כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
ראיתי קצת מהעונה השלישית - זאת על קליגולה, אבל לא אהבתי את הפורמט החצי תיעודי של הסדרה. אם כבר יש שחקנים שמשחקים את הדמויות אז שזאת תהיה סדרה מתוסרטת.רומא בלהבות - נטפליקס. שלוש עונות, כל אחת מוקדשת לקיסר אחר.
משום מה התחילו עם קומודוס, מהקיסרים האחרונים, אח"כ עברו ליוליוס, הקיסר הראשון [זה היה שם המשפחה שלו] ולבסוף קליגולה המטורלל לגמרי.
שמתי לב, שמבחינת עירום, זו סדרה כנראה לגברים: נשים חשופות חזה, ישבן.. גברים רק חזה, ואיזה חיתול מטופש עליהם, חו"ח יראו לה ת'תחת או ת'בולבול.
אבל אלה 3 עונות מרתקות מבחינת הסקירה ההיסטורית, ההבנה של האימפרפיה הזו, שעד היום משפיעה עלינו, והפוליטיקה דהיום אינה שונה מאז.
![]()
Watch Roman Empire | Netflix Official Site
This stylish mix of documentary and lavish historical epic chronicles the turbulent, violent reigns of Commodus, Julius Caesar and Caligula.www.netflix.com
אתה מתכוון שזה סרט שמתרחש בעולם של פחמן משודרג (Altered Carbon)?סליחה על ההצפה - לא סדרה ממש, אבל סרט מצוייר על השליח האחרון, טוקאשי קובאץ, - השרוול .. . לא ארחיב על דמויות ועלילה. מי שאוהב את זה, יאהב גם את השעה המצוירת. מה שאותי הרשים זה הרמה הכלכך גבוהה של הציור. דמויות מקועקעות בקעקועים מורכבים מתנועעות ופועלות והשלמוּת הקעקועית לא נפגמת לרגע. וואווו
אתה יכול לספר משהו על הסדרה ולומר איך היא בלי לכתוב ספוילר?קודם כל, הסדרה מעולה ומומלץ לצפות בה, לאור העובדה שתהיה לה עוד שנייה. בפרק האחרון- מתגלה ששילה השכנה המבוגרת, היא הנוכלת האמיתית. לא אנג'י, האחיינית המזויפת של וולטר ואפילו לא המאפיה שברשות רוי לינץ'. הטוויסט שבו מקס מקורבן על ידי כולם כולל אחיו ג'ייק, הוא אחד הטוויסטים האלגנטיים והגאוניים של סדרה או סרט שראיתי אי פעם. מדהים!
צפיתי גם בעונה השניה של פחמן משודרג. היא לא נופלת, לדעתי, מאיכות הראשונה. היא מפתחת כמה רעיונות מענינים לגבי השרוול, שרוול כפול, מהו סובייקט, מהו עבר ומהם זכרונות. ענין הפוליטיקה ומשחקי הכוח מעט בנאלי, בהחלט..
אתה מתכוון שזה סרט שמתרחש בעולם של פחמן משודרג (Altered Carbon)?
לא ראיתי את העונה השניה כי שמעתי שהיא לא הייתה כל כך טובה.
?
בשמחה, כל מה שאכתוב כאן הוא בסינופסיס של הסדרה ואינו מהווה ספוילר. מדובר בשני אחים שדרסו בשוגג קשיש ומנסים להיפטר מהראיות. משחקים בתפקידים הראשיים מארק בונאר מהסדרה קטסטרופה וג'יימי סיבס מצ'רנוביל. זו סדרה סקוטית שמתרחשת באדינוברו, נוצרה ע"י העיתונאי ניל פורסיית' והוזמנה לה עונה שנייה ב- BBC סקוטלנד. אה, שם הסדרה באנגלית הוא guilt.אתה יכול לספר משהו על הסדרה ולומר איך היא בלי לכתוב ספוילר?
טוב לראות שאת בחיים.ניק, סיימת כבר את Hit & Run?
רוצה להגיב אבל אין לי זמן לכתוב עכשיו באריכות. אבל גם רוצה לדעת אם סיימת בכלל?
שראיתי אותה בזמנו התחושה הייתה שיש ירידה דרסטית ברמה(ואין את הגוף של ג'ואל קינמן, רק את הפרצופים הסובלים של אנתוני מקי.) הדבר היחידי שהם עשו טוב זה את השיפור ביחס לנשים(אבל לא מספיק לטעמי).אתה מתכוון שזה סרט שמתרחש בעולם של פחמן משודרג (Altered Carbon)?
לא ראיתי את העונה השניה כי שמעתי שהיא לא הייתה כל כך טובה.
כשאני ראיתי, דווקא ראיתי התפתחות נרטיבית מעולה, שאלות של נאמנות וקשרי דם בעולם של שרוולים.שראיתי אותה בזמנו התחושה הייתה שיש ירידה דרסטית ברמה(ואין את הגוף של ג'ואל קינמן, רק את הפרצופים הסובלים של אנתוני מקי.) הדבר היחידי שהם עשו טוב זה את השיפור ביחס לנשים(אבל לא מספיק לטעמי).
אני ראיתי את הסדרה וגם מיליאז אני רואה את הסדרה הזאת Lovesick שזכור לי שהיו אנשים בפורום שאמרו שהם ראו.
ואני מתקדם עם פרק ליום וזה ממש נחמד ואין המון מה לומר, אבל יש לי קצת היום.
אני מאוד אוהב את הקונספט שלה. אבל אני בדרך כלל אוהב פלאשבקים. יש אנשים שזה מעצבן אותם.
כן, גם אותי זה שיגע הקטע הזה שלאיוו ממש לא היתה בעיה לספר לבן זוג שלה שהיא צריכה להדבק כי היא דכבה עם דילן לפני 6 שנים.חוץ מזה, היה את כל הקטע בפרק 1X03 כשגילינו שהם שכבו יחד לפני 10 חודשים ובגלל זה איווי צריכה להבדק. אבל כנראה היא הייתה צריכה להבדק בכל מקרה.
אני גם לא בטוח אם ככה למה היא הייתה לחוצה לגבי להסביר לבן זוג שלה.
לנצח יזכיר לי את ה"ג'ויסטיק".אני ראיתי את הסדרה וגם מילי
כמו שאמרת אין כל כך מה להגיב, זו פשוט סדרה ממש חמודה וממש מומלצת
כן, גם אותי זה שיגע הקטע הזה שלאיוו ממש לא היתה בעיה לספר לבן זוג שלה שהיא צריכה להדבק כי היא דכבה עם דילן לפני 6 שנים.
רואים שהכותבים כנראה לא חשבו עד כדי כך קדימה בעונה 1
אני שמח שזכרתי נכון. אני אכתוב מה אני חושב עליה מידי פעם.אני ראיתי את הסדרה וגם מילי
כמו שאמרת אין כל כך מה להגיב, זו פשוט סדרה ממש חמודה וממש מומלצת
איזו סדרה על ג'ינגיס חאן? לא מצאתי שום דבר כזה בנטפליקס. (יש את הסדרה של מרקו פולו, אבל היא בזמן של קובלאי חאן)לא עבר יום וכבר הציעו לי בעקבות הסדרה על האמפריה הרומית את הסדרות הבאות:
על הצאר האחרון, על גני ורסי, על היטלר, על גינג'יס חאן.
כן מרקו פולו, מצטער. משעממת רצח החל מהסצינה הראשונה והצפויה.אני שמח שזכרתי נכון. אני אכתוב מה אני חושב עליה מידי פעם.
איזו סדרה על ג'ינגיס חאן? לא מצאתי שום דבר כזה בנטפליקס. (יש את הסדרה של מרקו פולו, אבל היא בזמן של קובלאי חאן)
כן, אני החזקתי את כל העונה הראשונה. ממש היה חבל שזה בשום שלב לא המריא.כן מרקו פולו, מצטער. משעממת רצח החל מהסצינה הראשונה והצפויה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.