דיוני סדרות #64

סופרמן ולויס 1x14
כמיטב המסורת, סופרמן הורס בניינים במטרופוליס.

לויס הבינה שיהיה עוד צבא בגלל ההנחה שטאל ולזלי לא יספיקו מול מטרופוליס, אבל זה לא נכון... טאל לבד מספיק, כמו סופרמן המקביל.
השידור ("החוזר") של לויס על הגג היה טוב.

חשוב שהתאומים יהיו מוגנים בחווה? זה המקום הכי צפוי.

משפחת לאנג-קושינג נהיית מעניינת יותר ויותר.
אני לא מאמינה שבאמצע העונה עוד שקלתי ברצינות לפרוש.
רק החברויות של התאומים מדאיגות, במיוחד הפן הרומנטי המיותר.

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
סיימתי את יאנג רויאלס

השפה הזאת הייתה עינוי ועכשיו אתם לא יכולים יותר להאשים אותי שאפילו לא ניסיתי!!
רוב הקטעים של ווילהם וסימון היו מספיק חמודים כדי לפצות על זה|מאוהב|
אבל כל העלילות של הנערים הנוספים היו כאילו בסדר אבל לא מספיק מדהימות כדי שאני לא אסבול מהשפה בקטעים שלהם:-D הודיתי לכל רגע שהבחורה שמדברת אנגלית דיברה קצת.

אוגוסטטטטטטטטטטטטט חלאת המין האנושייייייייייייייי יאאייייקסססססססס:-[:-[ בן של זונה!! גררר בא לי להרוג אותו:-[
ואיכ שרה ממש אכזבה אותי מה יש לה?? לא רק שהיא לא סיפרה שזה הוא שפרסם את הסרטון היא הולכת לנשק אותו?? מה יש לה זאתי. בהתחלה כשהוא נישק אותה בארווה צעקתי תתרחק ממנה היא ילדה תמימה!! אבל עכשיו היא גם פויה!

אוקי אובייסלי הסיפור של וילה וסימון סופר אדורבל זה בייסיקלי כל הספרים שניק מביא לי:-D ההתקרבות שלהם הייתה חמודה ואז כשהם סוףסוף התנשקו שלקח זמן אבל לא יותר מידי זמן|מאוהב| ואחד הטרופים החביבים עלי זה כמישהו שיכור הוא מתקשר לזה שהוא באמת אוהב ואומר את האמת כל זה היה ממש חמוד. ואז אוגוסט החלאה הזה מצלם מהחלון אעהאהההה כמעט שברתי את המסך!!:-[ חח ומה הוא מסתכל בזה כ"כ הרבה סוטה!
אוף וכל הפרק ההוא עד שזה דלף הם היו כאלה חמודים|מאוהב| אה וזה שהם הפילו את הסמים על מישהו אחר היה כזה אכזרי שזה קצת הצחיק אותי. אבל לפחות לא על סימון.
[אגב מה זה הטקס המטופש הזה של לוסיה ומה לעזאזל שרה הלכה שם עם כ"כ הרבה נרות על הראש זה נראה לי ממש מסוכן!!!:-D)
אהבתי שגם אחרי שהסרטון דלף הם עדיין היו ביחד ותמכו אחד בשני. עד שבסוף לא;-( גררר הם מלוכה זה לא שמישהו יכול להצביע נגדם למה הוא לא יכול לעשות מה שבא לו???

ואגב ככל שצפיתי יותר אז וילם יותר ויותר מזכיר לי את ג'סטין מהג"ש!!!

אוקי תגובות:

כמובן שהדבר הכי נהדר זה ווילאם וסימון. קודם כל הסיפור שלהם איכשהו התקדם גם לא מהר מידי (כלומר הם לא נפגשים וישר מתנשקים בתאווה ואז מיד עוברים לסקס) אבל גם לא לקח יותר מידי זמן. הפרק השני היה חיזור חמוד מאוד. ומתתי על איך שהם החזיקו ידיים בזמן נסיעה על אופנועים.
כןן בדיוק מה שאמרתי!

החיבה של פליס אליה מרגישה ככ אמיתית, הן מרגישות חברות אמיתיות. כאילו עד ששרה קצת דופקת את זה. היה לי מוזר שהיא דופקת את זה בשביל כאילו "לעלות ברמה", אבל אז נזכרתי שכבר בפרק הראשון המשפחה שלה ירדה עליה שאכפת לה מהדברים האלה. אבל זה לא היה נוכח מספיק בשאר הפרקים, באמת הרגשתי שהיא מתחברת לפליס. אבל נסלח להם, כי זה באמת היה שם כבר מההתחלה כעיקרון.
אהבתי גם את החברות ביניהן. פליס באמת התחילה כסנובית הרעה וגם בתור מישהי מאוד שטחית שרק רוצה את וילהלם או את אוגוסט בשביל המעמד, אבל אח"כ ראינו שזה נובע מלחץ מאוד גדול מצד אמא שלה והיא לא כזאת.
כן זה נחמד.

אני קצת כועס על ווילהלם, כי כל הפרק האחרון חיכיתי שילך נגד מה שהמשפחה מצפה ממנו ויודה בפני העולם שהוא הומו ויהיה עם סימון.
אבל אני גם מבין אוות במידה מסויימת.
יאפ ויאפ. כועסת עליו ומבינה אותו וגם את סימון שלא רוצה להיות סוד של אף אחד למרות שגם קצת מכפת לך רומן סודי זה סקסי!!
וגם אהבתי שהיא קצת מחוצ'קנת, וגם וילהלם.
כאילו הראש שלי יודע שצריך להעריך את זה שהם נראים כמו בני נוער אמיתיים כולל החצ'קונים אבל בתכלס אני אוהבת לראות שחקנים יפים מהממוצע על המסך שלי, בטח בסיטואציות רומנטיות. אם אני ארצה לראות אנשים רגילים אני אצא לרחוב תודה. אבל לא נורא זה הפריע לי פחות משחשבתי האמת.

כל הדיון שלכם לגבי השם חייבת להודות שלא כזה אכפת לי כמה הוא מתאים. אני מבינה מה שלונה אומרת אבל כל מה שאני שומעת זה השיר הזה אז ביג נו:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אף אחד עדיין לא כתב על פרק סיום העונה של שמיגדון?
סוף טוב הכל טוב
ודווקא די אהבתי את זה. בהתחלה חשבתי שזה קצת מואץ לכיוון הסיום של שניהם ביחד - במיוחד כי זה קצת מרגיש שזה בא משום מקום, במיוחד ג'וש שההיסוס שלו הגיע בדקה ה90.
אבל בסופו של דבר זה כן היה סיום יפה.
מליסה הבינה שהיא גם הייתה יכולה להשתנות.
ג'וש שר.
העיירה הבינה שזה לא רע להיות שונים. ואפילו מילדרד בסוף.
ובסוף היה שיר יפה על החשיבות של זה שאפשר להשתנות. ולמרות שזה לא מרגיש משהו מיוחד, זה בעצם כן משהו די משמעותי שלא נמצא לרוב במרכז.

כמובן שעדי צדקה לגבי הכומר וראש העיר. אבל כן הופתעתי שהבחורה שילדה מחוץ לנישואים לפני כמה פרקים היא הבת של מילדרד והכומר.

די ציפיתי שנראה אותם באמת עוברים את הגשר ואולי מתעוררים כאילו זה היה חלום משותף או מגיעים חזרה למחנה הטיפולי ההוא. אבל איך שסיימו זה כנראה הכי נכון.

didalf

Well-known member
עוד לא ראיתי, משומה הכתוביות בעברית מתעכבות. בשבועות הקודמים הן יצאו מיד הנחתי שלקחו ישירות מהאפל TV. והתרגלתי לראות עם כתוביות זה יותר נוח במיוחד בשירים. (שלפעמים הם מהירים או משתמשים במילים ישנות או מסובכות או בהרבה שמות של איברי רביה)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סיימתי את יאנג רויאלס

השפה הזאת הייתה עינוי ועכשיו אתם לא יכולים יותר להאשים אותי שאפילו לא ניסיתי!!
רוב הקטעים של ווילהם וסימון היו מספיק חמודים כדי לפצות על זה|מאוהב|
אבל כל העלילות של הנערים הנוספים היו כאילו בסדר אבל לא מספיק מדהימות כדי שאני לא אסבול מהשפה בקטעים שלהם:-D הודיתי לכל רגע שהבחורה שמדברת אנגלית דיברה קצת.

אוגוסטטטטטטטטטטטטט חלאת המין האנושייייייייייייייי יאאייייקסססססססס:-[:-[ בן של זונה!! גררר בא לי להרוג אותו:-[
ואיכ שרה ממש אכזבה אותי מה יש לה?? לא רק שהיא לא סיפרה שזה הוא שפרסם את הסרטון היא הולכת לנשק אותו?? מה יש לה זאתי. בהתחלה כשהוא נישק אותה בארווה צעקתי תתרחק ממנה היא ילדה תמימה!! אבל עכשיו היא גם פויה!

אוקי אובייסלי הסיפור של וילה וסימון סופר אדורבל זה בייסיקלי כל הספרים שניק מביא לי:-D ההתקרבות שלהם הייתה חמודה ואז כשהם סוףסוף התנשקו שלקח זמן אבל לא יותר מידי זמן|מאוהב| ואחד הטרופים החביבים עלי זה כמישהו שיכור הוא מתקשר לזה שהוא באמת אוהב ואומר את האמת כל זה היה ממש חמוד. ואז אוגוסט החלאה הזה מצלם מהחלון אעהאהההה כמעט שברתי את המסך!!:-[ חח ומה הוא מסתכל בזה כ"כ הרבה סוטה!
אוף וכל הפרק ההוא עד שזה דלף הם היו כאלה חמודים|מאוהב| אה וזה שהם הפילו את הסמים על מישהו אחר היה כזה אכזרי שזה קצת הצחיק אותי. אבל לפחות לא על סימון.
[אגב מה זה הטקס המטופש הזה של לוסיה ומה לעזאזל שרה הלכה שם עם כ"כ הרבה נרות על הראש זה נראה לי ממש מסוכן!!!:-D)
אהבתי שגם אחרי שהסרטון דלף הם עדיין היו ביחד ותמכו אחד בשני. עד שבסוף לא;-( גררר הם מלוכה זה לא שמישהו יכול להצביע נגדם למה הוא לא יכול לעשות מה שבא לו???

ואגב ככל שצפיתי יותר אז וילם יותר ויותר מזכיר לי את ג'סטין מהג"ש!!!

אוקי תגובות:

כןן בדיוק מה שאמרתי!

כן זה נחמד.

יאפ ויאפ. כועסת עליו ומבינה אותו וגם את סימון שלא רוצה להיות סוד של אף אחד למרות שגם קצת מכפת לך רומן סודי זה סקסי!!

כאילו הראש שלי יודע שצריך להעריך את זה שהם נראים כמו בני נוער אמיתיים כולל החצ'קונים אבל בתכלס אני אוהבת לראות שחקנים יפים מהממוצע על המסך שלי, בטח בסיטואציות רומנטיות. אם אני ארצה לראות אנשים רגילים אני אצא לרחוב תודה. אבל לא נורא זה הפריע לי פחות משחשבתי האמת.

כל הדיון שלכם לגבי השם חייבת להודות שלא כזה אכפת לי כמה הוא מתאים. אני מבינה מה שלונה אומרת אבל כל מה שאני שומעת זה השיר הזה אז ביג נו:-D
סוף סוף סיימת באמת.
אני לא שומע "תודה רבה ניק שהכרחת אותי לצפות בזה"
אבל אני קורא את זה בין השורות (ובין היללות על השפה) אז בסדר.
כן, העלילות של שאר בני הנוער לא היו מעניינות במיוחד, אבל הדבר העיקר הוא שאין כל כך הרבה מהם.
כלומר עם כל אהבתי העצומה ללאב ויקטור, אפילו בעונה 2 עלילות ויקטור ובנג'י תפסו במקסימום 25% מכל פרק. כל השאר היה בולשיט של סטרייטים. שלמזלי את רובם אהבתי מספיק אז זה לא הרס, אבל עדיין שטויות של סטרייטים.
היו כמה דברים שלא רק שאני פחדתי שיאנג רויאלס יפלו בהם, אלא אפילו הנחתי שיהיו פשוט כי אני רגיל - למשל ממש הייתי מוכן לכך שווילהלם יצא עם פליס לכמה זמן, או כניסיון הכחשה פנימית של עצמו, או שממש ישתמש בה בתור זקן. (נטפליקס אולי פחדו להציג את הסדרה ככל כך הומואית כמו שהיא באמת ולכן דחפו את הנשיקה הקטנה שהייתה בינהם לתוך הטריילר)
גם הייתי מוכן להרבה יותר שטויות של ווילהלם בתוך חצר המלכות (בתכלס מה שהיה בערך הרק חמש דקות הראשונות של הפרק הראשון לפני שהוא הגיע לפנימייה).
אני גם ממש ציפיתי שנאלץ לסבול את זה שווילהלם יתרחק מסימון כמה פעמים בגלל דברים. בפועל הוא בקושי הצליח חצי פרק אחרי מות אחיו. ואחרי פרסום ההקלטה, ולמרות שנאמר לו בפירוש להתרחק מסימון (ועם זה שכולם מסביב יודעים) הוא בכלל לא מהסס לחזור אליו.
באופן כללי ווילהלם וסימון מקסימים ביחד ברמות עצומות.
ואז אוגוסט החלאה הזה מצלם מהחלון אעהאהההה כמעט שברתי את המסך!!:-[ חח ומה הוא מסתכל בזה כ"כ הרבה סוטה!
כן כזה חלאה.
אהבתי שווילהלם נכנס בו כל כך חזק אחרי שהוא גילה.
אבל אני די מקווה שיהיה לו ארק של רדמפשן בעונה 2 והוא יתמוך בווילהלם לחזור להיות עם סימון.
ואז אני רוצה שבעונה 3 האמא המעצבנת של ווילהלם תמות ואז ווילהלם יהיה מלך וסימון יהיה בן הזוג המלכותי המוכר.
וזה שהם הפילו את הסמים על מישהו אחר היה כזה אכזרי שזה קצת הצחיק אותי.
זה ממש עיצבן אותי. הבחור ההוא היה כמו משרת שלהם ואז הם נפטרים ממנו.

אגב יש כל כך הרבה סרטוני קומפילציה שלהם מהסדרה. ביו-טיוב ואינסטגרם.
ובנוסף גם יש המון סרטונים של שני השחקנים יחד וזה די מדהים איזה חמודים הם יחד. רוב הראיונות שלהם יחד הם בשבדית, אבל יש גם כמה ראיונות שלהם באנגלית.

Lhuna3

Well-known member
הלוטוס הלבן

שימו לב שיש את זה ביס VOD, כי אני שמתי לב רק אחרי שהשגתי מהדודים את הפרקים הראשונים ללא צורך.

אם לומר את האמת לא נפלתי משני הפרקים האלו, לא מצאתי בהם משהו מיוחד, אבל אני עדיין אמשיך לנסות את זה.

דבר אחד רציתי לכתוב עליו שהוא קצת הפריע לי, וזה הזוג בירח דבש (עוד לא זוכרת את השמות). מה שהפריע לי זה שמתייחסים אל הבחור כדוש נוראי על דברים שהם לא דושיים. זאת אומרת זה די ברור שהוא נוראי, הדושיות כאילו זועקת מהדמות שלו מהשניה הראשונה, אבל בעצם הוא צדק לדעתי, גם בקטע עם החדר - הם שילמו על חדר יקר יותר ואם אי אפשר היה לתת להם אותו צריך היה לפחות להתנצל ולזכות ולפצות אותם, ולא להתייחס אליו כאילו הוא אדיוט ושקרן, ולמרות שהיא צודקת שחבל להרוס את הירח דבש בהתעסקות עם זה, הוא גם צודק שהיחס היה לא הוגן כלפיו ושזה ביאס והשפיל אותו.
גם בקטע שהיא רצתה לקחת עבודה על חשבון הירח דבש שלהם הוא לדעתי צדק, והציגו את זה כאילו שוב הוא הדוש שלא אכפת לו מהשאיפות והקריירה שלה, אבל זה ירח דבש שלהם והוא צודק שהיא צריכה להיות איתו, ואם זה היה הפוך שהגבר היה רוצה לעבוד בירח דבש במקום לבלות עם אישתו נראה לי ברור שהיינו מצדיקים אותה... מרגיש לי כמו מוסר כפול.
אז לפחות בסוף הוא עשה משהו שבאמת היה דפוק וזה להציע לה "כסף" בשביל לבלות איתו במקום בעבודה שלה בירח דבש... שזה כאילו שהוא לא קולט שזה כמו להציע לה להיות זונה שלו... אבל עם כמה שזה נשמע מגעיל ומוציא אותו רע, אני שוב לא הייתי כל כך מהר מרשיעה אותו בכוונות רעות. הוא בסה"כ רוצה שאישתו תבלה איתו בירח הדבש שלהם, ואוקיי הוא קצת דביל ולא רואה איך זה נשמע.
אני מניחה שהדמות שלו הולכת להיות דושית בצורה ברורה יותר ויותר ונראה שהיא בדרך להבין את זה ולהפרד ממנו (אם לא יקרה לה משהו גרוע יותר, כי אנחנו יודעים שאחת הדמויות תמות), אבל בשני הפרקים הראשונים הוא לא באמת היה ולכן הפריע לי שמציגים אותו ככזה.

Lhuna3

Well-known member
סוף טוב הכל טוב
ודווקא די אהבתי את זה. בהתחלה חשבתי שזה קצת מואץ לכיוון הסיום של שניהם ביחד - במיוחד כי זה קצת מרגיש שזה בא משום מקום, במיוחד ג'וש שההיסוס שלו הגיע בדקה ה90.
ג'וש שר.
העיירה הבינה שזה לא רע להיות שונים. ואפילו מילדרד בסוף.
ובסוף היה שיר יפה על החשיבות של זה שאפשר להשתנות. ולמרות שזה לא מרגיש משהו מיוחד, זה בעצם כן משהו די משמעותי שלא נמצא לרוב במרכז.

כמובן שעדי צדקה לגבי הכומר וראש העיר. אבל כן הופתעתי שהבחורה שילדה מחוץ לנישואים לפני כמה פרקים היא הבת של מילדרד והכומר.

די ציפיתי שנראה אותם באמת עוברים את הגשר ואולי מתעוררים כאילו זה היה חלום משותף או מגיעים חזרה למחנה הטיפולי ההוא. אבל איך שסיימו זה כנראה הכי נכון.

לא יודעת, האמת שלא התלהבתי מזה כל כך בסוף, יצא חביב אבל גם קצת סתמי בעיני, ונסגר מאוד מהר ובקלות.
אני מסכימה שהמסר שאפשר להשתנות היה יפה, ובמיוחד באמת אהבתי שהם אפילו מושיטים יד למילדרד בסוף והיא לוקחת.
שירים... נחמדים ברובם אבל לא יותר, לא היה שם משהו שהרגיש לי מבריק.
(אני עדיין תקועה עם השירים של המילטון כל היום... )

didalf

Well-known member
אני לא שומע "תודה רבה ניק שהכרחת אותי לצפות בזה"
:-D:-D:-D
שיהיה ברור שכל הקשקושים שלך על "פעם גם לא הבנת ספרדית" בלהבלהבלה לא שכענו אותי כי זה קשקוש. הדבר היחיד ששכנע אותי היה הגיפים ששמת.

כן, העלילות של שאר בני הנוער לא היו מעניינות במיוחד, אבל הדבר העיקר הוא שאין כל כך הרבה מהם.
כלומר עם כל אהבתי העצומה ללאב ויקטור, אפילו בעונה 2 עלילות ויקטור ובנג'י תפסו במקסימום 25% מכל פרק. כל השאר היה בולשיט של סטרייטים. שלמזלי את רובם אהבתי מספיק אז זה לא הרס, אבל עדיין שטויות של סטרייטים.
חחח בולשיט של סטרייטים:-D פויה סטרייטים:-D
גם פה העלילות של אחרים תפסו הרבה נפח.

היו כמה דברים שלא רק שאני פחדתי שיאנג רויאלס יפלו בהם, אלא אפילו הנחתי שיהיו פשוט כי אני רגיל - למשל ממש הייתי מוכן לכך שווילהלם יצא עם פליס לכמה זמן, או כניסיון הכחשה פנימית של עצמו, או שממש ישתמש בה בתור זק
אני גם ממש ציפיתי שנאלץ לסבול את זה שווילהלם יתרחק מסימון כמה פעמים בגלל דברים. בפועל הוא בקושי הצליח חצי פרק אחרי מות אחיו. ואחרי פרסום ההקלטה, ולמרות שנאמר לו בפירוש להתרחק מסימון (ועם זה שכולם מסביב יודעים) הוא בכלל לא מהסס לחזור אליו.
כן אני גם חששתי מהדברים האלה ולשמחתי לא הלכו לשם.

באופן כללי ווילהלם וסימון מקסימים ביחד ברמות עצומות.
כן|מאוהב|

אבל אני די מקווה שיהיה לו ארק של רדמפשן בעונה 2 והוא יתמוך בווילהלם לחזור להיות עם סימון.
לאאאאאאאאאאא לא מגיע לו רידמפשיין ארק רוצה שהוא ימות:-[

זה ממש עיצבן אותי. הבחור ההוא היה כמו משרת שלהם ואז הם נפטרים ממנו.
כן זה היה ממש מגעיל. אבל האופציה האחרת הייתה סימון אז מה אפשר לעשות? כלומר הכי טוב היה להפיל את זה על אוגוסט חבל שלא עשו את זה באמת.

ואני קיוויתי למעט בידור אסקפיסטי כמו שצריך, צפיתי בשושלת, המחודשת, בפרק בו הגברת אלקסיס חוזרת. איפה השחקנית שאכזריות טיפולי היופי השונים ריסקו את פניה היפים [בטח אתםן זוכרותים מ"עקרות בית נואשות" כשרלילה השכונתית.] איפה ההדר הבריטי הזנותי והאיכותי של ג'ואן קולינס, שהיתה קוגרית אמיתית עוד לפני שהמציאו את המילה, וידעה דבר או שניים על מיניות ופתיינות, בטח בהשוואה ליריבתה, קריסטל, לינדה אוונס, ובוודאי למחליפתה ניקולט שרידן, שאגב התמחתה בתפקידי שרלילות.
על מנת להיות מקוריים: קריסטל שחורת שיער, לטינית ואלקסיס, בלונדה אמריקאית.
סמי ג'ו נערה פורעת חוק אז, כיום גיי לטיני שמאוהב בסטיבן.
אבל, לא בידור ולא כלום. אפס משחק של ה"דיווה" למעט הנפת חזה והצגת תחת שהוגדל בכריות תחת.
אכזבה נרשמה, ואחריה נטישה ככל הנראה.

didalf

Well-known member
יאיי ראיתי גם שמיגדון פרק 6
אוקי למה היו רק שני שירים הפרק?!? הקטע שכולם מתוודים על דברים לגמרי יכל להיות שיר!
חח יאיי ראש העיר והכומר|לב| איזה חמודים!
השיר האחרון היה קיטשי ברמות ועדיין לגמרי עבד עליי זה היה ממש ממש חמוד. שיר קלאסי לסיום מחזמר.

אני תוהה אם אמורה להיות לזה עונה שניה? כי זה די נגמר בהפי אנדינג לכולם כזה.
אם כן אז לדעתי אפשר לוותר על מליסה וג'וש ושזוג אחר יתקע שם (או לא בהכרח זוג רומנטי) ושכל העיירה תשודרג למחזות זמר מודרנייים יותר.
תנו לי פרודיה על עלובי החיים עם ארון טוויט!!!|מאוהב|

ג'וש שר.
כן אני גם חשבתי אבל איכשהו הנאומים שלהם הצליחו לשכנע אותי שזה כן הדבר הנכון.

כן זה היה טוויסט נחמד.

כן אני גם. אני קצת רוצה לדעת אם הם עברו או לא!!

(אני עדיין תקועה עם השירים של המילטון כל היום... )
חח מזכיר לי שהמורה אמרה שהם הולכים לניו יורק "דה גרייטסט סיטי אין דה וורלד" ותהיתי אם זה רפרנס מכוון:-D

שמיגדון 1-6
אפשר לסכם שהמיני-סדרה/עונה רצה מהר מדי.
כל מיני דברים התרחשו רק כנושא לפרק ואז דילגו לנושא הבא.
התפתחות משכנעת לא הייתה כאן.

בכל זאת נהניתי בסך הכל, במיוחד מהשיר job to do.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סופרמן ולויס 1x14
כמיטב המסורת, סופרמן הורס בניינים במטרופוליס.

לויס הבינה שיהיה עוד צבא בגלל ההנחה שטאל ולזלי לא יספיקו מול מטרופוליס, אבל זה לא נכון... טאל לבד מספיק, כמו סופרמן המקביל.
השידור ("החוזר") של לויס על הגג היה טוב.

חשוב שהתאומים יהיו מוגנים בחווה? זה המקום הכי צפוי.

משפחת לאנג-קושינג נהיית מעניינת יותר ויותר.
אני לא מאמינה שבאמצע העונה עוד שקלתי ברצינות לפרוש.
רק החברויות של התאומים מדאיגות, במיוחד הפן הרומנטי המיותר.
סוף סוף ראיתי
העניין הוא שטאל ולזלי בחד זה באמת לא מספיק (במיוחד כשיש בצד של מטרופוליס את סופרמן)
אבל טאל/אדג' יכול ליצור עכשיו עוד קריפטונים. אני לא יודע אם הוא מוגבל בכמות כי הוא יצר רק ארבעה.

אני משום מה דווקא חשבתי שטאל יהפוך את הגנרל, ג'ון ושרה לקריפטונים ולא יצליח לעשות את זה לג'ורדן בגלל שלו כבר יש כוחות. אבל זה דווקא בדיוק ההפך.
אז עכשיו ג'ורדן הוא האבא של טאל. זה היפוך משפחתי מוזר.
זה יהיה מוזר במפגשים משפחתיים "למעשה אני רק בגוף של הבן של קאל-אל, בפועל אני בעצם הנפש של האקס של אמא של קאל-אל."

אני תוהה אם חותרים לאנשהו עם כל סיפור הבחורה שמתחילה עם ג'ון. כאילו לאן זה הולך?
אבל זה שהיא עברה לשם רק לפני שנתיים מסנטרל סיטי ואבא שלה נשלח לכלא גורם לי לקוות שיש לה קשר לעולם של הפלאש. אולי אבא שלה הוא אחד הנבלים שהכרנו מהסדרה ההיא. אולי אפילו עם כוחות על. ואולי אפילו לה עצמה יש כוחות על.
אבל אני בספק כי הסדרה אוהבת להתעלם לחלוטין משאר הarrowverse (חוץ מההופעה של ג'ון דיגל).

כל הקטע של כעס התושבים על הצבא לא במיוחד מעניין אותי.
גם לא מעניינים אותי כל כך ענייני משפחת לאנג-קושינג. וקשה לי להתרגש מזה שאולי הם יעזבו את העיירה כשיש דברים ענקיים באמת בסיכון.

אבל טאל/אדג' יכול ליצור עכשיו עוד קריפטונים. אני לא יודע אם הוא מוגבל בכמות כי הוא יצר רק ארבעה.
נראה שהוא יכול לשחזר כל קריפטוני מהמאגר, אבל לא כולם חיילים/נאמנים.
אני משום מה דווקא חשבתי שטאל יהפוך את הגנרל, ג'ון ושרה לקריפטונים ולא יצליח לעשות את זה לג'ורדן בגלל שלו כבר יש כוחות. אבל זה דווקא בדיוק ההפך.
למה? הוא בחר בסופרמן בשביל זוד, היה מתבקש לבחור בג'ורדן.
כיוון מעניין שיכלו לקחת הוא אם זטא יירש את הבעיות הנפשיות של ג'ורדן.
אני תוהה אם חותרים לאנשהו עם כל סיפור הבחורה שמתחילה עם ג'ון. כאילו לאן זה הולך?
אבל זה שהיא עברה לשם רק לפני שנתיים מסנטרל סיטי ואבא שלה נשלח לכלא גורם לי לקוות שיש לה קשר לעולם של הפלאש. אולי אבא שלה הוא אחד הנבלים שהכרנו מהסדרה ההיא. אולי אפילו עם כוחות על. ואולי אפילו לה עצמה יש כוחות על.
יכול להיות שבחרו את סנטרל סיטי סתם כחלק מהעולם, רצו נערה עירונית ויש עוד ערים חוץ ממטרופוליס.
גם לא מעניינים אותי כל כך ענייני משפחת לאנג-קושינג. וקשה לי להתרגש מזה שאולי הם יעזבו את העיירה כשיש דברים ענקיים באמת בסיכון.
המתח הוא בדיוק בשביל הדמויות.
הצופות יודעות שסופרמן יציל את היום וסמולוויל תישאר על המפה.

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
שמיגדון ספוילר
חח מזכיר לי שהמורה אמרה שהם הולכים לניו יורק "דה גרייטסט סיטי אין דה וורלד" ותהיתי אם זה רפרנס מכוון:-D
חחח כן אני חשבתי על זה כשאחד מהם אמר משהו כמו "בניו יורק אפשר להתחיל מחדש" או משהו שנראה לי נורא דומה לשורה in new york you can be a new man שבסוף של השיר helpless.

didalf

Well-known member
שמיגדון ספוילר

חחח כן אני חשבתי על זה כשאחד מהם אמר משהו כמו "בניו יורק אפשר להתחיל מחדש" או משהו שנראה לי נורא דומה לשורה in new york you can be a new man שבסוף של השיר helpless.
אני די בטוחה שאומרים את השורה הזאת בעוד שירים כבר קודם [נראה לי בשיר הראשון בעצם] ובהלפלס זה חזרה עליה. (בטוח בנון סטופ אבל זה סוגשל מאשאפ של הכל)
יאפ אני תמיד צודקת|זורו|

מילי08

Well-known member
הלוטוס הלבן
אני גם צופה בה, בסלקום.
אם לומר את האמת לא נפלתי משני הפרקים האלו, לא מצאתי בהם משהו מיוחד, אבל אני עדיין אמשיך לנסות את זה.
ראיתי את כל מה ששודר בינתיים. יש שם כמה קלישאות אמריקאיות מתישות וזו לא סדרה לבינג' עבורי, אבל נחמד סך הכל. שני הפרקים הראשונים דווקא היו מספיק מסקרנים מבחינתי כדי להמשיך ובהמשך כבר התחיל לעייף אותי קצת (כאילו, החלטות כל כך מפגרות של חלק מהדמויות, שזה טוב לדרמה אבל מעלה לי את הסעיף). אז אני ממשיכה אבל לא משהו שאני מחכה לו בקוצר רוח

snirf

Active member
@טוני החתול
וול, אז פמלה הצטרפה...רק שהנחתי שהיא סוג של תתפוס את מקומה של סמורף ותעמוד בראש החבורה עם משימות חדשות וכו' (מעין האמא שחסרה להם עכשיו)
שכן סביר להניח שגם היא בדומה לסמורף המשיכה עם המעללים...הרי לא סתם היא עשירה ככה.
אך לפי הנראה הם הולכים לעשות בשבילה רק משימה אחת ולקבל את כל הנדל"ן והרכוש בחזרה (או שהיא משקרת וזה אכן יהיה מתמשך כמו שאני מצפה?)

על פופ אני מרחם...ממצב שהוא עורר סלידה והאח עם העלילות ההזויות מבין המשפחה בעונות הקודמות, הוא הפך לממש מסכן...וזה הגיוני ומתבקש עם האובדן של סמורף

אז כן העונה בינתיים בסדר, מה שמחזיק ומעשיר אותה זה כמובן העבר של סמורף...אבל מקווה שהיא תתניע כי כרגע היא די מאכזבת אותי מ2 בחינות:
-מתמקדים רק בעלילה אחת עיקרית שזה ההתעסקות בהשבת הנכסים של סמורף, אין ממש עלילות אינדיבידואליות לכל דמות...או שהן לא מעובות מספיק, וזה חסר לי.
-עברנו כבר שליש עונה ואין תחתים מה קורה? :p לא אופייני להם! השחקנים התחילו לעשות פוזות?

@טוני החתול מה לך יש להגיד?

Lhuna3

Well-known member
אני גם צופה בה, בסלקום.

ראיתי את כל מה ששודר בינתיים. יש שם כמה קלישאות אמריקאיות מתישות וזו לא סדרה לבינג' עבורי, אבל נחמד סך הכל. שני הפרקים הראשונים דווקא היו מספיק מסקרנים מבחינתי כדי להמשיך ובהמשך כבר התחיל לעייף אותי קצת (כאילו, החלטות כל כך מפגרות של חלק מהדמויות, שזה טוב לדרמה אבל מעלה לי את הסעיף). אז אני ממשיכה אבל לא משהו שאני מחכה לו בקוצר רוח
The White Lotus
גם אני ראיתי כבר את כל 5 הפרקים, נדמה לי שמחר האחרון. ראיתי שמהללים אותה בפייסבוק כסדרה מבריקה שמדברת על כל מיני נושאים חברתיים כמו פערי הדורות בין דור X לדור Z, או ריקניות של התרבות המערבית או לא יודעת מה. אני לא כל כך הצלחתי לראות בה את העומק הזה, כלומר זה ברור שיש שם נסיון אבל לא הכי מוצלח בעיני. אולי זה גם כי אין שם שום דמות שאני יכולה להתחבר אליה. אבל כמוך גם אני אצפה כבר בפרק הסיום לראות איך זה נגמר.

למעלה