כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
וואי וראיתי מישהו שהעלה תיאוריה כזאת בפייסבוק או במקום אחר ואמרתי "נההה איזה הגזמה". אמאלה.אמנם אני מאמינה שהיא לא מתה באמת, זה יהיה יותר מידי קודר בשביל הסדרה הזאת. אבל גם ככה זה היה צמרמורת.
אני גם תהיתי לגבי זה. או אם הם לא רצו שהוא יבוא כדי לא לסכן אותו?(מעניין אם השחקן של הסופר פחד לבוא לסט הצילומים או שזה היה נטו קטע של תסריט).
וזה ממש מוזר כי איין עם הזקן החדש נראה כמו אנס משנות ה70, אבל ממש נמשכתי אליו. וזה כנראה כי זה שיפור משמעותי מהזקן שהיה לו של רוצח סדרתי מבודד ביער.
כאילו כן מבחינות מסויימות, אבל לא מבחינות אחרותהסדרה הזאת מתסכלת אותי.
עוד לא נטשתי אותה כי אני נהנית יותר מאשר משתעממת, אבל היא הכי מוזרה מבין האחיות שלה.
העלילה של הנבלים הראשיים החזיקה את שתי העונות הראשונות. שתי הבאות היו חלשות, והחמישית הייתה שוב טובה.
מהשישית הכל מבוצע גרוע, ושום פוטנציאל לא ממומש.
בסדר, להרבה סדרות יש עליות ומורדות, אבל מה משגע אותי בזאת? הדמויות.
לא חסרות דמויות עם בנייה חלשה או אפיון בלתי עקבי. כאן זה משהו אחר.
האישיות, האינטראקציות, השיחות, ה"דרמה", שום דבר לא עובד בשום צורה. הכל מרגיש מלאכותי ומתוזמן ובנאלי.
כשהעלילה חלשה זה בולט עוד יותר.
מי עוד מרגיש/ה את זה?
אני מתכננת לחזור על עונות 1-2 ולראות אם הבעיה בדמויות הייתה כבר אז ולא הבחנתי בה, או שהבסיס היה טוב ונהרס.בהחלט יש דברים שכבר ממש לא עובדים כמה עונות. וחבל כי הסדרה התחילה מאדו חזק לדעתי.
הסדרה פשוט נמשכת ונמשכת. והדמויות פשוט ממשיכות וממשיכות.
ואיכשהו לא מרגישים ממש התקדמות.
אבל הכי מוזרה מבין אחיותיה? קודם כל אגדות המחר היא הכי מוזרה. היא פשוט הפכה למוזרה טובה. אבל סופרגירל עוד יותר מעייפת. אם כי לפחות היא כבר בעונה האחרונה שלה (שעדיין לא התחלתי). סופרמן ולואיס מוזרה, אבל רק התחילה אז מוקדם מידי לשפוט. ובאטוומן מוזרה באופן אחר.
אני לא יודע בדיוק מה לא עובד בהפלאש כבר.
ואיכשהו זה בולט במיוחד בפרק האחרון (7X09), היו כל מיני דברים שפשוט הרגישו off.
גם אני ממש אהבתי את הפרק, וגם את ההיבט של הקורונה.ממש אהבתי את הפרק.
דבר ראשון אהבתי את הייחס לקורונה.
הם כן התייחסו אליה ואל קיומה אבל לא נתנו לזה להשתלט על הסדרה ושכולם ילכו עם מסכות.
(מעניין אם השחקן של הסופר פחד לבוא לסט הצילומים או שזה היה נטו קטע של תסריט).
אהבתי את כל קטע הדמיון
איין ופופי הם צמד טוב. מלך ומלך בת!
וזה ממש מוזר כי איין עם הזקן החדש נראה כמו אנס משנות ה70, אבל ממש נמשכתי אליו. וזה כנראה כי זה שיפור משמעותי מהזקן שהיה לו של רוצח סדרתי מבודד ביער.
מית'יק קווסט 2X03
--ג'ו מתמרנת את ה cancel culture לטובתה כדי להאריך את החוזה של CWהוא סוג של הסופר ההוא של משחקי הכס שלא סיים את הסדרה מעולם?
--מסתבר שנשות החברה התכתבו עם דיוויד בתרגול שלווהן חשבו שזאת תוכנה לHR
--איין צריך את הטסטרית המעצבנת כדי שתעצבן אותו: "היי את המעצבנת בואי" *מתחילה בנאום פמניטיסטי" "כן זאת את יופי"
--הוא שלח את השניה להרים לפופי את האגו? כי אחרת זה מוזר שהיא סתם נכנסה והתחילה להתחנף.
--מסכנים איש הארט ו"משקפיים"
--פופי ואיין אל תתרגשו!
אה אולי.חשבתי שהיא פשוט רצתה ככה כי היא דיברה על זה שיש לה תוכניות גדולות בשביל עצמה כן לעשות משהו.
יפה, הצלחת למצוא את הסדרה הכי פחות טובה מבין סדרות מארוול של נטפליקס*.ניסיתי שוב את הכפתור האקראי של נטפליקס ואחרי כמה הקפצות הגעתי ל iron fist שגם ככה היה ברשימה שלי. מסתבר שהכפתור האקראי באמת מציג סתם פרק, ולכן רק כשהגעתי לאמצע שלו גיליתי שזה בכלל פרק 2. לא שזה שינה משהו כי הפרק הראשון לא חשף יותר מידי.
בינתיים ראיתי 3 פרקים וזה נחמד. קצת איטי מבחינת פיתוח העלילה אבל לא רע. קולין מהממת והנבל די מוצלח, הרבה יותר טוב מפיכסק. דני רנד עצמו טיפה מעייף. מרגיש לי שהדמות אמורה להיות כריזמתית יותר אבל הוא קצת רדום/ דכאוני.
הבעיה בסדרה הזאת שהדמות הראשית(או שהבעיה היא בכלל בשחקן? עברו שנים מאז שראיתי אותה) גרועה ושאר הקאסט עולה עליו בהרבה, והעונה השנייה כמו שניק אמר הייתה הרבה יותר טובה מהעונה הראשונה.ניסיתי שוב את הכפתור האקראי של נטפליקס ואחרי כמה הקפצות הגעתי ל iron fist שגם ככה היה ברשימה שלי. מסתבר שהכפתור האקראי באמת מציג סתם פרק, ולכן רק כשהגעתי לאמצע שלו גיליתי שזה בכלל פרק 2. לא שזה שינה משהו כי הפרק הראשון לא חשף יותר מידי.
בינתיים ראיתי 3 פרקים וזה נחמד. קצת איטי מבחינת פיתוח העלילה אבל לא רע. קולין מהממת והנבל די מוצלח, הרבה יותר טוב מפיכסק. דני רנד עצמו טיפה מעייף. מרגיש לי שהדמות אמורה להיות כריזמתית יותר אבל הוא קצת רדום/ דכאוני.
גם אני לא חושב שאיאן שלח את הטסטרית השניה (דיינה)(כן, גיגלתי את הסדרה רק בשביל לגלות את השמות שלהן כי זה נעשה מסובך)לא חשבתי שהוא זה ששלח את השניה אל פופי, אבל אולי!חשבתי שהיא פשוט רצתה ככה כי היא דיברה על זה שיש לה תוכניות גדולות בשביל עצמה כן לעשות משהו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.