דיוני סדרות #52

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זואי וסיימון נפרדים סופסוף וסיימון מקל על זואי כשהוא מעלה את זה ראשון. יופי. זה היה שילוב של משיכה וזה שהם עברו חוויה קשה דומה, לא באמת אהבה.
נחמד שסיימו את זה כל כך בקלות.
זואי מבואסת בעצמה אז מנסה לעודד אנשים אחרים?
כל ההתנהגות של זואי במסיבה הייתה מעצבנת. גם זה שהיא מיד הודיעה להם שהיא וסיימון נפרדו כמובן. אבל גם זה שהיא נעמדת על כסא וצועקת לכולם שהמוקד של המסיבה חייב להיות מקס ורוז.
אבל מאוחר יותר בפרק הבנתי שזה הקטע של זואי שהיא חייבת להרגיש בשליטה על המצב.
קיבלנו ביצוע קבוצתי של שייק איט אוף וזה היה חמודדדדדד|מאוהב| קצת קיויתי שזואי תעשה את הגשר (כי האקס שלה באמת הביא את החברה החדשה שלו) אבל לא נורא.
מאוד אהבתי את הביצוע הזה. גם שיר טוב (שבעיקרון זכור לי אבל אין לי מושג מאיפה) וגם ביצוע טוב. והיה נחמד שזה היה כמעט כל הקאסט של הסדרה ביחד שזה נדיר בסדרה הזאת. במיוחד אהבתי את הביצוע של רוז שם. אני אשמח אם היא איכשהו תחזור.
בשלב הזה ממש לא חשבתי שזואי תצטרף לשירה וגם ממש לא רציתי את זה כי זכרתי שאף פעם לא אהבתי את זה במיוחד כשהיא שרה. (אבל בסוף הפרק היא הוכיחה לי שאני יכול לאהוב אותה שרה)
פרי מגיע גם ומנסה לדבר לליבו של מו והם שרים על זה שהם ינסו לגרום לזה לעבוד, חמודים
שיר נחמד. אני אהבתי את הסיפור שלהם ואהבתי שהם חזרו להיות יחד. ואהבתי מאוד את זה שמאוחר יותר כשהיא באה אליהם מוקדם בבוקר, מו כזה "לך יש ילדים, לי יש אותה"
בנאום שלה זואי נזכרת ביום הראשון שלהם ובזה שהיא התקבלה ולא מקס. וופס. עד עכשיו אף אחד לא ידע שהיא לא ידעה שמקס ויתר בשבילה. בהתחלה היא כועסת עליו אבל הוא נותן נאום חמוד של למה זה הגיע לה יותר והיא מודה שזה בעצם מקסים מצידו. סה"כ שמחה שהמריבה הזאת לא נמשכה יותר. כאילו זה נמשך בדיוק כמה שזה צריך קצת כעס ואז השלמה.
די עיצבן אותי שהיא בהתחלה כעסה עליו בכלל. כאילו איך היא לא רואה את זה מיד בתור מחווה מדהימה?
ובאמת מוזר לי שטובין וליף אף פעם לא אמרו לה את זה בכל השנים שהם עבדו יחד. זה לחלוטין מרגיש כמו משהו שהם יאמרו לה הרבה כדי לעצבן אותה.
מיטש מופיע לזואי בחלום אוי זה היה חמוד וגם מקס שם. היו לי קצת דמעות בעיניים כשמיטש שר לה|לב|
זה היה חמוד
והם יוצאים למרדף לשדה תעופה כשאני עדיין מתלבטת בין רגשות מנוגדים הנ"ל. אבל כשהיא מגיעה מקס שר לרוז שיר אהבה והיא מבינה שמאוחר מידי בשבילה להתערב. אבל היא פספסה איזה עיוות של המילים לגבי החברה הכי טובה שלו. למקס יש ספקות יש!!
לא שמתי לב שהיה שם עיוות של המילים, אבל היה לי ברור שהוא מאוהב בזואי. אז תהיתי אם הוא פשוט שר את זה עליה (כמו שמסתבר שהוא עשה) או שהוא ראה את זואי מגיעה וגרם לעצמו לשיר את זה כדי לגרום לזואי לחשוב שהוא מאוהב ברוז כי הוא למד לתמרן את השירים שלו.
זואי יושבת לה על ספסל עצובה כשפתאום מקס מגיע! הי גוט אוף דה פלאן!!! הוא עדיין מאוהב בזואי והיא בו|מאוהב|
אני כמובן שמח מאוד. אבל וואו כל כך קלישאתי. אבל עובד מעולה.
ואזזזז זואי שרה למקס:-0 מה?? היא הדביקה אותו?? זה חד פעמי? זה עבר אליו במקום אליה??? שניהם?? מה יהיה בעונה הבאה אם תהיה??? חסר להם שלא תהיה!!!
כן, איזה מוזר זה שהוא עכשיו שומע שיר לב שלה.
ועוד יותר מוזר זה שאהבתי את הביצוע שלה.
אני מקווה כמובן שתהיה עוד עונה, אבל לפחות אם לא תהיה עוד עונה אז קיבלנו סוף נחמד.
וגם: מגי מחליטה לחזור לעולם הדייטים, אמילי בטיפול ועל כדורים, סיימון מאמץ איזה חברה של שחורים שמפתחים גם טלפון מעופף הודות לליף הנשמה שהביא לידיעתו, טובין ומקנזי ביחד והם חמודים, וליף לא שר היום וזה לא בסדר.
הסיפור של מגי לא ממש מעניין אותי. מצטער. אבל מוזר מאוד שהיא מרכזת את כולם יחד להכרזה כזאת.
אמילי - קיוויתי שיהיה יותר על הסיפור שלה. אבל באמת לא היה לזה מקום.
סיימון בלה בלה בלה. לא ראו את הפרצופים של החברה החדשים שאיתו.
ליף נשמה טובה, אבל תנו לו איזו מיני עלילה לפחות בבקשה. (נראה לי שהוא היה חלק מכולם בשיר בהתחלה ובשיר במסעדה)
טובין ומקנזי חמודים. מקנזי בטח חושבת שזואי מוזרה מאוד שתוך כדי שיחה היא יצאה למסדרון, בהתה במשרד של סיימון ואז חזרה אליה.
אגב, הקטע שבו היא עושה את זה וסיימון שר את השיר הזה (I'm still standing) קצת הדאיג אותי כי לרגע חשבתי שהיא שוקלת מחדש להיות איתו (אולי לספר לו את האמת על הכוח שלה הפעם).

didalf

Well-known member
כל ההתנהגות של זואי במסיבה הייתה מעצבנת. גם זה שהיא מיד הודיעה להם שהיא וסיימון נפרדו כמובן. אבל גם זה שהיא נעמדת על כסא וצועקת לכולם שהמוקד של המסיבה חייב להיות מקס ורוז.
אני אוהבת את זואי|מאוהב| מעשים מטופשים מכוונות טובות.

גם שיר טוב (שבעיקרון זכור לי אבל אין לי מושג מאיפה)
|שפם||שפם|
(וגם ליטרלי כל מקום)

די עיצבן אותי שהיא בהתחלה כעסה עליו בכלל. כאילו איך היא לא רואה את זה מיד בתור מחווה מדהימה?
דווקא הבנתי אותה. אחד הדברים שהיא הכי גאה בהם לגבי עצמה זה שהיא התקבלה לחברה כזאת שנראה לי מנסה להיות המקבילה של גוגל או פייסבוק או משהו בסגנון. לגלות שהיא לא באמת התקבלה רק בזכות עצמה אלא בגלל צ'ריטי של מקס זה הורס את כל מה שהיא האמינה לגבי עצמה והיכולות שלה. לגמרי במקום לכעוס לגבי זה אבל אני שמחה שהיא גם הבינה מהר שזה מכוונות טובות ולא כעסה עליו יותר מידי.

ובאמת מוזר לי שטובין וליף אף פעם לא אמרו לה את זה בכל השנים שהם עבדו יחד. זה לחלוטין מרגיש כמו משהו שהם יאמרו לה הרבה כדי לעצבן אותה.
כנראה הם חשבו שהיא יודעת וזה לא ביג דיל.

לא שמתי לב שהיה שם עיוות של המילים, אבל היה לי ברור שהוא מאוהב בזואי. אז תהיתי אם הוא פשוט שר את זה עליה (כמו שמסתבר שהוא עשה) או שהוא ראה את זואי מגיעה וגרם לעצמו לשיר את זה כדי לגרום לזואי לחשוב שהוא מאוהב ברוז כי הוא למד לתמרן את השירים שלו.
האמת אני לא בטוחה אם היה עיוות של המילים כי אני לא מכירה את המילים אבל זה השורה שם על ה"בסט פרינד" הרגישה לי לא שייכת במקור. לא בטוחה. ולא נראה לי שהוא יודע לתמרן את השירים שלו. או שבכלל הוא ראה את זואי, למרות שלרגעים נראה שכן. אני חשבתי שכשהוא ראה אותה זה מה ששיבש לו את השיר.

אני מקווה כמובן שתהיה עוד עונה, אבל לפחות אם לא תהיה עוד עונה אז קיבלנו סוף נחמד.
ממממממממ אני מניחה שאם לא תהיה עוד עונה אז טוב שזה לא נגמר בזה שמקס נעלם לניו יורק אלא הם ביחד. אבל אני אכעס אם לא תהיה!!

אמילי - קיוויתי שיהיה יותר על הסיפור שלה. אבל באמת לא היה לזה מקום.
לאדעת. כאילו זואי עזרה לה להכיר שיש לה בעיה וללכת לטיפול. אני לא יודעת מה עוד אפשר לעשות עם זה. זה לא סדרה על אמילי זה על זואי, זואי לא נמצאת בטיפולים שלה.
טובין ומקנזי חמודים. מקנזי בטח חושבת שזואי מוזרה מאוד שתוך כדי שיחה היא יצאה למסדרון, בהתה במשרד של סיימון ואז חזרה אליה.
תכלס:-D

אגב, הקטע שבו היא עושה את זה וסיימון שר את השיר הזה (I'm still standing) קצת הדאיג אותי כי לרגע חשבתי שהיא שוקלת מחדש להיות איתו
מה להפך זה הכי שיר של השלמה עם המצב ולהמשיך הלאה. גם מצידו שהוא שר את זה וזה שהיא רואה את זה. מבחינתה זה הקלה שהוא בסדר.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני מתעצל לחפש בדיוק למה אני רוצה להגיב.

שלא כמוכן אני בכלל לא חשבתי על ה100 בזמן הצפיה בפרק. למרות שאני מסכים שיש באמת את כל נקודות הדימיון שאמרתן.
זאת גם הסיבה שלא חשבתי על כך שעדי|חזיר| צפתה בתוכן עם דימיון.
אבל יחד עם זה אני צדקתי לגבי מה שהנחתי שתהיה התגובה של עדי|חזיר|. בה100 גם לא הלכו כל כך עמוק לתוך העלילה המד"בית (עם כי כמובן היא הייתה לאורך יותר זמן) למשל לא הראו בפועל חייזרים בשום שלב. וגם זה הגיע אחרי שהיא הייתה באמת הרבה יותר מחוברת לדמויות.

אבל נראה לי שאני לא חשבתי על זה כי אני רואה הרבה יותר סדרות משתיכן. אז אני מכיר כמות גדולה של סדרות שדומות לסדרה הזאת בדרכים רבות אחרות.
למעשה הבוקר אני ראיתי את הפרק הראשון של מיני סדרה בשם The War of the Worlds שיש לה גם כמה וכמה נקודות דימיון עם זה.

בכל מקרה עדי|חזיר|, אני מקווה שכן תמשיכי איתנו להמשך העונה. ואם את לא הולכת לראות שוב שום דבר* אז לפחות אולי תראי איזה סרטון ריקאפ טוב.

*פתאום אני קולט שכתבת שאת לא רואה שוב גם דברים שאת אוהבת, אבל ראית את העונות הראשונות של ה100 איזה 3 פעמים לא?

לגבי החיזיון של זפיר בסוף - אני די בטוח שזאת באמת מירטל מדברת שם בסוף. ואני מניח שהיא מדברת בשם הגלנטי.
יש שם עוד דברים לא ברורים באמת, אבל אני די מסכים עם הניתוח שלך לגבי זה שחלקים שייכים לזפייר וחלקים למולי.

וכל זה הזכיר לי שיש קטע הרבה יותר מוקדם, בחלק הראשון של הפרק, שבו יש משהו שדומה לחיזיון של טרו.
הייתי צריך לחפש:
זה בקטע שבו הגלנטי שולח להם זרועות טלפטיות והם יורים בו בתגובה.
לזפייר יש לרגע משהו שנראה כמו פלאשבק למשהו שבו נראה שמישהו עם מסכה מרביץ לה ומנסה להטביע אותה.
זה ב13:55.
אם כבר מדברים על דברים שהגיוני שלא סתם הכניסו לפרק...
וזה מזכיר לי מוקדם יותר בפרק שהבחורה האחרת (נראה לי שזפייר קראה לה סטיצ'ר) שואלת אותה What's your Pitsid level
וזפייר עונה לה משהו על כך שיש לה מאוד גבוה
ובתגובה סטיצ'ר שואלת אותה אם יש לה פלאשבקים
וזפייר אומרת (אם כי נראה לי בצחוק) שהיא אפילו לא יודעת אם מה שקורה כרגע זה באמת ההווה.
בקיצר נותרו כל מיני דברים לא ברורים בעתיד הזה שאני מניח שיש להם השפעות.

didalf

Well-known member
בכל מקרה עדי|חזיר|, אני מקווה שכן תמשיכי איתנו להמשך העונה. ואם את לא הולכת לראות שוב שום דבר* אז לפחות אולי תראי איזה סרטון ריקאפ טוב.
אבל למה אתה כותב עדי|חזיר| כל הזמן. ברור שזאת אני, עדי|נחש| בכלל לא צופה בסדרה הזאת.
נראה לי שאני אמשיך. אני לא מאד נלהבת אבל גם לא ממש סובלת וכן קצת סקרנית מה הלאה. אולי אני אראה ריקאפ. יותר סביר שאני אחזור לקרוא מה כתבנו.

*פתאום אני קולט שכתבת שאת לא רואה שוב גם דברים שאת אוהבת, אבל ראית את העונות הראשונות של ה100 איזה 3 פעמים לא?
מה אני דילן?:-D ראיתי רק צפיה אחת נוספת. וגם זה לא מיד. אף פעם לא סיימתי פרק וצפיתי בו שוב. מקסימום מדלגת לקטעים שממש אהבתי.
*כמובן גם סרטים שאני אוהבת ראיתי מלאנתלפים פעם אבל זה כי הם כל הזמן ביס. נדיר מאד שאני אבחר במודע לראות שוב משהו שכבר ראיתי. לעומת זאת אם בזפזופ אני אתקל בסרט/סדרה אהובה כנראה שאני אשאר לראות. בגלל זה כ"כ אוהבת זפזופ אולדסקול.

יש שם עוד דברים לא ברורים באמת, אבל אני די מסכים עם הניתוח שלך לגבי זה שחלקים שייכים לזפייר וחלקים למולי.
את זה אפילו אני הבנתי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני אוהבת את זואי|מאוהב| מעשים מטופשים מכוונות טובות.
זה שהיא אמרה שהיא וסיימון נפרדו אי אפשר להגיד שזה מכוונות טובות.
אני לא חושב שהיא חשבה באופן מודע לומר את זה כדי לגרום למקס לחשוב על לחזור אליה, אבל זה היה חייב להיות בתת מודע.
בכל מקרה אין בזה כוונה טובה.
על מה את מתלוננת? אני אמרתי שאני אוהב את השיר (והיו שירים של טיילור שפירסמת שלא אהבתי)
ואם כבר אז זה מראה שאת לא עושה עבודה טובה בתור נציגה של טיילור בפורום אם אני לא נתקלתי בקליפ הזה בעבר (מאוד אהבתי את זה שהיא יודעת שהיא לא יכולה לעשות את הדברים האלו עם האצבעות)
דווקא הבנתי אותה. אחד הדברים שהיא הכי גאה בהם לגבי עצמה זה שהיא התקבלה לחברה כזאת שנראה לי מנסה להיות המקבילה של גוגל או פייסבוק או משהו בסגנון. לגלות שהיא לא באמת התקבלה רק בזכות עצמה אלא בגלל צ'ריטי של מקס זה הורס את כל מה שהיא האמינה לגבי עצמה והיכולות שלה. לגמרי במקום לכעוס לגבי זה אבל אני שמחה שהיא גם הבינה מהר שזה מכוונות טובות ולא כעסה עליו יותר מידי.
אבל מה זה "הבינה מהר שזה מכוונות טובות". זה ברור שזה נעשה מכוונות טובות. אין דרך אחרת לפרש את זה שהוא ויתר על עבודה עבורה חוץ מכוונה טובה. אפשר לחשוב שזה רחמים, אבל זה עדיין כוונה טובה.
אבל נכון שמוצדק שהיא כועסת שהוא שמר על זה בסוד ממנה כל השנים האלו.
אם כי ייתכן שזה מוצדק כי אם היא הייתה יודעת אז היא הייתה מרגישה חסרת ביטחון ואולי לא מתקדמת. לעומת זאת בשלב הזה היא כבר קודמה (פעמיים) ולכן יכולה להיות בטוחה ביכולת שלה.
כנראה הם חשבו שהיא יודעת וזה לא ביג דיל.
את זוכרת איך הם היו תחרותיים מאוד איתה בעונה קודמת. לא נראה לי הגיוני שהם לא יזרקו לה את זה שהיא בקושי הצליחה לקבל את העבודה בכלל.
לאדעת. כאילו זואי עזרה לה להכיר שיש לה בעיה וללכת לטיפול. אני לא יודעת מה עוד אפשר לעשות עם זה. זה לא סדרה על אמילי זה על זואי, זואי לא נמצאת בטיפולים שלה.
נכון שזאת לא סדרה על אמילי. היא גם לא סדרה על האמא והרפתקאות ההימורים שלה או על סיימון והיוזמות החברתיות שלו או על האח והקטע המוזר שלו עם להקות.
הנקודה היא שהסדרה תמיד הולכת לכל מיני כיוונים צדדיים וזה פשוט עניין של איזה היא בוחרת.
והיא לחלוטין יכלה לבחור באמילי. זה לא שברגע שאדם מודע שיש לו בעיה הוא הולך לרופא והכל מסתדר בשניה (כפי שדי הציגו את זה). הגיוני להראות אותה מתקשה לקבל את המצב, מתקשה עם התרופות ועם הדיכאון אפילו כשהיא מבינה אותו. היו יכולים לעשות את זה הרבה. זה לא הכרחי לסדרה, אבל זה יותר טוב מחלק מעלילות הצד שקיבלנו במהלך העונה הזאת.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אבל למה אתה כותב עדי|חזיר| כל הזמן. ברור שזאת אני, עדי|נחש| בכלל לא צופה בסדרה הזאת.
אני עושה את זה באופן די אוטומטי
*כמובן גם סרטים שאני אוהבת ראיתי מלאנתלפים פעם אבל זה כי הם כל הזמן ביס. נדיר מאד שאני אבחר במודע לראות שוב משהו שכבר ראיתי. לעומת זאת אם בזפזופ אני אתקל בסרט/סדרה אהובה כנראה שאני אשאר לראות. בגלל זה כ"כ אוהבת זפזופ אולדסקול.
זיפזופ זה העבר
ובימיינו זה פשוט מוזר

Lhuna3

Well-known member
כמובן גם סרטים שאני אוהבת ראיתי מלאנתלפים פעם אבל זה כי הם כל הזמן ביס. נדיר מאד שאני אבחר במודע לראות שוב משהו שכבר ראיתי
גם אצלי זה מאוד נדיר.
אני אצפה שוב רק בסצינות שאני רוצה למצוא בהן רמזים או להבין דברים שלא קלטתי בצפיה ראשונה, במיוחד בסדרות מהסוג הזה שמדברות בחידות ורמזים.
כמובן שאם זה לא מספיק מעניין אותך אז את לא תעשי את זה.
(או בסצינות שאהבתי באופן מיוחד שזה אפילו עוד יותר נדיר).

didalf

Well-known member
זה שהיא אמרה שהיא וסיימון נפרדו אי אפשר להגיד שזה מכוונות טובות.
אני לא חושב שהיא חשבה באופן מודע לומר את זה כדי לגרום למקס לחשוב על לחזור אליה, אבל זה היה חייב להיות בתת מודע.
בכל מקרה אין בזה כוונה טובה.
אפשר להגיד שזה כדי להפוך את הכל לפחות מביך אח"כ, שלא ייתחסו אליהם כזוג. ברור שהיה פה איזה תת מודע לידע את מקס שהיא פנויה.

על מה את מתלוננת? אני אמרתי שאני אוהב את השיר
על זה שאיך שאני הבנתי את זה לא זיהית את השיר.

ואם כבר אז זה מראה שאת לא עושה עבודה טובה בתור נציגה של טיילור בפורום אם אני לא נתקלתי בקליפ הזה בעבר (מאוד אהבתי את זה שהיא יודעת שהיא לא יכולה לעשות את הדברים האלו עם האצבעות)
איך אבל?:-0 זה השיר הכי נטחן שלה אבררררר. הוא לא צריך אותי.

אבל מה זה "הבינה מהר שזה מכוונות טובות". זה ברור שזה נעשה מכוונות טובות. אין דרך אחרת לפרש את זה שהוא ויתר על עבודה עבורה חוץ מכוונה טובה. אפשר לחשוב שזה רחמים, אבל זה עדיין כוונה טובה.
להבין שההישג שאתה הכי גאה בו הושג מרחמים ולא מהיכולות שלך זה נוראי ומאכזב ומתסכל. לאדעת מה אתה רוצה ממנה. התגובה שלה הייתה הכי הגיונית בעולם. אם היא הייתה מושכת את הכעס הזה לכמה שעות או ימים הייתי אומרת אוקי שחררי זה כוונה טובה אבל כבר באותה שיחה היא קיבלה את זה כמחווה והבינה את מקס.

זה לא שברגע שאדם מודע שיש לו בעיה הוא הולך לרופא והכל מסתדר בשניה (כפי שדי הציגו את זה).
אמרו שהיא לוקחת כדורים זה לגמרי לא שהכל הסתדר בשניה.

זיפזופ זה העבר
ובימיינו זה פשוט מוזר
זפזופ זה נהדר|מאוהב|

(או בסצינות שאהבתי באופן מיוחד שזה אפילו עוד יותר נדיר).
לרוב הסצנות שאני אחזור אליהן זה נשיקות:-D או דברים שגורמים לפאנגירל שבי להתרגש.

Lhuna3

Well-known member
לרוב הסצנות שאני אחזור אליהן זה נשיקות:-D או דברים שגורמים לפאנגירל שבי להתרגש.
אני אמנם צוחקת עליך, אבל גם אצלי מדובר בסצינות שמוציאות את הפנגירל שבי. הן רק יותר נדירות אצלי לצערי. האחרונות שזכורות לי היו בשיט'ס קריק.

Lhuna3

Well-known member
משהו טוב או רע לגבי המשך הסדרה The Nevers :
לפי מה שקראתי, החצי השני של העונה כבר יהיה תחת מפיק / שואוראנר אחר, בלי ג'וס ווידון.
אז זה קצת טוב כי לא יהיו לנו רגשות אשמה יותר אם נהנה מזה.
אבל גם קצת רע, כי אולי זה יהיה פחות טוב... (ההומור והסגנון שלו מאוד הורגשו בעיני, וחצי העונה הזה היה מהדברים האיכותיים שראיתי בתקופה האחרונה לדעתי מכל הבחינות. אז לא אכחיש שיחד עם רגשות האשם הקלים יש לי גם חששות שאולי הרמה לא תשמר).

מילי08

Well-known member
ביליתי הרבה עם האחיינים אז לא היה לי זמן טלוויזיה.
חשבתי שהיום יהיה פרק של דה נברס אז לא טרחתי לבדוק אם יש חדש...
בינתיים אני ממשיכה עם איירון פיסט ואני לא יודעת למה לא אוהבים אותה. אמנם ראיתי רק חצי עונה 1 עד עכשיו אבל היא לא גרועה בכלל.
מי שמשחק את ווארד מיצ'ם נותן תצוגת משחק מדהימה. אני צריכה לזכור לכתוב אותו בסיכום החודשי.

אוסווין

Active member
חיפשתי משהו קליל לראות, שיהיה ברקע. ואם לא הפורום הזה, בחיים לא הייתי חושב על הפלייליסט של זואי, אבל זה מה שקרה אז זה מה שראיתי.
האמת שהסדרה ממש גנרית לטעמי, ואני חושש שתסקלו אותי באבנים כי זה נראה שכל הפורום מאוהב בה חח.
העלילה היחידה בעיניי שהיא טיפה מיוחדת, זה האבא שלא יכול לתקשר ודרך המוזיקה של זואי היא מצליחה טיפה לקבל עוד קצת ממנו. זה יפה. אבל מעבר לזה, הכל די סתמי. מרגיש לי כאילו סתם חיפשו תירוץ לעשות סדרה עם מוזיקה פופולרית. ויש גם את הblack best friend. והיא מאוהבת בו, אבל יש לו חברה והחבר הכי טוב שלה מאוהב בה והיא לא יודעת אם היא מאוהבת בו, הכל מאוד סטנדרטי כשמידי פעם יש שיר, משום מה.
אני מניח שזה היה נחמד לשים ברקע, אבל לא משהו שאני רואה איך אפשר להיות מושקע בו.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חיפשתי משהו קליל לראות, שיהיה ברקע. ואם לא הפורום הזה, בחיים לא הייתי חושב על הפלייליסט של זואי, אבל זה מה שקרה אז זה מה שראיתי.
האמת שהסדרה ממש גנרית לטעמי, ואני חושש שתסקלו אותי באבנים כי זה נראה שכל הפורום מאוהב בה חח.
העלילה היחידה בעיניי שהיא טיפה מיוחדת, זה האבא שלא יכול לתקשר ודרך המוזיקה של זואי היא מצליחה טיפה לקבל עוד קצת ממנו. זה יפה. אבל מעבר לזה, הכל די סתמי. מרגיש לי כאילו סתם חיפשו תירוץ לעשות סדרה עם מוזיקה פופולרית. ויש גם את הblack best friend. והיא מאוהבת בו, אבל יש לו חברה והחבר הכי טוב שלה מאוהב בה והיא לא יודעת אם היא מאוהבת בו, הכל מאוד סטנדרטי כשמידי פעם יש שיר, משום מה.
יש סיכוי שעדי|חזיר| תצוד אותך, אבל אני לא מאוהב בסדרה במידה שלה.
אני גם מסכים שאופן כללי היא מאוד גנרית מעבר לעניין המוזיקלי וזה לחלוטין מה שגרם לי להמשיך איתה.
אבל ככל שהיא ממשיכה לדמויות נבנה יותר עומק ויותר מתחברים אליהם ואל העלילה אז יותר נהנים.

Aranel Nenharma

Well-known member
למען האמת עדי היא היחידה שממש מאוהבת בסדרה.
אני מסכימה שאין בה משהו מיוחד (מבחינת עלילה, המוזיקה זה נחמד) אבל היא מספיק כפית כדי כמו שאמרת סדרה שלא צריך להשקיע בה.
אני אישית כותבת עליה פה רק כי יש עם מי וזה כן נחמד לדון על כל דבר עם מישהו, אבל זו לא סדרה שהייתי דנה בה בפורום אם לה היה מישהו שיעורר את הדיון הזה

זו סדרה נחמדה ולדעתי לסדרה גנרית היא כן מעלה נושאים מעניינים בהמשך הדרך, אבל בהחלט יש לה פגמים
אני גם מסכים שאופן כללי היא מאוד גנרית מעבר לעניין המוזיקלי וזה לחלוטין מה שגרם לי להמשיך איתה.
אבל ככל שהיא ממשיכה לדמויות נבנה יותר עומק ויותר מתחברים אליהם ואל העלילה אז יותר נהנים.
מה שניק אמר

didalf

Well-known member
משחיזה את החנית ברגע זה. (בשביל כולכם אגבB-|)

1. אני מתה על מחזות זמר, נאמברים מוזיקליים ואנשים ששרים ורוקדים פתאום בלי סיבה. אז זה מבחינתי מה שהופך את החלקים הגנריים למיוחדים וכיפים.
2. יש לי חיבור רגשי מיוחד לזואי. היא הספיריט אנימל שלי.
3. הסדרה הזאת גרמה לי לצחוק בקול רם ולבכות בקול רם כמו שמעט סדרות הצליחו.

Aranel Nenharma

Well-known member
(וגם כי הסוויפטים באינסטגרם הדביקו אותי בקוסנפירציות שלהם: 1989 איז קאמינג!)
מה הקונספירציה???
זואי וסיימון נפרדים סופסוף וסיימון מקל על זואי כשהוא מעלה את זה ראשון. יופי. זה היה שילוב של משיכה וזה שהם עברו חוויה קשה דומה, לא באמת אהבה.
הללויה!!!
אז מקס עושה מסיבת פרידה במקסימו. כמה חסר חברים הוא שהאורחים שלו זה המשפחה של זואי?
זה היה ממש עצוב. גם זה היה מוגדר מסיבה פרטית והיו במקום עוד אנשים שמניחה הוזמנו על ידי מקס אבל בשולחן כשאכלו היו רק השחקנים.
פרי מגיע גם ומנסה לדבר לליבו של מו והם שרים על זה שהם ינסו לגרום לזה לעבוד, חמודים.
זה היה שיר של הביטלס וסוף סוף הביאו שיר שלהם. תודה באמת הגיע הזמן

והוא אומר לפרי "לך יש ילדים לי יש אותה תתרגל":-D:-D
:ROFLMAO:
ואזזזז זואי שרה למקס:-0 מה?? היא הדביקה אותו?? זה חד פעמי? זה עבר אליו במקום אליה??? שניהם?? מה יהיה בעונה הבאה אם תהיה??? חסר להם שלא תהיה!!!
חייבים עוד עונה!!!
וגם: מגי מחליטה לחזור לעולם הדייטים, אמילי בטיפול ועל כדורים, סיימון מאמץ איזה חברה של שחורים שמפתחים גם טלפון מעופף הודות לליף הנשמה שהביא לידיעתו, טובין ומקנזי ביחד והם חמודים, וליף לא שר היום וזה לא בסדר
העלילה של מגי היתה כל כך לא מעניינת
ההתנהגות של זואי במסיבה הייתה מעצבנת. גם זה שהיא מיד הודיעה להם שהיא וסיימון נפרדו כמובן. אבל גם זה שהיא נעמדת על כסא וצועקת לכולם שהמוקד של המסיבה חייב להיות מקס ורוז.
אבל מאוחר יותר בפרק הבנתי שזה הקטע של זואי שהיא חייבת להרגיש בשליטה על המצב
היא ממש עצבנה אותי. היא לפעמים ממש אנוכית ופה זה ממש בלט. כאילו נכון לכל אחד היה משהו אחר לעסוק בו אבל זה לא שהם לקחו את הפטקוס ממקס ורוז להפך את זאת שעשתה את המסיבה כולה קשורה אליך.
עדי אני יודעת שאת ממש אוהבת את זואי אבל בשבילי היא הדמות הכי מעצבנת בסדרה.
באמת מוזר לי שטובין וליף אף פעם לא אמרו לה את זה בכל השנים שהם עבדו יחד. זה לחלוטין מרגיש כמו משהו שהם יאמרו לה הרבה כדי לעצבן אותה
בכללי אני מרגישה שהעונה היה לנו הרבה פחות ליף וטובין וזה לא טוב , לא טוב בכלל.

או שהוא ראה את זואי מגיעה וגרם לעצמו לשיר את זה כדי לגרום לזואי לחשוב שהוא מאוהב ברוז כי הוא למד לתמרן את השירים שלו
חחחח אני מחושבת שהתסריטאים עצמם לא חשבו עד כדי כך.
ועוד יותר מוזר זה שאהבתי את הביצוע שלה
נכון יש בה משהו מוזר בשירה שלה? היא כאילו שרה דרך האף או משהו כזה.
סיימון בלה בלה בלה. לא ראו את הפרצופים של החברה החדשים שאיתו.
הקטע עם המתכנתים האלו עצבן אותי.
מייקל דני לואיס רצה למוטט את החברה הזו בלי קשר לצבע עורם אלא נטו על זה שהם חברה קטנה בלי מימון.
אבל פתאום שגילו שהם שחורים זה נחשב גזענות למוטט אותם??
להפך, מייקל התייחס אליהם כשווי ערך למתכנתים צעירים לבנים וסיימון הוא זה שעשה מזה סיפור כי הם שחורים.
תחשבו על זה.
דווקא הבנתי אותה. אחד הדברים שהיא הכי גאה בהם לגבי עצמה זה שהיא התקבלה לחברה כזאת שנראה לי מנסה להיות המקבילה של גוגל או פייסבוק או משהו בסגנון. לגלות שהיא לא באמת התקבלה רק בזכות עצמה אלא בגלל צ'ריטי של מקס זה הורס את כל מה שהיא האמינה לגבי עצמה והיכולות שלה. לגמרי במקום לכעוס לגבי זה אבל אני שמחה שהיא גם הבינה מהר שזה מכוונות טובות ולא כעסה עליו יותר מידי
אבל בעולם הזה של הייטק אתה דווקא נכנס למקומות על ידי פרוטקציות, חבר מביא חבר..
הקידום שהיא קיבלה הוא בגלל היכולות שלה ובזה יש לה להתגאות.
מה להפך זה הכי שיר של השלמה עם המצב ולהמשיך הלאה. גם מצידו שהוא שר את זה וזה שהיא רואה את זה. מבחינתה זה הקלה שהוא בסדר
נכון. זואי לגמרי הרגישה הקלה מהפרידה הזו אחרי שהיא ראתה שסיימון בסדר.
הנקודה היא שהסדרה תמיד הולכת לכל מיני כיוונים צדדיים וזה פשוט עניין של איזה היא בוחרת.
והיא לחלוטין יכלה לבחור באמילי.
זה גם בעיה של הסדרה. היא מעלה המון נושאים חשובים ומחפפת אותם די מהר. גם הסיפור של מו ופרי נגמר יחסית מהר ולכיוון טוב ולגמרי יכלו לעשות עם זה עוד.
איך אבל?:-0 זה השיר [shake it off] הכי נטחן שלה אבררררר. הוא לא צריך אותי.
אני מכירה אותו הזכות דוון הרוק ג'ונסון

הפלייליסט של זואי 2X13
מייקל דני לואיס רצה למוטט את החברה הזו בלי קשר לצבע עורם אלא נטו על זה שהם חברה קטנה בלי מימון.
להפך, מייקל התייחס אליהם כשווי ערך למתכנתים צעירים לבנים וסיימון הוא זה שעשה מזה סיפור כי הם שחורים.
תחשבו על זה.
גם אותי זה עצבן.
לא מגיעות לדני מייקל דייוויס מחמאות על הרמיסה השוויונית שלו, ועוד יותר גרוע שהוא נהנה, אבל נורא שהמתכנתים היו צריכים להיות מהקבוצה של סיימון כדי שיהיה אכפת לו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

Aranel Nenharma

Well-known member
תפוז לא נותן לי להוסיף gif ולא נותן לערוך
עדי|חזיר| זה כדי שלא תכעסי עלי על מה שכתבתי בתגובה על הפליילסט של זואי

1621361609396.png

1621361643711.png

didalf

Well-known member
תפוז לא נותן לי להוסיף gif ולא נותן לערוך
עדי|חזיר| זה כדי שלא תכעסי עלי על מה שכתבתי בתגובה על הפליילסט של זואי

צפה בקובץ המצורף 23399

צפה בקובץ המצורף 23401
עכשיו אני מפחדת לפתוח את ההודעה שלך:-D

מה הקונספירציה???
את שאלת אז אחריותך:
עקב סכסוך זכויות יוצרים טיילור מקליטה מחדש אלבומים 1-6 שלה. היא לא מוציאה אותם לפי הסדר. כבר יצא אלבום מספר 2.
טיילור גם ידועה בתחביב קצת מתיש של פיזור איסטר אגס בכל דבר שהיא עושה להטריף את המעריצים. הם מצידם מנתחים כל נשימה שלה בהקשר של מי יהיה האלבום הבא המחודש שיצא. ההימור המוביל הוא 1989 (אלבום מספר 5). שייק איט אוף הוא הסינגל המוביל מהאלבום הזה ולכן זה עוד איסטר אג לכך שהוא מגיע בקרוב. וזה הכי מתומצת שהצלחתי.

זה היה שיר של הביטלס וסוף סוף הביאו שיר שלהם. תודה באמת הגיע הזמן
באמת לא היה עד עכשיו שיר של הביטלס?:-0
העיקר שמו את כל הקטלוג של אד שירן|שפם|

חייבים עוד עונה!!!
|כן||!|
בינתיים אני לא מוצאת סיבה לכעוס עלייך.

היא ממש עצבנה אותי. היא לפעמים ממש אנוכית ופה זה ממש בלט. כאילו נכון לכל אחד היה משהו אחר לעסוק בו אבל זה לא שהם לקחו את הפטקוס ממקס ורוז להפך את זאת שעשתה את המסיבה כולה קשורה אליך.
עדי אני יודעת שאת ממש אוהבת את זואי אבל בשבילי היא הדמות הכי מעצבנת בסדרה.
אה והנה זה. באמת מזל שהסחת אותי עם תמונות|שפם|

בכללי אני מרגישה שהעונה היה לנו הרבה פחות ליף וטובין וזה לא טוב , לא טוב בכלל.
נכון.

נכון יש בה משהו מוזר בשירה שלה? היא כאילו שרה דרך האף או משהו כזה.
קצת כן.

תחשבו על זה.
זה היה יחסי ציבור מאדדדדדדדדדד גרועים לחברה שמנסה להראות שהיא משתפרת מהבחינה הזאת למוטט חברה כזאת.
וכן ברור שזה אפליה מתקנת. אין ליכוח לנושא הגזעי שסיימון יהיה מרוצה ויעזוב אותנו.

אבל בעולם הזה של הייטק אתה דווקא נכנס למקומות על ידי פרוטקציות, חבר מביא חבר..
הקידום שהיא קיבלה הוא בגלל היכולות שלה ובזה יש לה להתגאות.
לא ממש. חבר יכול להביא אותך לראיון. את העבודה בסוף תקבל אם אתה טוב.

אני מכירה אותו הזכות דוון הרוק ג'ונסון
חחחח הוא מת עליה|לב|

למעלה