דיוני סדרות #73

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

כן בטח, מה זה עצבנני, כי חשבתי שאני דפוק לגמרי, וגם נזכרתי מאיפה אני זוכר את בן פלדמן

אז את פלדמן המושך בצורה מענינת [אולי בגלל מראהו היהודי-המשודרג של הישראלי הממוצע] אני זוכר מהסדרה "גדולה מהחיים", שהיתה מעין תגובת נגד לשמנופוביה. הוא היה המלאך בעונה הראשונה.
הסדרה SUPERSTORE שמוצאת חן בעיניי מסיימת עונה ראשונה
בנטישת כל עובדי החנות את העבודה על מנת למחות על פיטורי מנהלם גלן.
והנה עונה שניה מתנהגת
כמו הילדה ההריונית עדיין בהריון, וכל העובדים במצבם הקודם לפרק האחרון. כמו הפרק האחרון של עונה 1 לא התקיים. ואז, בפרק השני ממשיך סיפור המחאה/השביתה.
מי התבלבל, נטפליקס נדמה לי.

Lhuna3

Well-known member
והנה עונה שניה מתנהגת
כמו הילדה ההריונית עדיין בהריון, וכל העובדים במצבם הקודם לפרק האחרון. כמו הפרק האחרון של עונה 1 לא התקיים. ואז, בפרק השני ממשיך סיפור המחאה/השביתה.
מי התבלבל, נטפליקס נדמה לי.
אני גם הייתי מאוד מבולבלת כשהגעתי לפרק הזה.
מצטטת את התשובה שכתב לי @טוני החתול :
"הם הוציאו פרק מיוחד בין עונה 1 לעונה 2 באוגוסט 2016 - בזמן האולימפיאדה. לכן הפרק עוסק באולימפיאדה.
וכדי שיוכלו לעסוק בזה אז עשו שזה מתרחש לפני האירועים של סיום עונה 1."

אני גם הייתי מאוד מבולבלת כשהגעתי לפרק הזה.
מצטטת את התשובה שכתב לי @טוני החתול :
"הם הוציאו פרק מיוחד בין עונה 1 לעונה 2 באוגוסט 2016 - בזמן האולימפיאדה. לכן הפרק עוסק באולימפיאדה.
וכדי שיוכלו לעסוק בזה אז עשו שזה מתרחש לפני האירועים של סיום עונה 1."
תודה רבה רבה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
תגידי, את חושבת שהסדרה על הסופר הישראלי שואבת משם? לא צפיתי בה מעודי.

Lhuna3

Well-known member
החלטתי לפרוש מהסדרה Maid באמצע פרק 3.
אני חושבת שזו סדרה טובה, והדמות הראשית מהממת ואני מאוד אוהבת אותה, אבל אני לא יכולה לסבול את הדמויות האיומות שסביבה כמו אמא שלה, החבר שלה ואמא שלו, ואנשים ב"עבודה" וכו', וכל מה שעובר עליה כל כך מתסכל ומבאס, שזה פשוט לא נעים לי לצפיה. אני מניחה שמתישהו סיכוי טוב שתהיה נקודת מפנה או שיקרו לה גם דברים טובים, אבל אני פשוט סובלת מהצפיה ואין לי כוח לחכות שאולי יקרה שם משהו טוב.
חוזרת ללארי דיוויד, גם שם יש אנשים מעצבנים אבל זה לפחות מצחיק.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כן בטח, מה זה עצבנני, כי חשבתי שאני דפוק לגמרי, וגם נזכרתי מאיפה אני זוכר את בן פלדמן

אז את פלדמן המושך בצורה מענינת [אולי בגלל מראהו היהודי-המשודרג של הישראלי הממוצע] אני זוכר מהסדרה "גדולה מהחיים", שהיתה מעין תגובת נגד לשמנופוביה. הוא היה המלאך בעונה הראשונה.
זה נשמע כאילו התחלת באמצע שיחה כלשהי...
אני הכרתי את פלדמן מתפקיד שהיה לו למשך כמה עונות של מד מן.
החלטתי לפרוש מהסדרה Maid באמצע פרק 3.
אני חושבת שזו סדרה טובה, והדמות הראשית מהממת ואני מאוד אוהבת אותה, אבל אני לא יכולה לסבול את הדמויות האיומות שסביבה כמו אמא שלה, החבר שלה ואמא שלו, ואנשים ב"עבודה" וכו', וכל מה שעובר עליה כל כך מתסכל ומבאס, שזה פשוט לא נעים לי לצפיה. אני מניחה שמתישהו סיכוי טוב שתהיה נקודת מפנה או שיקרו לה גם דברים טובים, אבל אני פשוט סובלת מהצפיה ואין לי כוח לחכות שאולי יקרה שם משהו טוב.
חוזרת ללארי דיוויד, גם שם יש אנשים מעצבנים אבל זה לפחות מצחיק.
אוי, עצוב לשמוע.
עכשיו אני עוד יותר לא בטוח אם אני אראה.

כן בטח, מה זה עצבנני, כי חשבתי שאני דפוק לגמרי
זה נשמע כאילו התחלת באמצע שיחה כלשהי...
אני הכרתי את פלדמן מתפקיד שהיה לו למשך כמה עונות של מד מן.
נכון, אבל ההמשך מבהיר היטב מה עצבנני. :cool:

באשר לבן פלדמן ו-מד מן.
וידוי כאילו נועז - צפיתי רק בחצי פרק. לא דיבר אליי. נסיתי אח"כ עוד פעם, ועוד פעם נשארתי אדיש לגמרי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני ממשיך לראות סיינפלד בלילות לפני שאני הולך לישון (בעיקרון אני תמיד אומר לעצמי שאני רק אראה פרק אחד אבל זה לרוב גולש ליותר.
אתמול הגעתי עד פרק 2X09 (שזה בסך הכל פרק 14 של הסדרה)
אבל בפרק 2X08 (שנקרא The Deal) קרה משהו שממש לא זכרתי
זכרתי את הפרק הזה שבו ג'רי ואיליין מחליטים לנסות להיות יזיזים, או Friends with benefits (מושג שלא משתמשים בו בכלל בפרק אז כנראה זה לפני שהוא הומצא) (אני תוהה אם ייתכן שזאת פעם ראשונה שניסו כזה דבר בסדרת טלוויזיה).
אז לפני שהם עושים את זה הם יוצרים כללים כדי שהם לא יסתבכו ויוכלו להשאר חברים תוך כדי שהם גם שוכבים זה עם זה.
כמובן שזה לא עובד ואיליין מתחילה לכעוס על ג'רי על דברים מסויימים וג'רי נעשה מתוח ועושה את זה יותר גרוע.
ובסוף איליין אומרת שהם לא יכולים להמשיך להיות חברים או לשכב יחד.
מה שלא זכרתי זה שהיא אומרת לו שהיא לא רוצה את זה (להיות חברים) או את זה (לשכב יחד) בלי הדבר האחר (להיות זוג).
ואז בסוף אחרי שיחה עם ג'ורג', ג'רי מחליט לענות על הדרישה שלה והם בעצם בסוף הפרק הופכים לזוג.
אני בכלל לא זכרתי את זה.
האם זה אומר שעוד כמה פרקים הם יפרדו מחדש?

חוץ מזה רציתי לציין בשרשור האחר כשדיברנו על הלהקה גרין דיי שאני מאוד מצפה להגיע מתישהו לפרק האחרון של הסדרה ששם משתמשים בשיר שלהם.

keren or5

Well-known member
אוי, עצוב לשמוע.
עכשיו אני עוד יותר לא בטוח אם אני אראה.
(בקשר ל-maid)
ואני רוצה להציע שדווקא כן תנסה. מה שלונה אמרה זה קצת נכון, ועדיין הסדרה מהממת. ואני לא יודעת לכתוב כ"כ טוב אז הנה כתבה נטולת ספוילרים מ-וואלה:
שאני חותמת על כל מילה בה.
אלכס שמשחקת את הדמות הראשית פשוט מבריקה. אי אפשר לא להתאהב בה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
(בקשר ל-maid)
ואני רוצה להציע שדווקא כן תנסה. מה שלונה אמרה זה קצת נכון, ועדיין הסדרה מהממת. ואני לא יודעת לכתוב כ"כ טוב אז הנה כתבה נטולת ספוילרים מ-וואלה:
שאני חותמת על כל מילה בה.
אלכס שמשחקת את הדמות הראשית פשוט מבריקה. אי אפשר לא להתאהב בה
אבל יש לי המון דברים לראות.
טוב נו...

לגבי הדמות הראשית אני הבנתי שהשחקנית היא הבת של אנדי מקדואל* שמשחקת את אמא שלה בסדרה.
וחוץ מזה היא שיחקה את ג'יל בהנותרים.
*(כשאחותי סיפרה לי שהיא הבת של אנדי מקדואל שאלתי אם זה אומר שיו גרנט הוא אבא שלה - כי בראש שלי אנדי מקדואל ויו גרנט הם זוג מאז 4 חתונות ולוויה אחת.

תגידי, את חושבת שהסדרה על הסופר הישראלי שואבת משם? לא צפיתי בה מעודי.
קופה ראשית? אני גם לא צפיתי בה, אז לא יודעת אבל אפשרי.
אולי יש פה מישהו שצפה בשתיהן ויכול להגיד אם זה נראה ככה.
אני ראיתי את כל סופרסטור (והרבה לפני כולכם)
וראיתי את עונה 1 של קופה ראשית.
יש כמובן נקודות דימיון מסויימות כי זה תכלס די אותו קונספט, אבל לרוב זה שונה מאוד.
בקופה ראשית זה יותר סופר שכונתי (בעונה 2 זה הופך להיות סופר גדול יותר) בעוד שבסופרסטור זה מהחנויות כלבו שמוכרים בהם הכל - מוצרי מזון, צעצועים, מוצרי אלקטרוניקה, ציוד לחצר, איפור, תרופות ועוד.
בקופה ראשית יש דגש על קופאית ועל הקצבים במחלקת בשר. בסופרסטור יש מעט קטעים יחסית על קופאים ואין בכלל קצב (תכלס הגיוני שיהיה להם גם את זה, אבל בחיים לא ראיתי שם).
בקופה ראשית יש גם דמויות חוזרות של לקוחות ואין את זה בסופרסטור.

dilia snake

Well-known member
למי שדאג לא שכחתי אתכם, אתם מקבלים את שני הפרקים יחד.

אמרתי לכם הבחור ההוא שהיה תחת מסווה הולך להיות עכשיו חלק מהיחידה כדי להלשין עליהם לצ'יף הדוחה ההוא.

העלילה עצמה של הפרק הייתה צפויה, אישה לטינית נאנסת לעיני הבן שלה ואז לאף אחד לא ממש אכפת מזה כי הסיפור שלה לא עקבי והיא שכבה עם כמה גברים בימים שלפני כן ויש שם גם קרב משמורת אז היחידה מקבלת הוראה לרדת מזה ואז נאנסת בת של שוטר בכיר באותה דרך ואז הם מקבלים להתמקד רק באונס של הבת של השוטר הם מוצאים את האנס וקריסי מקבל הוראה להאשים רק על האונס של האישה הלבנה, הם מחפשים ראיות נוספות לאונס של האישה הראשונה מוצאים ועדיין הם לא מאשימים על האונס הראשון.

לא מאוד התרשמתי מהפרק עצמו, זה היה סטנדרטי ולא מעניין.

יותר מעניין הדינמיקה בין אוליביה לצ'יף, המונולוג שלה בסוף היה קלאסי. ואני חושבת שזה רק עניין של זמן עד שהוא יעשה משהו נגדה.

ועוד משהו לדעתי זה רק עניין של זמן עד שהבחור החדש ינסה להעביר את רולינס לצד שלו.

|ישן|

למה סטייבלר מכניס את עצמו לצרות כאלו שהוא כול מה שיש לילדים שלו?

למה הוא שכב עם האישה הזאת שכנראה סוחרת בנערות? מה נסגר?

ג'ט |כתר| שמישהו ייתן לה סדרה משלה, היא הדבר הכי טוב שם.

כול הפרק הייתי בטלפון כי העלילה הזאת נוראית ומשעממת רצח.

Lhuna3

Well-known member
מסתבר שחלק מפרקי העונה אני כן ראיתי אבל לא אכפת היה לי לראות שוב כי הרבה לא זכרתי, וזה באמת אחלה עונה. הופתעתי שממש הביאו את סלמן רושדי לתפקיד עצמו :-D (לא שהם היו מביאים מישהו אחר). ונחמד שבראיין קרנסטון משחק שם גם.
אבל באמת הקטעים עם לין מנואל מירנדה מעולים, הכי נקרעתי כשלין עושה עם לארי את הקטע הזה שהוא מתסכל בעיניים מקרוב כשהוא לא מאמין למישהו והם עושים את זה אחד לשני :-D ואח"כ רצים בתחרות על הכיסא ונאבקים :-D
ואיזה מגניב שאמריקה פררה משחקת את אשתו של לין.
אבל היה לי הכי צפוי בעולם שבסוף לארי ירדם שוב באמצע המילטון... (וחוץ מזה אני ממש התבאסתי לראות קטע מההצגה עם שחקנים אחרים ומתבאסת בשביל אנשים שצפו בה לא עם הקאסט המקורי, למרות שזה בטח גם מעולה, אבל עדיין.)
חוץ מזה אני הכי מתה בסדרה הזאת על כל משחקי הכבוד המטופשים בין לארי וריצ'ארד לואיס, כמו לתפוס את הכיסא הטוב במסעדה.
ולארי הוא סוציופאת אבל אני גם קצת מקנאה בו על הרמה המדהימה שבה לא אכפת לו מה חושבים עליו והוא תמיד אומר מה שהוא חושב (ושגם אחרים חושבים אבל לא מעיזים להגיד).
@lemon lyman תודה שגרמת לי לחזור ולהשלים את זה (אבל אני לא רוצה שתצפי במקביל בלי שאת אוהבת את זה. בכל מקרה זה לא שיש לי צורך לכתוב על כל פרק).

didalf

Well-known member
(וחוץ מזה אני ממש התבאסתי לראות קטע מההצגה עם שחקנים אחרים ומתבאסת בשביל אנשים שצפו בה לא עם הקאסט המקורי, למרות שזה בטח גם מעולה, אבל עדיין.)
יאפ. היה מוזר לשמוע קולות אחרים אבל זה עדיין מדהים לראות את זה בלייב.

Lhuna3

Well-known member
חחח קטע גדול שפאנקהוזאר מאחר ב-20 דקות לפגוש אותם במסעדה ולארי אומר לו שהוא צריך להתנצל, והוא מתנצל אבל די באדישות, אז לארי אומר לו
"אם אני הייתי מאחר ב-20 דקות, הייתי מתנצל כאילו הרגתי את המשפחה שלך"
ואז פאנקהזאור: "אתה באמת הרגת את המשפחה שלי!" :-D אופס...
(בפרקים קודמים לארי הביא בטעות למותו של האחיין האהוב של פאנקהאוזר)

והדו קרב בין לין ולארי :-D
וניק אופרמן |מאוהב|

dilia snake

Well-known member
טוב, זה לא היה לגמרי חורבן יחסית לזה שבאתי עם ציפיות יותר נמוכות מים המלח.

הקליפ פתיחה החדש מעולה, היה כיף לראות את הברומאנס בין סאם לקאלן, האדמירל קילמשהו נראה כמו תוספת טובה, השחקנית של הטי הייתה על תקן "שחקן אורח מיוחד" וזה שאריק ונל אינם מוסיף לסדרה.

עכשיו לרע:
הם חייבים לסיים עם ג'ואל, חייבים. זה נגרר ונמרח לא מעניין, מופרח לגמרי ופשוט גרוע מכול בחינה. שום דבר טוב לא יוצא מקו העלילה הזה.

גם עם הסיפור הזה עם הרוסים, הם ממחזרים במשך שנים, הגיע הזמן לעבור הלאה ולתת מקום לעלילות מתמשכות חדשות.

מה הקטע של סדרות עם תכניות ממשלתיות כדי להפוך ילדים לסופר סוכנים שהם יהיו גדולים? אני מאמינה שזה היה פופלרי בגרמניה הנאצית ואולי ברוסיה או צפון קוריאה. אבל תעשו לי טובה במדינות מערביות מודרניות הסיכוי שזה יקרה הוא אפסי. אנשים היו מאבדים את זה אם הם היו שומעים שה-CIA מגייס יתומים, זה משהו שהייתה מצפה למצוא ברומני ריגול משנות ה-80 לא בסדרה שמתקיימת ב2021. וכמובן שקאלן היה חלק מזה, הוא לא יכול להיות ילד יתום רגיל הוא צריך להיות סופר מיוחד.

למה אנחנו ממשיכים להתעסק בזה שדיקס וקנזי לא מצליחים להביא ילד ביולוגי? לרגע זה נראה הולך לכיוון חיובי של אימוץ ואז זה חזר להורות ביולוגית וכאילו די יש אלפי אנשים מיותרים בעולם, מיליוני ילדים יתומים. להתעקש להביא ילד ביולוגי לעולם בכול מחיר זו אנוכיות פריווילגיית וטמטום.

למה שולחים אישה בת 70 ומשהו לסוריה? למה נותנים להטי לעשות מה שהיא רוצה למרות שהיא עושה יותר נזקים? נמאס ממנה ואני מקווה שלא נראה אותה עד אמצע העונה.

זהו, לא לגמרי אסון אבל לא הרבה דברים טובים גם כן. בינוני מינוס.

dory30

Well-known member
סיום מאכזב לעונה טובה. חבל שהיוצר (שהוא אדם מתון וחיובי, חסיד ברסלב) חושב שאין מצב לדו קיום בין חילוניים וחרדים. עצוב שטפירו וטרבסלי המרושעים מסיתים את כל הישיבה נגד הרביעייה, ששוב תיאלץ להמציא את עצמה מחדש בעונה הבאה.

Lhuna3

Well-known member
אני צריכה סדרה שתעזור לי להמנע מלהמשיך עם פארקס עד שתגיעו אלי כי אני התקדמתי הרבה לפניכם, אז החלטתי להתחיל את
ALICE IN BORDERLAND של נטפליקס, שאומרים שהיא דומה למשחק הדיונון אבל גם שונה ושהיא מעניינת.
ואני חושבת שאף פעם עוד לא צפיתי בסדרה יפנית, אז יאללה ננסה. (מעניין אותי גם אם אני אשים לב להבדל בינם לבין הדרום קוריאניים, כי תכלס אני לא בטוחה שאני מבדילה בכלל בין עמים אסייתיים, כלומר מהמזרח הרחוק, ולא מכירה את השוני בין התרבויות והשפות שלהם.)
והפתיחה באמת נראיית מאוד מסקרנת (ושונה מאוד ממשחק הדיונון).

למעלה