דיוני סדרות #151

טוני החתול

Well-known member
מנהל
[גליץ'] בנטפליקס וזה דרום קוריאני וזה משהו עם חייזרים (זה לא ספוילר כי זה ממש הדבר הראשון שקורה בסצינה הראשונה).
אבל פרשתי אחרי פרק 1.
אה, אני הנחתי שאת מדברת על הסדרה האוסטרלית באותו שם:
שם אנשים חוזרים לחיים. (לא ראיתי)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
האמת שגם ממנה ראיתי פעם איזה פרק אחד ופרשתי.
כלומר פשוט יש לך משהו עם סדרות בשם גליץ'.

או אולי פשוט קטע עם לנסות פרק בודד של סדרה ולפרוש...

בכל מקרה אם כבר מדברים, רוצה לנסות את הסדרה הפולנית שאני וסנירף מדברים עליה? (אני מבטיח שאין בה חקירת רצח)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוקיי אני אנסה פרק אחד מאוחר יותר הערב/הלילה.
אוף אבל הפרק הראשון לא טוב במיוחד.
כמה סדרות כבר יש שהפרק הראשון שלהם טוב מספיק כדי לרצות אותך?
הרי לולא דילן היית פורשת גם מPOI (ואני לא מבקר, גם אני פרשתי מPOI בעקבות שני הפרקים הראשונים)

קרב אחר קרב, סרט שאני לא מבין, למה קיבל אוסקר, מה מיוחד בו?
אני מתכנן לראות מתישהו כדי לגלות בעצמי

Lhuna3

Well-known member
אוף אבל הפרק הראשון לא טוב במיוחד.
כמה סדרות כבר יש שהפרק הראשון שלהם טוב מספיק כדי לרצות אותך?
הרי לולא דילן היית פורשת גם מPOI (ואני לא מבקר, גם אני פרשתי מPOI בעקבות שני הפרקים הראשונים)
לצערי בכלל גיליתי עכשיו שזה ב-HBO MAX שאין לי :(
(ואני לא רוצה כרגע לשלם עליו עד שתעלה העונה הבאה של הפיט).

Lhuna3

Well-known member
החלטתי לנסות את TRAVELERS (נטפליקס).
ניק אם תרצה להצטרף אני אהיה מוכנה להאט קצב... ההתחלה של זה נראיית לי מאוד מסקרנת.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
החלטתי לנסות את TRAVELERS (נטפליקס).
ניק אם תרצה להצטרף אני אהיה מוכנה להאט קצב... ההתחלה של זה נראיית לי מאוד מסקרנת.
הממממממ
לא ממש תכננתי על הסדרה הזאת, אבל יכול להיות דווקא מתאים
ובעיקרון יש לי זמן כרגע. אני רואה את כל העונה של Maximum Pleasure Guaranteed, אבל אין לי שום דבר בוער אחר.

אז יאללה... יש לי זמן לפרק הראשון היום.

Lhuna3

Well-known member
הממממממ
לא ממש תכננתי על הסדרה הזאת, אבל יכול להיות דווקא מתאים
ובעיקרון יש לי זמן כרגע. אני רואה את כל העונה של Maximum Pleasure Guaranteed, אבל אין לי שום דבר בוער אחר.

אז יאללה... יש לי זמן לפרק הראשון היום.
יאיי!! :D
(גם אני ראיתי רק את הראשון, אז בהמשך הערב אני אכתוב עליו לפני שאצפה בפרק 2).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כן זה כיף
(מה את חושבת הסיכוי שנגרום לעדי|חזיר| להצטרף אלינו גם לזה?)

(גם אני ראיתי רק את הראשון, אז בהמשך הערב אני אכתוב עליו לפני שאצפה בפרק 2).
כמה עוד ערב נשאר?
(בעצם את לפעמים כותבת ב2 בלילה)

בכל מקרה אני לא עוד לא סומך עליך שאת מחויבת לסדרה אז אני לא פותח שרשור ייעודי, אבל אם תרצי אני אוכל להעביר את ההודעות לשם בהמשך
יפה.
אז ידעתי הרבה מהקונספט עוד לפני כי זכרתי מטריילרים שראיתי לפני שנים וגם דברים שיצא לי אולי להחשף אליהם. אבל מעט.
מה שכן, הייתי די בטוח שהסוכן הFBI, או ליתר דיוק אריק מקורמק, הוא גם אחד מהחוזרים מהעתיד אז חלק מהפרק תהיתי אם הוא פשוט מישהו שחזר מהעתיד הרבה זמן לפני כן ורק מעמיד פנים שהוא חוקר אותם ובעצם כשהוא יפגוש אותם הוא יחשוף שהוא אחד מהם.
בעצם רק כשהוא עלה לבניין ושלף אקדח עלתה לי המחשבה שהוא בעצם כמעט ימות ואז יעבור מישהו מהעתיד למוח שלו. כמו שקרה.
האמת שתהיתי אם הבן זוג של האישה השחורה, שהוא בעצם שוטר, ירה בו וככה הוא כמעט ימות. אבל זה גם מוזר כי הם גרמו לכך שהוא היה שם.

אם הבנתי נכון אין לחוזרים בזמן שום ידע שהם משיגים מהמוח של האנשים שהם נכנסים לתוכם, רק ידע שהם השיגו מהעתיד דרך פרופילים של רשת חברתית (שיצר פינץ' בדיוק בשביל המטרה הזאת :-P: ).

מה שגורם לכל הבלבול עם זאת שנכנסת למוח של מישהי עם פיגור ושהיה לה פרופיל מזויף.
זה האמת מעניין כי אם יש לה נזק מוחי אז הגיוני שיהיה לה את זה גם עם הכניסו זכרונות של מישהי חדשה. אבל לא ברור בדיוק התהליך. בכל מקרה זה כנראה כן השפיע עליה.
אגב, אני מקווה שהעובד הסוציאלי שלה הוא הומו כי אחרת מרגיש מאוד בעייתי שהוא נותן לה לישון אצלו בבית. והנשיקה.

אז יש את המכור לסמים שאני תוהה אם הוא יחזור לסמים בגלל הקושי של הגוף שלו להגמל פיזית מהסמים.
מעניין אותי אם הוא גם היחיד ששינן כנראה מספרי לוטו ומירוצי סוסים או שהוא פשוט היחיד שמשתמש בזה בנתיים. זה בהחלט יתרון גדול בחזרה בזמן.

יש את התלמיד תיכון שעושה רושם ממש חמוד. נראה לי שאיתו בעיקר ראינו שהוא מתפלא לראות את העולם יפה. (עוזר שהוא זה שעם נקודת מוצא הכי טובה בעולם הזה). בין היתר הוא ציין שהוא התעורר בגלל הקול של ציפורים מה שגורם לי לחשוב שאין את זה בעתיד שלהם.

ויש את האמא החד הורית עם הבן זוג המכה. תהיתי בהתחלה אם היא תופתע לגלות שיש תינוק בבית כשהיא מתעוררת, אבל הבנו אחר כך שהם יודעים דברים רבים על האנשים שהם נכנסים לתוכם. קצת מטריד שהם לא דאגו ללמד אותה קצת על גידול תינוקות. ועם מי היא השאירה את התינוק כשהיא עזבה בערב?

מסקרן אותי מה המשימה שלהם. עד כמה טווח ארוך יש לזה?
ואיך נראה את זה משתלב במשימה כללית גדולה כי מסתבר שיש כבר אלפים שחזרו בזמן ככה.
ואיך עובד עניין המסע בזמן שלהם שם? האם הם יכולים לתקשר עם העתיד? האם האנשים שחזרו לזמן מוקדם יותר גם יצאו מהעתיד מוקדם יותר? כי אם כן אז האם העתיד לא היה משתנה כבר כשהם עזבו? או שזה לא עובד ככה אצלם.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
תפסיקו להתחיל דברים שניה לפני שאני טסה:-D
מה זה? ולמה אני ארצה לראות את זה? כמה עונות? כמה פרקים? מה אורך הפרקים?
אוי שכחתי שאת טסה באמת
זה 3 עונות, 34 פרקים.
זה יותר מד"ב ממה שאת בדרך כלל רואה לדעתי. אם כי זה כן מתרחש בכדור הארץ בהווה.
הקונספט של Travelers בכללי: אנשים מעתיד לא טוב חוזרים בזמן עם התודעה שלהם לתוך המוח של אנשים מההווה. ויש להם משימה להציל את העתיד.

Lhuna3

Well-known member
(מה את חושבת הסיכוי שנגרום לעדי|חזיר| להצטרף אלינו גם לזה?)
נמוך למדי. אולי דילן?? @LeAnnDyIan

כמה עוד ערב נשאר?
אני לא אשמה שעדי|חזיר| העלתה מועמדי אמי.
בכל מקרה אני לא עוד לא סומך עליך שאת מחויבת לסדרה אז אני לא פותח שרשור ייעודי, אבל אם תרצי אני אוכל להעביר את ההודעות לשם בהמשך
אתה צודק בהחלט (כלומר אחרי פרק 1 אני עדיין לגמרי בעניין, אבל אני עוד לא מחוייבת אליה).
יפה.
אז ידעתי הרבה מהקונספט עוד לפני כי זכרתי מטריילרים שראיתי לפני שנים וגם דברים שיצא לי אולי להחשף אליהם. אבל מעט.
אני ידעתי לצערי גם שמדובר באנשים שחוזרים בזמן, וגם ידעתי שזה יקרה לסוכן הזה כי בטיזר של נטפליקס זה ממש הדבר הראשון שנאמר, אז זה היה לי גם כבר ברור שזה יקרה לו במפגש הזה בסוף הפרק.
אבל זהו מכאן אני לא יודעת כלום.
מה שכן, הייתי די בטוח שהסוכן הFBI, או ליתר דיוק אריק מקורמק, הוא גם אחד מהחוזרים מהעתיד אז חלק מהפרק תהיתי אם הוא פשוט מישהו שחזר מהעתיד הרבה זמן לפני כן ורק מעמיד פנים שהוא חוקר אותם ובעצם כשהוא יפגוש אותם הוא יחשוף שהוא אחד מהם.
בעצם רק כשהוא עלה לבניין ושלף אקדח עלתה לי המחשבה שהוא בעצם כמעט ימות ואז יעבור מישהו מהעתיד למוח שלו. כמו שקרה.
האמת שתהיתי אם הבן זוג של האישה השחורה, שהוא בעצם שוטר, ירה בו וככה הוא כמעט ימות. אבל זה גם מוזר כי הם גרמו לכך שהוא היה שם.

אם הבנתי נכון אין לחוזרים בזמן שום ידע שהם משיגים מהמוח של האנשים שהם נכנסים לתוכם, רק ידע שהם השיגו מהעתיד דרך פרופילים של רשת חברתית
ככה זה נראה באמת.
(שיצר פינץ' בדיוק בשביל המטרה הזאת :-P: ).
:-D
מה שגורם לכל הבלבול עם זאת שנכנסת למוח של מישהי עם פיגור ושהיה לה פרופיל מזויף.
זה האמת מעניין כי אם יש לה נזק מוחי אז הגיוני שיהיה לה את זה גם עם הכניסו זכרונות של מישהי חדשה.
לא חשבתי על זה, אבל בעצם נכון, כי זה משהו פיזי הרי.
אבל לא ברור בדיוק התהליך. בכל מקרה זה כנראה כן השפיע עליה.
אגב, אני מקווה שהעובד הסוציאלי שלה הוא הומו כי אחרת מרגיש מאוד בעייתי שהוא נותן לה לישון אצלו בבית. והנשיקה.
לאור השינוי במצבה אני חושבת שזה לא כזה בעייתי, גם אם הוא לא הומו. זה לא נראה לי כמו סיטואציה של ניצול מצידו (אולי אפילו ההיפך).
אז יש את המכור לסמים שאני תוהה אם הוא יחזור לסמים בגלל הקושי של הגוף שלו להגמל פיזית מהסמים.
מעניין אותי אם הוא גם היחיד ששינן כנראה מספרי לוטו ומירוצי סוסים או שהוא פשוט היחיד שמשתמש בזה בנתיים. זה בהחלט יתרון גדול בחזרה בזמן.
אני חשבתי שכיוון שהפעולה שלהם מאוד מתוכננת אז לכל אחד מהם יש תפקיד מוגדר, ובין השאר תפקידו היה לממן מקום מסתור, שזה מה שהוא אמר לבלש ההוא שהוא הולך לעשות עם הכסף, ובשביל זה הוא שינן תוצאות כאלה. אבל כמובן יתכן מאוד שגם אחרים.
יש את התלמיד תיכון שעושה רושם ממש חמוד. נראה לי שאיתו בעיקר ראינו שהוא מתפלא לראות את העולם יפה. (עוזר שהוא זה שעם נקודת מוצא הכי טובה בעולם הזה). בין היתר הוא ציין שהוא התעורר בגלל הקול של ציפורים מה שגורם לי לחשוב שאין את זה בעתיד שלהם.
מעניין אם נראה את העתיד שלהם בקרוב, או רק בסוף העונה אם בכלל.
ויש את האמא החד הורית עם הבן זוג המכה. תהיתי בהתחלה אם היא תופתע לגלות שיש תינוק בבית כשהיא מתעוררת, אבל הבנו אחר כך שהם יודעים דברים רבים על האנשים שהם נכנסים לתוכם. קצת מטריד שהם לא דאגו ללמד אותה קצת על גידול תינוקות. ועם מי היא השאירה את התינוק כשהיא עזבה בערב?
שאלה טובה.
מסקרן אותי מה המשימה שלהם. עד כמה טווח ארוך יש לזה?
ואיך נראה את זה משתלב במשימה כללית גדולה כי מסתבר שיש כבר אלפים שחזרו בזמן ככה.
ואיך עובד עניין המסע בזמן שלהם שם? האם הם יכולים לתקשר עם העתיד? האם האנשים שחזרו לזמן מוקדם יותר גם יצאו מהעתיד מוקדם יותר? כי אם כן אז האם העתיד לא היה משתנה כבר כשהם עזבו? או שזה לא עובד ככה אצלם.
אנחנו עוד לא יודעים בכלל אם הם יכולים לחזור לעתיד.

didalf

Well-known member
אני לא אשמה שעדי|חזיר| העלתה מועמדי אמי.

למעלה