דיוני סדרות #52

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

dory30

Well-known member
אני שמח שנועה סופסוף גידלה ביצים ומתחילה להתנהג כמו מפקדת. צרחה והשפילה את המחלקה של ערבה כפי שהייתה צריכה לעשות מזמן.

הסדרה הזאת מתסכלת אותי.
עוד לא נטשתי אותה כי אני נהנית יותר מאשר משתעממת, אבל היא הכי מוזרה מבין האחיות שלה.
העלילה של הנבלים הראשיים החזיקה את שתי העונות הראשונות. שתי הבאות היו חלשות, והחמישית הייתה שוב טובה.
מהשישית הכל מבוצע גרוע, ושום פוטנציאל לא ממומש.
בסדר, להרבה סדרות יש עליות ומורדות, אבל מה משגע אותי בזאת? הדמויות.
לא חסרות דמויות עם בנייה חלשה או אפיון בלתי עקבי. כאן זה משהו אחר.
האישיות, האינטראקציות, השיחות, ה"דרמה", שום דבר לא עובד בשום צורה. הכל מרגיש מלאכותי ומתוזמן ובנאלי.
כשהעלילה חלשה זה בולט עוד יותר.
מי עוד מרגיש/ה את זה?

Lhuna3

Well-known member
הפרק החדש
די הם הגזימו עם הסוף הזה!!
אמנם אני מאמינה שהיא לא מתה באמת, זה יהיה יותר מידי קודר בשביל הסדרה הזאת. אבל גם ככה זה היה צמרמורת.

didalf

Well-known member
אמנם אני מאמינה שהיא לא מתה באמת, זה יהיה יותר מידי קודר בשביל הסדרה הזאת. אבל גם ככה זה היה צמרמורת.
וואי וראיתי מישהו שהעלה תיאוריה כזאת בפייסבוק או במקום אחר ואמרתי "נההה איזה הגזמה". אמאלה.

גם זה היה פרק אינטסיבי, אמנם פחות מהקודם אבל עדיין. בעיקר כשהן רבו במטע.

אבל גם היה משהו שממש הצחיק אותי ושכחתי מה.

וגם אני רוצה להגיד ששמרית דומה לבילי אייליש (שדומה לקראל) כל השבוע האחרון דיברו על התמונות של בילי אייליש ואני רק מנסה לחשוב למה היא ממש מזכירה לי מישהי (ולא קארל) ואז בום! אותו פרצוף בחיי.

Aranel Nenharma

Well-known member
ממש אהבתי את הפרק.
דבר ראשון אהבתי את הייחס לקורונה.
הם כן התייחסו אליה ואל קיומה אבל לא נתנו לזה להשתלט על הסדרה ושכולם ילכו עם מסכות.
(מעניין אם השחקן של הסופר פחד לבוא לסט הצילומים או שזה היה נטו קטע של תסריט).
אהבתי את כל קטע הדמיון
איין ופופי הם צמד טוב. מלך ומלך בת!
וזה ממש מוזר כי איין עם הזקן החדש נראה כמו אנס משנות ה70, אבל ממש נמשכתי אליו. וזה כנראה כי זה שיפור משמעותי מהזקן שהיה לו של רוצח סדרתי מבודד ביער.

didalf

Well-known member
אני גם תהיתי לגבי זה. או אם הם לא רצו שהוא יבוא כדי לא לסכן אותו?
וזה ממש מוזר כי איין עם הזקן החדש נראה כמו אנס משנות ה70, אבל ממש נמשכתי אליו. וזה כנראה כי זה שיפור משמעותי מהזקן שהיה לו של רוצח סדרתי מבודד ביער.
:-D:-D:-D

dilia snake

Well-known member
עוד קרוסאובר!

במשך שנים שנאתי את היחסים בין בנסון לסטייבלר, חשבתי שהוא רע עבורה שהוא יהרוס לשניהם את הקריירה ושהיא לא תוכל לממש את הפוטנציאל שלה כול עוד הוא בסביבה. אני עדיין חושבת ככה בקשר לרוב הדברים, אבל מסתבר שיש ליחסים ביניהם גם צדדים חיוביים והקטע שהם לא נפגשו שנים ועכשיו כול אחד במקום שונה רק עשה לשניהם טוב. שלא נדבר על הכימיה המטורפת בין מרישקה הרגיטאי וכריסטופר מלוני, כול סצנה שלהם יחד פשוט זהב טהור.

ואהבתי שהם החזירו את ורנר לכבוד הקרוסאובר(y). וזה שהם השתמשו במוות של אח של אוליביה כרקע לכול זה היה לדעתי צעד חכם מצד הכותבים.

אני כבר לא זוכרת הרבה מהחלק של SVU כי ראיתי אותו דבר ראשון על הבוקר ורק אחה"צ ראיתי את OC והזיכרון כבר לא משהו |בוקס| אבל:

אהבתי את זה שהם השתמשו בבחור ההוא שהתעסק עם הבת דודה של קאט והרגו אותו על הדרך, גם זה היה צעד דיי חכם.

בכלל העלילה של הפרק סטתה מהתבנית הרגילה, הקורבנות היו גברים והם ויתרו על האונס של השבוע. ככה שהייתה קצת מנוחה מהכול.

אהבתי את זה שהפרק של SVU התחיל בדיוק איפה שהפרק הקודם של OC הסתיים.

סטייבלר חוקר את המוות של אישתו, בנסון את המוות של אחיה. ואף אחד לא מדליק נורה אדומה ולאף אחד לא אכפת שעלולים להשתמש בזה בבית המשפט.

בקשר לפרק של OC:
חוץ מהקטע בהתחלה שהשוטרים דרכו והרסו את היד של האחיין של בל, שלדעתי היה לגמרי מיותר, לא טרם שום דבר לפרק (ודיי. אנחנו יודעים שהמשטרה רעה, ראינו חדשות בקיץ שעבר), הפרק הזה היה ממש-ממש טוב.

לא הבנתי מה כול השוטרים השחורים האלו רצו אחר כך מבל8-*.

בנסון מעמידה את סטייבלר במקום בתחילת הפרק ואז הם ביקשו ממנה לדבר עם הילדה ההיא ובנסון הייתה כזאת אימא-דוב וחמודה איתה. רואים שהיא יודעת מה היא עושה😅.

רציתי להתקלח אחרי הסצנה של וויטלי וג'ינה.

אני חושבת שג'ינה לא תשרוד עד סוף העונה.

האמת? אני לא מופתעת שבקר ואנג'לה אחראים למוות של קאת'י, היחסים בינה לבין סטייבלר היו מוזרים מידי מההתחלה.

אני לא מאמינה שהתחלית לאהוב את סטייבלר וחלק ממני אפילו רוצה שהם יהיה ביחד(אז אני לא מרשה לNBC לבטל את OC אחרי עונה אחת!)

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוקי, אחרי ששבוע שעבר בכלל לא דיברנו על הפרק:
אוקי אז מטילדה רוצה להציע לדראה נישואים.
ניקולאס אידיוט כי הוא לא מצליח להסביר לה למה זה רע.
ואז נותן לה את טבעת הנישואים של אמא שלה |פנים|
אבל אני לא מבין למה הם משוכנעים כל כך שמטילדה תלך עם זה עד הסוף. היא גם אמרה בביטחון גמור שהיא מוכנה לעבור לניו-יורק בשביל ג'וליארד ואז לא עשתה את זה כי זה היה קשה.
נראה לי פשוט שיתנו לה להבין עד כמה זה יהיה קשה - הבעיה היא שהיא כנראה ירשה מאבא שלה הרבה כסף אז לא יהיה קשה מיד. אבל אולי פשוט להציע שתנסה לחיות שבוע או חודש עם דראה לפני שהיא עושה את הצעד הסופי הזה. כי הן ממש בקושי שרדו לילה אחד.

בחדשות אחרות ג'נביב לא ממשיכה לצאת עם אוסקר הזה שהוא די חמוד. כלומר זה היה נראה ככה מאיך שהיא ניפנפה אותו בסוף הפרק הקודם אבל עצוב לי עליו.

ובדברים שדי ברור שקורים אבל איכשהו לא קורים - אלכס הולך לעזוב את ניקולאס, נכון? כאילו זה מתבקש. כל דבר שקשור בהם מראה לזה. אבל שום דבר לא קורה.
כל היחס אל אלכס הוא כל כך נוראי שהסצנה בסוף הפרק שבה ג'נביב בכלל מדברת איתו הרגישה מיוחדת.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הסדרה הזאת מתסכלת אותי.
עוד לא נטשתי אותה כי אני נהנית יותר מאשר משתעממת, אבל היא הכי מוזרה מבין האחיות שלה.
העלילה של הנבלים הראשיים החזיקה את שתי העונות הראשונות. שתי הבאות היו חלשות, והחמישית הייתה שוב טובה.
מהשישית הכל מבוצע גרוע, ושום פוטנציאל לא ממומש.
בסדר, להרבה סדרות יש עליות ומורדות, אבל מה משגע אותי בזאת? הדמויות.
לא חסרות דמויות עם בנייה חלשה או אפיון בלתי עקבי. כאן זה משהו אחר.
האישיות, האינטראקציות, השיחות, ה"דרמה", שום דבר לא עובד בשום צורה. הכל מרגיש מלאכותי ומתוזמן ובנאלי.
כשהעלילה חלשה זה בולט עוד יותר.
מי עוד מרגיש/ה את זה?
כאילו כן מבחינות מסויימות, אבל לא מבחינות אחרות
בהחלט יש דברים שכבר ממש לא עובדים כמה עונות. וחבל כי הסדרה התחילה מאדו חזק לדעתי.
הסדרה פשוט נמשכת ונמשכת. והדמויות פשוט ממשיכות וממשיכות.
ואיכשהו לא מרגישים ממש התקדמות.
אבל הכי מוזרה מבין אחיותיה? קודם כל אגדות המחר היא הכי מוזרה. היא פשוט הפכה למוזרה טובה. אבל סופרגירל עוד יותר מעייפת. אם כי לפחות היא כבר בעונה האחרונה שלה (שעדיין לא התחלתי). סופרמן ולואיס מוזרה, אבל רק התחילה אז מוקדם מידי לשפוט. ובאטוומן מוזרה באופן אחר.
אני לא יודע בדיוק מה לא עובד בהפלאש כבר.
ואיכשהו זה בולט במיוחד בפרק האחרון (7X09), היו כל מיני דברים שפשוט הרגישו off.

בהחלט יש דברים שכבר ממש לא עובדים כמה עונות. וחבל כי הסדרה התחילה מאדו חזק לדעתי.
הסדרה פשוט נמשכת ונמשכת. והדמויות פשוט ממשיכות וממשיכות.
ואיכשהו לא מרגישים ממש התקדמות.
אבל הכי מוזרה מבין אחיותיה? קודם כל אגדות המחר היא הכי מוזרה. היא פשוט הפכה למוזרה טובה. אבל סופרגירל עוד יותר מעייפת. אם כי לפחות היא כבר בעונה האחרונה שלה (שעדיין לא התחלתי). סופרמן ולואיס מוזרה, אבל רק התחילה אז מוקדם מידי לשפוט. ובאטוומן מוזרה באופן אחר.
אני לא יודע בדיוק מה לא עובד בהפלאש כבר.
ואיכשהו זה בולט במיוחד בפרק האחרון (7X09), היו כל מיני דברים שפשוט הרגישו off.
אני מתכננת לחזור על עונות 1-2 ולראות אם הבעיה בדמויות הייתה כבר אז ולא הבחנתי בה, או שהבסיס היה טוב ונהרס.
חוסר התקדמות אולי מפריע להתפתחות הדמויות, אבל ראיתי סדרות עם אפס התקדמות ובלי התחושה הזאת.
המילה "מוזרות" אולי פחות מתאימה. זו לא (רק) עלילה מוזרה. זו בעיה מהותית, מוטמעת. כל שיחה מרגישה מזויפת.
התחושה המציקה הזאת הולכת ומתחזקת מתחילת עונה 6.

מילי08

Well-known member
ממש אהבתי את הפרק.
דבר ראשון אהבתי את הייחס לקורונה.
הם כן התייחסו אליה ואל קיומה אבל לא נתנו לזה להשתלט על הסדרה ושכולם ילכו עם מסכות.
אהבתי את כל קטע הדמיון
איין ופופי הם צמד טוב. מלך ומלך בת!
גם אני ממש אהבתי את הפרק, וגם את ההיבט של הקורונה.
יש משהו בסדרה הזאת שהיא לא לגמרי קורעת מצחוק ולא מושלמת, אבל מידי פעם יש פרקים ממש נהדרים.
לדעתי הסופר לא הגיע כי השחקן באמת בקבוצת סיכון.
מסכימה מאוד לגבי איאן :-D |מאוהב|

didalf

Well-known member
מית'יק קווסט 2X03

--ג'ו מתמרנת את ה cancel culture לטובתה כדי להאריך את החוזה של CW:-D הוא סוג של הסופר ההוא של משחקי הכס שלא סיים את הסדרה מעולם?
--מסתבר שנשות החברה התכתבו עם דיוויד בתרגול שלו:-D והן חשבו שזאת תוכנה לHR:-D
--איין צריך את הטסטרית המעצבנת כדי שתעצבן אותו: "היי את המעצבנת בואי" *מתחילה בנאום פמניטיסטי" "כן זאת את יופי":-D
--הוא שלח את השניה להרים לפופי את האגו? כי אחרת זה מוזר שהיא סתם נכנסה והתחילה להתחנף.
--מסכנים איש הארט ו"משקפיים":-D
--פופי ואיין אל תתרגשו!:-D

מילי08

Well-known member
אין לי עדיין קלטת של מית'יק :-(
אז במקום זה ראיתי באיחור קל של שנה את הספיישל של פארקס אנד רקס והיה ממש חמוד.

Lhuna3

Well-known member
מית'יק קווסט 2X03

--ג'ו מתמרנת את ה cancel culture לטובתה כדי להאריך את החוזה של CW:-D הוא סוג של הסופר ההוא של משחקי הכס שלא סיים את הסדרה מעולם?
--מסתבר שנשות החברה התכתבו עם דיוויד בתרגול שלו:-D והן חשבו שזאת תוכנה לHR:-D
--איין צריך את הטסטרית המעצבנת כדי שתעצבן אותו: "היי את המעצבנת בואי" *מתחילה בנאום פמניטיסטי" "כן זאת את יופי":-D
--הוא שלח את השניה להרים לפופי את האגו? כי אחרת זה מוזר שהיא סתם נכנסה והתחילה להתחנף.
--מסכנים איש הארט ו"משקפיים":-D
--פופי ואיין אל תתרגשו!:-D
ראיתי כבר קודם אבל התעצלתי. אז כתבת כבר את כל מה שהיה טוב בפרק. הכי טוב באמת היה עם הטסטרית המעצבנת!

לא חשבתי שהוא זה ששלח את השניה אל פופי, אבל אולי! :unsure: חשבתי שהיא פשוט רצתה ככה כי היא דיברה על זה שיש לה תוכניות גדולות בשביל עצמה כן לעשות משהו.

didalf

Well-known member
חשבתי שהיא פשוט רצתה ככה כי היא דיברה על זה שיש לה תוכניות גדולות בשביל עצמה כן לעשות משהו.
אה אולי.
כי אני מניחה שאם איין שלח אותה זה היה מתגלה עד סוף הפרק.

מילי08

Well-known member
ניסיתי שוב את הכפתור האקראי של נטפליקס ואחרי כמה הקפצות הגעתי ל iron fist שגם ככה היה ברשימה שלי. מסתבר שהכפתור האקראי באמת מציג סתם פרק, ולכן רק כשהגעתי לאמצע שלו גיליתי שזה בכלל פרק 2. לא שזה שינה משהו כי הפרק הראשון לא חשף יותר מידי.
בינתיים ראיתי 3 פרקים וזה נחמד. קצת איטי מבחינת פיתוח העלילה אבל לא רע. קולין מהממת והנבל די מוצלח, הרבה יותר טוב מפיכסק. דני רנד עצמו טיפה מעייף. מרגיש לי שהדמות אמורה להיות כריזמתית יותר אבל הוא קצת רדום/ דכאוני.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ניסיתי שוב את הכפתור האקראי של נטפליקס ואחרי כמה הקפצות הגעתי ל iron fist שגם ככה היה ברשימה שלי. מסתבר שהכפתור האקראי באמת מציג סתם פרק, ולכן רק כשהגעתי לאמצע שלו גיליתי שזה בכלל פרק 2. לא שזה שינה משהו כי הפרק הראשון לא חשף יותר מידי.
בינתיים ראיתי 3 פרקים וזה נחמד. קצת איטי מבחינת פיתוח העלילה אבל לא רע. קולין מהממת והנבל די מוצלח, הרבה יותר טוב מפיכסק. דני רנד עצמו טיפה מעייף. מרגיש לי שהדמות אמורה להיות כריזמתית יותר אבל הוא קצת רדום/ דכאוני.
יפה, הצלחת למצוא את הסדרה הכי פחות טובה מבין סדרות מארוול של נטפליקס*.
טוב, לדעתי לפחות.
אם את נהנית אז על טעם וריח וכל זה.
לפחות במקרה שלה עונה 2 היא שיפור על עונה 1.

*מה בעצם ראית עד עכשיו מהסדרות האלו?

dilia snake

Well-known member
הבעיה בסדרה הזאת שהדמות הראשית(או שהבעיה היא בכלל בשחקן? עברו שנים מאז שראיתי אותה) גרועה ושאר הקאסט עולה עליו בהרבה, והעונה השנייה כמו שניק אמר הייתה הרבה יותר טובה מהעונה הראשונה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לא חשבתי שהוא זה ששלח את השניה אל פופי, אבל אולי! :unsure: חשבתי שהיא פשוט רצתה ככה כי היא דיברה על זה שיש לה תוכניות גדולות בשביל עצמה כן לעשות משהו.
גם אני לא חושב שאיאן שלח את הטסטרית השניה (דיינה)(כן, גיגלתי את הסדרה רק בשביל לגלות את השמות שלהן כי זה נעשה מסובך)
לדעתי היא הלכה אל פופי כי כמו שהיא אמרה יש לה שאיפות להתקדם. וספציפית ברגע זה כי היא הרגישה שהחברה שלה (רייצ'ל) מקבלת הזדמנות עם איאן להתקדם אז היא רצתה גם.
מאיך שזה נראה שכדיינה דיברה על חלומות, לרייצ'ל בכלל אין שאיפות להתקדם.

קטע שאני אהבתי היה בין רייצ'ל ואיאן. כשהוא אומר לה לבקר אותו והיא אומרת לו שהוא נמוך וזה מרתיח אותו.
אבל במיוחד כשהיא מרימה את הידיים ביאוש והוא קופץ כי הוא חושב שהיא הולכת להרביץ לו. הוא כל כך מלא ביטחון עצמי נמוך (נזכרתי עכשיו באיזה מצחיק היה בעונה הקודמת עם הבחור הגבוה)

גם הסוף עם שיחת הפיוס של פופי ואיאן שהגיעה לזה שפופי בגדה בו עם בראד (והיא אפילו אמרה we were on a break)

שאר החלקים בפרק לא ממש עניינו אותי.

אבל יחסית לפרק 1X11 (שאני ראיתי היום שוב וקלטתי ששכחתי אותו כמעט לחלוטין) זה פרק ממש טוב.

למעלה