כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
כזאת חוצפה שאתה חולה ואני צריכה לעבוד ולא לצפות עדייןכן, אני אסיים עד הערב. בטח הייתי מסיים עד הערב בכל מקרה, אבל לאור זה שאני חייב להשאר בבית אז עוד יותר
אבל אם זה חשוב לך אז אני אגיב לך בסופש
דווקא אני אוהבת אותם ממש. היא כזאת מתוקה והוא מלאך.אז כרגיל קו העלילה של מיה ואנדרו הכי פחות מעניין אותי (חוץ מזה שהיה נראה לי צפוי שבסוף היא פשוט תגור עם לייק)
הא לא חשבתי על זה. זה באמת יהיה רע כשזה יתגלה. אבל שוב מגיע להם שהם מתנהגים בצורה שמביאה את הילדים שלהם לשקר להם!פיליקס ופילאר חמודים. ואני מבין את זה שפילאר לא רוצה לספר להורים שלה, אבל נראה לי שהם כל כך יתעצבנו כשהם יגלו ושכל הזמן שהם חשבו שזה בסדר שהיא בחדר סגור עם פיליקס. בעיקר אני מפחד שפיליקס החמוד יסבול בגלל זה כי הם לא יבטחו בו יותר.
שתכעס על עצמה מגיע להנחמד שאמא של ויקטור תומכת בו כל כך עכשיו. קצת עצוב שהיא כועסת על עצמה כל כך. אבל אני גם שמח שהיא כועסת על עצמה.
אם לא אני שורפת את דיסני. כל דיסני. פארקים והכל!!אני עדיין מקווה שבסוף העונה ויקטור יחזור להיות עם בנג'י.
עדיין לא הצלחת???אני מרגישה שנוצרו פה 2 מעמדות של מנויי דיסני ומנועי דיסני![]()
אצלי לא עובד משום מכשיר. יצרתי קשר בוואטסאפ ורק בוט ענה לי. התקשרתי 2080* אמרו לי מספרך בתור מאה ומשהו, אז השארתי טלפון. אולי מחר יחזרו אלי או בשבוע הבא, מי יודע.עדיין לא הצלחת???
עכשיו נכנסתי והאתר של יס עובד בסדר.
אוקי זה דווקא עבר בשלום יחסית. חחח פליקס כזה מותק "ריתקתי את עצמי אני אעשה מה שתרצו"פיליקס ופילאר חמודים. ואני מבין את זה שפילאר לא רוצה לספר להורים שלה, אבל נראה לי שהם כל כך יתעצבנו כשהם יגלו ושכל הזמן שהם חשבו שזה בסדר שהיא בחדר סגור עם פיליקס. בעיקר אני מפחד שפיליקס החמוד יסבול בגלל זה כי הם לא יבטחו בו יותר.
וואי ממש!!!! הוא לגמרי המקור לבעיות של בנג'י ולא ויקטור!! גרררררראיזה חרא אבא שלו. והוא עוד טוען שויקטור הוא מה שלא טוב לבנג'י כשזה הרבה יותר הוא.
כן וכן וכןויקטור ובנג'י היו כל כך חמודים יחד. אני עכשיו ממש אתעצבן אם הסדרה תסתיים כשהם לא יחד.
בעצם נותרו רק 3 פרקים לסדרה, אין ממש זמן לשום דבר אחר לקרות.
יהיה נחמד אם גם ראהים ימצא מישהו.
נכון. אבל אני מבינה אותו קצת. באסה לכולםובאמת זה מצב גם לא נעים לפילאר שהחבר שלה מודאג כמעט יותר ממה שההורים שלה יחשבו מאשר מה שהיא תרגיש.
כן זה בדיוק מה שאמרתי.אם כי זה לחלוטין נעשה קל מידי. לא היציאה מהארון, אלא כל הקטע של זה שהיא פשוט אומרת לאמא שלה שהיא נפגעת מהביקורת שלה ואמא שלה פשוט מקבלת את זה לחלוטין. כאילו אי פעם בעיה עם הורים נפתרה בכזאת קלות.
כמובן שסיימתי כברטוב נראה לי מספיק להיום. אני לא אוהבת לסיים הכל בבת אחת. ניק לא כתב עוד אבל בטח כבר סיים.
אני קצת חוששת מזה שלא כתבת שלא נגמר כמו שצריך אבל אל תגיד לי.כמובן שסיימתי כבר
אבל לפחו עכשיו אני מרגיש שזה שלא כתבתי על הפרקים האחרונים זה לא עצלנות, אלא מעשה נחמד על מנת לא לגרור אותך לראו את כל העונה היום.
*שיעול* מיס מארוול *שיעול*בשעה טובה הצטרפתי למעמד המיוחס של מנויי דיסני.
בינתיים אני רואה רק במחשב כי בטלויזיה בחרתי שפת ממשק אנגלית - ומסתבר שאז אין אפשרות לכתוביותובאפליקציה של הטלויזיה אי אפשר גם לשנות הגדרות... ראו הוזהרתם.
בכל אופן הספקתי 3 פרקים של איך פגשתי את אבא: נחמד, למרות שג'סי הוא באופן מאוד ברור העתק של טד ולא יודעת אם זה יעבוד עם השחקן הזה, אבל פחות מצחיק מהמקור, וחוץ מזה המקור היה מוצלח בזכות כתיבה מקורית של הפרקים עם מבנה מתוחכם, מה שלא נראה לי שקיים פה בינתיים וזה חבל, כי ככה זה די סתם סיטקום בסגנון קצת מיושן. אבל - נגיד שיחסית לז'אנר שלו הוא די חביב אז אולי אני אמשיך.
ואז עברתי להמילטון "רק קצת" וכמובן נשאבתי, אבל אני מכריחה את עצמי להפסיק.
נו... מה קורה?לאב ויקטור עונה 3 עד פרק 5
פרק 4
אוקי זה דווקא עבר בשלום יחסית. חחח פליקס כזה מותק "ריתקתי את עצמי אני אעשה מה שתרצו"כי אבא שלה באמת מגזים נורא. אבל וופס הסוף
למרות שגלולות עוזרות גם סתם למחזור סדיר יותר ופחות כאבים.
אני מתה על החברות של פליקס ו-ויקטור ולייק ומיה, כאילו בקטע שאחד מהם יוצא עם אותו מין וזה לא מפריע לקרבה ולחברות שלהם. במיוחד פליקס ו-ויקטור כי בנים יותר קשים לגבי זה. זה שאין לו בעיה לקפוץ למיטה של ויקטור ולשאול על חיי המין שלו. ולול זה היה קיסוס רעילמזל אין לי כוח למחלות מין.
זה נחמד שלייק דיברה עם אמא שלה אבל זה היה קל מידי. היא לא תשנה התנהגות כ"כ מובנת שהיא אפילו לא שמה לב אליה בפעם אחת, אבל שיהיה בהצלחה.
יאיי אני שמחה שרהים ובנג'י חברים עכשיו הם חמודים. ובנג'י סופסוף חייך קצתושויקטור מקנא קצת. עדיין תוהה אם יקרה ביניהם משהו ואם אני בעד. כאילו רק קצת כדי שבנג'י יבין שהוא מתגעגע לויקטור. אבל מסכן רהים להשתמש בו שוב כדי להחזיר אותם אחד לשני זה לא יפה.
פרק 5
אווו סופסוף קצת בנג'י!! בקושי רואים אותו העונה. חחחחח השיחה עם רהים ואנדרו בבית קפה הייתה מצחיקה, אנדרו הורס
מניחה שהייתי צריכה לצפות את זה שלוקאס יהיה בנג'י אבל הופתעתי וזה היה חמוד וממש התרגשתי שהם יבלו קצת ביחד. לרגע חשבתי אפילו שרהים סידר את זה בכוונה. וזה היה חמוד עד שיוריקה המעפנה הזאת הביאה לו שוטלא יכלתם להביא מלכת דראג לא מעצבנת?? אניוואי.
כל הפלאשבקים שלו היו עצובים, אבל הקטע שהוא שומע את אבא שלו אומר "זה לא הבן שדמיינתי" היה מרסקווווואיייי ואז אבא שלו הלך ואמר לויקטור שיתרחק
גררררררררררררררר והזוכה בתואר הורה השנוא של העונה!!!!!
אובייסלי אם הם לא חוזרים בסוף כבר איימתי בהשמדה של כל דיסני אבל גם אם הם יחזרו רק בשניה האחרונה אני אתעצבן!! אפשר פרק אחד שיהיו מאושרים??
יאוו איזה הורים מעצבנים גם של פילאר. מתערבת איתכם שאם הם היו מוצאים קונדמים אצל ויקטור והוא היה סטרייט הוא היה מקבל היי פייב ולא ריתוק! אמרתי את זה בשנה שעברה כשאמא של ויקטור תפסה אותו עם בנג'י - צביעות דתית/שמרנית הולכת גם לגייז וגם לבנות.
אבל אני גם קצת מבינה את פליקס שחשוב לו כ"כ הקבלה של המשפחה כי הם באמת המשפחה שלו כשכל מה שיש לו זה אמא לא יציבה.
אה והעונה הזאת מתייחסים ללוסי כאילו היא הייתה חברה טובה של בנג'י הרבה קודם. זה היה ככה ולא זכרתי או שהנפיצו את זה משומקום? לא הכרנו אותה בעונה שעברה רק כחברה של אנדרו?
וואי ממש!!!! הוא לגמרי המקור לבעיות של בנג'י ולא ויקטור!! גרררררר
כן וכן וכן
נכון. אבל אני מבינה אותו קצת. באסה לכולםמקווה שירגעו הם כאלה מעצבנים.
כן זה בדיוק מה שאמרתי.
טוב נראה לי מספיק להיום. אני לא אוהבת לסיים הכל בבת אחת. ניק לא כתב עוד אבל בטח כבר סיים.
נופ, לא ראיתי כלום היום.נו... מה קורה?
לא יכול להיות שלא סיימת עדיין את שלושת הפרקים האחרונים
ואווו, לי זה דווקא הצליח מהר מאוד אתמול דרך הסטינגבשעה טובה הצטרפתי למעמד המיוחס של מנויי דיסני.
זה אפליקציה כל כך מפגרת, בנתיים מכל הממשקים שחוויתי של נטפליקס הכי טובה (ואני לא מבינה איך כולם עדיין לא העתיקו ממנה)בינתיים אני רואה רק במחשב כי בטלויזיה בחרתי שפת ממשק אנגלית - ומסתבר שאז אין אפשרות לכתוביותובאפליקציה של הטלויזיה אי אפשר גם לשנות הגדרות... ראו הוזהרתם.
גם התחלתי ומסכימה עם כל מילה שלךבכל אופן הספקתי 3 פרקים של איך פגשתי את אבא: נחמד, למרות שג'סי הוא באופן מאוד ברור העתק של טד ולא יודעת אם זה יעבוד עם השחקן הזה, אבל פחות מצחיק מהמקור, וחוץ מזה המקור היה מוצלח בזכות כתיבה מקורית של הפרקים עם מבנה מתוחכם, מה שלא נראה לי שקיים פה בינתיים וזה חבל, כי ככה זה די סתם סיטקום בסגנון קצת מיושן. אבל - נגיד שיחסית לז'אנר שלו הוא די חביב אז אולי אני אמשיך.
אפליקציה נוראית. כל הסיפור הזה, שקיבלנו גרסה משונמכת בגלל שחשבו שתשתיות האינטרנט כאן לא טובות או משהו, מעיד על כך שעדיין חושבים שאנחנו רוכבים כאן על גמלים.בינתיים אני רואה רק במחשב כי בטלויזיה בחרתי שפת ממשק אנגלית - ומסתבר שאז אין אפשרות לכתוביותובאפליקציה של הטלויזיה אי אפשר גם לשנות הגדרות... ראו הוזהרתם.
נכון. אבל גם בנטפליקס לא הצלחתי להסיר דברים מהיסטרויית הצפייה. כלומר, לא להסיר מרשימת התכנים שלי אלא מהרשימה של המשך צפיהזה אפליקציה כל כך מפגרת, בנתיים מכל הממשקים שחוויתי של נטפליקס הכי טובה (ואני לא מבינה איך כולם עדיין לא העתיקו ממנה)
* הכי מעצבן שאין אפשרות למחוק מהסטוריית צפייה, ואז אם מתחילים משהו שלא מרוצים ממנו הוא עדיין נמצא בהמשך צפייה
זה אפשרי!נכון. אבל גם בנטפליקס לא הצלחתי להסיר דברים מהיסטרויית הצפייה. כלומר, לא להסיר מרשימת התכנים שלי אלא מהרשימה של המשך צפיה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.