דיוני סדרות #52

Aranel Nenharma

Well-known member
את שאלת אז אחריותך:
עקב סכסוך זכויות יוצרים טיילור מקליטה מחדש אלבומים 1-6 שלה. היא לא מוציאה אותם לפי הסדר. כבר יצא אלבום מספר 2.
טיילור גם ידועה בתחביב קצת מתיש של פיזור איסטר אגס בכל דבר שהיא עושה להטריף את המעריצים. הם מצידם מנתחים כל נשימה שלה בהקשר של מי יהיה האלבום הבא המחודש שיצא. ההימור המוביל הוא 1989 (אלבום מספר 5). שייק איט אוף הוא הסינגל המוביל מהאלבום הזה ולכן זה עוד איסטר אג לכך שהוא מגיע בקרוב. וזה הכי מתומצת שהצלחתי.
אני שמחה שענית.
אני קראתי לאחרונה קצת על כל הסכסוך הזה שהיה לה ואני ממש מעריצה אותה על כך שהיא לא נכנעה לתאגיד והחליטה ללכת ולעשות מה שטוב לה.
וכל הקטע של ההקלטה מחדש אני חושבת לא היה עד עכשיו לפחות לא מסה כזו של תקליטים.
מקווה שכל המעריצים ירכשו מעכשיו רק את החדש ואת הישנים יזרקו וישמידו.
חחחח הוא מת עליה|לב| [הרוק מת על טיילר סוופיט]
הרוק הוא בין היצורים הכי חמודים שקיימים.

didalf

Well-known member
אני קראתי לאחרונה קצת על כל הסכסוך הזה שהיה לה ואני ממש מעריצה אותה על כך שהיא לא נכנעה לתאגיד והחליטה ללכת ולעשות מה שטוב לה.
אני כ"כ שמחה לשמוע את זה מאנשים אובייקטיבים|לב|

מקווה שכל המעריצים ירכשו מעכשיו רק את החדש ואת הישנים יזרקו וישמידו.
זה מה שאנחנו עושים|זורו|
כלומר אין באמת טעם לזרוק אלבום פיזי אבל משתדלים לא לשמוע את הישן בסטרימינג אם יש חדש. (לא אני אין לי ספוטיפיי אני פשוט קונה באייטונז פעם אחת)

הרוק הוא בין היצורים הכי חמודים שקיימים.
חחח אכן ממש.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זה היה שיר של הביטלס וסוף סוף הביאו שיר שלהם. תודה באמת הגיע הזמן
יש להם המון שירים ולכן לא מפתיע שאני לא זוכר את כולם.
אגב, ראיתי ביום ראשון את השיר Yesterday ששווה בעיקר בגלל שיש בו המון שירים שלהם (אפילו שזה כמובן קאברים)
העיקר שמו את כל הקטלוג של אד שירן|שפם|
גם הוא היה בסרט הזה
אני מכירה אותו הזכות דוון הרוק ג'ונסון
רגע, היו בתוכנית הזאת ביצועים אחרים חוץ מזה של טום הולנד?!?
אה והנה זה. באמת מזל שהסחת אותי עם תמונות|שפם|
כל הכבוד על האיפוק שלך עדי|חזיר|
הקטע עם המתכנתים האלו עצבן אותי.
מייקל דני לואיס רצה למוטט את החברה הזו בלי קשר לצבע עורם אלא נטו על זה שהם חברה קטנה בלי מימון.
אבל פתאום שגילו שהם שחורים זה נחשב גזענות למוטט אותם??
להפך, מייקל התייחס אליהם כשווי ערך למתכנתים צעירים לבנים וסיימון הוא זה שעשה מזה סיפור כי הם שחורים.
תחשבו על זה.
זה היה יחסי ציבור מאדדדדדדדדדד גרועים לחברה שמנסה להראות שהיא משתפרת מהבחינה הזאת למוטט חברה כזאת.
וכן ברור שזה אפליה מתקנת. אין ליכוח לנושא הגזעי שסיימון יהיה מרוצה ויעזוב אותנו.
יש כמובן ויכוח לגבי האם אפליה מתקנת זה דבר נכון או לא. אני נוטה יותר לכיוון של בעד. אם כי כמובן לא בכל מקרה.
אבל במקרה הזה אני מאוד בעד פשוט כי מראש הגעיל אותי הגישה של מייקל דני לואיס למצל את הכוח שלו נגד חברה קטנה.
אבל כן הייתי מעדיף אם היו משכנעים אותו לא לעשות את זה בלי שזה יהיה קשור לגזענות.

Aranel Nenharma

Well-known member
ראיתי ביום ראשון את השיר Yesterday ששווה בעיקר בגלל שיש בו המון שירים שלהם (אפילו שזה כמובן קאברים)
מניחה שהתכוונת לסרט yesterday . הקונספט שלו ממש טוב אבל הביצוע היה גרוע לדעתי.
רגע, היו בתוכנית הזאת ביצועים אחרים חוץ מזה של טום הולנד?!?
יש שם כמה ביצועים ממש טובים, (הבעיה שאני עייפה בשביל לחפש)
ד"א הביצוע של טום הוא בין ה5 הכי טובים.

מילי08

Well-known member
פרק 6 של הנברס יצא אתמול, למקרה שפיספסת... כתבתנו עליו כבר פה.
כן כן, הבנתי את זה כשראיתי תגובות שלכם. משום מה חשבתי שהפרק החדש יקפוץ לי אוטומטית בסלקום טיוי אבל זה לא ולכן חשבתי שעדיין אין.
אין לי הרבה מה לכתוב, אז תיכף אגיב לכם.
בעקרון - פרק טוב שסוף כל סוף הסביר לנו הרבה דברים והצליח קצת לסגור חלק מהקצוות. הפרק הקודם קצת עיצבן אותי, כי כמוכם גם אני הרגשתי שהכל מתחיל להיות מבולבל מידי וזה התיש אותי. (וגם כי פסלתי אותו על ההתחלה בגלל סצינת הפורנו הלא קשורה לכלום)
הפרק מתחיל בעתיד הרחוק
עם כל הכעס המוצדק כלפי ווידון, אי אפשר לקחת ממנו את היכולת לשלב ז'אנרים כל כך רחוקים ולגרום להם לעבוד. כבר עשה את זה לפני כן עם פיירפלי - סדרת חלל שמתרחשת בעולם ימי ביניימי ועם מאפיינים של מערב פרוע. והכל עבד.
ואותו דבר בפרק הזה - החלק העתידני היה עשוי היטב וכלל את כל מאפייני הז'אנר אבל בלי להמאיס, והחלק הויקטוריאני היה גם הוא מצוין והתכתב בדיוק עם כל מה שאנחנו חושבים על התקופה הזאת.
הם עבדו על פרויקטים גדולים לטיהור מים וכד'
את זה לא הצלחתי להבין, אבל כבר תיכננתי לראות שוב את הפרקים מתישהו כדי לסדר לי את הדברים בראש
"חיים חופשיים" הגיעו לשם לפניהם, כלאו ועינו את הגלנטי היחיד שהיה שם.
מדהים אותי איך בכל סצנריו - מציאותי או מומצא, כתוב ומתוסרט, תמיד בני האדם יפנו לאלימות. מה אני אגיד לכם... ת'אנוס אכן צדק :-P: :-]
ניתן לראות שבמקום נעשו הכנות למשימה בתקופה הויקטוריאנית, ושהמדענים שהיו שם עבדו ביחד עם הגלנטי על יצירת פורטל יציב.
מעולה שאת. איך הצלחת להבין את זה שהיתה להם משימה בתקופה הזאת? אני חשבתי שזה סתם מין מוזיאון
עכשיו אני מרגישה שחייבים גם לשאול את השאלה: האם יתכן שהכל זה סים(ולציה)?
בראש שלי כשדיברו על הסים, חשבתי על המשחק מחשב הזה שאנשים בונים בו חיים וירטואלים. ורק עכשיו כשאני כותבת את זה אני מבינה שזה קיצור של סימולציה :-D |פנים| (אף פעם לא שיחקתי אבל יצא לי לקרוא על זה לא מזמן..).
בכל מקרה, תאוריה מעניינת!
ברגע שזפייר מגיעה לבית המשוגעים ושואלת בקול רם האם זה סים, אז שרה אומרת לה play with me. אולי זה רמז?
והתמקדו בפריים מסויים על רצועות הסים שהן מצאו שם במתקן המדעי... וגם סיפרו לנו שיש אנשים שמבלים את רוב זמנם בסים ושיש גם "טבעונים" שמאמינים ש-flesh is evil כלומר אני משערת שרוצים לחיות רק בסים.
איך שמת לב לכל הפרטים האלה? אני חושבת שאני עדיין הייתי עסוקה בלעשות לעצמי סדר בראש..
אבל איזה רצועות?!
אגב, שרה זאת לא מאלאדי, נכון? ועכשיו אני חושבת שאולי מאלאדי היא החיילת שנורתה על ידי החיים החופשיים ובגלל זה טרו לא זיהתה אותה כשהן נפגשו.
הדבר היחיד שלא מסתדר לי בתיאוריה זה למה בעצם בסימולטור הזה הגלנטי שוב עובר עינויים. אם זה לא מצב מציאותי אז הגלנטי היה יכול להציג את עצמו כמשוחרר או משהו כזה
וגם אישה (מירטל?
וואלה, נראה לי באמת שזאת היא, ולא חשבתי על זה.
ששמות נחשבים דבר קדוש שלא משתפים אותו עם אנשים סתם ככה
זה אחד הרעיונות הכי ייחודיים שראיתי לאחרונה ואהבתי את זה
זה מעניין שבשבוע שעבר ציינתי שמוזר לי שעדיין לא ראינו מישהי מהנגועים עם יכולת טלפטית (פשוט בגלל שזה דבר די סטנדרטי בסוג של סיפור שיש בו אנשים עם כוחות). ובפרק הזה מסתבר שזה באמת בעל משמעות, כי זה בדיוק סוג האדם שזפיר מחפשת.
|כן|
הוא מעניין קצת, אבל מרגיש די חסר טעם אם זפיר לא זוכרת שום דבר ממנו
למה נראה לך שזפיר לא זוכרת כלום מהחיים של מולי טרו? לי היה נראה שבהתחלה היא באמת יותר מבולבלת אבל שהזכרונות כן קיימים.. אבל גם נראה לי שזה בעיקר נועד לתת לצופים רקע על טרו עצמה, והחיים הבאמת טרגיים שלה.
אבל הכי מעניין לדעתי זה שאנחנו רואים איך היא פוגשת את שרה ואנחנו מבינים כיצד יש לה אחריות על זה שהיא הפכה למאלדי. באמת מה שהיא עשתה לה זה בגידה נוראית. היא שלחה אותה ישירות לידיים של הרופא ההוא כשהיא ידעה שלא לבטוח בו. וזה כדי להציל את עצמה.
אה אוקיי... חשבתי על זה בהתחלה אבל הרי ראינו את מאלאדי מובלת מבית המשוגעים כשהיא כבר משוגעת ורק אז מגיעה הספינה שמפזרת ניצוצות ומשפיעה על כולם. משהו בכרונולוגיה לא עובד לי
*היה יפה שהבחורה האיטלקייה עם היכולת לגרום לדברים לרחף בסופו של דבר הצילה אותה.
נכון! זה ממש ריגש אותי ;-(
קלאודיה בלאק
מי זאת...? לא בפרק, אלא בכלל

הדבר היחיד שהבנתי בכוחות עצמי בלי עזרה שלכם :-] זה שלטרו אין באמת כוחות של הגלנטי. את יכולות הלחימה כבר היה לה מהעבר שלה והקטע עם הפלאשבקים לעתיד זה תופעת לוואי של הכדורי מוות האלה שהיא לקחה והחזרה לחיים.
חייזרים מגעילים מהעתיד
יא משתפית של חיים חופשיים!
זאתי שאחכ הפכה לטרו הזכירה לי את דיוזה קצת
|כן|
בל בסרטון שהראו של המדען הם דווקא נראים נחמדים ו-playful.
כאלה חמודים!
מלא ספוילרים לסדרה ה-100:
|כן||כן| להכל וגם היה את השיר הזה עם המילים למען כל העולם... :-D

מילי08

Well-known member
מסתבר שאנטוני מאקי וסבסטיאן סטן זכו בפרס הצמד הטוב ביותר של mtv.
חמודים, כל הכבוד. אבל רק לי הוידאו לא מוצג? גם השני של סקרלט ג'והנסון
לפי מה שקראתי, החצי השני של העונה כבר יהיה תחת מפיק / שואוראנר אחר, בלי ג'וס ווידון.
אני מסכימה איתך גם לגבי הבעד וגם הנגד. מעניין אם בגלל זה יש את ההפסקה בפרקים
חשבתי שהיום יהיה פרק של דה נברס אז לא טרחתי לבדוק אם יש חדש...
עכשיו אני רואה שברחה לי המילה לא בהתחלה. כלומר- לא חשבתי שיהיה...
ממש. לא הבנתי למה כל כך עפו עליו בביקורות

Admin

Administrator
מנהל
גם אני לא חושב שאיאן שלח את הטסטרית השניה (דיינה)(כן, גיגלתי את הסדרה רק בשביל לגלות את השמות שלהן כי זה נעשה מסובך)
לדעתי היא הלכה אל פופי כי כמו שהיא אמרה יש לה שאיפות להתקדם. וספציפית ברגע זה כי היא הרגישה שהחברה שלה (רייצ'ל) מקבלת הזדמנות עם איאן להתקדם אז היא רצתה גם.
מאיך שזה נראה שכדיינה דיברה על חלומות, לרייצ'ל בכלל אין שאיפות להתקדם.

קטע שאני אהבתי היה בין רייצ'ל ואיאן. כשהוא אומר לה לבקר אותו והיא אומרת לו שהוא נמוך וזה מרתיח אותו.
אבל במיוחד כשהיא מרימה את הידיים ביאוש והוא קופץ כי הוא חושב שהיא הולכת להרביץ לו. הוא כל כך מלא ביטחון עצמי נמוך (נזכרתי עכשיו באיזה מצחיק היה בעונה הקודמת עם הבחור הגבוה)

גם הסוף עם שיחת הפיוס של פופי ואיאן שהגיעה לזה שפופי בגדה בו עם בראד (והיא אפילו אמרה we were on a break)

שאר החלקים בפרק לא ממש עניינו אותי.

אבל יחסית לפרק 1X11 (שאני ראיתי היום שוב וקלטתי ששכחתי אותו כמעט לחלוטין) זה פרק ממש טוב.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הדבר היחיד שהבנתי בכוחות עצמי בלי עזרה שלכם :-] זה שלטרו אין באמת כוחות של הגלנטי. את יכולות הלחימה כבר היה לה מהעבר שלה והקטע עם הפלאשבקים לעתיד זה תופעת לוואי של הכדורי מוות האלה שהיא לקחה והחזרה לחיים.
את זה שהיכולת לחימה שלה היא לא כוח הבנתי כבר מההתחלה וכבר לפני שבוע הבנתי שזה כנראה שהיא הייתה לוחמת בעבר (כלומר בעבר שלה).

אבל אני לא חושב שאת צודקת לגבי הפלאשבקים לעתיד. נאמר משהו על כך שיש לה פלאשבקים וכתבתי על זה כאן:
וזה מזכיר לי מוקדם יותר בפרק שהבחורה האחרת (נראה לי שזפייר קראה לה סטיצ'ר) שואלת אותה What's your Pitsid level
וזפייר עונה לה משהו על כך שיש לה מאוד גבוה
ובתגובה סטיצ'ר שואלת אותה אם יש לה פלאשבקים
וזפייר אומרת (אם כי נראה לי בצחוק) שהיא אפילו לא יודעת אם מה שקורה כרגע זה באמת ההווה.
אז נכון שהיה לה משהו שגרם לפלאשבקים, אבל אני הבנתי את זה בתור משהו שגורם לפלאשבקים נורמליים - כלומר זיכרונות חזקים לעבר.
לדעתי הראייה לעתיד שיש לה זה כן "כוח" חדש.
למה נראה לך שזפיר לא זוכרת כלום מהחיים של מולי טרו? לי היה נראה שבהתחלה היא באמת יותר מבולבלת אבל שהזכרונות כן קיימים.. אבל גם נראה לי שזה בעיקר נועד לתת לצופים רקע על טרו עצמה, והחיים הבאמת טרגיים שלה.
לא היה שום סימן לכך שהיא זוכרת משהו מהחיים של מולי. היא בכלל הופתעה שהיא בגוף אחר ורואים שהיא לומדת כיצד מתנהגים בתקופה הזאת.
לא ראינו אותה תוהה מי היא למעשה.
זה אחד הרעיונות הכי ייחודיים שראיתי לאחרונה ואהבתי את זה [לגבי זה ששמות נחשבים דבר קדוש שלא משתפים אותו עם אנשים]
האמת שזה אחד הדברים שהזכירו לי שזאת סדרה של ווידון, כי הוא נגע בעניין קצת בעבר. בעיקר נראה לי באנג'ל - גם היה את העניין שהשם האמיתי של ג'סמין היה סוד שבעצם הרס אותה. וגם הייתה איזו סצנה עם איליריה שהיא מדברת על החשיבות של שמות
אה אוקיי... חשבתי על זה בהתחלה אבל הרי ראינו את מאלאדי מובלת מבית המשוגעים כשהיא כבר משוגעת ורק אז מגיעה הספינה שמפזרת ניצוצות ומשפיעה על כולם. משהו בכרונולוגיה לא עובד לי
אני לא יודע אם זאת הייתה טעות הקלדה שלך אבל ראינו אותה מובלת אל בית המשוגעים לדעתי.
כלומר היא הושפעה מהספינה בדרך אל בית המשוגעים.
אז אין בעיה כרונולוגית.
עם כל הכעס המוצדק כלפי ווידון, אי אפשר לקחת ממנו את היכולת לשלב ז'אנרים כל כך רחוקים ולגרום להם לעבוד. כבר עשה את זה לפני כן עם פיירפלי - סדרת חלל שמתרחשת בעולם ימי ביניימי ועם מאפיינים של מערב פרוע. והכל עבד.
ואותו דבר בפרק הזה - החלק העתידני היה עשוי היטב וכלל את כל מאפייני הז'אנר אבל בלי להמאיס, והחלק הויקטוריאני היה גם הוא מצוין והתכתב בדיוק עם כל מה שאנחנו חושבים על התקופה הזאת.
כן, זה מעצבן קצת שהסדרה מצליחה לעבוד טוב בדרכים שמזכירים את ווידון.

מי זאת...? לא בפרק, אלא בכלל
קלאודיה בלאק היא שחקנית אוסטרלית ששיחקה בתפקיד ראשי בסדרת המד"ב פארסקייפ ובשתי עונות האחרונות של סדרת המד"ב סטארגייט SG1.
היא גם שיחקה בתפקידי אורח בכל מיני סדרות נוספות.
היא די תמיד משחקת BAMFs כלומר badass motherfucker
כאן היא שיחקה את זפייר בעתיד.

Lhuna3

Well-known member
את זה לא הצלחתי להבין, אבל כבר תיכננתי לראות שוב את הפרקים מתישהו כדי לסדר לי את הדברים בראש
[שהגלנטי יצרו פרויקטים להצלת כדוה"א כמו טיהור מים]
זה רק הוזכר במשפט אחד (כאמור אני חזרתי לראות את הסצינה הזאת אחרי הפרק כדי לקלוט הכל).
עם כל הכעס המוצדק כלפי ווידון, אי אפשר לקחת ממנו את היכולת לשלב ז'אנרים כל כך רחוקים ולגרום להם לעבוד.
זה באמת נעשה מעולה ביותר בסדרה הזאת.
מדהים אותי איך בכל סצנריו - מציאותי או מומצא, כתוב ומתוסרט, תמיד בני האדם יפנו לאלימות. מה אני אגיד לכם... ת'אנוס אכן צדק :-P: :-]
אנחנו זבלים.
מעולה שאת. איך הצלחת להבין את זה שהיתה להם משימה בתקופה הזאת? אני חשבתי שזה סתם מין מוזיאון
תראי, אני לא יודעת את זה בודאות, זה מה שהסקתי.
זה לא נראה לי סביר שזה סתם מוזיאון, קודם כל כי בעקרון בסדרה טובה שום דבר "מסתורי" הוא לא סתם.
שנית כי למה שיהיה שם מוזיאון? זה מתקן מדעי שעבדו בו מדענים ביחד עם גלנטי על משהו. נגיד אפשר להמציא תירוץ שהמתקן המדעי הוא מקום שלפני כן היה מוזיאון ונשארו בו דברים, אבל זה פחות סביר, אלא אם כן היו אומרים לנו את זה ולא אמרו, ושוב - למה שיכניסו פרט כזה אם אין לו חשיבות? הפריטים שם גם לא היו מסודרים כמו תצוגה של מוזיאון.
שלישית זה לא נראה לי סביר שהגלנטי עבר בסוף במקרה לאותה תקופה של "המוזיאון", אז אני מסיקה שזה היה התכנון ולכן הגיוני לי שכל הפריטים שם היו חלק מההתכוננות למעבר של מישהו לתקופה הזאת, אולי בשביל לשנות את העבר בשביל למנוע את העתיד האפוקליפטי או משהו יותר יותר בסגנון של התיאוריה שכתבתי.
אבל שוב - קחי הכל בערבון מוגבל. לא בטוח שמשהו מזה נכון.
יכול גם להיות שרצועות הסים היו (בניגוד לתיאוריה הקודמת שכתבתי) רק במטרה לעזור למישהו להתכונן למשימה הזאת.
האמת שזה הסבר יותר טוב מהתיאוריה הראשונה שלי.

אבל איזה רצועות?!
אלו. וכמו שרואים יש עליהן את המספרים 1896 ששוב - לא יכול להיות בעיני מקרי וסתמי בעיני, לא שמראים לנו את הדבר הזה בקלוזאפ ולא שיש עליהן את השנה שאליה הם עברו.

sim.jpg

:-D
אולי עוד נגלה שהם הטובים בסוף.

Lhuna3

Well-known member
אוקיי זה מכיל תיאוריה אחרת שלי, קצת מטורפת ובטח לא נכונה ואולי תצחקו עלי, אבל עדיין.
אבל אני לא חושב שאת צודקת לגבי הפלאשבקים לעתיד. נאמר משהו על כך שיש לה פלאשבקים וכתבתי על זה כאן:
אז נכון שהיה לה משהו שגרם לפלאשבקים, אבל אני הבנתי את זה בתור משהו שגורם לפלאשבקים נורמליים - כלומר זיכרונות חזקים לעבר.
לדעתי הראייה לעתיד שיש לה זה כן "כוח" חדש.
אז אני מסכימה עם ניק שהפלאשבקים שלה בסצינה הראשונה נראו כמו פלאשבקים רגילים מהעבר שלה, ולכן ראיית העתיד היא כוח חדש.
אבל זה בעצם מעלה את השאלה מאיפה יש לה את הכוח הזה, כי היא לא כמו שאר הנגועים שנחתו עליהם נבגים מהגלנטי.
כלומר אולי כן? לא יודעת, אבל ביחד עם זה שעל רצועות הסים עם השנה כתוב V1, V2, V3 (שאני מפרשת כמספרי גרסה Version) עלה לי הרעיון שאולי יש לה פלאשבקים לעתיד כי זה כבר קרה לה, כלומר אולי כל הסיפור התרחש (בסים או במציאות) כבר מספר פעמים (כן אני מושפעת פה מסדרה אחרת...)
(זה לא מסביר למה בסצינה בעתיד זה נראה כאילו יש לה רק פלאשבקים "רגילים", ולא מסביר את השיחה שניק ציטט לגבי רמות ה... משהו... הגבוהות שלה.)

Lhuna3

Well-known member
עוד משהו קטן על נשות הלעולם-לא פרק 6
עכשיו שמתי לב שכשניטר שואלת את זפייר מי היא, היא עונה "שמי? זה קצת ישיר. הייתי נשואה 3 שנים ולא סיפרתי לאף אחד מהם". כלומר שאו שב-3 שנים האלו היא הספיקה להתחתן פעמיים לפחות, אבל יותר נראה לי שזה היה רמז לנישואים פוליגמיים, ואולי זה קשור לפלאשבק של השלישיה החצי ערומה של בחור ושתי בחורות.

didalf

Well-known member
אגב, ראיתי ביום ראשון את השיר Yesterday ששווה בעיקר בגלל שיש בו המון שירים שלהם (אפילו שזה כמובן קאברים)
וואי ממש. זוכה בפרס הסרט עם הרעיון הכי טוב והביצוע הכי גרוע.
ממש. לא הבנתי למה כל כך עפו עליו בביקורות
איפה אבל ראית שעפו עליו בביקורות? כל הביקורות שראיתי אמרו כמה הפוטנציאל של הסרט הזה מבוזבז.

חמודים, כל הכבוד. אבל רק לי הוידאו לא מוצג? גם השני של סקרלט ג'והנסון
יוטיוב הסירו בינתיים:-(

didalf

Well-known member
(וגם כי פסלתי אותו על ההתחלה בגלל סצינת הפורנו הלא קשורה לכלום)
וואי גם לי זה הציק. ולא תמיד זה מפריע לי אבל זה הרגיש מממממממממש לא קשור לכלום ומיותר. אולי גם הדיבורים על ווידון בכל זאת נכנסו לי לראש.

תכלס|כן|:-D

בראש שלי כשדיברו על הסים, חשבתי על המשחק מחשב הזה שאנשים בונים בו חיים וירטואלים.
אני גם:-D:-D יש מצב אבל השם של המשחק סים בא מסימולציה?

:-D
אולי עוד נגלה שהם הטובים בסוף.
לפי מה שלמדנו מה100 - בטוח:-D

Lhuna3

Well-known member
ספוילר: תיאוריה שלי אז כמו שצוין - בחיזיון של זפיר היה משהו על כך שעוד מישהו הגיעה יחד איתה.
התיאוריה שלי היא שזאת הפרמדיקית שטיפלה בזפיר ושאמרה שהייתה בעבר ב"חיים חופשיים".
אז תיאוריה מסויימת היא שהיא נכנסה באופן חלקי לתוך שרה.
אני לא פוסלת, אבל החשד שלי עכשיו זה יותר במישהו אחר מחיים חופשיים, אולי החייל שהם תפסו שם בסצינה הראשונה, ולגבי לתוך מי הוא נכנס, אני חושדת קצת בלוויניה, ועוד יותר בלורד מאסן, ששניהם פועלים נגד הנגועות ולוויניה גם נגד הגלנטי.
אגב חלק מהשיחה של זפייר וניטר זה על כך שזפייר לא מוכנה להיות אופטימית יותר כי הם "תמיד מצליחים כמעט לנצח, להגיע כזה קרוב, אבל תמיד חיים חופשיים מנצחים אותם" והיא אומרת עליהם they own history. שזה יכול להיות סתם אמירה על זה שהם פשוט ניצחו אותם תמיד בהיסטוריה עד היום, אבל זה גם קצת ניסוח חשוד בעיני, שמסתדר לי עם התיאוריה החלקית שהניסיון לשנות את ההיסטוריה זה משהו שאולי קרה כבר הרבה פעמים ותמיד חיים חופשיים סיכלו אותו.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
וואי ממש. זוכה בפרס הסרט עם הרעיון הכי טוב והביצוע הכי גרוע.
איפה אבל ראית שעפו עליו בביקורות? כל הביקורות שראיתי אמרו כמה הפוטנציאל של הסרט הזה מבוזבז.
האמת שכן, כמעט כל הביקורות ששמעתי עליו (הסרט Yesterday) היו בין פושרות לרעות. לכן הציפיות שלי לא היו גבוהות וזאת חלק מהסיבה שנהניתי.
אני לא חושב שזה היה ביצוע גרוע כל כך של הרעיון. היו כמה דברים שממש אהבתי.
הדבר שהכי אהבתי זה {ספוילר} שבסוף מתברר ששני האנשים האלו היו אנשים נוספים שזכרו את העולם עם הביטלס. וזה היה הטוויסט הגדול. כי כל הזמן הנחתי שבשלב מסוים יעלו עליו איכשהו (כמו הסצנת חלום עם ג'יימס קורדן). אהבתי את הרעיון שלמרות שמה שהוא עשה הוא מאוד מפוקפק מוסרית (במיוחד כשהוא גורם לאד שירן להרגיש רע לגבי היכולת שלו כשהוא ממש מרמה בתחרות כתיבת שירים איתו) עדיין האנשים האחרים האלו נותנים לזה זווית חיובית - כי העולם היה חסר את השירים של הביטלס והוא הביא אותם לעולם.

אנחנו זבלים.
מזל שהייתה לנו התזכורת הטלוויזיונית הזאת, כי ממש לא הצלחתי להבין את זה בעצמי מהמציאות של השבוע האחרון.

יכול גם להיות שרצועות הסים היו (בניגוד לתיאוריה הקודמת שכתבתי) רק במטרה לעזור למישהו להתכונן למשימה הזאת.
האמת שזה הסבר יותר טוב מהתיאוריה הראשונה שלי.
כן, זה נשמע לי באמת הגיוני
אז אני מסכימה עם ניק שהפלאשבקים שלה בסצינה הראשונה נראו כמו פלאשבקים רגילים מהעבר שלה, ולכן ראיית העתיד היא כוח חדש.
אבל זה בעצם מעלה את השאלה מאיפה יש לה את הכוח הזה, כי היא לא כמו שאר הנגועים שנחתו עליהם נבגים מהגלנטי.
כלומר אולי כן? לא יודעת, אבל ביחד עם זה שעל רצועות הסים עם השנה כתוב V1, V2, V3 (שאני מפרשת כמספרי גרסה Version) עלה לי הרעיון שאולי יש לה פלאשבקים לעתיד כי זה כבר קרה לה, כלומר אולי כל הסיפור התרחש (בסים או במציאות) כבר מספר פעמים (כן אני מושפעת פה מסדרה אחרת...)
(זה לא מסביר למה בסצינה בעתיד זה נראה כאילו יש לה רק פלאשבקים "רגילים", ולא מסביר את השיחה שניק ציטט לגבי רמות ה... משהו... הגבוהות שלה.)
תיאוריה מעניינת, אבל אני לא חושב.
אני כן חושב שהשאירו המון לא ברור לנו ככה שיכולים להיות כל מיני הסברים.
עכשיו שמתי לב שכשניטר שואלת את זפייר מי היא, היא עונה "שמי? זה קצת ישיר. הייתי נשואה 3 שנים ולא סיפרתי לאף אחד מהם". כלומר שאו שב-3 שנים האלו היא הספיקה להתחתן פעמיים לפחות, אבל יותר נראה לי שזה היה רמז לנישואים פוליגמיים, ואולי זה קשור לפלאשבק של השלישיה החצי ערומה של בחור ושתי בחורות.
כן, זה משהו שעלה לי מיד. רק אחר כך עלה פתאום לראשי האופציה שהיא בעצם התכוונה שהיא הייתה נשואה לשני אנשים שונים אבל לא באותו זמן.
אגב כל עניין השמות הסודיים נראה לי בעייתי מבחינה פרקטית. האם רק ההורים יודעים את השם של הילד שלהם? האם הם מספרים לו רק כשהוא מגיע לגיל שבו ברור שהוא יוכל לשמור על סוד? האם אין רישום אזרחי איפשהו ואם יש אז האם זה סודי? ואיך עושים סדר בהמון דברים נוספים?
*זה מזכיר לי ספר ישראלי מעניין שקראתי לפני כמה זמן שנקרא "ברונז" שבו לאנשים אין בכלל שמות.

ואגב באופן כללי נזכרתי לאחרונה בסדרה אחרת של ווידון שקראו לה Dollhouse שגם לה יש נקודות דימיון לסדרה הזאת
אז קודם כל זפייר היא כמו אישיות שנמצאת בגוף של מולי שהיא כמו בובה (כלומר אדם שמשתילים לו אישיות בסדרה)

אבל יותר מזה - זה שחלק משמעותי של הפרק מתרחש בעתיד דיסוטופי מזכיר מאוד את הסדרה, כי בה שני פרקי סוף העונה שהיו לה התרחשו בעתיד דיסוטופי.

Lhuna3

Well-known member
*זה מזכיר לי ספר ישראלי מעניין שקראתי לפני כמה זמן שנקרא "ברונז" שבו לאנשים אין בכלל שמות.
אני יודעת שכבר שכחת אבל אנחנו דיברנו עליו פה.
ואתה מכיר את המחבר שלו איכשהו.
כמובן שנזכרתי בו גם.
(לא קראתי את מה שכתבת על דולהאוס כי אולי עוד אצפה בזה בכל זאת פעם.)

אה וגם אהבתי את החלק הזה ביסטרדיי (וגם כתבתי את זה פה פעם :p)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני יודעת שכבר שכחת אבל אנחנו דיברנו עליו פה.
ואתה מכיר את המחבר שלו איכשהו.
כמובן שנזכרתי בו גם.
(לא קראתי את מה שכתבת על דולהאוס כי אולי עוד אצפה בזה בכל זאת פעם.)
אני לא זוכר את כל מה שכתבנו פה לאורך השנים.
אבל, האמת שהיה זכור לי שכתבתי עליו. לא זכרתי אם מישהו התייחס אלי כשכתבתי עליו.
(אני גם כתבתי על קלאודיה בלאק כאן בעבר ולא זכרתם אותה)

למעלה