניק (קטע שהרגיש די מגוחך ולחלוטין רק בשבי שמי שאהב את ניק לא ירגיש רע שהוא נותר לבד). זה מרגיש כאילו הייתה להם תוכנית ליותר עלילה עם ליאם אבל רק ברגע האחרון הם גילו שהם מקבלים רק 8 פרקים בעונה הזאת במקום 10 ולכן חתכו את רובם.
גררר קישטה ניק שפתאום נהיה רומנטי. די נו הם לא יעשו לי את זה נכון? אעהאההה אני מפחדת
זה לא משנה, בשלב הזה כבר היה לי ברור שנסיים עם ויקטור ובנג'י יחד. אני במידה מסויימת הרגשתי אפילו רע על ניק שנראה שהוא באמת בעניין של ויקטור כי ידעתי שזה יגמר.
אנדרו כזה מותק

הבעיה היא שהעלילות של מיה-אנדרו-לייק-לוסי לחלוטין נפרדות מויקטור מהשאר כאילו שתי סדרות שונות שזה קצת באסה.
זאת הבעיה שלי כל הזמן. אבל פחות לגבי לייק ולוסי גם כי זה בכל זאת קווירי גם כי לייק פשוט חמודה מידי
חחח המלצר שהתחיל עם רהים חמוד אבל סופר דומה לו. הם נראים כמעט כמו תאומים, זה יהיה נורא מוזר

אבל אני שמחה שהוא סופסוף מצא מישהו חמוד.
אני לא יודע אם אני יוצא גזעני כשאני אומר את זה, אבל אחד הוא מזרח תיכוני והאחר שחור. לכן לא הרגישו לי דומים מידי.
ואמא שלו כזאת מקסימה.
מרגיש לי שדיברנו כבר על הקטע של אני הייתי מעדיפה להסתתר לתקופה קצרה ממשפחה סופר שמרנית בגלל שאני מפחדת מעימותים וזה לא נראה לי שווה את זה, אבל באיזה הקשר??

אהה אולי חינוך מיני עם אריק? יש מצב. אניוואי אני לא יכולה כנראה להבין את ההרגשה שלו פלוס כמו שאמרתי המנעות מעימותים.
זה מעניין שאת אומרת את זה כי דווקא היית מאוד בעד זה שראהים התעמת עם הבחורים האלו במסעדה
כל הנאום של רהים לאידיוטים במסעדה מחאתי לו כפיים יאס קווין!!!
דווקא לי מרגיש שעם המשפחה הרבה יותר חשוב להתעמת כי אחרת הוא יצטרך להמשיך להעמיד פנים שוב ושוב כל פעם שהם מבקרים. וכל הזמן לדאוג שהם יגלו (ומה, אין להם אינסטגרם באירן?)
לעומת זאת עם אידיוטים במסעדה אני לא חושב שיש טעם להכנס למשהו
היו מלא שורות שהצחיקו אותי בתחילת הפרק אבל שכחתי אותן

משהו של פליקס על "מצווה"

בין השאר.
חחחח
כן זה היה כשויקטור מחליט לעזור לליאם ואז פיליקס אומר שויקטור מנסה לעשות מיצווה כדי לגרום לעצמו להרגיש טוב. כשויקטור אומר שהוא לא יודע מה זה "מיצווה" אז פיליקס אומר לו שהוא צריך להתחיל לראות את הסדרה "גברת מייזל המופלאה".
לאאאאאאאאא לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא וואעהאההה ידעתי שבנג'י יראה אותםםםםםם

יש רק פרק אחדדדדד אני הולכת להרוג מישהו!!! בשלב זה אני אתפשר על זה שהם יחזרו בשניה האחרונההההה אוף נו יש רק עוד חצי שעה איךךך נספיקקקק????
כמובן שהספיקו
כל הנאום של בנג'י בקבוצת גמילה הרס אותי

אוי, אני כבר לא זוכר על מה זה היה. (אני כן יחסית זוכר את הנאום של ויקטור)
אני מבינה למה ויקטור לא רוצה לקבל את הפרס הזה זה מגוחך. האמת שאני קצת לא מבינה את הגישה של רהים, כאילו דווקא בגלל שזה יותר בולט לגביו הוא לא היה רוצה שיעריכו אותו על דברים אחרים?
כן, די שמחתי בהתחלה שויקטור לא רצה לקבל את הפרס הזה.
אבל בסופו של דבר אחרי הנאום שלו שמחתי שהוא קיבל את זה.
ושכחתי לגמרי שויקטור משחק כדורסל לא ראו את זה בכלל העונה.
ואני שמח שלא ביזבזו על זה זמן
יאוו אנדרו כזה נסיך די

מיה אל תעזבי אותו!! אחרי שבוע ישעמם לך שם לבד!
אני מצטער, אבל כשאת כותבת משהו כמו "אנדרו כזה נסיך" אני חושב על הנסיך אנדרו שהואשם בכל מיני דברים מגונים.
בכל מקרה לא ישעמם לה. היא עוברת לגור עם ברוק ממגרש ביתי. בטח יש כל מיני דרמות מגניבות אצלהם עם לוקאס והאחרים
יש סיכוי שעכשיו לייק ופליקס יחזרו?
גם אני תהיתי
ווי רגע עברה רק שנה?

חשבתי שהכל פה לקח יותר זמן.
תכלס זה די הגיוני. לא עוברת הרבה זמן בתקופה של כל עונה. בין עונה 1 לעונה 2 נראה לי שאמרו שעברו 3 חודשים. ובין עונה 2 לעונה 3 לא עבר בכלל זמן (אם כי אפשר לומר שבפרק השני של עונה 3 עברו 3 שבועות)
אוקי פפפפפיייייייייייייווווווווווווווווווו

הייתי בטוחה ב99% שבנג'י יגיע לקרנבל בסוף, במיוחד כשויקטור הגיע לגלגל הענק שהונסטלי אני זוכרת את המשמעות שלו מהסרט אבל פחות מהסדרה אבל התחלתי להלחץ יותר ויותר. במיוחד כשויקטור אמר "אני לבד ואני בסדר עם זה" חשבתי שיסיימו בזה שכאילו לפעמים זה לא עובד וזה בסדר להיות לבד ואני כזה לאאאאא זה לאאאאאאאאאאאאא ואז הוא הופיע ונשמתי לרווחה

לא, באמת, כאילו ממש אנחת רווחה

היה לי גם ברור שיסיימו בגלגל הענק כמו בסרט. לפחות הפעם בלי אנשים מוחאים כפיים למטה אוי הקרינג'
נראה לי היה באמת ברור לחלוטין שזה יסתיים ככה.
גם אני פתאום נזכרתי בזה שבסרט מחאו להם כפיים למטה. ואומנם כמובן שזה עדיף שזה לא קרה, אבל מצד שני רציתי שאחרים יגלו שויקטור ובנג'י חזור להיות יחד וישמחו עבורם. אבל זה צריך לקרות בפרק הדמיוני שבו הם כולם שמחים יחד.
אגב בפני עצמו "זה בסדר להיות לבד" זה דווקא טוב ואפילו קצת חבל לי שכוווולם בסופו של דבר סיימו בזוגות ואין אף אחד שהוא רווק וסבבה עם זה. רק לא ויקטור. הוא לא צריך להיות לבד הוא צריך להיות עם בנג'י.
אני חושב שרק אחיו הקטן של ויקטור נותר לבד בסוף העונה
שמחה שבנג'י הבין שההורים הדפוקים שלו הם הטריגר ולא ויקטור!! יאוו כמעט בכיתי כשבבית שלו הוא אמר לויקטור שהוא איחר
כן, אבל זה היה ברור לי בשלב הזה שזה נאמר רק כדי שנוכל לקבל את הקטע שבנג'י מפתיע את ויקטור בגלגל הענק.
והסוף

חמודים יפים שלייייי

יאוו היו לי חיוך התרגשות דבילי וכמעט דמעות בעיניים כשהם התנשקו סופסוף

אוף אבל למה רק בשניה האחרונה למהההההה? כמובן זה היה עדיף מאשר בכלל לא אבל עדיין גם קצת מתסכל. ומאיפה לנו שזה לא הדרדר רגע אח"כ??? כי גם החמש דקות הראשונות של העונה היו מושלמות והכל ונט דאון היל פרום דר. טוב נבחר להאמין שאם זה סוף הסדרה מפה הכל טוב. גרר אני קצת כועסת שחיכו לשניה האחרונה.
אני חושב שטכנית קיבלנו בסוף איזה 4 שניות שלהם מתנשקים.
ובכן בסוף כל הזוגות ביחד ואפילו ניק וליאם מצאו את השני חח זה דווקא חמוד.
זה מטופש. ליאם עדיין בארון אבל פתאום אין לו בעיה להיות לאבי דאבי עם מישהו באירוע של בית הספר? ובכלל הסיפור של ליאם כפי שאמרתי היה לא מפותח.
ולרהים יש מישהו חמוד. ואני הכי שמחה שמיה ואנדרו לא נפרדו בסוף הם כאלה מקסימים

דווקא רציתי קצת אבל שפליקס ולייק יחזרו.
אני דווקא ממש שמח מאיך שהיה בסוף כי נתנו להם הזדמנות לחזור זה לזה, אבל במקום זה קיבלנו כמה סצנות ממש טובות בינהם שהראו שהם באמת מאוד טובים יחד, אבל יכולים להיות חברים מאוד טובים זה של זה.
אבל זה היה ממש מקסים שפילאר לקחה את פליקס לתמונה המשפחתית כי הוא חלק מהמשפחה
כן, הכי משמח שההורים של ויקטור קיבלו את פיליקס חזרה בזרועות פתוחות.
מתה על הקלישאה של מישהו נותן נאום מרגש ותוך כדי מבין מה הוא באמת רוצה. (ואיכשהו כל האחרים גם קיבלו השראה - "וואו ויקטור צריך להיות מאמן לחיים"

) זה באמת היה נאום יפה. חבל רק שבנג'י לא שמע אותו.
חחחחחח כן, זה מצחיק באמת שכולם קיבלו השראה מהנאום של ויקטור. וזה באמת כאילו הוא צריך להיות מאמן לחיים. (מי אומר את זה? לייק?)
עלק ויקטור ומיה אומרים אחד לשני שהם יתגעגעו, לא החלפתם מילה כל העונה
בדיוק. ובגלל זה היא מרגישה לי מיותרת.
לסיכום עונה קצת מתסכלת אבל עדיין חבל לי שנגמר. אני רוצה יותר מבנג'י ו-ויקטור כזוג בסה"כ היה כ"כ מעט מזה בכל הסדרה הזאת!!!
כן, עונה פחות טובה מהקודמת. נראה לי שאולי היה עדיף בלי בכלל הדמות של ניק ושיותר באמת יתעסקו בויקטור ובנג'י.
למשל הייתי שמח לראות סגו של רידמפשן של אמא של ויקטור בעיני בנג'י.
גם חבל לי שלעונה הזאת היו רק 8 פרקים.
עוד משהו שקלטתי רק עכשיו - לא היה אף אחד מהסרט לאב סיימון בעונה הזאת. הרי בעונה 1 היו סיימון ובראם. ובעונה 2 היה אבא של סיימון וסיימון עצמו. וזה לא דבר רע, כי זה באמת הרגיש בסוך עונה 2 שמנתקים את הקו קשר הזה.
מעניין אם נקבל עוד איזה סרט/סדרה/ווב-קומיקס בעולם הזה?