נחמד שסיימו את זה כל כך בקלות.זואי וסיימון נפרדים סופסוף וסיימון מקל על זואי כשהוא מעלה את זה ראשון. יופי. זה היה שילוב של משיכה וזה שהם עברו חוויה קשה דומה, לא באמת אהבה.
כל ההתנהגות של זואי במסיבה הייתה מעצבנת. גם זה שהיא מיד הודיעה להם שהיא וסיימון נפרדו כמובן. אבל גם זה שהיא נעמדת על כסא וצועקת לכולם שהמוקד של המסיבה חייב להיות מקס ורוז.זואי מבואסת בעצמה אז מנסה לעודד אנשים אחרים?
אבל מאוחר יותר בפרק הבנתי שזה הקטע של זואי שהיא חייבת להרגיש בשליטה על המצב.
מאוד אהבתי את הביצוע הזה. גם שיר טוב (שבעיקרון זכור לי אבל אין לי מושג מאיפה) וגם ביצוע טוב. והיה נחמד שזה היה כמעט כל הקאסט של הסדרה ביחד שזה נדיר בסדרה הזאת. במיוחד אהבתי את הביצוע של רוז שם. אני אשמח אם היא איכשהו תחזור.קיבלנו ביצוע קבוצתי של שייק איט אוף וזה היה חמודדדדדדקצת קיויתי שזואי תעשה את הגשר (כי האקס שלה באמת הביא את החברה החדשה שלו) אבל לא נורא.
בשלב הזה ממש לא חשבתי שזואי תצטרף לשירה וגם ממש לא רציתי את זה כי זכרתי שאף פעם לא אהבתי את זה במיוחד כשהיא שרה. (אבל בסוף הפרק היא הוכיחה לי שאני יכול לאהוב אותה שרה)
שיר נחמד. אני אהבתי את הסיפור שלהם ואהבתי שהם חזרו להיות יחד. ואהבתי מאוד את זה שמאוחר יותר כשהיא באה אליהם מוקדם בבוקר, מו כזה "לך יש ילדים, לי יש אותה"פרי מגיע גם ומנסה לדבר לליבו של מו והם שרים על זה שהם ינסו לגרום לזה לעבוד, חמודים
די עיצבן אותי שהיא בהתחלה כעסה עליו בכלל. כאילו איך היא לא רואה את זה מיד בתור מחווה מדהימה?בנאום שלה זואי נזכרת ביום הראשון שלהם ובזה שהיא התקבלה ולא מקס. וופס. עד עכשיו אף אחד לא ידע שהיא לא ידעה שמקס ויתר בשבילה. בהתחלה היא כועסת עליו אבל הוא נותן נאום חמוד של למה זה הגיע לה יותר והיא מודה שזה בעצם מקסים מצידו. סה"כ שמחה שהמריבה הזאת לא נמשכה יותר. כאילו זה נמשך בדיוק כמה שזה צריך קצת כעס ואז השלמה.
ובאמת מוזר לי שטובין וליף אף פעם לא אמרו לה את זה בכל השנים שהם עבדו יחד. זה לחלוטין מרגיש כמו משהו שהם יאמרו לה הרבה כדי לעצבן אותה.
זה היה חמודמיטש מופיע לזואי בחלום אוי זה היה חמוד וגם מקס שם. היו לי קצת דמעות בעיניים כשמיטש שר לה![]()
לא שמתי לב שהיה שם עיוות של המילים, אבל היה לי ברור שהוא מאוהב בזואי. אז תהיתי אם הוא פשוט שר את זה עליה (כמו שמסתבר שהוא עשה) או שהוא ראה את זואי מגיעה וגרם לעצמו לשיר את זה כדי לגרום לזואי לחשוב שהוא מאוהב ברוז כי הוא למד לתמרן את השירים שלו.והם יוצאים למרדף לשדה תעופה כשאני עדיין מתלבטת בין רגשות מנוגדים הנ"ל. אבל כשהיא מגיעה מקס שר לרוז שיר אהבה והיא מבינה שמאוחר מידי בשבילה להתערב. אבל היא פספסה איזה עיוות של המילים לגבי החברה הכי טובה שלו. למקס יש ספקות יש!!
אני כמובן שמח מאוד. אבל וואו כל כך קלישאתי. אבל עובד מעולה.זואי יושבת לה על ספסל עצובה כשפתאום מקס מגיע! הי גוט אוף דה פלאן!!! הוא עדיין מאוהב בזואי והיא בו![]()
כן, איזה מוזר זה שהוא עכשיו שומע שיר לב שלה.ואזזזז זואי שרה למקסמה?? היא הדביקה אותו?? זה חד פעמי? זה עבר אליו במקום אליה??? שניהם?? מה יהיה בעונה הבאה אם תהיה??? חסר להם שלא תהיה!!!
ועוד יותר מוזר זה שאהבתי את הביצוע שלה.
אני מקווה כמובן שתהיה עוד עונה, אבל לפחות אם לא תהיה עוד עונה אז קיבלנו סוף נחמד.
הסיפור של מגי לא ממש מעניין אותי. מצטער. אבל מוזר מאוד שהיא מרכזת את כולם יחד להכרזה כזאת.וגם: מגי מחליטה לחזור לעולם הדייטים, אמילי בטיפול ועל כדורים, סיימון מאמץ איזה חברה של שחורים שמפתחים גם טלפון מעופף הודות לליף הנשמה שהביא לידיעתו, טובין ומקנזי ביחד והם חמודים, וליף לא שר היום וזה לא בסדר.
אמילי - קיוויתי שיהיה יותר על הסיפור שלה. אבל באמת לא היה לזה מקום.
סיימון בלה בלה בלה. לא ראו את הפרצופים של החברה החדשים שאיתו.
ליף נשמה טובה, אבל תנו לו איזו מיני עלילה לפחות בבקשה. (נראה לי שהוא היה חלק מכולם בשיר בהתחלה ובשיר במסעדה)
טובין ומקנזי חמודים. מקנזי בטח חושבת שזואי מוזרה מאוד שתוך כדי שיחה היא יצאה למסדרון, בהתה במשרד של סיימון ואז חזרה אליה.
אגב, הקטע שבו היא עושה את זה וסיימון שר את השיר הזה (I'm still standing) קצת הדאיג אותי כי לרגע חשבתי שהיא שוקלת מחדש להיות איתו (אולי לספר לו את האמת על הכוח שלה הפעם).