dilia snake
Well-known member
אתם יודעים איזה יום היום, גם אני. בואו נתחיל!
אחרון, אני צריכה להתחיל לקבל כסף על זה.
אז אחרי ששבוע שעבר עם פרק צפוי להחריד שעסק ב-OA קיבלנו פרק צפוי להחריד שמתמקד בטיפ.
אז הפעם הם עסקו בהומואים שחורים(100 נק' תפוזיות על העדר P.C לעדי
) ועל זה שבקהילה יש עדיין טאבו רציני בנושא. מישהו רוצח גברים שחורים שהם זונות ממין זכר, ולאט לאט מגלים מי זה. המשפחה של טיפ דיי שמרנית והבן דוד שלה מעורב בתיק אחרי שמגלים שהוא היה בבר של הומואים ואז בגלל שטיפ מעורבת הם נתנו למגי ו-OA לנהל את החקירה שלו ואז הוא שיקר להם אחר כך טיפ מגלה את הרוצח האמיתי קיבלנו סצנה ערוכה בצורה מצוינת שגרמה לנו לחשוב שהבחור הרע הולך להרוג את מגי אבל לא הוא עמד להרוג את סקולה ואז טיפ הצילה לו את החיים! ואז עצרו את הבן דוד של טיפ על זה שהוא שיקר מגי ו-OA וטיפ וסקולה מנהלים שיחה על זה שהם לא באמת מכירים אחד את השנייה ובגלל זה סקולה אחרי שהוא חשד בבן דוד שלה קודם הלך למגי ו-OA ורק אז אליה. הפרק מסתיים באווירה חמוצה משהו.
זהו, אין לי ממש מה לומר על הפרק, הוא היה טוב, הרבה יותר טוב מהפרק של שבוע שעבר.
אז הפעם הם עסקו בהומואים שחורים(100 נק' תפוזיות על העדר P.C לעדי
זהו, אין לי ממש מה לומר על הפרק, הוא היה טוב, הרבה יותר טוב מהפרק של שבוע שעבר.
אני תוהה אם זה מוכתב מגבוה או משהו, מישהו שלח להם מייל "פרקי 2 שלכם צריכים להיות מהכותרות, פרק 3 מושפע מחוק וסדר ו-4 הומואים מקהילות שמרניות" עד עכשיו שבוע שלישי ברציפות ששתיים מהסדרות עסקו באותו השבוע באותו נושא או היו באותו רוח. משהו שם מריח לי לא טוב.
הקאתי קצת בפה שסקוט נישק לג'יימי את הפצע וזה היה רע כי אכלתי ואשכרה הסתכלתי לצד השני, זה היה קרינג'י ברמות.
הם ממש רצו הפרק תקרית דיפלומטית, כי זה הציג את הספרדים מתור הומופובים, מושחתים ועצלנים. אני נעלבתי.
אני אוהבת את זה שסקוט מודע לעצמו.
מה הקטע עם וו(וה? איך מתרגמים VO לעברית?)?
פרק לא רע שבעיקר גרם לי להעריך את השיקג'וז יותר משום מה
.
הקאתי קצת בפה שסקוט נישק לג'יימי את הפצע וזה היה רע כי אכלתי ואשכרה הסתכלתי לצד השני, זה היה קרינג'י ברמות.
הם ממש רצו הפרק תקרית דיפלומטית, כי זה הציג את הספרדים מתור הומופובים, מושחתים ועצלנים. אני נעלבתי.
אני אוהבת את זה שסקוט מודע לעצמו.
מה הקטע עם וו(וה? איך מתרגמים VO לעברית?)?
פרק לא רע שבעיקר גרם לי להעריך את השיקג'וז יותר משום מה
אחרון, אני צריכה להתחיל לקבל כסף על זה.
משהו שמתחיל כמו פשע שנאה ומסתיים בהנדסה גנטית. קלאסי.
חשבתי שג'ס ושרה ייפרדו עד סוף הפרק, או לפחות הם לא ישרדו עוד הרבה אבל סוף הפרק נראה מבטיח.
למה קריס פיזרה את השער בפגישה עם הבחור מה-CIA, זה סוג של הטריד אותי גם העובדה שהיא הלכה לשתות באמצע יום עבודה.
צריך חוק שילדים של דמויות קבועות מופיעים עד גג גיל 10 ואז רק אחרי קולג', אני שונאת מתבגרים.
זהו.
חשבתי שג'ס ושרה ייפרדו עד סוף הפרק, או לפחות הם לא ישרדו עוד הרבה אבל סוף הפרק נראה מבטיח.
למה קריס פיזרה את השער בפגישה עם הבחור מה-CIA, זה סוג של הטריד אותי גם העובדה שהיא הלכה לשתות באמצע יום עבודה.
צריך חוק שילדים של דמויות קבועות מופיעים עד גג גיל 10 ואז רק אחרי קולג', אני שונאת מתבגרים.
זהו.
נערך לאחרונה ב: