דיוני סדרות #98

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הנה רשמים של בנתיים
אז כרגיל קו העלילה של מיה ואנדרו הכי פחות מעניין אותי (חוץ מזה שהיה נראה לי צפוי שבסוף היא פשוט תגור עם לייק)
אם כי אהבתי בפרק השלישי שהיא מרגישה שלייק לא צריכה אותה יותר וכל העניין עם זה.

פיליקס ופילאר חמודים. ואני מבין את זה שפילאר לא רוצה לספר להורים שלה, אבל נראה לי שהם כל כך יתעצבנו כשהם יגלו ושכל הזמן שהם חשבו שזה בסדר שהיא בחדר סגור עם פיליקס. בעיקר אני מפחד שפיליקס החמוד יסבול בגלל זה כי הם לא יבטחו בו יותר.

נחמד שאמא של ויקטור תומכת בו כל כך עכשיו. קצת עצוב שהיא כועסת על עצמה כל כך. אבל אני גם שמח שהיא כועסת על עצמה.

עכשיו לדברים החשובים.
ויקטור באמת הלך לדבר עם בנג'י בלילה של החתונה ונראה שדברים בינהם הולכים ממש טוב. רק שאז מתברר שהוא חזר לשתות והוא הולך לריהב. ואומנם שום דבר לא ממש נאמר לגבי מה יקרה לאחר מכן אבל הייתה לי תחושה שהוא יהיה צריך המנע מקשר רומנטי לאחר מכן (כי אני זוכר שזה ככה מסדרות אחרות).
ויקטור חזר להיות חבר טוב של ראהים, מה שנראה לי כל כך מסובך, אחרי שממש היה בינהם משהו. אבל איכשהו הם חושבים שזה רעיון טוב.
אבל בפרק 3 ויקטור פוגש בחור חדש. במקביל יש מתח ברור בין ראהים ובנג'י שגורם לי לתהות האם הולכים לכך שמשהו יקרה בינהם.
אני עדיין מקווה שבסוף העונה ויקטור יחזור להיות עם בנג'י.

didalf

Well-known member
כן, אני אסיים עד הערב. בטח הייתי מסיים עד הערב בכל מקרה, אבל לאור זה שאני חייב להשאר בבית אז עוד יותר
אבל אם זה חשוב לך אז אני אגיב לך בסופש
כזאת חוצפה שאתה חולה ואני צריכה לעבוד ולא לצפות עדיין|שפם|
ואתה תמיד טוען אבל שאתה לא יכול להגיב בלי ספוילר ניניניניניני.
ותעשה שרשור חדש זה כבר גדול וישן! (ותעביר מה שכתבת כבר לשם)
ותרגיש טוב|חיבוק|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מסכן בנג'י.
איזה חרא אבא שלו. והוא עוד טוען שויקטור הוא מה שלא טוב לבנג'י כשזה הרבה יותר הוא.

ויקטור ובנג'י היו כל כך חמודים יחד. אני עכשיו ממש אתעצבן אם הסדרה תסתיים כשהם לא יחד.
בעצם נותרו רק 3 פרקים לסדרה, אין ממש זמן לשום דבר אחר לקרות.
יהיה נחמד אם גם ראהים ימצא מישהו.

ומה יקרה עם פיליקס ופילאר? אני די לא רואה את ההורים שלה נרגעים.
מסכן פיליקס שגם נורא מפחד מזה שההורים שלה לא יאהבו אותו בגלל שהוא כל כך קשור אליהם.
ובאמת זה מצב גם לא נעים לפילאר שהחבר שלה מודאג כמעט יותר ממה שההורים שלה יחשבו מאשר מה שהיא תרגיש.

פרק לפני היה בעיקרון נחמד שמערכת היחסים בין לייק ואמא שלה נעשתה יותר טובה והיא יצאה בפניה מהארון.
אם כי זה לחלוטין נעשה קל מידי. לא היציאה מהארון, אלא כל הקטע של זה שהיא פשוט אומרת לאמא שלה שהיא נפגעת מהביקורת שלה ואמא שלה פשוט מקבלת את זה לחלוטין. כאילו אי פעם בעיה עם הורים נפתרה בכזאת קלות.

didalf

Well-known member
3 דקות לתוך הפרק הראשון
פיוו הוא בחר בבנג'י|מזיע|
אוקי זה מושלם מידי אז הכל הולך לההרס אני מפחדת :eek:

didalf

Well-known member
לאב ויקטור עונה 3 עד פרק 3

פרק ראשון

ידעתי שההתחלה הייתה מושלמת מידי אז דברים ישתבשו;-(
אבל מרגיש לי שויקטור ובנג'י מזה אוברדרמטיים בנושא האלכוהול. ועוד אחרי שהם סיכמו שהם יתקשרו יותר טוב. הם מתנהגים נורא מוזר לגבי זה.

רהים כזה מותק ממש עצוב לי עליו, אבל לא עם ויקטור. אמן שיביאו לו חבר חדש וחמוד. ואמא שלו בכלל מעולה חח "כשהייתי בהריון התפללתי כל יום לבן, וקיבלתי את הדבר הכי טוב בחיים שלי... אח שלך":-D

פליקס ופילאר, לייק ולוסי - אני עדיין יותר אוהבת את פליקס ולייק:-(

מיה כאת מתוקה וזה שובר לי את הלב כמה ההורים שלה לא שמים עליה. אנדרו כזה חמוד איתה כל הזמן|מאוהב| מזל שיש אותו.

פרק 2
בנג'י מה יש לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך. למה הוא כזה מוזרררר? להמנע מטריגרים רגשיים? איך להפרד מחבר שלך זה לא הטריגר הרגשי הכי גדול?? במקום לתת לו לתמוך בך? איך להתגגעגע לחבר שלך זה לא הסיבה מספר אחת לחזור לשתות?? זה ממש מוזר הסיפור הזה וקצת מעצבן. אבל טוב הם נפרדים רק כי צריך דרמה ועד סוף העונה יחזרו נכון? נכון.

אוי איזה הקלה זה כשויקטור ורהים חזרו לדבר כמו חברים. הם חמודים נורא בתור חברים. אני מקווה שישארו כאלה ולא יקרה ביניהם עכשיו משהו ונמצא לרהים חבר.

הווווו גברת אמא קשה לך שיש הורים טובים יותר ממך? וול יו הד איט קאמינג ביץ':-[ עדיין לא סלחתי לה, מגיע לה.

פרק 3
היי בחור חדש וחמוד בשם ניק תתרחק!!!!:-[

יוו מסכן בנג'י עם הפוסט הזה, למרות שבינתיים לא נראו ממש השלכות. אני שמחה שרהים מצא מי עשה את זה, כי חששתי לרגע שיחשדו דווקא באנדרו שויקטור סיפר לו בטעות. אני חושבת אבל שבנג'י צריך להתנצל בפניו שהוא חשד בו. בכלל בנג'י מאד מרמרה ולא כיפי העונה:-( וברור שרהים יהיה המורה שלו עכשיו. אני מקווה שזה יהפוך אותם לחברים. כאילו מובן למה בנג'י לא אוהב אותו אבל סהכ רהים מותק וזה יהיה חמוד אם הם יתחברו. מעניין אם יהיה להם קטע רומנטי זה יהיה נורא מוזר. האם הם ילכו לדאבל דייט מביך עם ויקטור וניק?:-D ואז נעשה חילופי זוגות והכל יהיה בסדר.
הקטע שהם חולפים במסדרון זה על פני זה ו-ויקטור אפילו לא שם לב כי הוא מרוכז באיסנטגרם של הבחור החדש ואיך שבנג'י הסתכל עליו שבר לי את הלב|לב-ש|

מיה ולייק מתוקות ואנדרו כזה חמוד שהוא מנסה לפצות את מיה על היעדרה של לייק, איזה חבר מלאך בחיי. בסט בויפרינד אבר.

*היום גיליתי שקאפקייק זה עוגה בכוס:-0

אז כרגיל קו העלילה של מיה ואנדרו הכי פחות מעניין אותי (חוץ מזה שהיה נראה לי צפוי שבסוף היא פשוט תגור עם לייק)
דווקא אני אוהבת אותם ממש. היא כזאת מתוקה והוא מלאך.
אגב אתה יודע שהיא תשחק את נורה בעיבוד של RW&RB?

פיליקס ופילאר חמודים. ואני מבין את זה שפילאר לא רוצה לספר להורים שלה, אבל נראה לי שהם כל כך יתעצבנו כשהם יגלו ושכל הזמן שהם חשבו שזה בסדר שהיא בחדר סגור עם פיליקס. בעיקר אני מפחד שפיליקס החמוד יסבול בגלל זה כי הם לא יבטחו בו יותר.
הא לא חשבתי על זה. זה באמת יהיה רע כשזה יתגלה. אבל שוב מגיע להם שהם מתנהגים בצורה שמביאה את הילדים שלהם לשקר להם!

נחמד שאמא של ויקטור תומכת בו כל כך עכשיו. קצת עצוב שהיא כועסת על עצמה כל כך. אבל אני גם שמח שהיא כועסת על עצמה.
שתכעס על עצמה מגיע לה:-[

אני עדיין מקווה שבסוף העונה ויקטור יחזור להיות עם בנג'י.
אם לא אני שורפת את דיסני. כל דיסני. פארקים והכל!!:-[

להמשיך הערב או לעצור קצת? ההודעה של ניק עד פרק 5 מפתה אותי:-D

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
אני מרגישה שנוצרו פה 2 מעמדות של מנויי דיסני ומנועי דיסני |שפם|

Lhuna3

Well-known member
עדיין לא הצלחת???:-0
עכשיו נכנסתי והאתר של יס עובד בסדר.
אצלי לא עובד משום מכשיר. יצרתי קשר בוואטסאפ ורק בוט ענה לי. התקשרתי 2080* אמרו לי מספרך בתור מאה ומשהו, אז השארתי טלפון. אולי מחר יחזרו אלי או בשבוע הבא, מי יודע.

didalf

Well-known member
לאב ויקטור עונה 3 עד פרק 5

פרק 4

אוקי זה דווקא עבר בשלום יחסית. חחח פליקס כזה מותק "ריתקתי את עצמי אני אעשה מה שתרצו":-D כי אבא שלה באמת מגזים נורא. אבל וופס הסוף8-*
למרות שגלולות עוזרות גם סתם למחזור סדיר יותר ופחות כאבים.

אני מתה על החברות של פליקס ו-ויקטור ולייק ומיה, כאילו בקטע שאחד מהם יוצא עם אותו מין וזה לא מפריע לקרבה ולחברות שלהם. במיוחד פליקס ו-ויקטור כי בנים יותר קשים לגבי זה. זה שאין לו בעיה לקפוץ למיטה של ויקטור ולשאול על חיי המין שלו. ולול זה היה קיסוס רעיל:-D מזל אין לי כוח למחלות מין.

זה נחמד שלייק דיברה עם אמא שלה אבל זה היה קל מידי. היא לא תשנה התנהגות כ"כ מובנת שהיא אפילו לא שמה לב אליה בפעם אחת, אבל שיהיה בהצלחה.

יאיי אני שמחה שרהים ובנג'י חברים עכשיו הם חמודים. ובנג'י סופסוף חייך קצת|מזיע| ושויקטור מקנא קצת. עדיין תוהה אם יקרה ביניהם משהו ואם אני בעד. כאילו רק קצת כדי שבנג'י יבין שהוא מתגעגע לויקטור. אבל מסכן רהים להשתמש בו שוב כדי להחזיר אותם אחד לשני זה לא יפה.

פרק 5
אווו סופסוף קצת בנג'י!! בקושי רואים אותו העונה. חחחחח השיחה עם רהים ואנדרו בבית קפה הייתה מצחיקה, אנדרו הורס:-D
מניחה שהייתי צריכה לצפות את זה שלוקאס יהיה בנג'י אבל הופתעתי וזה היה חמוד וממש התרגשתי שהם יבלו קצת ביחד. לרגע חשבתי אפילו שרהים סידר את זה בכוונה. וזה היה חמוד עד שיוריקה המעפנה הזאת הביאה לו שוט|שפם| לא יכלתם להביא מלכת דראג לא מעצבנת?? אניוואי.
כל הפלאשבקים שלו היו עצובים, אבל הקטע שהוא שומע את אבא שלו אומר "זה לא הבן שדמיינתי" היה מרסק;-( ווווואיייי ואז אבא שלו הלך ואמר לויקטור שיתרחק:-0 גררררררררררררררר והזוכה בתואר הורה השנוא של העונה!!!!!:-[
אובייסלי אם הם לא חוזרים בסוף כבר איימתי בהשמדה של כל דיסני אבל גם אם הם יחזרו רק בשניה האחרונה אני אתעצבן!! אפשר פרק אחד שיהיו מאושרים??

יאוו איזה הורים מעצבנים גם של פילאר. מתערבת איתכם שאם הם היו מוצאים קונדמים אצל ויקטור והוא היה סטרייט הוא היה מקבל היי פייב ולא ריתוק! אמרתי את זה בשנה שעברה כשאמא של ויקטור תפסה אותו עם בנג'י - צביעות דתית/שמרנית הולכת גם לגייז וגם לבנות.
אבל אני גם קצת מבינה את פליקס שחשוב לו כ"כ הקבלה של המשפחה כי הם באמת המשפחה שלו כשכל מה שיש לו זה אמא לא יציבה.

אה והעונה הזאת מתייחסים ללוסי כאילו היא הייתה חברה טובה של בנג'י הרבה קודם. זה היה ככה ולא זכרתי או שהנפיצו את זה משומקום? לא הכרנו אותה בעונה שעברה רק כחברה של אנדרו?

איזה חרא אבא שלו. והוא עוד טוען שויקטור הוא מה שלא טוב לבנג'י כשזה הרבה יותר הוא.
וואי ממש!!!! הוא לגמרי המקור לבעיות של בנג'י ולא ויקטור!! גרררררר:-[

ויקטור ובנג'י היו כל כך חמודים יחד. אני עכשיו ממש אתעצבן אם הסדרה תסתיים כשהם לא יחד.
בעצם נותרו רק 3 פרקים לסדרה, אין ממש זמן לשום דבר אחר לקרות.
יהיה נחמד אם גם ראהים ימצא מישהו.
כן וכן וכן|כן|
ובאמת זה מצב גם לא נעים לפילאר שהחבר שלה מודאג כמעט יותר ממה שההורים שלה יחשבו מאשר מה שהיא תרגיש.
נכון. אבל אני מבינה אותו קצת. באסה לכולם:-( מקווה שירגעו הם כאלה מעצבנים.

אם כי זה לחלוטין נעשה קל מידי. לא היציאה מהארון, אלא כל הקטע של זה שהיא פשוט אומרת לאמא שלה שהיא נפגעת מהביקורת שלה ואמא שלה פשוט מקבלת את זה לחלוטין. כאילו אי פעם בעיה עם הורים נפתרה בכזאת קלות.
כן זה בדיוק מה שאמרתי.

טוב נראה לי מספיק להיום. אני לא אוהבת לסיים הכל בבת אחת. ניק לא כתב עוד אבל בטח כבר סיים.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
טוב נראה לי מספיק להיום. אני לא אוהבת לסיים הכל בבת אחת. ניק לא כתב עוד אבל בטח כבר סיים.
כמובן שסיימתי כבר
אבל לפחו עכשיו אני מרגיש שזה שלא כתבתי על הפרקים האחרונים זה לא עצלנות, אלא מעשה נחמד על מנת לא לגרור אותך לראו את כל העונה היום.

didalf

Well-known member
כמובן שסיימתי כבר
אבל לפחו עכשיו אני מרגיש שזה שלא כתבתי על הפרקים האחרונים זה לא עצלנות, אלא מעשה נחמד על מנת לא לגרור אותך לראו את כל העונה היום.
אני קצת חוששת מזה שלא כתבת שלא נגמר כמו שצריך אבל אל תגיד לי.

Lhuna3

Well-known member
בשעה טובה הצטרפתי למעמד המיוחס של מנויי דיסני.

בינתיים אני רואה רק במחשב כי בטלויזיה בחרתי שפת ממשק אנגלית - ומסתבר שאז אין אפשרות לכתוביות |פנים| ובאפליקציה של הטלויזיה אי אפשר גם לשנות הגדרות... ראו הוזהרתם.

בכל אופן הספקתי 3 פרקים של איך פגשתי את אבא: נחמד, למרות שג'סי הוא באופן מאוד ברור העתק של טד ולא יודעת אם זה יעבוד עם השחקן הזה, אבל פחות מצחיק מהמקור, וחוץ מזה המקור היה מוצלח בזכות כתיבה מקורית של הפרקים עם מבנה מתוחכם, מה שלא נראה לי שקיים פה בינתיים וזה חבל, כי ככה זה די סתם סיטקום בסגנון קצת מיושן. אבל - נגיד שיחסית לז'אנר שלו הוא די חביב אז אולי אני אמשיך.
ואז עברתי להמילטון "רק קצת" וכמובן נשאבתי, אבל אני מכריחה את עצמי להפסיק.

טוני החתול

Well-known member
מנהל

בינתיים אני רואה רק במחשב כי בטלויזיה בחרתי שפת ממשק אנגלית - ומסתבר שאז אין אפשרות לכתוביות |פנים| ובאפליקציה של הטלויזיה אי אפשר גם לשנות הגדרות... ראו הוזהרתם.

בכל אופן הספקתי 3 פרקים של איך פגשתי את אבא: נחמד, למרות שג'סי הוא באופן מאוד ברור העתק של טד ולא יודעת אם זה יעבוד עם השחקן הזה, אבל פחות מצחיק מהמקור, וחוץ מזה המקור היה מוצלח בזכות כתיבה מקורית של הפרקים עם מבנה מתוחכם, מה שלא נראה לי שקיים פה בינתיים וזה חבל, כי ככה זה די סתם סיטקום בסגנון קצת מיושן. אבל - נגיד שיחסית לז'אנר שלו הוא די חביב אז אולי אני אמשיך.
ואז עברתי להמילטון "רק קצת" וכמובן נשאבתי, אבל אני מכריחה את עצמי להפסיק.
*שיעול* מיס מארוול *שיעול*

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לאב ויקטור עונה 3 עד פרק 5

פרק 4

אוקי זה דווקא עבר בשלום יחסית. חחח פליקס כזה מותק "ריתקתי את עצמי אני אעשה מה שתרצו":-D כי אבא שלה באמת מגזים נורא. אבל וופס הסוף8-*
למרות שגלולות עוזרות גם סתם למחזור סדיר יותר ופחות כאבים.

אני מתה על החברות של פליקס ו-ויקטור ולייק ומיה, כאילו בקטע שאחד מהם יוצא עם אותו מין וזה לא מפריע לקרבה ולחברות שלהם. במיוחד פליקס ו-ויקטור כי בנים יותר קשים לגבי זה. זה שאין לו בעיה לקפוץ למיטה של ויקטור ולשאול על חיי המין שלו. ולול זה היה קיסוס רעיל:-D מזל אין לי כוח למחלות מין.

זה נחמד שלייק דיברה עם אמא שלה אבל זה היה קל מידי. היא לא תשנה התנהגות כ"כ מובנת שהיא אפילו לא שמה לב אליה בפעם אחת, אבל שיהיה בהצלחה.

יאיי אני שמחה שרהים ובנג'י חברים עכשיו הם חמודים. ובנג'י סופסוף חייך קצת|מזיע| ושויקטור מקנא קצת. עדיין תוהה אם יקרה ביניהם משהו ואם אני בעד. כאילו רק קצת כדי שבנג'י יבין שהוא מתגעגע לויקטור. אבל מסכן רהים להשתמש בו שוב כדי להחזיר אותם אחד לשני זה לא יפה.

פרק 5
אווו סופסוף קצת בנג'י!! בקושי רואים אותו העונה. חחחחח השיחה עם רהים ואנדרו בבית קפה הייתה מצחיקה, אנדרו הורס:-D
מניחה שהייתי צריכה לצפות את זה שלוקאס יהיה בנג'י אבל הופתעתי וזה היה חמוד וממש התרגשתי שהם יבלו קצת ביחד. לרגע חשבתי אפילו שרהים סידר את זה בכוונה. וזה היה חמוד עד שיוריקה המעפנה הזאת הביאה לו שוט|שפם| לא יכלתם להביא מלכת דראג לא מעצבנת?? אניוואי.
כל הפלאשבקים שלו היו עצובים, אבל הקטע שהוא שומע את אבא שלו אומר "זה לא הבן שדמיינתי" היה מרסק;-( ווווואיייי ואז אבא שלו הלך ואמר לויקטור שיתרחק:-0 גררררררררררררררר והזוכה בתואר הורה השנוא של העונה!!!!!:-[
אובייסלי אם הם לא חוזרים בסוף כבר איימתי בהשמדה של כל דיסני אבל גם אם הם יחזרו רק בשניה האחרונה אני אתעצבן!! אפשר פרק אחד שיהיו מאושרים??

יאוו איזה הורים מעצבנים גם של פילאר. מתערבת איתכם שאם הם היו מוצאים קונדמים אצל ויקטור והוא היה סטרייט הוא היה מקבל היי פייב ולא ריתוק! אמרתי את זה בשנה שעברה כשאמא של ויקטור תפסה אותו עם בנג'י - צביעות דתית/שמרנית הולכת גם לגייז וגם לבנות.
אבל אני גם קצת מבינה את פליקס שחשוב לו כ"כ הקבלה של המשפחה כי הם באמת המשפחה שלו כשכל מה שיש לו זה אמא לא יציבה.

אה והעונה הזאת מתייחסים ללוסי כאילו היא הייתה חברה טובה של בנג'י הרבה קודם. זה היה ככה ולא זכרתי או שהנפיצו את זה משומקום? לא הכרנו אותה בעונה שעברה רק כחברה של אנדרו?

וואי ממש!!!! הוא לגמרי המקור לבעיות של בנג'י ולא ויקטור!! גרררררר:-[

כן וכן וכן|כן|

נכון. אבל אני מבינה אותו קצת. באסה לכולם:-( מקווה שירגעו הם כאלה מעצבנים.

כן זה בדיוק מה שאמרתי.

נו... מה קורה?
לא יכול להיות שלא סיימת עדיין את שלושת הפרקים האחרונים

Aranel Nenharma

Well-known member
ואווו, לי זה דווקא הצליח מהר מאוד אתמול דרך הסטינג
זה אפליקציה כל כך מפגרת, בנתיים מכל הממשקים שחוויתי של נטפליקס הכי טובה (ואני לא מבינה איך כולם עדיין לא העתיקו ממנה)
* הכי מעצבן שאין אפשרות למחוק מהסטוריית צפייה, ואז אם מתחילים משהו שלא מרוצים ממנו הוא עדיין נמצא בהמשך צפייה
גם התחלתי ומסכימה עם כל מילה שלך
בסדרה המקור היה את הקסם של כתיבה טובה ומבנה טוב של פרקים, פה זה נראה שהם משתדלים יותר מדי, גם האלרי דאפ לא זורמת לי למרות שאני מחבבת אותה בתור שחקנית, יש מצב פשוט הדמות שלה לא כתובה טוב

didalf

Well-known member
לאב ויקטור עד סוף העונה

פרק 6

אוקי זה נהיה מוגזם אני מתחילה לדאוג. איפה בנג'י???????????????????
היה ברור שליאם הזה גיי מהשניה שהוא דיבר, סליחה:-D
גררר קישטה ניק שפתאום נהיה רומנטי. די נו הם לא יעשו לי את זה נכון? אעהאההה אני מפחדת;-(

אנדרו כזה מותק|לב| הבעיה היא שהעלילות של מיה-אנדרו-לייק-לוסי לחלוטין נפרדות מויקטור מהשאר כאילו שתי סדרות שונות שזה קצת באסה.

חחח המלצר שהתחיל עם רהים חמוד אבל סופר דומה לו. הם נראים כמעט כמו תאומים, זה יהיה נורא מוזר:-D אבל אני שמחה שהוא סופסוף מצא מישהו חמוד. ואמא שלו כזאת מקסימה.
מרגיש לי שדיברנו כבר על הקטע של אני הייתי מעדיפה להסתתר לתקופה קצרה ממשפחה סופר שמרנית בגלל שאני מפחדת מעימותים וזה לא נראה לי שווה את זה, אבל באיזה הקשר??|תוהה| אהה אולי חינוך מיני עם אריק? יש מצב. אניוואי אני לא יכולה כנראה להבין את ההרגשה שלו פלוס כמו שאמרתי המנעות מעימותים.

היו מלא שורות שהצחיקו אותי בתחילת הפרק אבל שכחתי אותן|פנים|
משהו של פליקס על "מצווה":-D בין השאר.

פרק 7
לאאאאאאאאא לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא וואעהאההה ידעתי שבנג'י יראה אותםםםםםם;-(
יש רק פרק אחדדדדד אני הולכת להרוג מישהו!!! בשלב זה אני אתפשר על זה שהם יחזרו בשניה האחרונההההה אוף נו יש רק עוד חצי שעה איךךך נספיקקקק????;-(
כל הנאום של בנג'י בקבוצת גמילה הרס אותי;-(|לב|

כל הנאום של רהים לאידיוטים במסעדה מחאתי לו כפיים יאס קווין!!!|כתר|
אני מבינה למה ויקטור לא רוצה לקבל את הפרס הזה זה מגוחך. האמת שאני קצת לא מבינה את הגישה של רהים, כאילו דווקא בגלל שזה יותר בולט לגביו הוא לא היה רוצה שיעריכו אותו על דברים אחרים?
ואני שמחה שהולך לו עם התאום הזה:-D
ושכחתי לגמרי שויקטור משחק כדורסל לא ראו את זה בכלל העונה.

יאוו אנדרו כזה נסיך די|מאוהב| מיה אל תעזבי אותו!! אחרי שבוע ישעמם לך שם לבד!

יש סיכוי שעכשיו לייק ופליקס יחזרו?|תוהה|

פרק 8
ווי רגע עברה רק שנה?8-* חשבתי שהכל פה לקח יותר זמן.

אוקי פפפפפיייייייייייייווווווווווווווווווו|מזיע|
הייתי בטוחה ב99% שבנג'י יגיע לקרנבל בסוף, במיוחד כשויקטור הגיע לגלגל הענק שהונסטלי אני זוכרת את המשמעות שלו מהסרט אבל פחות מהסדרה אבל התחלתי להלחץ יותר ויותר. במיוחד כשויקטור אמר "אני לבד ואני בסדר עם זה" חשבתי שיסיימו בזה שכאילו לפעמים זה לא עובד וזה בסדר להיות לבד ואני כזה לאאאאא זה לאאאאאאאאאאאאא ואז הוא הופיע ונשמתי לרווחה|מזיע||מזיע| לא, באמת, כאילו ממש אנחת רווחה:-D היה לי גם ברור שיסיימו בגלגל הענק כמו בסרט. לפחות הפעם בלי אנשים מוחאים כפיים למטה אוי הקרינג'|פנים|
אגב בפני עצמו "זה בסדר להיות לבד" זה דווקא טוב ואפילו קצת חבל לי שכוווולם בסופו של דבר סיימו בזוגות ואין אף אחד שהוא רווק וסבבה עם זה. רק לא ויקטור. הוא לא צריך להיות לבד הוא צריך להיות עם בנג'י.
שמחה שבנג'י הבין שההורים הדפוקים שלו הם הטריגר ולא ויקטור!! יאוו כמעט בכיתי כשבבית שלו הוא אמר לויקטור שהוא איחר;-( והסוף|מאוהב| חמודים יפים שלייייי|מאוהב| יאוו היו לי חיוך התרגשות דבילי וכמעט דמעות בעיניים כשהם התנשקו סופסוף|מאוהב||מאוהב| אוף אבל למה רק בשניה האחרונה למהההההה? כמובן זה היה עדיף מאשר בכלל לא אבל עדיין גם קצת מתסכל. ומאיפה לנו שזה לא הדרדר רגע אח"כ??? כי גם החמש דקות הראשונות של העונה היו מושלמות והכל ונט דאון היל פרום דר. טוב נבחר להאמין שאם זה סוף הסדרה מפה הכל טוב. גרר אני קצת כועסת שחיכו לשניה האחרונה.

ובכן בסוף כל הזוגות ביחד ואפילו ניק וליאם מצאו את השני חח זה דווקא חמוד. ולרהים יש מישהו חמוד. ואני הכי שמחה שמיה ואנדרו לא נפרדו בסוף הם כאלה מקסימים|מאוהב|
דווקא רציתי קצת אבל שפליקס ולייק יחזרו.
אבל זה היה ממש מקסים שפילאר לקחה את פליקס לתמונה המשפחתית כי הוא חלק מהמשפחה|לב|

מתה על הקלישאה של מישהו נותן נאום מרגש ותוך כדי מבין מה הוא באמת רוצה. (ואיכשהו כל האחרים גם קיבלו השראה - "וואו ויקטור צריך להיות מאמן לחיים":-D) זה באמת היה נאום יפה. חבל רק שבנג'י לא שמע אותו.

עלק ויקטור ומיה אומרים אחד לשני שהם יתגעגעו, לא החלפתם מילה כל העונה:-D

לסיכום עונה קצת מתסכלת אבל עדיין חבל לי שנגמר. אני רוצה יותר מבנג'י ו-ויקטור כזוג בסה"כ היה כ"כ מעט מזה בכל הסדרה הזאת!!!

טוב ניק תורך|שפם|

נערך לאחרונה ב:

מילי08

Well-known member
אפליקציה נוראית. כל הסיפור הזה, שקיבלנו גרסה משונמכת בגלל שחשבו שתשתיות האינטרנט כאן לא טובות או משהו, מעיד על כך שעדיין חושבים שאנחנו רוכבים כאן על גמלים.
זה אפליקציה כל כך מפגרת, בנתיים מכל הממשקים שחוויתי של נטפליקס הכי טובה (ואני לא מבינה איך כולם עדיין לא העתיקו ממנה)
* הכי מעצבן שאין אפשרות למחוק מהסטוריית צפייה, ואז אם מתחילים משהו שלא מרוצים ממנו הוא עדיין נמצא בהמשך צפייה
נכון. אבל גם בנטפליקס לא הצלחתי להסיר דברים מהיסטרויית הצפייה. כלומר, לא להסיר מרשימת התכנים שלי אלא מהרשימה של המשך צפיה

Aranel Nenharma

Well-known member
נכון. אבל גם בנטפליקס לא הצלחתי להסיר דברים מהיסטרויית הצפייה. כלומר, לא להסיר מרשימת התכנים שלי אלא מהרשימה של המשך צפיה
זה אפשרי!
צריך להכנס דרך האתר -> חשבון -> לבחור את הפרופיל הרצוי -> פעולות צפייה ואז יש רשימה של כל התכנים שריאת, בצד יש כפתור של הסתר מרשימת צפייה

מאמר עם תמונות :

למעלה