השפה הזאת הייתה עינוי ועכשיו אתם לא יכולים יותר להאשים אותי שאפילו לא ניסיתי!!
רוב הקטעים של ווילהם וסימון היו מספיק חמודים כדי לפצות על זה

אבל כל העלילות של הנערים הנוספים היו כאילו בסדר אבל לא מספיק מדהימות כדי שאני לא אסבול מהשפה בקטעים שלהם

הודיתי לכל רגע שהבחורה שמדברת אנגלית דיברה קצת.
אוגוסטטטטטטטטטטטטט חלאת המין האנושייייייייייייייי יאאייייקסססססססס

בן של זונה!! גררר בא לי להרוג אותו

ואיכ שרה ממש אכזבה אותי מה יש לה?? לא רק שהיא לא סיפרה שזה הוא שפרסם את הסרטון היא הולכת לנשק אותו?? מה יש לה זאתי. בהתחלה כשהוא נישק אותה בארווה צעקתי תתרחק ממנה היא ילדה תמימה!! אבל עכשיו היא גם פויה!
אוקי אובייסלי הסיפור של וילה וסימון סופר אדורבל זה בייסיקלי כל הספרים שניק מביא לי

ההתקרבות שלהם הייתה חמודה ואז כשהם סוףסוף התנשקו שלקח זמן אבל לא יותר מידי זמן

ואחד הטרופים החביבים עלי זה כמישהו שיכור הוא מתקשר לזה שהוא באמת אוהב ואומר את האמת כל זה היה ממש חמוד. ואז אוגוסט החלאה הזה מצלם מהחלון אעהאהההה כמעט שברתי את המסך!!

חח ומה הוא מסתכל בזה כ"כ הרבה סוטה!
אוף וכל הפרק ההוא עד שזה דלף הם היו כאלה חמודים

אה וזה שהם הפילו את הסמים על מישהו אחר היה כזה אכזרי שזה קצת הצחיק אותי. אבל לפחות לא על סימון.
[אגב מה זה הטקס המטופש הזה של לוסיה ומה לעזאזל שרה הלכה שם עם כ"כ הרבה נרות על הראש זה נראה לי ממש מסוכן!!!

)
אהבתי שגם אחרי שהסרטון דלף הם עדיין היו ביחד ותמכו אחד בשני. עד שבסוף לא

גררר הם מלוכה זה לא שמישהו יכול להצביע נגדם למה הוא לא יכול לעשות מה שבא לו???
ואגב ככל שצפיתי יותר אז וילם יותר ויותר מזכיר לי את ג'סטין מהג"ש!!!
אוקי תגובות:
כןן בדיוק מה שאמרתי!
כן זה נחמד.
יאפ ויאפ. כועסת עליו ומבינה אותו וגם את סימון שלא רוצה להיות סוד של אף אחד למרות שגם קצת מכפת לך רומן סודי זה סקסי!!
כאילו הראש שלי יודע שצריך להעריך את זה שהם נראים כמו בני נוער אמיתיים כולל החצ'קונים אבל בתכלס אני אוהבת לראות שחקנים יפים מהממוצע על המסך שלי, בטח בסיטואציות רומנטיות. אם אני ארצה לראות אנשים רגילים אני אצא לרחוב תודה. אבל לא נורא זה הפריע לי פחות משחשבתי האמת.
כל הדיון שלכם לגבי השם חייבת להודות שלא כזה אכפת לי כמה הוא מתאים. אני מבינה מה שלונה אומרת אבל כל מה שאני שומעת זה השיר הזה אז ביג נו