כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
אני גם הייתי מאוד מבולבלת כשהגעתי לפרק הזה.והנה עונה שניה מתנהגתמי התבלבל, נטפליקס נדמה לי.כמו הילדה ההריונית עדיין בהריון, וכל העובדים במצבם הקודם לפרק האחרון. כמו הפרק האחרון של עונה 1 לא התקיים. ואז, בפרק השני ממשיך סיפור המחאה/השביתה.
תודה רבה רבה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחאני גם הייתי מאוד מבולבלת כשהגעתי לפרק הזה.
מצטטת את התשובה שכתב לי @טוני החתול :
"הם הוציאו פרק מיוחד בין עונה 1 לעונה 2 באוגוסט 2016 - בזמן האולימפיאדה. לכן הפרק עוסק באולימפיאדה.
וכדי שיוכלו לעסוק בזה אז עשו שזה מתרחש לפני האירועים של סיום עונה 1."
זה נשמע כאילו התחלת באמצע שיחה כלשהי...כן בטח, מה זה עצבנני, כי חשבתי שאני דפוק לגמרי, וגם נזכרתי מאיפה אני זוכר את בן פלדמן
![]()
אז את פלדמן המושך בצורה מענינת [אולי בגלל מראהו היהודי-המשודרג של הישראלי הממוצע] אני זוכר מהסדרה "גדולה מהחיים", שהיתה מעין תגובת נגד לשמנופוביה. הוא היה המלאך בעונה הראשונה.
אוי, עצוב לשמוע.החלטתי לפרוש מהסדרה Maid באמצע פרק 3.
אני חושבת שזו סדרה טובה, והדמות הראשית מהממת ואני מאוד אוהבת אותה, אבל אני לא יכולה לסבול את הדמויות האיומות שסביבה כמו אמא שלה, החבר שלה ואמא שלו, ואנשים ב"עבודה" וכו', וכל מה שעובר עליה כל כך מתסכל ומבאס, שזה פשוט לא נעים לי לצפיה. אני מניחה שמתישהו סיכוי טוב שתהיה נקודת מפנה או שיקרו לה גם דברים טובים, אבל אני פשוט סובלת מהצפיה ואין לי כוח לחכות שאולי יקרה שם משהו טוב.
חוזרת ללארי דיוויד, גם שם יש אנשים מעצבנים אבל זה לפחות מצחיק.
נכון, אבל ההמשך מבהיר היטב מה עצבנני.זה נשמע כאילו התחלת באמצע שיחה כלשהי...
אני הכרתי את פלדמן מתפקיד שהיה לו למשך כמה עונות של מד מן.
קופה ראשית? אני גם לא צפיתי בה, אז לא יודעת אבל אפשרי.תגידי, את חושבת שהסדרה על הסופר הישראלי שואבת משם? לא צפיתי בה מעודי.
(בקשר ל-maid)אוי, עצוב לשמוע.
עכשיו אני עוד יותר לא בטוח אם אני אראה.
אבל יש לי המון דברים לראות.(בקשר ל-maid)
ואני רוצה להציע שדווקא כן תנסה. מה שלונה אמרה זה קצת נכון, ועדיין הסדרה מהממת. ואני לא יודעת לכתוב כ"כ טוב אז הנה כתבה נטולת ספוילרים מ-וואלה:
שאני חותמת על כל מילה בה.![]()
לשבור את המעגל: "עוזרת בית" מוצאת יופי גם במקומות החשוכים ביותר - וואלה תרבות
בדיוק כמו רב המכר שעליו היא מבוססת, "עוזרת בית" של נטפליקס מצליחה למצוא אופטימיות, חום ואנושיות גם בעוני קשה וחסר רחמים. זיק התקווה הזה, ביחד עם הופעה עוצרe.walla.co.il
אלכס שמשחקת את הדמות הראשית פשוט מבריקה. אי אפשר לא להתאהב בה
תגידי, את חושבת שהסדרה על הסופר הישראלי שואבת משם? לא צפיתי בה מעודי.
אני ראיתי את כל סופרסטור (והרבה לפני כולכם)קופה ראשית? אני גם לא צפיתי בה, אז לא יודעת אבל אפשרי.
אולי יש פה מישהו שצפה בשתיהן ויכול להגיד אם זה נראה ככה.
יאפ. היה מוזר לשמוע קולות אחרים אבל זה עדיין מדהים לראות את זה בלייב.(וחוץ מזה אני ממש התבאסתי לראות קטע מההצגה עם שחקנים אחרים ומתבאסת בשביל אנשים שצפו בה לא עם הקאסט המקורי, למרות שזה בטח גם מעולה, אבל עדיין.)
מגניב, איפה ראית?יאפ. היה מוזר לשמוע קולות אחרים אבל זה עדיין מדהים לראות את זה בלייב.
לונדוןמגניב, איפה ראית?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.