דיוני סדרות #73

dilia snake

Well-known member
אתם יודעים איזה יום היום, גם אני. בואו נתחיל!

אז אחרי ששבוע שעבר עם פרק צפוי להחריד שעסק ב-OA קיבלנו פרק צפוי להחריד שמתמקד בטיפ.

אז הפעם הם עסקו בהומואים שחורים(100 נק' תפוזיות על העדר P.C לעדי|נחש|) ועל זה שבקהילה יש עדיין טאבו רציני בנושא. מישהו רוצח גברים שחורים שהם זונות ממין זכר, ולאט לאט מגלים מי זה. המשפחה של טיפ דיי שמרנית והבן דוד שלה מעורב בתיק אחרי שמגלים שהוא היה בבר של הומואים ואז בגלל שטיפ מעורבת הם נתנו למגי ו-OA לנהל את החקירה שלו ואז הוא שיקר להם אחר כך טיפ מגלה את הרוצח האמיתי קיבלנו סצנה ערוכה בצורה מצוינת שגרמה לנו לחשוב שהבחור הרע הולך להרוג את מגי אבל לא הוא עמד להרוג את סקולה ואז טיפ הצילה לו את החיים! ואז עצרו את הבן דוד של טיפ על זה שהוא שיקר מגי ו-OA וטיפ וסקולה מנהלים שיחה על זה שהם לא באמת מכירים אחד את השנייה ובגלל זה סקולה אחרי שהוא חשד בבן דוד שלה קודם הלך למגי ו-OA ורק אז אליה. הפרק מסתיים באווירה חמוצה משהו.

זהו, אין לי ממש מה לומר על הפרק, הוא היה טוב, הרבה יותר טוב מהפרק של שבוע שעבר.

אני תוהה אם זה מוכתב מגבוה או משהו, מישהו שלח להם מייל "פרקי 2 שלכם צריכים להיות מהכותרות, פרק 3 מושפע מחוק וסדר ו-4 הומואים מקהילות שמרניות" עד עכשיו שבוע שלישי ברציפות ששתיים מהסדרות עסקו באותו השבוע באותו נושא או היו באותו רוח. משהו שם מריח לי לא טוב.

הקאתי קצת בפה שסקוט נישק לג'יימי את הפצע וזה היה רע כי אכלתי ואשכרה הסתכלתי לצד השני, זה היה קרינג'י ברמות.

הם ממש רצו הפרק תקרית דיפלומטית, כי זה הציג את הספרדים מתור הומופובים, מושחתים ועצלנים. אני נעלבתי.

אני אוהבת את זה שסקוט מודע לעצמו.

מה הקטע עם וו(וה? איך מתרגמים VO לעברית?)?

פרק לא רע שבעיקר גרם לי להעריך את השיקג'וז יותר משום מה 8-* .

אחרון, אני צריכה להתחיל לקבל כסף על זה.

משהו שמתחיל כמו פשע שנאה ומסתיים בהנדסה גנטית. קלאסי.

חשבתי שג'ס ושרה ייפרדו עד סוף הפרק, או לפחות הם לא ישרדו עוד הרבה אבל סוף הפרק נראה מבטיח.

למה קריס פיזרה את השער בפגישה עם הבחור מה-CIA, זה סוג של הטריד אותי גם העובדה שהיא הלכה לשתות באמצע יום עבודה.

צריך חוק שילדים של דמויות קבועות מופיעים עד גג גיל 10 ואז רק אחרי קולג', אני שונאת מתבגרים.

זהו.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אתם יודעים איזה יום היום, גם אני. בואו נתחיל!

אז אחרי ששבוע שעבר עם פרק צפוי להחריד שעסק ב-OA קיבלנו פרק צפוי להחריד שמתמקד בטיפ.

אז הפעם הם עסקו בהומואים שחורים(100 נק' תפוזיות על העדר P.C לעדי|נחש|) ועל זה שבקהילה יש עדיין טאבו רציני בנושא. מישהו רוצח גברים שחורים שהם זונות ממין זכר, ולאט לאט מגלים מי זה. המשפחה של טיפ דיי שמרנית והבן דוד שלה מעורב בתיק אחרי שמגלים שהוא היה בבר של הומואים ואז בגלל שטיפ מעורבת הם נתנו למגי ו-OA לנהל את החקירה שלו ואז הוא שיקר להם אחר כך טיפ מגלה את הרוצח האמיתי קיבלנו סצנה ערוכה בצורה מצוינת שגרמה לנו לחשוב שהבחור הרע הולך להרוג את מגי אבל לא הוא עמד להרוג את סקולה ואז טיפ הצילה לו את החיים! ואז עצרו את הבן דוד של טיפ על זה שהוא שיקר מגי ו-OA וטיפ וסקולה מנהלים שיחה על זה שהם לא באמת מכירים אחד את השנייה ובגלל זה סקולה אחרי שהוא חשד בבן דוד שלה קודם הלך למגי ו-OA ורק אז אליה. הפרק מסתיים באווירה חמוצה משהו.

זהו, אין לי ממש מה לומר על הפרק, הוא היה טוב, הרבה יותר טוב מהפרק של שבוע שעבר.

אני תוהה אם זה מוכתב מגבוה או משהו, מישהו שלח להם מייל "פרקי 2 שלכם צריכים להיות מהכותרות, פרק 3 מושפע מחוק וסדר ו-4 הומואים מקהילות שמרניות" עד עכשיו שבוע שלישי ברציפות ששתיים מהסדרות עסקו באותו השבוע באותו נושא או היו באותו רוח. משהו שם מריח לי לא טוב.

הקאתי קצת בפה שסקוט נישק לג'יימי את הפצע וזה היה רע כי אכלתי ואשכרה הסתכלתי לצד השני, זה היה קרינג'י ברמות.

הם ממש רצו הפרק תקרית דיפלומטית, כי זה הציג את הספרדים מתור הומופובים, מושחתים ועצלנים. אני נעלבתי.

אני אוהבת את זה שסקוט מודע לעצמו.

מה הקטע עם וו(וה? איך מתרגמים VO לעברית?)?

פרק לא רע שבעיקר גרם לי להעריך את השיקג'וז יותר משום מה 8-* .

אחרון, אני צריכה להתחיל לקבל כסף על זה.

משהו שמתחיל כמו פשע שנאה ומסתיים בהנדסה גנטית. קלאסי.

חשבתי שג'ס ושרה ייפרדו עד סוף הפרק, או לפחות הם לא ישרדו עוד הרבה אבל סוף הפרק נראה מבטיח.

למה קריס פיזרה את השער בפגישה עם הבחור מה-CIA, זה סוג של הטריד אותי גם העובדה שהיא הלכה לשתות באמצע יום עבודה.

צריך חוק שילדים של דמויות קבועות מופיעים עד גג גיל 10 ואז רק אחרי קולג', אני שונאת מתבגרים.

זהו.
אני כבר כמה זמן רוצה לשאול מי זה הOA בסדרה הזאת.

פשוט יש סדרה של נטפליקס שנקראת The OA ושם לדמות הראשית בעצם קוראים OA (ממש אומרים את האותיות או איי)

dilia snake

Well-known member
אני כבר כמה זמן רוצה לשאול מי זה הOA בסדרה הזאת.

פשוט יש סדרה של נטפליקס שנקראת The OA ושם לדמות הראשית בעצם קוראים OA (ממש אומרים את האותיות או איי)
השם של הדמות זה עומר אדום(Omar Adom) זידאן אבל כולם קוראים לו OA.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי את הפרק הראשון של הסדרה Chucky ומאוד אהבתי.
זה מלא באלמנטים של אימה וקאמפיות.
הסדרה היא המשך ישיר לסדרת סרטי האימה Child's Play (הראשון יצא ב1988) אני לא ראיתי אף אחד מהסרטים, אבל הייתי מספיק מודע לקיומם לאורך השנים.
אבל איך ששמעתי את התיאור של הסדרה ידעתי שזה משהו שאני רוצה לראות.
בכל מקרה אני לא בטוח אם חייבים להכיר את הסרטים בשביל לראות את הסדרה, אבל זה לא הפריע לי בפרק הראשון. אני כן מתכוון לצפות בסרטים, לפחות הראשונים (הבנתי שהמאוחרים הזויים)

אז למה רציתי לראות ...
אז הפתעה הפתעה אני נתפסתי כי יש הרבה קוויריות לאהוב בסדרה.
לפחות מהתיאור הסדרה ג'ייק, נער הומו בן 14, רוכש את הבובה צ'אקי בלי שהוא יודע שום דבר עליה. מהר מאוד מתברר שהנער דחוי וbullied על ידי רוב סביבתו. וצ'אקי, הבובה הרצחנית, שמח להכנס ולאזן את הכוחות.
חוץ מזה הקראש של ג'ייק מאוד בעניין של חקירת מקרי רצח מסתוריים.

חוץ מזה בשביל נוסטלגיה לילדי שנות ה90, Devon Sawa משחק בסדרה את אבא של ג'ייק ואת דוד שלו (הם תאומים)

keren or5

Well-known member
אני צריכה סדרה שתעזור לי להמנע מלהמשיך עם פארקס עד שתגיעו אלי כי אני התקדמתי הרבה לפניכם, אז החלטתי להתחיל את
ALICE IN BORDERLAND של נטפליקס, שאומרים שהיא דומה למשחק הדיונון אבל גם שונה ושהיא מעניינת.
סקרנת אותי, אז ראיתי את הפרק הראשון, ובנתיים אני בהחלט ממשיכה. תכתבי אם ראית וכמה.
אני מרגישה שבגלל שידעתי שזו סדרה יפנית הרגשתי מעט הבדלים בשפה ובמראה של האנשים, אבל אולי זה פסיכולוגי ויש מצב שאם היו אומרים לי שגם זה קוראיני אולי לא הייתי שמה לב |מובך|

Lhuna3

Well-known member
סקרנת אותי, אז ראיתי את הפרק הראשון, ובנתיים אני בהחלט ממשיכה. תכתבי אם ראית וכמה.
אז זהו שבדיוק לפני שעה בערך החלטתי לפרוש מזה באמצע פרק 5 (יש 8 פרקים).
אני מרגישה שבגלל שידעתי שזו סדרה יפנית הרגשתי מעט הבדלים בשפה ובמראה של האנשים, אבל אולי זה פסיכולוגי ויש מצב שאם היו אומרים לי שגם זה קוראיני אולי לא הייתי שמה לב |מובך|
אאני במראה לא חושבת שהייתי מבדילה בכלל, וגם בשפה כשלעצמה לא.
מה שכן הבדל בולט מבחינתי זה בצורת הדיבור, שאצל הדרום-קוריאנים היא מאוד רגשית, ברגעים רבים נשמעת אפילו ילדותית, ואצל היפנים אין את זה והטון שלהם נשמע רגיל לאוזניי.

dilia snake

Well-known member
פרק יותר טוב משבוע שעבר מצד שני הרוב היה דיי צפוי.

הסיפור עם אנה ומייקל התגלגל כמעט כמו שתיארתי לעצמי. הפגישה עצמה התחילה חמוד("סבתא חושבת שאתה השטן" הם פשוט לא יכלו להתאפק נכון? :-D :-D ) ואז היה הירי, חשבתי שאנה תפגע אבל אני שמחה שזה עבר בסדר, מצד שני זה לוקח את היחסים בין שניהם אחורנית. ובסוף היה לו מיני התקף או שאני סתם מדמיינת?

גם פרנק, אחרי כול מה שקרה עם אנה ומייקל (כנראה עוד באותו יום?) הוא הלך להיפגש עם הבחור ההוא ואז זה קרה כמו שחשבתי. לרגע לא פחדתי שיקרה משהו לפרנק.

לא הבנתי איך מהשיחה ההיא אמנדה הבינה שקאם הוא חפרפרת.

ואני לא כ"כ מחבבת את ג'ימי ואיך הוא מנסה להקטין את אמנדה או למנוע ממנה להביא את דעתה ולהתערב. וגם אחרי כול מה שקרה עם

אני רוצה לדעת מה התפקיד של בירדי!

הקטעים עם איימון היו פחות מוצלחים, ואין שם משהו בניגוד למה שקורה עם הקינסלה שגורם לי לאיזה שהיא אכפתיות.(אבל המקום של הבית ההוא מדהים, הייתי עוברת לשם עכשיו).

אמנדה הלשינה על ויקינג, אין ספק נכון?

dilia snake

Well-known member
הודעה שבועית וכ'ו.

עוד פרק טוב, חשבתי שהתאם לנוסחה שלהם הם התעלמו לגמרי מג'יי והיילי אבל לא.

בתחילת הפרק: אחד המונטאז'ים היותר מביכים לצילום. ואז היילי הולכת לעבודה באמצע הלילה ומפה מתחיל התיק.

אני לא רוצה להתעכב על זה יותר מידי כי הוא עסק ברוצח סדרתי ופדופיל של ילדים קטנים אבל הפרק נגמר בזה שהיילי הורגת אותו.

ג'יי בסה"כ בלש דיי טוב, אולי יותר טוב מכולם שם ומצליח להבין את הסיפור עם היילי פחות או יותר, הוא בודק את ה-GPS של וויט מגלה איפה הוא היה בלילה שרוי נעלם. וויט מגלה שג'יי גילה הם מתעמתים, ג'יי נותן לוויט אגרוף(הגיע הזמן!) והפרק נגמר בזה שג'יי חוזר לדירה ומסתכל על היילי במבט של "אני יודע הכול".

לא יודעת למה חשבתי שג'יי ימצא את ההזדמנות להזכיר את ארין אבל לא.

שוב פרק טוב, הבעיה שבפרק הבא הם בטח ישכחו מזה יעברו שוב לדברים אחרים וייקח זמן עד שהם יחזרו לזה שוב.

האינטרנט שונא אותי היום, סתם שתדעו.

למה ללכת לקלישאה רופאה צעירה מתאהבת במורה שלה? כאילו זה היה חסר פואנטה לגמרי ומרסל לא נראה לי מסוג הגברים שינצל בחורות שצעירות ממנו לפחות בעשור.

אבל מגי קלטה את זה ושלחה את סטיבי לטפל במצב במקומה, אני מתחילה לחבב אותה יותר ויותר.

אז אחרי שהבנו ששיקגו PD זה מקרה אבוד התחלנו לטפל בבעיות של שחורים במערכת הרפואה וקיבלנו סצנה שיכלה להיגמר בצורה נוראית אם דילן לא היה שם. ואהבתי את הסצנה עם צ'ארלס בסוף(ודילן הופך להיות תחליף לאית'ן עד שהוא יחזור?)

וויל לא מעניין כמו תמיד והסצנה בסוף עם גודווין אני לא יודעת מי אחראי לזה אבל הרקע של העיר נראה כאילו הוא נעשה ע"י מומחה עיוור לאפקטים. זה היה רע.

זהו, אין פה יותר מידי מה לומר. פרק בסדר, לא יותר.

ואחרון.

אף אחד לא אישר איתי את העזיבה של ג'סי ספנסר! מה זו החוצפה הזאת? אוף אני מקווה שיקרה איזה נס והוא לא באמת יעזוב בפרק הבא.

אם קייסי יעזוב אז קיד תהיה הלוטננט ב-81. זה הכי הגיוני ואיכסה.

כ"כ לא אכפת לי מריטר שכול הסיפור עם התקרית ההומופובית ואז הפרידה מהחבר שלו שזה היה מכאיב משעמום לראות זה.

מאוץ' חמוד, גם ברט.

מאיפה הם כול פעם מביאים את הקצינים ההזויים האלו?

השחקן ששיחק את בן בפרק נראה מבוגר בעשור ממי ששיחק את גריפין ושניהם אמורים להיות בני נוער ולא רק זה, גריפין הוא הבכור8-*.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אף אחד לא אישר איתי את העזיבה של ג'סי ספנסר! מה זו החוצפה הזאת? אוף אני מקווה שיקרה איזה נס והוא לא באמת יעזוב בפרק הבא.
אני דווקא אשמח לראות אותו בסדרה אחרת.
אולי כזאת מחוץ לעולם של שיקאגו או נותני שירותי חירום.
נ.ב. הם כבר בעונה 10?!? הולי שיט איך הזמן זז מהר

טוני החתול

Well-known member
מנהל
פרק יותר טוב משבוע שעבר מצד שני הרוב היה דיי צפוי.
כן, תכלס הרוב צפוי. לא ציפיתי שאמנדה (או מישהו) יעלה על כך שהבחור ההוא מלשין.
אבל מוזר לי שאמנדה לא עושה יותר לגבי זה שאיימון איים על הבן שלה. או שתעשה מהלכים משמעותיים לגלות היכן הסמים שנגנבו כדי שתוכל לספר לאיימון, או שתספר להם שאיימון איים על הבן הצעיר כדי שיקחו אותו מהפנימייה ויגנו עליו.
הסיפור עם אנה ומייקל התגלגל כמעט כמו שתיארתי לעצמי. הפגישה עצמה התחילה חמוד("סבתא חושבת שאתה השטן" הם פשוט לא יכלו להתאפק נכון? :-D :-D ) ואז היה הירי, חשבתי שאנה תפגע אבל אני שמחה שזה עבר בסדר, מצד שני זה לוקח את היחסים בין שניהם אחורנית. ובסוף היה לו מיני התקף או שאני סתם מדמיינת?
חחחחח לא חשבתי על הקטע עם "סבתא חושבת שאתה השטן" :-D
אני לא מבין למה לא עשו משהו ישיר יותר כמו לחטוף אותה ולהחזיק בה עד שיחזירו את הסמים.
היה לי ברור שהוא יצא בשלום, אבל חשבתי שאולי יהיה קטע קרב קטן שבו הוא יקח למישהו מהם את האקדח.
וכן, נראה לי שהיה לו התקף קטן בסוף.
עצוב שזה חיבל בקשר שהתחיל להיווצר בינהם.
אני מניח שהסבתא שלה גילתה שהיא הייתה במקום שהיה בו ירי והבינה שהיא נפגשה איתו ולכן לקחה ממנה את הטלפון.
גם פרנק, אחרי כול מה שקרה עם אנה ומייקל (כנראה עוד באותו יום?) הוא הלך להיפגש עם הבחור ההוא ואז זה קרה כמו שחשבתי. לרגע לא פחדתי שיקרה משהו לפרנק.
הוא לחלוטין אידיוט. זה היה כל כך ברור שזה מלכודת.
הדבר היחיד הוא שלרגע חשבתי שאולי החבר הזה שהסיע אותו בעצם בוגד ויירה בו בנסיעה לפני שהוא יגיע לשם.
אני דווקא כן חשבתי שאולי פרנק ימות עכשיו. אם הוא היה מת זה היה יוצר חתיכת כאוס כי לא נראה לי שהם היו מסכימים על מי מנהיג במקומו.
לא הבנתי איך מהשיחה ההיא אמנדה הבינה שקאם הוא חפרפרת.
מה שאמנדה אמרה זה שהיא הבינה מהשיחה שלה עם איימון שבטוח יש חפרפרת. עכשיו ראיתי שוב את השיחה הזאת ובאמת איימון אמר לה שהוא יודע שעכשיו יש לה השפעה גדולה יותר במה שמוחלט במשפחה. זה דבר שלא הגיוני שהוא יידע סתם מעצמו וזה אומר שיש מלשין. ובגלל שזה לא יהיה מישהו מהמשפחה עצמה זה מותיר מעט מאוד אנשים אפשריים. אז הגיוני שהיא חשדה שיש חפרפרת. וקאם באמת שאל אותה הרבה מאוד שאלות שזה הרגיש קצת מוזר.
ואני לא כ"כ מחבבת את ג'ימי ואיך הוא מנסה להקטין את אמנדה או למנוע ממנה להביא את דעתה ולהתערב. וגם אחרי כול מה שקרה עם
גם אותי זה מעצבן. אני מניח שזה קשור לכך שהמשפחה הזאת מתנהלת מאוד כמו עסק ויש כללים מאוד ברורים לגבי מי מחליט מה.
אני רוצה לדעת מה התפקיד של בירדי!
היא דואגת לציפורים? :-P:
לא יודע באמת. אולי פשוט יועצת. אבל פרנק אמר שזה נראה שאמנדה רוצה את התפקיד שלה.
הקטעים עם איימון היו פחות מוצלחים, ואין שם משהו בניגוד למה שקורה עם הקינסלה שגורם לי לאיזה שהיא אכפתיות.(אבל המקום של הבית ההוא מדהים, הייתי עוברת לשם עכשיו).
העניין הוא שמראש בתחילת הסדרה אני חשבתי שנקבל הרבה יותר עליו והחיים שלו. גם היה בפרק מוקדם את זה שהוא מגלה שאשתו לשעבר חולה בסרטן.
אבל אז לא היה יותר ממש ממה שמתרחש איתו, אז קצת מוזר שפתאום חזרו לזה.
העניין הוא שלא ברור לי למה הם רוצים שפתאום יהיה לי אכפת שהייתה לו טראומת ילדות שאמא שלו טבעה.
מה שכן מעניין זה שאנחנו מגלים שאומנם הוא הרבה יותר חזק ממשפחת קינסלה, אבל גם עליו יש לחצים. אומנם זה מרגיש שאין למשפחת קינסלה שום סיכוי נגדו, אבל בעצם זה שהם גנבו לו את הסמים, הם מכניסים אותו לצרות עם ארגון אחר.
אז ייתכן שאם משפחת קינסלה תשרוד מספיק זמן אולי גורמים אחרים יטפלו בבעיית איימון שלהם. ואולי אפילו הם יוכלו להכנס לנעליים שלו מול הארגון הזה שאיתו הוא בקשר.
אמנדה הלשינה על ויקינג, אין ספק נכון?
האמת שאני לא בטוח. כלומר זה בהחלט לא יפתיע אותי שהיא מסוגלת לזה, אבל גם נראה לי הגיוני שבאמת היה להם מספיק בשביל לעצור אותו בלי שהיא תלשין.
ואם היא הייתה מלשינה אז הייתי חושב שזה היה גורם לכך שלא היה צורך בהסתערות על סוכנות הרכב.
אבל בין אם היא הלשינה או לא, לדעתי פרנק יחשוב שהיא הלשינה וזה יגרום לעוד מתח פנים משפחתי.

dilia snake

Well-known member
ממש אהבתי את הפרק! מרגיש כמו הפרקים הקלאסיים של הסדרה מהעונות המוקדמות יותר. היה נחמד למשל לראות שוב את בנסון מעידה ושהפרק התחלק דיי חצי-חצי בין השטח לבית המשפט ובנוסף הם גם הצליחו לשלב את הנשים של OC ולהכין לקרוסאובר שכנראה יהיה בפרק של OC.

אז הם לקחו את כול הנושא של TIKTOK ומשפיעני רשת וכ'ו ושילבו אותו בתוך עלילת אונס "קלאסית" והוא אמר-היא אמרה והתיק היה בסדר וגם הטוויסט בסוף היה סביר לגמרי.

קצת מפתיע אותי שאף אחד עדיין לא עלה על רולינס וקריסי.

ועוד ג'ט מ-OC! |מאוהב||כתר|.

dilia snake

Well-known member
אבל מוזר לי שאמנדה לא עושה יותר לגבי זה שאיימון איים על הבן שלה. או שתעשה מהלכים משמעותיים לגלות היכן הסמים שנגנבו כדי שתוכל לספר לאיימון, או שתספר להם שאיימון איים על הבן הצעיר כדי שיקחו אותו מהפנימייה ויגנו עליו.
מצד שני עם כול ההתנהגות של ג'ימי כלפיה וגם האחרים, זה נראה כאילו חוץ ממייקל אף אחד לא ממש מחשיב אותה. היא עדיין לא 100% חלק מהמשפחה.
אני לא מבין למה לא עשו משהו ישיר יותר כמו לחטוף אותה ולהחזיק בה עד שיחזירו את הסמים.
כי מייקל שונה מאמנדה, אני דיי בטוחה שאם הם היו חוטפים את אנה זה היה מוביל למרחץ דמים. אף אחד מחוץ למשפחה לא יודע עד כמה הם חלש בפועל, כולם עוד מושפעים מהמוניטין הישן שלו.
היה לי ברור שהוא יצא בשלום, אבל חשבתי שאולי יהיה קטע קרב קטן שבו הוא יקח למישהו מהם את האקדח.
אם היה קרב של ממש ואנה הייתה נפגעת זה היה נגמר עוד יותר רע, המחשבה היחידה שלו הייתה להגן עליה. חוץ מזה הם היו שניים והוא אחד הוא לא יכול להילחם בשניהם במקביל. הוא לא דרדוויל :-P:.
אני דווקא כן חשבתי שאולי פרנק ימות עכשיו. אם הוא היה מת זה היה יוצר חתיכת כאוס כי לא נראה לי שהם היו מסכימים על מי מנהיג במקומו.
גם אני חשבתי לרגע שזה יהיה ממש מעניין אם פרנק ימות בשלב הזה, אבל היה לי ברור שהוא ישרוד(למרות שלגמרי הגיע לו ללכת, ההתנהגות שלו הייתה ההגדרה לאידיוטיות).
האמת שאני לא בטוח. כלומר זה בהחלט לא יפתיע אותי שהיא מסוגלת לזה, אבל גם נראה לי הגיוני שבאמת היה להם מספיק בשביל לעצור אותו בלי שהיא תלשין.
ואם היא הייתה מלשינה אז הייתי חושב שזה היה גורם לכך שלא היה צורך בהסתערות על סוכנות הרכב.
אבל בין אם היא הלשינה או לא, לדעתי פרנק יחשוב שהיא הלשינה וזה יגרום לעוד מתח פנים משפחתי.
(y)אבל מצד שני, ראו שהיא לא הצליחה להירדם בלילה ההוא ואז בבוקר שאחרי המעצר זה נראה כאילו היא לגמרי קרה ומחושבת אז לא יודעת. אולי הם רוצים שנפרש את זה בשתי הדרכים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מצד שני עם כול ההתנהגות של ג'ימי כלפיה וגם האחרים, זה נראה כאילו חוץ ממייקל אף אחד לא ממש מחשיב אותה. היא עדיין לא 100% חלק מהמשפחה.
לא מחשיבים אותה כל כך, אבל אם היא תגיד שהבן של ג'ימי בסכנה הוא בהחלט יתייחס לזה ברצינות.
אבל אולי היא דואגת שהתגובה שלו תהיה אידיוטית.
כי מייקל שונה מאמנדה, אני דיי בטוחה שאם הם היו חוטפים את אנה זה היה מוביל למרחץ דמים. אף אחד מחוץ למשפחה לא יודע עד כמה הם חלש בפועל, כולם עוד מושפעים מהמוניטין הישן שלו.
כן, זה נכון.
אם היה קרב של ממש ואנה הייתה נפגעת זה היה נגמר עוד יותר רע, המחשבה היחידה שלו הייתה להגן עליה. חוץ מזה הם היו שניים והוא אחד הוא לא יכול להילחם בשניהם במקביל. הוא לא דרדוויל :-P:.
כמובן שהוא דרדוויל. עכשיו שאני חושב על זה גם היה במסעדה הזאת מסדרון. זה כאילו התבקש איזו סצנת קרב אפית שבה הוא מכסח עשרות אנשים.

dilia snake

Well-known member
כמובן שהוא דרדוויל. עכשיו שאני חושב על זה גם היה במסעדה הזאת מסדרון. זה כאילו התבקש איזו סצנת קרב אפית שבה הוא מכסח עשרות אנשים.
אבל בטייק אחד ארוך, אחרת זה לא שווה :-P: .
אבל אולי היא דואגת שהתגובה שלו תהיה אידיוטית.
טוב, זה ששכל לא אחד הצדדים החזקים של ג'ימי זה ידוע ואני לא בטוחה שפרנק מסוגל לרסן אותו במצב כזה.

נערך לאחרונה ב:

dilia snake

Well-known member
בהודעה נפרדת כי אני וה-WIFI לא כ"כ מתקשרים ביומיים האחרונים.

יותר טוב, כי טכנית קיבלנו עוד פרק של SVU.

אז כול הפרק עסק בסחר בנשים, ואין הרבה יותר מידי מה לומר כי הוא התגלגל בצורה דיי צפויה האישה ההיא שסטייבלר שכב איתה בפרק הקודם סוחרת בנשים ונערות והיא לא כזאת תמימה. סטייבלר הצליח להציל את ריטה, האינטרפול הצליח להגן על הבן שלה וכול הסיפור הזה הסתיים טוב.

בל יוצאת מהמכונית בשמלת ערב(דיי מחרידה) הבלש ההוא שאין לי עדיין מושג איך קוראים לו 5 פרקים לתוך העונה מופתע לגמרי ובנסון כזה "לא שמת לב אף פעם שבל אישה יפה"? כי היא אוליביה בנסון והיא המלכה של הטלוויזיה או אחת מהן לפחות.

הייתי רוצה לראות עוד מבל ובנסון עובדות יחד זה נראה שיש ביניהן כימיה לא רעה בכלל.

והייתה גם דרמה עם המשפחה של סטייבלר ועוד קטע בסוף עם בנסון בסוף שלא לגמרי הבנתי עד הסוף מה המטרה שלו.

למעלה